Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Hy és grat all!
Gabber faxa a skined.<#taps>
Én nem tom mikor leszek mert a gépemet átköltöztettem az emeletre és még a telefonzsinort fel kell vezetnem vhogy.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

asszem 4. helyen állnak de csak azért mert mióta kikaptam Tõlük azóta nyertem 3 meccset és akkor még elõttem voltak!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Magic Boy
Én vagyok, de már nemsokáig, mert mennem kell a városba és csak este leszek.
Amúgy grat all.
toswuj: Ne szomorkodj a Weston-super-Mare-tõl nem szégyen kikapni.
Amúgy hanyadikok a tabellán?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

"mivan?? mindenki kidõlt, én szedek egyedül Béres-cseppet???"

a Weston-super-Mare épp tegnap vert meg 1-0ra miután a 80.percben kiállították az egyik védõmet. kicsit idegesítõ volt - tudom angol 6.osztályban meg kell szokni - hogy nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagytunk ki. amúgy 7 meccses veretlenségi sorozatom szakadt meg<#violent><#violent>. most a 3. helyen állok, egy meccsel kevesebbet játszottam, hátrányom az elsõhöz képest 2 pont, úgyhogy nyerni kell. tudtam még igazolni: megvettem 1 magyar kapust, 1 magyar középpályást - õk városom Tata szülöttei, amúgy meg haverjaim<#vigyor3> meg egy 15 éves gyereket 73/175-ös tulajdonságokkal. Fa kupában továbbjutottam 2 ötöd osztályú és egy harmad osztályú csapatot is kivertem, a másik fa kupában szintén továbbjutottam. most így ennyi! még mindig tisztességes eredmény elérése a cél. 14 forduló 8 gy 2 d 4 vereség. Leigazoltam Naybetet ingyen simán aláírt, most edzetem ezerrel úgyhogy remélem a csapat meghatározó játékosa lesz év végére!

ahová feltelepíted a játékot, abban a könyvtárban keresd meg a default.jpg nevû fájlt, a background könyvtárban van. ami képet be akarsz tenni azt meg nevezd át default.jpg re és írd felül az eredeti fájlt. ennyi

mocoroga
sziasztok! hogy lehet betenni másik háttérképet???

I cry when angels deserve to die.

Darkon
Nekem meg nem lesz ma FM😞( sulyosan osszeakadt hibakat ir ki majd holnap (ma) utannanezek.

Born to win

zaki
Nem, most az angol 4. osztályú MK Dons-sal... Most lecsúsztam a 2. helyre, mivel 4 nyeretlen meccsem volt zsinórban (2 pont)... Most jön a 15. forduló.

Darkon
Csak nem az utalatos Reallal nyomod?😊

Born to win

Darkon
Nezopont kerdese amugy koszi.

Born to win

zaki
1ébként grat! <#worship>

zaki
Ja télleg, csak már kicsit késõ van... <#zavart1><#sniffles><#idiota>

Darkon
Villareal 4. szezon utan most sikerult a bajnoki cim: 4.hely 3. 3. 1.

Born to win

zaki
Melyik csapattal tolod?

Darkon
Hajra en most masolom a lapirol a desktopomra a menteseket es izzitok<#eljen>

Born to win

Darkon
Barraganrol tudok nyilatkozni nalam eleg jo jatekossa fejlodott persze nem olyan jova hogy le is igazoljam de scoutjaim max csillagot adtak neki ilyen fmscoutot nem hasznalok mert cheat szagu nekem ez a dolog szoval roviden.

Born to win

zaki
Ja, én játszom most ezerrel.

Darkon
Van meg itt valaki?

Born to win

zaki

Tegnap 3X kikaptam egymás után 1-0-ra, olyan ideges voltam, hogy kiléptem a f@szba mentés nélkül. Most folytatom a gémet, most már kicsit jobban megy.

5w0rdf15h
zsíros 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Terjék Zsolt nyomja vkinél?

gabber_saviola
oktat egy 180 pa-s 17 éves ifit 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hopsz...akkor ezt most bebuktam<#vigyor1>
de azért kell mellé vmi fiatal, ha annyira jó akkor oktassa csak ki, mert aki 39 évesen olyan jól véd hogy elõs számú kapus a palermoban az tudhat vmit átadni az utódnak<#smile>
gabber_saviola
elsõ évben Õ a legjobb kapus Palermoban, veri Agliardit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Ja akkor azt mond.
A skin szuper.<#eljen>

palermo-ba már gyenge, ott bajnoki címet is könnyen meg lehet szerezni, szal inkább vmi tartósan jól mûködõ kapus kellene sztem<#vigyor0>, régebben jó volt, szó se róla, csakhát 39 évesen egy seriaA-ban nemtom mennyire jó ötlet Õt stabilan védetni...<#rolleyes>
gabber_saviola
a szkinemet kell lookolni 😊

öregfószer Fontana csak a tarcsikapusom, mert jövõre edzõt csinálok belõle 😊

Magic Boy
Azt mondtad csak õszintén:
A 39 éves korához képest nagyonjó, sõtt, de ha fiatalabb lenne azt mondanám, hogy pocsék, bár a Forest Green Roveses mentésemben bármit megtennék egy ilyen kapusért.
Remélem, hogy nembántottalak meg (te vagy az egyik akit még véletlenül se akarok megbántani nem, hogy szándékosan).

Na mostmár tényleg lépek.
Jó8 all!<#wave>

szerintetek lehet vmelyikbõl sztárjátékos (jó játékos)?<#finom>
antonio barragán

jonas elmer

ryan bertrand

perico

roland lamah

scott sinclair

már mindet kipróbáltam pár meccs erejéig tétmeccsen, és egyik sem égett nagyot<#kacsint>
gabber_saviola

szerintetek ez milyen? csak öszintén

most januárban vagyok: 21-szer volt kezdõ, 8-szor csere és 22 gólja van...
na úgy látom kapós lesz Higuain a manager körökben<#crazya>
remélem az 51M eurós Torres-em azért túllövi a kissrácot<#vigyor0>...
Magic Boy
Na lépek aludni.
Jó8 all!

Magic Boy
Rakjál.

Magic Boy
Látom egy idõre megoldottad a kapusgondokat.
Schmeichel a kedvenc kapusom fia (sajnos az apja már vuisszavonult), ha õ ois olyan lessz, mint az apja volt akkor nagy üzletet kötöttél.

Sziasztok! 2 napja kezdtem egy játékot az Arsenal-lal, most sikerült megvernem a MU-t<#hehe> ha érdekel valakit, rakhatok a keretemrõl is képet.
Fyrex
Kasper Schmeichel

Ángel Bernabé

Avanti Crociati!

sideris
Sziasztok! <#integet2> Folytatom a Napolimat, második szezon, tavaly rájátszással sikerült feljutnom, nagy meglepetésre, idén eddig így állunk:

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

játszol még a törökök ellen? mert ha igen, akkor annyi hogy elvered Õket, aztán már csak Te ronthatod el<#vigyor4>, igaz még lesz egy meccsed a norvég/görög csapat ellen is, ha jól nézem a táblázatot<#vigyor4>, de még könnyen meglehet a továbbjutás, csak kell 1-2 bravúr, vagy nem bravúr...ki honnan nézi<#worship>
Magic Boy
Ha a törökök nyernek akkor szarban vagy.
Moszt hiányoznak igazán a Málta erllen elhullajtott pontok.
Azért hajrá és gat az eddigiekhez.<#eljen>

Andrews
EB selejtezõ 6.mérkõzés.

EB selejtezõ 7.mérkõzés

Valamit kel kezdenem ha ki akarok jutni az EB-re. Jó8. és Grat all.

Magic Boy
Grat.

ujabb nagy gyõzelem

Magic Boy
Grat!
Csak így tovább.

Mor3llo
azta<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Andrews
Világranglista:Magyarország már a 20.

Andrews
Grat. Szerintem meglesz az a bajnoki cím.

szevasztok!grat mindekinek
Vasasos mentésemet folytattam ma. táblázat:

Mor3llo
új bannert követelünk 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú