Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
2. ott van a banner aljában
Kérek egy crack linket a patchhez!
Köszi

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Jó8 all!<#integet2>#integet2>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Sok sikert, Selfisch
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szóval jöhet végre Atletico ^^ Okosabb játékos politikával fogok játszani az biztos
Ja és a 7.01-es patch amit kiadtak mennyibe javította a sok sérülést és a kiállításokat?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MainDuck
most tettem fel a a játékhoz a javító patch-t...el tudja valaki nekem küldeni a cracket vagy az oldalt ahonnan letudom szedni...lehetõleg priviben...
nagyon köszi...

de ahhoz, hogy bemenjek az optionsbe, nem kell betölteni az állást
márpedig csak akkor akad ki
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Franco. Ez ugye még nem jó az új patchcsel? a hivatalos fórumán úgy láttam még pár nap múlva lesz kész a kompatibilis szkút. Amúgy jön majd Németh 110M huf-ért. :-)
Visszaolvasgattam pár ezer hozzászólást és felmerült bennem pár kérdés, néhányan emlegetik a klubok reputációját, ezt hol lehet megtekinteni?
MainDuck
jön a beadás Taddei hosszan veszi át ott a kapus elõtt a labda de nem fogja meg Taddei nekifut és 5 méterrõl bevarrja.
Aztán egy rövid hazaadás a kapus kimozdul aztán visszamegy Vucinic elvitte mellette és gól😊
Born to win
Pontositok a highlights=fontosabb esemenyek (de nem tudom hogy van a magyaritasba nekem angolul van)
Born to win
Born to win
nem történt semmi.
jogos a kérdésed
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Born to win