Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv.

crackrõl vki dobna egy linket?

kösz.
zaki
Olyan volt már nálam is, hogy pl nyertem 3-1-re, nyomtam a továbbot, és ott már csak 2-1 lett a vége... 😄

gilgames00
az életben nem történet meg még velem ilyen,egyik manageres játékom alatt se.remélem nem is fog.részvétem😄

URISTEN MEKKORA BUG A JATEKBAN!!! newcastlet megvertem 4:2re idegenbe megcsinalom a csapatertekelest minden, nyomok egy tovabbot,erre azt irja kikaptam 3:2re na ez meg mi?! nemlehetett az se,hogy lottem 2 lesgolt,amit elvettek tolem,mivel a lefujasnal 4:2 jelzett...
sziasztok! Nottinghammel premier ligaba vagyok mar elso szezon 8. helyen 26 fodruló után... szezon kezdés elõtt köcslön kaptam bendtnert arsenaltól 1 évre, eddig 16 gólt lött a bajnokságba,de nyáron nem fogom tudni megvenni, mert 8,5 millió euró az ára, szóval ha valaki tudna ajánlani valami gólgyárt olcsón azt megköszönném 😊
Darkon
Szep. En meg huzom kicsit. Most lett meg az 500adik golom managerkent<#pias>

Born to win

soma22
én épp most megyek, majdnem mindennap eddig szoktam lenni.

ez biztos szoros lesz😊
bár most ugy néz ki a finomitott taktikkal elég jok lehetünk a bennmaradáshoz, kicsit a középpályát meg is tudom erõsiteni ha minden jol megy szoval talán nem lesz gáz.

jo éjt!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Thx jo hogy nem csak en vagyok ilyen ejszakai bagoly

Born to win

soma22
hajrá!
mindjárt tolok én képet szoros keretrõl😄

Darkon
Hat ja ez a 4. szezonom 2.3. nal mindig az utolso meccsen dolt el minden sajnos nem a javamra😞( na majd most....<#eljen>

Born to win

soma22
joéjt

gilgames00
na jó8

soma22
messze van az még😊
hajrá

Darkon
Ez a nap eleg hosszura sikeredett vegre FM. Eleg szoros lesz a vege....

Born to win

gilgames00
nos?

gilgames00
nekem is volt ilyen gondom,plusz még a valencia idegenbelit,és a sevilla hazait nem jelenitette meg.tömöritett mentést használsz?

zaki
Nekem (is).

gilgames00
kinek is volt baja a liverpool mezekkel?nem tudjátok?

soma22
sheffield united

a gosztonyisrác értékei nagyon durvák, ajánlatot is tettm érte

sideris
Hali! Ugye nagy srác! 😛

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gilgames00
mármint😊))két sheffield van,szal ez melyik?😊

gilgames00
ez a sheffield az elsõ osztályu csapat?

soma22
<#wave>

gilgames00
amugy hi all😊

gilgames00
én leigazoltam a fradiba,nagyon komoly a srác!!

sideris
Aham, értem! Itt meg az volt a nehéz, h nem lehet EU-n kivülit hozni, egyet sem, nem lehet ilyen a keretben B ligában... Felettébb vicces! 😞(

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

soma22
nem vettem senkit a két saligán és dzsudzsákon kivül.
a srácot megnézem

sideris
Akkor kvittek vagyunk! 😛 Kaposvárból ismered a Gosztonyi nevû srácot? Nálam B-ligában is bõven 7 felett nyomja, 16 éves alig vagyon! Igazolásaidról képet majd rax fel? Nekem most nyári szünet, adom el a becsõdölt sztárokat! Csak várom, amig hivatalosan is A ligás leszek, h legyen értékük! 😊

soma22
köszi😊
én is sokszor bosszankodom magamban😊
nekem a kis szakállam õszül😄

sideris
Akkor hajrá, kitartás!! 😛 Majdnem szétcsaptam vagy 10szer is az asztalt, de kárpótolt a feljutás...bár az õsz hajszálak száma csúnyán konstansan gyarapodott..! Hajrá! Drukkolok!

soma22
megprobálom a ligákat komolyan venni amellett hogy a kiesés ellen küzdünk, aztán elválik

sideris
Talán sikerül a beillesztés:

soma22
wigan legyürve 3-0ra egyébként kibaszot gyengén...😄

sideris
Thx! Sheffield hogyan?

soma22
gratu!

sideris
Nah végreeeee!!!!!!!!!!!! Sikerült elsõ évben feljutni! Nyögvenyelõs volt, de annak ellenére , hogy 7. helyre vártak idény elején, ez több mint jó érzés!!<#vigyor2><#vigyor2><#pias>

http://kep.kepfeltolto.hu/786/1166138247.jpg

sideris
Jól toltad, bár ez tudom kevés....nekem a 42 Serie B ligameccsembõl kb 13-14 ilyen felirat volt a képernyõn....kicsit idegesítõ elhiszem! De grat a teljesítményhez!<#eljen>

soma22

soma22
pedig nem sok közük volt.
lassan elfogyhatnának a sztárcsapatok.

sideris
Grat! Csak így tovább! Én most éppen play-off final a feljutásért Serie A-ba Napolival....baromi nehéz, elsõ szezon....

soma22
Azért ezt még mindig nem sikerült javitani:
a lényeg hogy megvan

5w0rdf15h
melyik ez a skin és hol találtad? 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Nagy grat!
Továbbra is ilyne játékot/sikereket!
Jó 8 all!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
az igazi fanatikus<#eljen>

Fyrex
elkezdtem...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Brienza nem rossz, de hosszutávon nem képes jót produkálni. Cassanit el ne add, és középen toljad vele. Ájmo (Diana) sokat tud sérült lenni, neki egy picivel gyengébb edzés kell. Simply, Bressa, Di Michele a legjobb pléják mindig hozzák a maxot, Carát el ne add (elsõ évben nem lesz vmi jó, de 2.ban kurvajó), Amauri egy állat mindig a kezdõban a helye. Elsõ évben Fontana legyen a kapus, mert Agi nem a legjobb, másodikban már Õ is okés. Della és Capu nem a legjobbak õket elsõ évban érdemes kölcsönadni a Cesenának. Biava most is jó, mint mindig, Bovo szintén. Guana ésdekes, de 2 vközpályás taktiknál csodásan tolja.

fu ez nem gyengén kijött most belõlem 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sideris
Sziasztok Srácok! <#integet2>

Grat az eredményekhez, hajrá a kis csapatokkal kezdõknek! Hosszú idõ után jó a nyugalmat megtapasztalni a topikban, THX Fyrex az eddigiekért, hogy fejlesztettél itt és felügyeltél, szvsz nagyon nehéz feladat lehetett...Hajrá az új HG-nek Mr.Selfisch-nek!

jbal
köszi.mondjuk ezek már nem aktuálisak.
Brienza jó lesz õ nekem.10M hát örültem ha volt pénzem😄
a Palermo csomó Vkp-val van tele

soma22
az ilyen trükköket csak igy megosztod mindenkivel?-.-

gabber_saviola
amugy van pár okosság amit ki lehet használni, ha Palermoval vagy 😊
mondok 1et de csak 1et 😛
mikor generálsz egy mentést, akkor az elsõ klikk elött (tovább) 5-6 mihályért eladható Brienza

Én most generáltam egy újat, beszarnál, ha megmutatnám a kezdõt.

jah és Rosina is elhozható 10 mihályért még szezonkezdet elött

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.