Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Hali srácok, visszatértem újra fmezek, Lokival kezdtem 1et, leigazoltam Starkot,Kamenart,Hrepkát és Kantát, szuperkupa döntõ elsõ meccsén elsõ félidõ 2-0 fehérvárnak aztán 4-2re nyertem, a második meccset pedig 1-0ra, blben ruzomberokot kaptam 2-0,2-1el búcsúztattam õket most jön a Liv'pool :S:S:S
Hrepka állat egy igazolás 5 meccs 6gól sidibe 5meccs 4gól szal...😊
Pool ellen kontrákra fogok menni hátha bejön, jólenne blben lenni 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Andrews
Világranglista helyezés benne vagyunk az elsõ 30-ba.

Andrews
Az még messze van.

Magic Boy
Hajrá nyerd meg az EB-t.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Andrews
Törökök lennének azog a Görögök.

Andrews
Eb selejtezõ 5. mérkõzés négy pont az elõnyöm a Görögög elõtt.

Pisti1026
Na újra folytatma Nittinghamt, mostmár erõt veszek és nem hagyom ott a csapatot és feljutok a Premierleagueba.

I’m Forever Blowing Bubbles...

turpert
azt nem lehet kiküszöbölni hogy ne mondja minden meccs elõtt hogy az ellenfél csapata fél Aranyostól? mert minden meccs elõtt ezvan 😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

gilgames00
ki itt belépsz hadj fel minden reménnyel...<#wave><#wave>

soma22
üdv a fórumon:
a chelsea kerete brutális, viszont barcáé szimpatikusabb.
sok sikert nektek, és lássuk majd az eredményeket.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hy all!
régóta nyomatom a fm sorozatot, de fórumokra eddig nem írogattam, nemtom miért, de nem...rátaláltam erre a fórumra, láttam hogy ment itt az élet, de mikor regisztráltam akkorra pont szétesni készült a topic...ezért gondoltam inkább egyellõre nem csatlakozok...<#rinya> most nemtom mennyire van rendben, de ahogy Én látom elkezdett helyreállni a rend<#kacsint>
na szal, jelenleg az fm2007-et nyomatom, tesómmal kezdtünk közös játékot, és ahogy ez nállunk lenni szokott, minden új résznél elõször a kedvenc csapatainkal kezdünk<#vigyor2>, így Én a Chelsea-vel, tesóm a Barcelonával próbálunk meg mindent megnyerni<#crazya> most csak rövide írom le, eddig 2 szezont játszottunk le, mindketten 2szeres bajnokok vagyunk, nyertünk 6-6 kupát, nekem közte van 1 BL és 1 UEFA (szégyenre a második évben kiestem a csoportból...<#rinya>...)
hazai pályán Én még veretlen vagyok mindenféle kupában és bajnokságban is, sõtt az elsõ szezonban otthon mind a 19 meccset nyertem<#crazya>
a keretünk a következõ (remélem sikerül betenem a képet, elõször csinálom, szal bocs ha elszúrom<#nemtudom>...)

na, jövök vissza amikorcsak tudok, és remélem sikerül újra a régi fényébe összehozni a topicot <#worship>
BlueMaster
még jó, hogy az U-17-es válogatottunk csk-ja bent van a játékban...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

gyerekek portoban nálam lesz európa egész u21 játékospiaca .Ddsa.d.as😄A

mindneki eljön mindnekit kinevelek. Most nézem Sampdoriaban vna egy magyar , bizonyos vladimir koman 17 éves 73/181 😄

jbal
Arsenal menüpont-->Player Search szûrõket beállítod és mehet😊

versacce
hy all,bsz soma!!!

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

vmvr
a háttér szép😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

soma22
köszi!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

a milwall tartalékból úgy igazoltam hogy a keresés menüben beállítottam hogy átadólistán lévõ játékosokat mutasson, és csatárt és nézegettem az összest hogy milyen tulajdonságai vannak és leigazoltam mert szerintem az angol 6. osztályba jó volt!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Fyrex
jah de aki felvesz azért az jelezze már h mégis ki a halál 😄DDD

Avanti Crociati!

hát ha a 70,000-et elosztod 52-vel,akkor elig több,mint 1,200 jön ki kb,ami azért annyira nem sok,bár Dél-Amerikában nem tudom mennyit keresnek a játékosok,de a jobbak ennél biztos többet
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Fyrex
az vesz fel akinek jólesik 😊

csak ne zaklassatok azzal h letiltottalak e meg mi van, mert nem szokásom, csak nem járok sokat...

Avanti Crociati!

Magic Boy
Remélem egyszer én is kiérdemlem, hogy felvehesselek MSN-en.

Fyrex
dobj egy msn címet priviben, mint HG a HGnak :A😄asad

szerk: vegyél fel ha gondolod, [email protected]

Avanti Crociati!

én csak megköszönni tudom

Fyrex
ez csak egy példa, nem azt mondtam h ilyen kéne ide

de szvsz ez eleve sokkal igényesebb mint, amiket te bedobáltál ide

szóval sztem még érdemes ezen dolgoznod, de én csak véleményt mondtam, már itt sem vagyok

Avanti Crociati!

Atesz89
Hali és grat mindenkinek akik sikereket ért el az elmúlt napoikban és BSZ Soma!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

tényleg jól néz ki de pl. nem értem h a képnek mi köze van az FMhez

vagy pl. mért csak egyes emberek vannak rajta 😛
szünetben kipihnenem maga, majd jön az ihlet

Fyrex
Selfisch te nagyon jó bannert tudsz ám csinálni, ezeknél sokkal jobbat! Mutatok egyet amit tegnap csináltam, te ennél még jobbat is tudsz, szal hajrá lássunk valamit!

Avanti Crociati!

Magic Boy
Boldog szülinapot neked.
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig.<#vigyor0>

vmvr
sziasztok, hogy lehet játékosokat keresgélni, mert látom pl. toswuj hsz-ében( #98142), hogy pl. a Milwall tartalékból igazolt, oda hogy jutott el, magától? gondolt egyet, hogy hm... milwall, oké nézzük meg a tartalékát, szóval hogyan lehet így játékosokat keresgélni?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Magic Boy
Grat.
csak így tovább.

igazoltam 2 magyar védõt a budafokból meg egy angol csatárt a millwall tartalékokból. kapust nem igazán sikerült sajna, de majd próbálkozom, magyarokat környékezek folyamatosan próbálok igazolni, ugyebár ingyen, úgyhogy nem mindenkinél jön össze. max fizetés 450 font lehet hetente.

csapatom két román ász csatára!!😊

gilgames00
pontosan melyik fájlt,kell hova másolni?lang fájt?

Magic Boy
Sok sikert és elõre a feljutásért.
Kiket igazoltál?
A Conference dél-ben a Weston-super-Mare a kedvenc csapatom, kíváncsi vagyok, hogy a te mentésedben hogyan szerepelnek majd.
Amúgy fiatal ambiciózus csapatod van úgyhogy szerintem meglehet a feljutás.

akkor jól van!😄😄

kiváncsi leszek hogy szerepelek ezzel a csapattal
természetesen cél a feljutás😄

Magic Boy
Én láttam.
Néha szokott ilyet.

Magic Boy
Nemkell csoda csak jól kell szerepelni hosszabb ideig, mint az életben. <#vigyor0>

a vezetõség azt várja hogy tisztességes helyet érjek el! Amúgy conference dél!
azt látja valaki hogy kettõ 98123-as hsz van?

Magic Boy
Szerintem nézz rá a többiekre is, mert meglepõen jól fejlõdnek a tartalékcsapat játékosai néha.
Halmosi-ért meg szerintem ne bánkódj, mert az érte kapott pénzbõl vehetsz jobbat/fiatalabbat és még marad is.

Nightwish006
Öcsém csodát kell mûvelni hogy értelmesebb játékosok is aláírjanak hozzám?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Nálam még õ az elsõ ilyen, de ha nem jajjgat hogy azelsõ csapatban szeretne gamelni tuti nem veszem észre 😄😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Magic Boy
Amúgy félig mondtam csak komolyan, de sokszor volt már nálam olyan, hogy az év elején a tartalékba számûzött játékos az év végére kihagyhatatlan lett, mert anyit fejlõdött és olyan jól játszott.

Nightwish006
😄DDD

Magic Boy
Az igen.
Látod ezért kell figyelni a tartalékkeretet is.

Nightwish006
Hmmm erre a srácra nem is figyeltem, a tarcsiban csücsült, és mos nyitotta ki a szályát 😄

Nightwish006
Hrepka ebben az évben 7 meccs / 12 gól 😊
Halmosira meg rászálltak a nagycsapatok, ajánlottak érte 2 550 000 000 Ft-t, és a vezetõség nem is hagyta hogy beleszoljak, eladták :[

csinájjá má valamit a bannerraaaaaa self -.-