Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hrepka megvan 😊 épp az elõbb rúgott egy 3mast a pécsnek 😛 megjegyzem 8-0ra nyertünk 😛
Németh K. jön télen, Feczesint elhozom még ha tudom és akkr mehet Zsolnai,Brnovic és Bogdanovic is...Sidibe marad, 1ik legjobb playám 😛
MTK-t 4-1el hazaküldtem, de 4ponttal elõttem vannak, elsõ fordulókat elszúrtam...:S
2-1,2-2 vel kiejtettem a Lokomotivot, Hrepka és Sidibe 1-1-et rúgtak mind2 meccsen, csoportom: Newcastle,AZ,Palermo,Hapoel TelAviv :S AZt bekéne verni...
#98329: Grat, fájrex, asszem ez a muslimovic rúgta nekem a gólt a bosznia elleni meccsen :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
asszem 87 pontot szereztünk és kb az alap gárdával játszottam (kölcsönben volt a 2. félévben adam mcgurk a villa-ból, illetve olyanokat szerzõdtettem, hogy robert harris - védõ (2. félévre), grant smith - középp., de õ nem igazán volt jó és a meccsek felén ha játszott), de nagyon szoros volt a vége, az utolsó fordulóban nyernünk kellett, hogy elsõk maradjunk, pedig a szezon elején nem úgy nézett ki, hogy bajnoki cím lesz belõle, ja és nyertünk is 😊
a csapatban mark jones és neil roberts volt fasza, esetleg nézd meg, hátha a te mentésedben is jók 😊
Várjuk a többi képet, de én már csak holnap nézem meg õket, mert most lépek aludni holnap ugyanis "már" 7.00-kor föl kell kelnem.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem tervezek nagy bevásárlást a nyáron csak Maxi López érkezik a Barcától Baros és Pellé mellé Pandiani mehet a levesbe....
Húú nagyon meleg volt a meccs a kapusom nagyon "jó" volt már megint...
Pisanu egy állat ingyen jött a nyáron és már 10 gólos a szezonban úgy hogy bal illetve jobb kp-ként alkalmazom és mind a 10 akciógól volt
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Bárcsak a Chelsea az életben is elvinné Silvestre-t.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kispaod álltalában Õk vannak:
Cudicini, Ferreira, Robben(Ryan Babbel), Joe Cole, Shevchenko(Trezeguet)
nemtom kit igazoljak következõ nyáron, milyen posztra, az a baj hogy ebbõl a keretbõl már senkit nem nagyon akarok mellõzni...de a pénzt meg jó lenne el...ni
<#crazya>#crazya>, úgyis minden évben adnak jó sokat, akkor miért ne költsem el klasszisokra?!<#mf1>#mf1>
Fura a csapat, megverjük a lokomotivot erre kikaptuk vácon....Most pedig alázzuk a pmfct...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Dobsz egy képet róla?
Én ezzel a módszerrel mindig tudok 4-5 stabil kezdõ embert szerezni akármilyen kicsi/nagy csapattal is vagyok.
Majd írd le, hogy hogy ment a Dec. 31.-ei türelemjáték (ha elég türelmes vagy akkor minden hiányposztra szerezhetsz embert, de érdemes min 2-3-mnak ajánlatot tenni, hogy legyen tartalékod).
Ez mondjuk igaz, de csak akkor, ha nem kapsz ki az Arsenal-tól.