Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A házigazdaságot ezennel szeretném lemondani, és Selfischnek átadni a stafétát, kérlek támagassátok õt ebben, és segítsétek a munkáját! Az okokat itt és most nem taglalnám, ez a topik már nyílván nem az ami, és nincs ami motiváljon, hogy elvégezzem itteni feladatomat! Köszönöm nektek a kellemes & kellemetlen élményeket!
Üdv: Fyrex!
Avanti Crociati!
Benéztem megint visszaolvastam pár 100 hozzászólást és grat mindenkinek😊
Ha minden igaz holnap hozok képet a Herefordról, sajna még mindig fél távnál tartok mert nem volt idõm játszani😞
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
most is u19em 8:0ra nyert . németh k. 6ot vágott értéke 1.6 M euro
Dzsudzsák Balázs értéke meg 2.5 M euro
adhatnál nekem pár tippet<#whatever>#whatever>
amugy grat mindenkinek és éljen az fm...<#worship>#worship>
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
téli szünetben leigazoltam egy 17 éves franciát, sutlan cemet aki 15 éves , de már most elképesztõk az értékei meg fillérekért 2 kolumbiai fiatalt( majd megnézem PAt ) meg pablo orét. Ja és Dos Santos kölcsön vettem
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Grat ez egyszerûen elképesztõ!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
a csoport állása:

soma tied kész
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
heti 5000 euros fizetést kérek , 1.5 M aláírási pénzt , ha a 2. osztálybe leesünk 25% fizetéscsökkenés
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
:SDSA😄:ASDASD_:S
zaklatna itt a melókkal😄DD
Sell bevehetlek a topikomb😄DD aztán gyárthatnánk a logókat!?😄DD
megkapod a lóvé 50%😄DDDS:AS_D:SD_:ASDASDASDSAD
versacce és maldini, sztem épp itt az ideje kérni vki logógyárostól magatoknak 1 logót 😊 fsgh v Selfisch pl 😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Steam Nick: adakiller
(izzítom a dévéescét)
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
nem mondhatom hogy én irányitottam a játékot