Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudna ajanlani nekem egy jo kozepso vedot,most jutottam fel nottinghammel premierbe,es kicsit meg akarom ereositeni a keretet, van ra 5,25 millio eurom, kene egy kozepso vedo, es egy kozepso kozeppalyas! kosz a helpet elore is
Hopp, ezt elbasztam, már van szkút, ami jó. A 44-es beta fm genie.
Még nincs, pár napon belül jön. Legalábbis a z fmgenie féle.
de van
a magyar bajnoksághoz nincsenek mezek???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Steaua Bucuresti-Fehérvár 0:2 Bajzát,Kanta Szinte minden statisztikában jobbak voltunk,szegényektõl kettõt is kiállitott a végén durvaság miatt,nem bírták a megaláztatást😊
bajnoki mtk ellen,félidõ 3:0 ide Marcin Novacki(3)mindhárom 16oson kivülrõl,remek középpályás,õt is ajánlom
én leigazoltam😊!Fél év alatt 5 gól és 10gólpassz 6man of match,az egyetlen játékosom az év csapatában és év ifijátékosa(7,50-es meccsátlag,ajánlom bárkinek
Nah, elsõ szezonban ötödik lettem, meg megnyertem a magyar kupát. Debrecenbõl mindig Dzsudzsák szivatott szabadrúgásgólokkal. :-\ Le kéne igazolni.. 😄
Hy és Grat all!
Köszi a magyarítás frissítését mindnyájatoknak.
Köszi a magyarítás frissítését mindnyájatoknak.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Megvolt a sorsolás Barcelona,Steaua,Feyenoord!!Asszem odaérhetek a második helyre a barca mögé,vagyis remélem!😊
2008ban járok(Fehérvár)elõzõ év kupa és bajnoki cím!és Sikerült bejutnom a bl csoportkörbe!!😊Hálisten elkerültek a nagyágyúk,2-odik selejtezõkör:besiktas(2:0o,1:1i)utána pedig sparta praha(1:0o,1:0i)nagy az öröm a csapatnál,uefa 3millió euróval honorálta a bejutást,remélem túlélem a csoportkört és megtudom erõsiteni az amúgy se gyenge keretemet!Váronm a sorsolást ha valakit érdekel a továbbbi sorsom vagy tanácsot kér(nem nagyképûségbõl írom)akkor írjon!!!
És mi a kérdés? Játék kezdésekor kiválasztod a magyar válogatottat, és kész. De lehet, hogy ezt csak úgy tudod megtenni, ha nem a varázslóval generálod az új játékot.
Hogy melyiket kell letöltened, az attól függ, hogy melyik verziód van meg. 3 filet kell leszedned: a kezelõfelület magyarítást, a meccs kommentárt, és egyet az adatbázis magyarítások közül (verziófüggõen).
Aztán már csak azt kell követned, ami a letöltések alatt útmutatóként szerepel.
Aztán már csak azt kell követned, ami a letöltések alatt útmutatóként szerepel.
Lassan az egész csapatom lesérül!!
Ez az új patch nagyon jó! <#taps>#taps>
Ez az új patch nagyon jó! <#taps>#taps>
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
sziasztok. lenne 2 gyors kérdésem, mert kezdõ vagyok még. az egyik az lenne, hogy, melyik magyarítást kell letöltenem a faqból, mert én letöltöttem egyet ami nem jo, illetve hogyan lehetek pl. a magyar válogatottal?

Én az alapozást nagyon keményre rakom, és egész évbe alig van 1-2 hosszabb sérült...végülis az életben nem kapott még Kahn,Buffon,Coupet még egyetlenegy bombagólt sem, nem ? ... gondolkozz sztem...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aztakurva. :-O Egy esetnél 3 játékosomat állították ki. :-O
Próbálkozz más taktikkal. Nekem havonta átlag 2 sérültem van, de egyik edzésem sem lép túl a mediumon. Valamit valamiért. A bajnokságban nem állok túl rosszul, de a bajnoki cím még nagyon messze van. Az új adatbázis meg jobb, mint az eddigiek.
Livorno is behódolt... "Fláki"-ra már ráfért egy gól, mert igencsak halovány idén. Galletti végre játszott egy félórát, ahhoz képest, hogy kb. szeptember óta sérült volt, elég jól mozgott.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
uninstall
aludj rá egyet
én elsõ meccsemet 13-0ra nyertem(!) , félidõben 10-0 ide 😄
én elsõ meccsemet 13-0ra nyertem(!) , félidõben 10-0 ide 😄
Basszus, menjenek a készítõk a jó fenébe...
Hogy lehet így elcseszni egy eddig jó játékot???
Ez így minõsíthetetlenül szar... ez a patch egyáltalán csinál valamit??? Ugyan olyab szar az egész, mint volt.
Aki még nem rakta fel bocs, de túl sok jóra ne számítson.
Piroslapok katasztrófálisak, sérülés katasztrófa.
Ráadásul a saját kapusom 30-35 méteres lövéseket szop be rendszeresen, pedig a mutatói baromi jók... persze az ellenfélé nem csinálja ezt.
ez így nagyon idegesítõ és hihetelenül szar így ez a játék... nem is tudom mit csináljak, míg ezt ki nem javítják, ha egyáltalán ki akarják.
menjek vissza a 2006 -ra??? de az így már elég illúzió romboló lenne.
Mondjatok valami jót ha tudtok, mert nagyon tele a bögyörõm...
Hogy lehet így elcseszni egy eddig jó játékot???
Ez így minõsíthetetlenül szar... ez a patch egyáltalán csinál valamit??? Ugyan olyab szar az egész, mint volt.
Aki még nem rakta fel bocs, de túl sok jóra ne számítson.
Piroslapok katasztrófálisak, sérülés katasztrófa.
Ráadásul a saját kapusom 30-35 méteres lövéseket szop be rendszeresen, pedig a mutatói baromi jók... persze az ellenfélé nem csinálja ezt.
ez így nagyon idegesítõ és hihetelenül szar így ez a játék... nem is tudom mit csináljak, míg ezt ki nem javítják, ha egyáltalán ki akarják.
menjek vissza a 2006 -ra??? de az így már elég illúzió romboló lenne.
Mondjatok valami jót ha tudtok, mert nagyon tele a bögyörõm...
Kizárt. Amit el tudok képzelni:
A patch felrakása után felrakod a magyarítást, a settingsben újra be kell állítani mindent: nyelvet magyarra, skin cache-t, skin reloadot a leírtak szerint mind újra, mert a patch törölheti a korábbi beállításokat!
A patch felrakása után felrakod a magyarítást, a settingsben újra be kell állítani mindent: nyelvet magyarra, skin cache-t, skin reloadot a leírtak szerint mind újra, mert a patch törölheti a korábbi beállításokat!
huncm.freeweb.hu magyarítást letölt, útmutatást elolvas, magyarítást felrak. Nem egy bonyolult dolog. Sok sikert!
egy játéknak nem az a célja,hogy könnyebb legyen.bár nekem jobban megy egyelõre itt mint a 06-ban(ez nem azt jelenti,hogy könnyebb is),úgyhogy ez személyfüggõ,hogy nehezebb,avagy könnyebb a játék
hú vki segítene?a magyarosítás összevissza van van ami magyarul van de van ami angolul(eddig magyarul volt)a lang.db-t ha a 701 mappába rakom akkor ugrik az új adatbázis?vagy hova rakjam?köszi
grat neked meg fyrexnek is 😄S:😄AS😄:AS😄:ASD:A😄Ada.d
"VAK VAGYOK, IDE KATTINTOK, LETÖLTÖM A CRACK-T!"
Ez mekkora! <#hehe>#hehe>
Ez mekkora! <#hehe>#hehe>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
És miért szar?nem változtak a sérülések kiállítások?Nekem eddig elég nehéznek tûnik a játék!2006tal elsõ évben 1 ponttal maradtam le a bajnoki címrõl a newcastlevel!onnantól meg sorra nyertem a címeket!most evertonnal "csak" 4.lettem!valahogy a taktikát nem tudom eltalálni!nem lett könnyebb a játék!Ja 2006osban fradival uefa legjobb 16 Bl szereplés stb!
ez lemaradt: Dragóner Kemenes meg Lackó egy nappal ezelõtt épült fel
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
szevasztok és grat mindenkinek!
Mik a tapasztalatok a peccsel?most holnap fogom feltenni!csak már nagyon kiváncsi vagyok!Meséljetek pajtások😊
Mik a tapasztalatok a peccsel?most holnap fogom feltenni!csak már nagyon kiváncsi vagyok!Meséljetek pajtások😊
ti tényleg nem veszitek észre a bannert?(akinek nem inge nem veszi magára).tudjátok van ott egy szép kép a San Siro-ról és van alatta egy link.na ott van a crack