Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiorentinával kezdtem egyet!az elnököm 18,5 millió fontért Tonit!Aki már volt a fioóval véleménye szerint Mutu megfelelõ csatár poszton, vagy maradjon bal oldalt ?egy edzõ meccsen mér rúgott csatérként 3 gólt!szerintem jó lehetne!Vélemény?
Ne legyél a Chelsavel.<#ravasz1>#ravasz1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Münchenben megvered õket és kész.<#vigyor0>#vigyor0>
Grat Maldini nagyon jó vagy...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Grat.
Maxi Lopez-el és egy megbízható kapussal (lehet idõsebbis csak jó legyen) szerintem a nemzetközi porondon is jó lennél.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

egyébként sajnállak. Nekem a fejem felõl adjták elaz egyik meghatározó játékosom
Egy olyan problémám van hogy amikor a chelsea-vel kezdek akkor az Abramovich mindig leigazol egy játékost akire semmi szükségem!! nem tudnátok valami megoldást hogy ez ne legyen!! elõre is kösz

csinálok 5M euro haszont , erre kiszúrja aszemem 700k á.k-tel. Aztán 13 M euros ajánlat lucho gonzalezre , õ elfogadja
védelembe 2 emberrel erõsítettem :d

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
bl-be poolt kaptam
Leigazoltam ingyen vmi brazil Rossini gyereket 117/169 TKP, és télen Németh K, Andreev Nikita 115/160, Horváth András 114/130 és talán Rajczi 125/145 ha eljön, meg Juhászra tettem ajánlatot de nemhiszem h eljönne a lokiba az anderlechtbõl...És m1 bogdanovic,zsolnai,habi valszeg,brnovic...Kértem ák-t és azonnal kaptam 4millát... 😛
Off: kiváncsi voltam kinek van oan stoplisa mint nekem mert bognár mellett ált csak elõször nem imsertem fel, dragóner az.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
egyébként Gary Smith nem jó irányítónak?szerintem nem olyan rossz.sok sikert és juss fel velük!
egyébként grat mindenkinek
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
a Baselt kaptam a BL 2. selejezõkörében.Ingyen jön Éger,Bori,Komlósi,Márkus Tibor.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
LENNE EGY NAGYON NAGY PROBLÉMÁM...AMIKOR MEGEGYEZEK EGY JÁTÉKOS VÉTELÁRÁBAN ÉS MEGTÖRTÉNIK AZ ÜZLET, A MEGEGYEZETT ÁR DUPLÁJÁT VONJA LE...A PATCH FENT VAN...
MITÕL LEHET EZ???
MIT CSINÁLJAK???
LÉGYSZI PRIVIBEN VÁLASZOLJATOK...
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
nem tud valaki olyan fradis képet mutatni amin a "szokásos" meccs elõtti fogadalmukat teszik a játékosok?gammába kellene háttérnek, de nem találtam gugliban
elõre is köszi
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
melyik másik kettõre? robert harris meg grant smith? õket sem érdemes hajkurászni, inkább kényszer megoldások voltak. mark jones meg neil roberts viszont tuti benne van.
ja és nem használok fm scoutot, szóval nem így szemelem ki a leigazolandó játékosokat, ezért csúszhatnak be gyengébbek is, nem tudom te használsz e, de úgy láttam itt sokan igen...ami szerintem elveszi a játék értelmét és élményét.