Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
nálam is dettó, kezdtünk az olasz 3. osztályban egy gamét és ternanát választottam. télen vitték volba jimenezt 14,5 millió euroért közös tulajdonba(milan és a juve is). de nem fogadta el a köcsög. erre júniusba meg jön az inter 4.8 milliós ajánlatával amit az elnök elfogad. persze az igazolási összegnél se jelenik meg. sõt a tavalyi 600ezret is elveszik, és marad 75 ezer. feljutottam a serie B-be, és elvárják, hogy középcsapat legyek, a szurkolok meg, hogy igazoljak új játékosokat. persze elsõ évben, meg az 5.5 milliós fizetési keret 7.5 millióra rúg. így kölcsönbe sem tudok senkit elhozni, mert nem tudok a fizetésébõl átvállalni semmit. na mind1 feljutottam látom kapok 4.x milliót a tévéközvetítési jogokból. persze ez a kurva játék nem adja a számlára a pénzt. szóval nem kaptam szart se.
de legyek középcsapat, -5 millióval indulok, fizetés max 14ezer euró lehet egy évre, igazolási pénz meg 75 ezer. szép szezon elé nézek😞

Steam Nick: adakiller

gilgames00
jó8

soma22
nem basztam szét a gémet hekkelésekkel(nem véletlen maradt ki a huge szvsz), nagy adatbázis és 6 liga összes osztálya.

jo éjt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gilgames00
hány ligát szoktál ált. betölteni?huge adatbázissal nyomod?

soma22
c2/b
még nem jutottam fel.

gilgames00
melyik osztályban szerepelsz akkor?

soma22
3.

gilgames00
cordoba-val vagy?elsõ év?

soma22
hát nálam eddig nem volt.ez a buzi uj elnök...

gilgames00
de ez mindenhol igy van.én az angol 3.osztályban nyomulok és ugyanezt csinálja az elnök.

soma22
szétbasz az ideg:
az összes valamirevaló fiatal játékosomat fillérekért elviszik mert a vezetõség tul jonak találja az ajálatot hogy elutasitsák...
faszom embert meg nemtok venni mert az összes pénzt lenyelik...

gilgames00
na ez sztem is igy van!ha nagyon megy nekem,tuti vhogy megcopat.sérülés,kiállitás,áramszünet😄

soma22
szerintem mindegy
a peccs óta ez az elsõ ilyen nagyobb hullám.szsz randomszerüen kitalálja hogy nem lehetek jo, és ha máshogy nem igy oldja meg.
9 meccse döntetlent játszottam, most végre küszködve nyertem 1-0ra.

gilgames00
ha nagyon keményre állitom az edzést nekem is mindig ez van...én leljebb szoktam venni egy kicsit,pont annyira ,h még fejlõdjenek,de ne nagyon sérüljenek meg.bár igy meg lassabban fejlõdnek...

soma22
igen, mint mindig.

gilgames00
edzés szinted milyenre van állitva?nagyon kemény?

soma22
azzal...téliszünet után visszajöttem szabirol...

gilgames00
az uj patchel?

soma22
aha:

soma22
jah igy értem😊

zaki
Modiknak ingyenes... :o

gilgames00
aham,thx

soma22
asztakurva😄

zaki
A VIP státuszod (zaki) aktív: 2010.09.23-ig

<#mf2>

zaki
http://www.sg.hu/forumxtreme.php

soma22
a forum fõoldalon felül van egy menüpont:
VIP jogok felvétele
ott le van irva minden

gilgames00
nane.komoly?hova?kinek?miért?😄

soma22
smst küldesz és az leszel.

gilgames00
hogy lehet itt vkibõl VIP tag?hsz számit csak?

soma22
nem kell azért ennyire lehurrogni.
van ilyen bug is hogy ha az ellenféltõl kiállitanak valakit azok sokkal jobbak lesznek. én is találkoztam ilyennel.

ettõl függetlenül pedig nem mindig sikerül az elsõ évben a feljutás.
össze kell raknia a csapatot, és ez a kicsi csapatoknál évekbe telhet.

Látjuk a sárga névbõl... :-P Keresgélj más taktikot, egyértelmûen ott lesz valami gond, vagy szimplán erõsebb az ellen...

lokika28
magyarokkal nagy örömömre itthon aláztam a spanyolokat csak sajnos nem értem vele semmit mert csak 3. lettem a csoportba ugyhogy megint nem jutottam ki<#rinya><#boxer>

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

soma22
joéjt

turpert
na mentem aludni jó8 all és sok sikert

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
mennyetek már az editorotokkal azt se tom hogykell használni mondjuk még nemis próbáltam 😄

soma22
-.-

McFrost
ehh , nem mûxik az editor?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

turpert
Ha valaki nem tudná akkor mondom hogy a Beneventót írányítom 😄

turpert
hogy lehetünk ekkora fasszopók ? nézzétek végig ki mikor lõtt gólt is azt is vegyétek figyelembe hogy emberelõnybe nyomtuk <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer> miinyá megölöm magam ilyen geciket

bl nyolcaddöntõ elsõ meccsén 1:0 a lyon ellen , de min 4 is lehetne. Idegenben gólt kell lõnöm sajna 😛

soma22
3. idényem ugyhogy itt lenne az ideje, de sok van hátra még

Mor3llo
én már msot látom...feljutsz 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22

Mor3llo
Rengeteg kihasználatlan helyzet......de tessék csak nézni a Lille kezdõjét ! Kik vannak a KEZDÕben ? 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zaki
Lál, egyszer voltam, elég is volt egy életre... :o

akkorteleszel 😛

zaki
Nekem 8 ki a házigazda... :o

mi köszönjük

Mor3llo
Megértelek, és nagyon sajnálom h így alakult, de én is belefáradnék itt 1-2 dologba ! Köszönöm eddigi házigazdaságod, és remélem h be-be nézel ide, és tolsz majd 1-2 képet 😊 szeretnénk Parmát látni, ahogy veri a világot 😉

versacce
holnap majd jelentkezek,kezdek egy újjat a kedvenc csapatommal a Barca-val!

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK