Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legyek középcsapat, -5 millióval indulok, fizetés max 14ezer euró lehet egy évre, igazolási pénz meg 75 ezer. szép szezon elé nézek😞
Steam Nick: adakiller
jo éjt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az összes valamirevaló fiatal játékosomat fillérekért elviszik mert a vezetõség tul jonak találja az ajálatot hogy elutasitsák...
faszom embert meg nemtok venni mert az összes pénzt lenyelik...
a peccs óta ez az elsõ ilyen nagyobb hullám.szsz randomszerüen kitalálja hogy nem lehetek jo, és ha máshogy nem igy oldja meg.
9 meccse döntetlent játszottam, most végre küszködve nyertem 1-0ra.
VIP jogok felvétele
ott le van irva minden
van ilyen bug is hogy ha az ellenféltõl kiállitanak valakit azok sokkal jobbak lesznek. én is találkoztam ilyennel.
ettõl függetlenül pedig nem mindig sikerül az elsõ évben a feljutás.
össze kell raknia a csapatot, és ez a kicsi csapatoknál évekbe telhet.

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú