Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hrepka állat egy igazolás 5 meccs 6gól sidibe 5meccs 4gól szal...😊
Pool ellen kontrákra fogok menni hátha bejön, jólenne blben lenni 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I’m Forever Blowing Bubbles...
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
a chelsea kerete brutális, viszont barcáé szimpatikusabb.
sok sikert nektek, és lássuk majd az eredményeket.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
régóta nyomatom a fm sorozatot, de fórumokra eddig nem írogattam, nemtom miért, de nem...rátaláltam erre a fórumra, láttam hogy ment itt az élet, de mikor regisztráltam akkorra pont szétesni készült a topic...ezért gondoltam inkább egyellõre nem csatlakozok...<#rinya>#rinya> most nemtom mennyire van rendben, de ahogy Én látom elkezdett helyreállni a rend<#kacsint>#kacsint>
na szal, jelenleg az fm2007-et nyomatom, tesómmal kezdtünk közös játékot, és ahogy ez nállunk lenni szokott, minden új résznél elõször a kedvenc csapatainkal kezdünk<#vigyor2>#vigyor2>, így Én a Chelsea-vel, tesóm a Barcelonával próbálunk meg mindent megnyerni<#crazya>#crazya> most csak rövide írom le, eddig 2 szezont játszottunk le, mindketten 2szeres bajnokok vagyunk, nyertünk 6-6 kupát, nekem közte van 1 BL és 1 UEFA (szégyenre a második évben kiestem a csoportból...<#rinya>#rinya>...)
hazai pályán Én még veretlen vagyok mindenféle kupában és bajnokságban is, sõtt az elsõ szezonban otthon mind a 19 meccset nyertem<#crazya>#crazya>
a keretünk a következõ (remélem sikerül betenem a képet, elõször csinálom, szal bocs ha elszúrom<#nemtudom>#nemtudom>...)
na, jövök vissza amikorcsak tudok, és remélem sikerül újra a régi fényébe összehozni a topicot <#worship>#worship>
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
mindneki eljön mindnekit kinevelek. Most nézem Sampdoriaban vna egy magyar , bizonyos vladimir koman 17 éves 73/181 😄
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
csak ne zaklassatok azzal h letiltottalak e meg mi van, mert nem szokásom, csak nem járok sokat...
Avanti Crociati!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
szerk: vegyél fel ha gondolod, [email protected]
Avanti Crociati!
de szvsz ez eleve sokkal igényesebb mint, amiket te bedobáltál ide
szóval sztem még érdemes ezen dolgoznod, de én csak véleményt mondtam, már itt sem vagyok
Avanti Crociati!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
vagy pl. mért csak egyes emberek vannak rajta 😛
szünetben kipihnenem maga, majd jön az ihlet

Avanti Crociati!
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig.<#vigyor0>#vigyor0>
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Kiket igazoltál?
A Conference dél-ben a Weston-super-Mare a kedvenc csapatom, kíváncsi vagyok, hogy a te mentésedben hogyan szerepelnek majd.
Amúgy fiatal ambiciózus csapatod van úgyhogy szerintem meglehet a feljutás.
kiváncsi leszek hogy szerepelek ezzel a csapattal
természetesen cél a feljutás😄
Néha szokott ilyet.
azt látja valaki hogy kettõ 98123-as hsz van?
Halmosi-ért meg szerintem ne bánkódj, mert az érte kapott pénzbõl vehetsz jobbat/fiatalabbat és még marad is.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Látod ezért kell figyelni a tartalékkeretet is.
Halmosira meg rászálltak a nagycsapatok, ajánlottak érte 2 550 000 000 Ft-t, és a vezetõség nem is hagyta hogy beleszoljak, eladták :[