Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csõ mindenki és hatalmas gratula az itt lévõknek!
Fiorentinával kezdtem egyet!az elnököm 18,5 millió fontért Tonit!Aki már volt a fioóval véleménye szerint Mutu megfelelõ csatár poszton, vagy maradjon bal oldalt ?egy edzõ meccsen mér rúgott csatérként 3 gólt!szerintem jó lehetne!Vélemény?
Magic Boy
Az gáz, de van egy tuti megoldás.
Ne legyél a Chelsavel.<#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Még meglahet.
Münchenben megvered õket és kész.<#vigyor0>

jajdesajnállak 😄

A sagnol igazolta le nyáron egybõl utána meg az iraolát!!<#boxer><#boxer> és nem én ajánlom a szerzõdést csak kiírja hogy elfogadta az ajánlatot és aláírt ennyi

majdnem megvolt<#duma><#duma>

Magic Boy
Na a csatársorod és a középpályássorod már erõsödött már csak egy kapus hiányzik.<#ravasz1>

Atesz89
Kösz most még Heinz helyére jön Gaetano D'Agostino...
Grat Maldini nagyon jó vagy...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Gtart csak így tovább.

Magic Boy
Nagyonjó keret.
Grat.
Maxi Lopez-el és egy megbízható kapussal (lehet idõsebbis csak jó legyen) szerintem a nemzetközi porondon is jó lennél.

soma22
mértnem az offtopikba vazze?azé van...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
Kösz a tippeket majd rájuknézek én is hátha a Forest Green Rovers-be is eljönnek.

Magic Boy
Akkor szerintem szerezz egy olyan kapust kezdõnek akinek 7 fölött az átlaga.

Magic Boy
Hogy írjak ont is most reagálgatok a tegnap este óta történt eseményekre.

soma22
a szerzõdést sem te ajánlod neki?mert ha azt te teszed akkor utasitsd el

Bayern Müncen,Atalanta,Tottenham,Rangers az Uefa csoportban

nagyon jól nyomja remélem nem viszik el

grat a csoportkörbejutáshoz.egyébként tandari jól játszik?
büszke vagyok a fiukra😊

ki ez a pleja ? egyébként meg nincs rá bug

egyébként sajnállak. Nekem a fejem felõl adjták elaz egyik meghatározó játékosom

sziasztok
Egy olyan problémám van hogy amikor a chelsea-vel kezdek akkor az Abramovich mindig leigazol egy játékost akire semmi szükségem!! nem tudnátok valami megoldást hogy ez ne legyen!! elõre is kösz
Andrews
Hy és Grat all.
Bari meccs Anglia ellen.

EB selejtezõ 8.mérkõzés

EB selejtezõ 9.mérkõzés

Atesz89
Hali és grat all!
Self alakul a világverõ keret 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

lucho ki 😞 , kallstrom be 😊) most nagyon megérte a csre , lucho 10 meccset játszott , állandóan sérült volt. Igaz job a PAja 9el gonzaleznek , de sebaj 😛

én meg buktam oda vissza a Celtiket kinn 4-1re itthon 1-0ra kaptunk ki. Nem is számitottam jobbra

a jó kurva anyját pinto da costanak 😛PPPP

csinálok 5M euro haszont , erre kiszúrja aszemem 700k á.k-tel. Aztán 13 M euros ajánlat lucho gonzalezre , õ elfogadja

skacok már a hramdik évemet nyomom és tudok betenni arcképet az edzõmre mert elfelejtettem???

na megpróbálom leigazolni deniel carvalhot valszeg jön

védelembe 2 emberrel erõsítettem :d

ajánlom mindenkinek talán 250k volt 😊

talán. arsenal ellen csoportkörben 3:2 , 1:2 lett 😊

GTheo
Pool verhetõ, lokival 1-0,0-0al ejtetttek ki a selejtezõben...4-5-1 kontrataktikkal noymtam...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

eddig a csont elsõ benficat akinek 11-1-0val állt , idegenben 4-0ra evrtem õket , és egy büntetõt is kihaygtunk 😄S:A.da.D

bl-be poolt kaptam

Basel-Vasas 4-4 és ezzel továbbjutottam jöhet a Celtic

GTheo
Uefa csoport továbbjutás, Hapoel TelAviv 2-0,Newcastle 1-1,AZ 1-1, Palermo 0-0

Leigazoltam ingyen vmi brazil Rossini gyereket 117/169 TKP, és télen Németh K, Andreev Nikita 115/160, Horváth András 114/130 és talán Rajczi 125/145 ha eljön, meg Juhászra tettem ajánlatot de nemhiszem h eljönne a lokiba az anderlechtbõl...És m1 bogdanovic,zsolnai,habi valszeg,brnovic...Kértem ák-t és azonnal kaptam 4millát... 😛

Off: kiváncsi voltam kinek van oan stoplisa mint nekem mert bognár mellett ált csak elõször nem imsertem fel, dragóner az.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Andrews
Grat <#worship> <#eljen> <#taps> .

a Magyar szuperkupa összesítésben 9-2vel a Vasas csapatáé Sopronban 5-1 Itthon 4-1<#hawaii><#hawaii>

turpert
fasza és kit kaptál?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

na utolsó körben 2:0ra vertem dinamot , bréma meg 3:0ra arsenalt 😊

hajrá MK Dons!!
egyébként Gary Smith nem jó irányítónak?szerintem nem olyan rossz.sok sikert és juss fel velük!
egyébként grat mindenkinek
turpert
Itt van kettõ 😊

turpert
4-4-2 a kér szélsõ KP menjen feljebb az egyik középsõ egy kicsit hátrébb a másik elõrébb (nyílall) mentalitás viszonylag támadó szélekre passzolni közvetlen passz emberfogás kreatív szabdság legnagyobb idõhúzás ritkán 😊

Zizou5
srácok, plz mondjatok vmi jo taktikot, vmi jo felállást, mert egyszerûen hihetetlen az h esélytenel csapatoktol kikapok, és nem tom megnyerni a fradival a 2. osztályt.

szevasztok.grat mindenkinek!
a Baselt kaptam a BL 2. selejezõkörében.Ingyen jön Éger,Bori,Komlósi,Márkus Tibor.

McFrost
the new crack.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

HELLO!

LENNE EGY NAGYON NAGY PROBLÉMÁM...AMIKOR MEGEGYEZEK EGY JÁTÉKOS VÉTELÁRÁBAN ÉS MEGTÖRTÉNIK AZ ÜZLET, A MEGEGYEZETT ÁR DUPLÁJÁT VONJA LE...A PATCH FENT VAN...
MITÕL LEHET EZ???
MIT CSINÁLJAK???
LÉGYSZI PRIVIBEN VÁLASZOLJATOK...
NAGYON KÖSZÖNÖM!
turpert
majd ha haza értem adok vagy linkelek képet mert nekem az a hátterem 😊

soma22

nem tud valaki olyan fradis képet mutatni amin a "szokásos" meccs elõtti fogadalmukat teszik a játékosok?gammába kellene háttérnek, de nem találtam gugliban
elõre is köszi

Darkon
Uj szezon elso meccse betis ellen 4-0 Aguero 4gol<#hehe>

Born to win

mcgurk a gyorsaságával és a nagy ugrásával volt nekem nagyon hasznos, de nem volt egyáltalán gólerõs, 14-5 meccsen csak 4 gólt rúgott talán, de adott 5-6 gólpasszt és gyakran okozott zavart, amibõl lehetett helyzetet kialakítani. szóval rá nem feltétlenül érdemes annyira hajtani.

melyik másik kettõre? robert harris meg grant smith? õket sem érdemes hajkurászni, inkább kényszer megoldások voltak. mark jones meg neil roberts viszont tuti benne van.
ja és nem használok fm scoutot, szóval nem így szemelem ki a leigazolandó játékosokat, ezért csúszhatnak be gyengébbek is, nem tudom te használsz e, de úgy láttam itt sokan igen...ami szerintem elveszi a játék értelmét és élményét.
báttyó02
akkormár ide is .d

bl-ben valensziával fogunk meccselni...persze nehéz dolgunk lesz,mert mostanság igen erõsen sérülgetnek a kulcspléyák c-:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -