Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
McGurk most a Milwallban van kölcsönben februárig, utána megpróbálom megszerezni. A másik 2 játékosra rákerestem, és nincs benne a játékban, pedig a 6. osztályig bejelöltem a bajnokságokat... Sam Williamset majd figyelem, most kölcsönben van a Bristol Rovers-ben.

zaki
Legújabb peccs van fent! <#confused>

GTheo
Lehet azért mert 7.0.1 nincs fent.
Hrepka megvan 😊 épp az elõbb rúgott egy 3mast a pécsnek 😛 megjegyzem 8-0ra nyertünk 😛
Németh K. jön télen, Feczesint elhozom még ha tudom és akkr mehet Zsolnai,Brnovic és Bogdanovic is...Sidibe marad, 1ik legjobb playám 😛
MTK-t 4-1el hazaküldtem, de 4ponttal elõttem vannak, elsõ fordulókat elszúrtam...:S
2-1,2-2 vel kiejtettem a Lokomotivot, Hrepka és Sidibe 1-1-et rúgtak mind2 meccsen, csoportom: Newcastle,AZ,Palermo,Hapoel TelAviv :S AZt bekéne verni...

#98329: Grat, fájrex, asszem ez a muslimovic rúgta nekem a gólt a bosznia elleni meccsen :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

köszi, most néhány meccsen vagyunk túl a league one-ban, elsõ ötben vagyunk (nem emlékszem pontosan, mert pár napja nem játszottam már) és a keretet is sikerült egész jól minden területen megerõsíteni (ráfért), illetve a villa a parent clubom és felajánlotta sam williams-et, na õ a legeredményesebb csatárom, nagyon jónak tûnik, keress rá, hátha kölcsön tudod venni.
Atesz89
A bl-ben elsõ évben negyedikként estem ki az elkövetkezõ években elcsíptem a 3. helyet.Idén az Uefa-ban a második kiesési körben az Inter vert ki tavaly pedig a negyeddöntõben a Betis ejtett ki...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Meddig jutottál el eddig?

soma22
a háttérképedet megkaphatnám?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89
Kösz de sajna nem nagyon akar összejönni a nemzetközi kupa 😞

zaki
THX, zsír kis keret... <#eljen>

zaki
Az igen, grat!

Megnézem ezeket a pléjákat, mert elég karcsú a keret.

Atesz89
Íme a képek:

én az elsõ szezonban a most nálad 18. helyen tanyázó wrexhammel nyertem meg a bajnokságot. az MK dons erõs volt sokáig elsõk voltak, de a végére lecsúsztak és csak playoff-ot játszottak, de végül feljutottak.

asszem 87 pontot szereztünk és kb az alap gárdával játszottam (kölcsönben volt a 2. félévben adam mcgurk a villa-ból, illetve olyanokat szerzõdtettem, hogy robert harris - védõ (2. félévre), grant smith - középp., de õ nem igazán volt jó és a meccsek felén ha játszott), de nagyon szoros volt a vége, az utolsó fordulóban nyernünk kellett, hogy elsõk maradjunk, pedig a szezon elején nem úgy nézett ki, hogy bajnoki cím lesz belõle, ja és nyertünk is 😊

a csapatban mark jones és neil roberts volt fasza, esetleg nézd meg, hátha a te mentésedben is jók 😊
Atesz89
A kapusom pont hogy fiatal 20 éves Sergio Arias

Magic Boy
Maxi López jó játékos, de én egy fiatal kapust azért vennék, de te tudod.

Várjuk a többi képet, de én már csak holnap nézem meg õket, mert most lépek aludni holnap ugyanis "már" 7.00-kor föl kell kelnem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Én álltaláb 40M euro körül kapok, de sokszor hozzátesznek még a késõbbi hónapok elején...szerencsére, Torresre másképp nem lett volna elég pénzem...a hülye Atletico Helder Postiga-val akarja pótolni Fernando-t<#confused>...51M euroért adták el nekem, Torrest, erre megvesznek 3M euroárt egy csatárt a helyére<#vigyor2>...és erõsítik sok-sok millióért az amúgy sem gyenge középpályát...
Atesz89
Az a gáz hogy tavaly nagyon jól védett...
Nem tervezek nagy bevásárlást a nyáron csak Maxi López érkezik a Barcától Baros és Pellé mellé Pandiani mehet a levesbe....

nem tudtam eldönteni<#vigyor4>...és rosszul választottam...<#rolleyes>...belefér<#bee1>
Magic Boy
Nem mellékesen a foci egyik alapszabálya, hogy végy egy jó kapust. <#vigyor0>

Atesz89

Pill csak hátteret váltok a jobb láthatóság kedvéért

Magic Boy
Ja tényleg arról is tólhatna egy képet, de akkor már a kiszemeltjeirõl is jöhet. <#vigyor0>

Darkon
Hogy megy az uj jatek?

Born to win

zaki
+ a keretõl is plz!

Magic Boy
Dobsz egy képet Pisanu-ról és Barosról?

Atesz89

Húú nagyon meleg volt a meccs a kapusom nagyon "jó" volt már megint...
Pisanu egy állat ingyen jött a nyáron és már 10 gólos a szezonban úgy hogy bal illetve jobb kp-ként alkalmazom és mind a 10 akciógól volt

Darkon
<#eljen>

Born to win

zaki
Mennyi zsé van a Chelseanél? 😊

zaki
Babel, nem Babbel! <#bee1>

5w0rdf15h
melyik ez a skin? 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Magic Boy
Föl tudnád tenni a skin-t valahova?

Fyrex
saját kreálmány ez a sp1 logós megoldás 😊

Avanti Crociati!

Magic Boy
Én is tehetséges 18 év alattiakba fektetném a pénzt.

Darkon
jo ez a sport1es skin😊)

Born to win

zaki
Az igen, grat.

Darkon
pfff tap a kobon!

Born to win

Magic Boy
Ez jó keret, tetszik.
Bárcsak a Chelsea az életben is elvinné Silvestre-t.

Magic Boy
Na akkor majd én is rájuknézek, hátha eljönek a conference division kiesõjelöltjéhez is.

Magic Boy
Grat!

zaki
125? Nálam a Lokis mentésben 150 a PA-je. Bogdanovics&Brnovic-ot küldd a levesbe, igazold le Hrepkát.

soma22
hozzá sem nyulnék, fiatal tizenévesekbe invesztálnám az elkölthetetlen mennyiségû pénzt

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

jól állnak a kiscsapatok<#wow1>
sztetek ez így mennyire ütõs csapat? (a teljesítményükre nem lehet panaszom...igaz a bolton elvert minket nemrég a bajnokságban...emberhátrányban voltak pedig az elsõ félidõ közepétõl...de ozzhon még mindíg veretlen vagyok<#vigyor2>)

kispaod álltalában Õk vannak:
Cudicini, Ferreira, Robben(Ryan Babbel), Joe Cole, Shevchenko(Trezeguet)
nemtom kit igazoljak következõ nyáron, milyen posztra, az a baj hogy ebbõl a keretbõl már senkit nem nagyon akarok mellõzni...de a pénzt meg jó lenne el...ni
<#crazya>, úgyis minden évben adnak jó sokat, akkor miért ne költsem el klasszisokra?!<#mf1>
Atesz89
<#worship><#worship><#worship><#worship>

GTheo
Németh Krisztiánt érdemes elhozni 125PAval lokiba?Csatárjaim: Sidibe,Brnovic,Bogdanovic,Hrepka.
Fura a csapat, megverjük a lokomotivot erre kikaptuk vácon....Most pedig alázzuk a pmfct...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex

Avanti Crociati!

zaki
Mindenki akiket leigazoltam szabadon igazolhatóan voltak.

Magic Boy
Menyiért vetted Ledesma-t?
Dobsz egy képet róla?

Magic Boy
Terjék Zsolt-ot és Daniel Garipe-t, hogy-hogy odaadták ingyen?

Magic Boy
Sok sikert.
Én ezzel a módszerrel mindig tudok 4-5 stabil kezdõ embert szerezni akármilyen kicsi/nagy csapattal is vagyok.
Majd írd le, hogy hogy ment a Dec. 31.-ei türelemjáték (ha elég türelmes vagy akkor minden hiányposztra szerezhetsz embert, de érdemes min 2-3-mnak ajánlatot tenni, hogy legyen tartalékod).

Magic Boy
"ha a dinamot megvertem továbjutottam , nem kell semmien arsenal-bremen meccset néznem 😛"

Ez mondjuk igaz, de csak akkor, ha nem kapsz ki az Arsenal-tól.

zaki
Majd figyelek... Védelemmel meg vagyok elégedve, csatársor is elmegy, a középpálya kicsit karcsú, kéne két szélsõ, egy irányító, meg egy kapus.

Nyáron majd leigazolom Jeremiást, fillérekért le lehetigazolni (20k).