Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
további szép játékot mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hogy állsz ?
szerk:
Amugy, ha okosan csinálod Zamparini ad az elején 10 mihályt
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nah az a szenvedés, min. ua. a gyenge keret, csak tõlem elvárják h ottlegyek kupás helyen :S
Avanti Crociati!
szereztem még egy ígéretes szlovén csatárt , meg wang daleit leeigazoltam(17) és akkor így vágok neki
elsõ 3 fordulo 0 pont lesz: roma-milan-inter 😄

sheffield sem egy leányálom, de ugy érzem számomra élvezetes játék lesz.(nehéz felsõ bajnokság egy elég gyenge csapattal)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nagyon nehéz lesz bent maradni
A bal oldali védõm 28 évesen visszavonult a válogatottságtól lol 😄
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Amellett meg a magyar válogatottal vb, és eb döntõt nyomtam, igaz mind2-t elveszítettem, de nagyon jó kis mentés volt. Csak a végére annyi pénzem volt már, hogy egyszercsak átment mínuszba az egyenlegem, lol. 1ik nap még vagy 3milliárd euróm volt, másnam meg ugyanennyi, csak mínuszba... 😄
Bl-be nem jutottam be, Milan 6-0-s összesítéssel estem ki, Uefa kupában viszont továbbjutottam, tavaszal a Fenerbahce-val kerültem össze. De pont most akarok kezdeni egyet a Real Madriddal.
Bostjan Cesarról tolhatsz képet köszke!
én most kezdek egy újat cagliarival , évégre lesz egy kis kihívás. Elsõ évbena cél a kiesés elkerülése
Kösz siederhird és grat a Hereforddal<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Atesz õket eladtam.mert kellett az átigazolási pénz és nagyon akartak menni.én meg ha meg tartom nem fogok itt szarakodni szar morálú sértõdött játékosokkal
Zaki nekem sem jeleníti meg csak az otthoni mezt
Mára mentem Jó8 all!<#integet2>#integet2>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2006-ban az Arsenalnál volt ugyanez.
Versacce milyen célt tûztél ki magad elé a szezonban?a kiesés elkerülése?
Siderhird grat a sima feljutásért kopp kopp nehogy elkiabáljam 😊 Azért a Fulham nem a legnehezebb ellenfél meg lehet a továbbjutás!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Köszi all! A bajnoksában 18 ponttal vezetek😄