Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versacce
jaja,én is támogatom

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Támogatom én is a javaslatot!!!

fsgh
Támogatom a javaslatot!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

saviola83
Nem tudom veletek történte már ilyen de megosztom most.Veztek egy meccsen 2-0 ra közben msn-ezek meg zenét hallgatok és cserélni akarok a 84. percben bemegyek a taktikához látom hogy felül 1-2 az ellenfélnek.Mondom mi van ez nem lehetséges.Kimegyek a taktikból látom 1-2 oda tényleg.Megnézem a gólokat is mutatja.De emlékeztem hogy a játékosom 2. góljánál írták hogy ez neki a második a meccsen.Felálltam támadóra mint állat mondom nem tudom most mi van.Erere vége a meccsnek ott meg felül már azt írja 2-0 ide.Na akkor most mi is történt valójában?😄

Fyrex

A házigazdaságot ezennel szeretném lemondani, és Selfischnek átadni a stafétát, kérlek támagassátok õt ebben, és segítsétek a munkáját! Az okokat itt és most nem taglalnám, ez a topik már nyílván nem az ami, és nincs ami motiváljon, hogy elvégezzem itteni feladatomat! Köszönöm nektek a kellemes & kellemetlen élményeket!

Üdv: Fyrex!

Avanti Crociati!

gilgames00
üdv sider

gilgames00
üdv sider

siederhird
Hy all!
Benéztem megint visszaolvastam pár 100 hozzászólást és grat mindenkinek😊
Ha minden igaz holnap hozok képet a Herefordról, sajna még mindig fél távnál tartok mert nem volt idõm játszani😞

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

na hát a fiatalítás nálam mindig bejön

most is u19em 8:0ra nyert . németh k. 6ot vágott értéke 1.6 M euro
Dzsudzsák Balázs értéke meg 2.5 M euro

lokika28
maldini te nagyon királyul nyomod csak ámulok és bámulok<#wow1> nekem nem naon akar sikerülni a lokival<#rinya> pedig próbálkozok de a bl nekem tabu<#szomoru1> pedig már 2009ben járok...
adhatnál nekem pár tippet<#whatever>
amugy grat mindenkinek és éljen az fm...<#worship>

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

gilgames00
bérletes....már csak a bernabeuba kéne egy ticket😄

Meg van,az volt a gáz hogy a nyári szünetben csak erõnlétet és aerobicot edzek és ilyenkor nincs játékos a támadás edzésnél ezért nem edzi öket.
No mint már irtam kezdtem egy uj lokit szerintem jol sikerült az erõsítés kiváncsi vagyok hogy most mire lesz képes a csapat

turpert
nem si tudtam hogy fradi fan vagy gilgames 😊

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

gilgames00
sztem is az a gond

turpert
állítsd be hogy csak azt edze

Nem értem miért nem tudok rendes lõvés, támadás, védekezés edzõket igazolni. Ha leigazolok egy 17-es támadás értékû edzõt akinek Anglia a knowledgéje akkor is csak 2 csillaggal edz. Miért???
Nem kell crack, hanem a szûz játékra felrakod a revised patched utána mini image és utána sd4kide. Nekem így müxik.
turpert
fasza grat

ownzol az új logóm gyerekek

téli szünetben leigazoltam egy 17 éves franciát, sutlan cemet aki 15 éves , de már most elképesztõk az értékei meg fillérekért 2 kolumbiai fiatalt( majd megnézem PAt ) meg pablo orét. Ja és Dos Santos kölcsön vettem

saviola83
Én nekem fent van az patch majd a cracket is feltettem majd most az új javított patceht.De mini imagebõl nem indul.Van valami megoldás esetleg új crack?

kezdek mégegy lokit😄

Mor3llo
jóvanna...csak ti vagytok ilyen lokomájszterek nem ? 😄 én tisztellek Titeket héjj, én abszolúte béna vaok az ilyesmihez 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Atesz89
<#worship><#worship><#worship><#worship>
Grat ez egyszerûen elképesztõ!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

majdnem 2 óra alatt pörgettél le 22 napot :SS

soma22
asztapicsa, nagyon zsir

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

olllé😄:

a csoport állása:

fsgh hírhedt topikjaban kérd pls

soma tied kész

fsgh
itt kérd! írd le milyen kell

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

versacce
egy logóra igényt tartanék ha lehetséges,elõre is köszi!!

soma22
ok, köszi.

fsgh topikjaban megkapod

accept request

heti 5000 euros fizetést kérek , 1.5 M aláírási pénzt , ha a 2. osztálybe leesünk 25% fizetéscsökkenés

soma22
hamár itt tartunk, nem csinálnál egy olyasmi logot mint a tied?semmi nem kell bele, csak ezzel a betütipussal a soma, és ilyen zöld szinben mint a fejlécszin.ugyanilyen keretes megoldással.

az arc -.-

fsgh
nekem ez már természetes^^

:SDSA😄:ASDASD_:S

zaklatna itt a melókkal😄DD

Sell bevehetlek a topikomb😄DD aztán gyárthatnánk a logókat!?😄DD
megkapod a lóvé 50%😄DDDS:AS_D:SD_:ASDASDASDSAD

csak nehogy elcsöppenny :SDDASDASdasdasdsd

ez jólesett 😊

AdaKiller
nincs mit😊

Steam Nick: adakiller

Mor3llo
grat all 😉
versacce és maldini, sztem épp itt az ideje kérni vki logógyárostól magatoknak 1 logót 😊 fsgh v Selfisch pl 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

versacce
grat maldini!!

Köcce
AdaKiller
nekem fent volt a sima 7.0.1 krekkel aztán most feltettem a javítottat aztán mini image és megy

versacce
csumi all,grat all😄
(izzítom a dévéescét)

Akkor csak a revised pach van fenn és utána megy a mini imageval?
AdaKiller
pontosan

Atesz89
Hali mindenkinek!
Grat Maldini és Self!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

elsõ bl meccs:

nem mondhatom hogy én irányitottam a játékot

Neketk mini image-val megy, nem is crackkel a Revised patch?
AdaKiller
compatibility and set it to windows NT 4"

nekem ezt nem kellett megcsinálni, de megy és ez a lényeg😊