Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Born to win
Most meg benne sincs a játékban, minimal adatbázisban legalábbis. Keretrõl is majd tolj be egy képet, thx.
nem kaptunk még ki eddig, sõt gólt is aligalig.
nagyon jó kapust választottam; amikor a védelem meinog kicsit, akkor jönek a bravurjai, és még fiatal.
emellett pedig a góllövéssel sem állunk hadilábon, itt az illetékes gólvágom is

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
otthon kikaptam a west hamtõl 0-3-ra...
úgy látszik,Ribery nagyon hiányzik a csapatnak.egy normális támadást nem tudott végigvinni a csapat,legalább a 2. félidõben kiötlöttem egy olyan taktikát,amibõl már lehet építkezni
ReaL MaDRid x siempre

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Fõleg az EB-döntõhöz.
Nekem is már elkezdõdött a szezon eddig 4 meccsbõl 3 gyõztes és 1 vesztes meccs.
Mindjárt hozok 1 képet az átigazolásaimról.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
vannak fellelhetõ skinek vmerre?
és magyar mezeket merre találok???
elõre is köszi 😄
és amúgy meg Kellemes Ünnepeket 😄
sak én már agyilag nagyon elõre járok az idõben -.-
ReaL MaDRid x siempre
Valaki küldjön please valami jó taktikát!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
leirást az fmfansite.uw.hu-n találsz linkekkel
ujregként ha kérdésed van valami konkrét dologrol elõbb olvass vissza, vagy ird be a keresõbe, rengeteg link és hsz lesz errõl.
Amugy rekordosszegû átigazolási tartalékot kaptam 50m ami most felcsuszott 66ra😊 plusz hazajottek a kolcsonbeadott 18-21eves fiataljaim akiket meg már szétcincálnák a nagy klubbok ugy licitálnak egymásra (remelém az elnök mostmár befogja a p.áját😊.
Born to win
Born to win
stilusbol vissza
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
bizakodásra ad okot hogy nekünk voltak a nagyobb helyzeteink