Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pisti1026
Há elegem van mostmár a Nottinghambõl, feljutok a másodosztályba és ott megáll a tudpmány. Egyszerûen nemtok feljutni 4 és fél év alatt se és nem mondhatja senki, hogy nem voltam kitartó. Most elkezdek egy VÉGLEGES játékot kedvenc csapatommal a West hammel.

I’m Forever Blowing Bubbles...

vége lett a 2. szezonomnak, újoncként nyertünk:
LasDen
MAdrid
ha visszább lapozol még a keretemet is láthatod 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kivel vagy?

kivel vagy?

LasDen
mst azon gondolkodám, hogy kéne vennem egy igazi gólvágót, mert H. Postiga az egyetlen aki igazán lövi a gólokat....a többiek hébehóba betalálnak.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grat!

saviola83
Sikerült fordítva bettennem a két képet de mindegy a lényeg látható😊

saviola83
Itt a bajnokság vége rácáfoltunk a híresztelõkre akik kiesõként jelöltek meg friss feljutóként

Itt a keret ez még nem végleges zajlik az átigazolási idõszak.Remélem siekrül a bentmaradás elsõ évben.

hunbasser
nem tudom mi van velem,a játékosaim sorra eladják a labdákat.
sztetek a taktikában vagy a játékosokban van a hiba? :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
itt a kép

ReaL MaDRid x siempre

valamiért a kép nem megy.. na addig is pár szóban: elsõ évben 2. lettem a Championshipben, FA Kupában és Liga Kupában korán elszálltam, de feljutottam. Ebben az évben eddig 14 forduló telt el 5-5-4 a teljesítmény, két nagy bravúr otthon 1-1 a Chelsea ellen és az Old Traffordon egy 2-1-es gyõzelem. Szóval bizakodok.
Pisti1026
Várjuk a képeket!

I’m Forever Blowing Bubbles...

bajnokságba meglett a 2.hely ezzel indulhatok az uefa kupában.

valamiért nem látszik a kép legalábbis nálam na majd még próbálkozom
2. évem a Stoke Cityvel, a média az utolsó helyre várt a szezon elõtt, remélem sikerül elkerülnöm...

Saliga Zolit 1,1milláért elvitte a CSKA Sofia<#wow1><#wow1><#szomoru1><#szomoru1>

saviola83
Kapkodnak a srác után.Pedig csak az ifiben játszik igaz ott 38 meccsen 35 gól 1 gólpassz.Lehet tudok belõle pénzt csinálni nem lenne rossz.Lassan vége az elsõ szezonomnak ha gondoljátok nyomok kpet a tabelláról és a keretrõl

szevasztok gratall!
Igen jól látjátok, Seedorf nem kezdõ.ezt Carlettó eltanulhatná tõled

andrijcar
Sziasztok! Grat a sikerekhez, kitartás annak, akinek nehezebben megy!
Gondoltam megosztom Veletek a legutóbbi játékom történéseit nagyvonalakban.
Milan szurkolóként sosem szerettem kedvenc klubomat irányítani, mert túlságosan bosszantott egy-egy kudarc <#smile>
Aztán mégis elkezdtem egyet a Milannal. Ugye eleve adott -8pont a bajnokságban. Próbáltam jó rajtot venni és minél hamarabb pozitívba kerülni. Nos ez sikerült is, olyannyira, hogy a 11. fordulóig nem veszítettem pontot. 22 pontommal ott nyomultam a listavezetõ Inter és a Roma mögött. Aztán jött a Cagliari, akik raboltak 2 pontot és ekkor megtört a csapat, Rögtön ezután egy vereség Udinében, majd egy kínkeserves 1-0ás siker otthon a Siena ellen. Legalább 3 pontot kaptam. Még nagyobb gondjaim akadtak a BL-ben. A selejtezõvel nem volt gond. A bajnoki küzdelem miatt a legjobb játékosaim folyamatosan játszottak, így jöttek a sérülések, fáradások. Mindent elmonda következõ tény: A Milan nem jutott tovább a Bl csoportból a Hamburg, AZ, Olympiakos társaságából. Csoporharmadik hely <#rolleyes>
Legalbb késõbb az UEFA-t megnyertem a Tottenham ellen. A bajnokság késõbbi szakaszában viszonylag kiegyensúlyozottan teljesítettem, és a vége elõtt 4 fordulóval már biztos volt, hogy nem lehetek rosszabb másodiknál. És az is hogy bajnoks sem lehetek 😄 Az inter akkora elõnyre tett szert hogy a 34. fordulóban már megnyerte a scudettot. Ebben vastagon benne volt az is, hogy egymás ellen mindössze 1 pontot sikerült gyûjtenem. Ráadásul a kupadöntõben is megvertek <#boxer>
Összegezve az eredményeket: UEFA Kupa gyõzelem, bajnoki 2. hely, olasz kupa ezüst

Végül is jó szezont zártam, bár egy kis szerencsével még szebb sikerek is jöhettek volna.

Az alapfelállásom a 4-1-2-1-2 vagyis a híres rombusz volt. Gondoltam ehhez van szokva csapat, minek variálni, fõleg hogy gyorsan kellenek a pontok.
Dida-Castro-Bonera-Nesta-Kaladze ; Pirlo; Gourcuff-Seedorf ; Kaká ; Oliveira-Gilardino

Cs: Kalac,Cafu, Costacurta, Jankulovski, Simic, Maldini, Marcelo, Serginho, Vogel, Gattuso, Brocchi, Borrielllo (+ fiatalok az utánpótlásból ha kellett)

Oliveira és Gilardino pazar formát hozott, elõbbi 28 góllal lett gólkirály, míg utóbbi is 20 fölé jutott a szezonban. Még Kaká, Dida és Gourcuff teljesítménye emelhetõ ki, a fiatal francia a keret legjobb átlagát hozta 7.82-vel.

Az elsõ nyáron (2006) egyetlen játékost igazoltam, A jól ismert brazil Marcelot 6.5
m euróért. Aztán januárban még jött Gonzalo Castro a Leverkusentõl 13 millióért. Inzaghi 1.5 millióért kölcsönbe ment a Blackburnhoz + jópár fiatalt is sikerült kölcsönbe adnom pár százezerért. Akit nem sikerült, azt elutaztattam valamelyik fiókcsapatomhoz. Ambrosini ment a betisbe 7 milláért.
Ja fiókcsapat: Egy kínai klubal kötöttem megállapodást, így betörtem a milliárdos piacra. Ez havi szinten garantáltan 12 millió bevétel a kereskedelembõl. Cserébe évente 2,6 milliót kell fizetnem. Óriási biznisz. Januárban szerzõdtem a Leeds-zel így van egy nagy múltú fiókcsapatom is ahova nyugodt szível küldhetem edzõdni a fiatal tehetségeket.

Jelenleg 2008, január hónapja kezdõdik. Hatalmas tülekedés van a bajnokságban, 5-6 csapat lehet még simán bajnok. Inter, Roma, Milan, Sampdoria, Udinese és Ascoli. A csapatok közt 1-2 pont távolság van.
A nyáron eladtam a Bayernnek Oliveirát 29+7 millióért. (20 gól után 7 milla amit azóta meg is kaptam. Lõtt nekem is 2-t a BL-ben<#zavart1> Simic 3 milláért a Genoába távozott.
Szóval 29+kölcsönszerzõdések+kínai kapcsolat stb. A104 millás egyenlegbõl a vezetõség 91-et adott átigazolásra. Ebbõl rögtön 25+25(egy év alatt) elment Sergio Agüero-ra. Rajta kívül kiadtam 11m-t Gonzalo Rodriguez (Villareal vk ARG 23) és 15m-t Theo Walcottra, 6mt Antonio Barragánra(Depor, v/szvj,ESP 20), valamint Pasquale Foggia-t(tkpbk ITA 25) megtartottam és nem adtam kölcsönbe, mint azelõtt a Lazionak.

Így áll fell a csapat:

Igen jól látjátok, Seedorf és Nesta nem kezdõk. Középpályán Foggia sokkal jobb, Nesta pedig botrányosan játszik idén.
Ezért is szeretnék egy középsõ védõt igazolni ha lesz újra pénzem. Két éven belül pedig kéne egy fiatal vkp-ás mert Pirlo sem lesz fiatalabb. Most gyûjtögetés jön, és jó lenne egy amerikai vagy japán fiókcsapatot taláni, hogy megduplázzam a kereskedelmi bevételeimet. 4-6 éven belül nem ártana egy saját stadiont építeni <#nyes>

Ja és a Bl-ben ismét csak csoportharmadik lettem: Bayern, Everton, Milan, D, Bucarest (utóbbit hiába vertem 7 majd 8 nullra, nem sokat ért)

Az UEFA-ban az ellenfelem a Galatasaray lesz.

Forza Milan!

benyo87
és mennyire érdemes használni a lesre állitást ill a szoros emberfogást?!mert nekem még mindig a védelemmel van a legnagyobb gondom,tul sok golt kapok...

vmvr
Úgy döntöttem, hogy megpróbálok újra kijutni az EB-re, és most nem kiesni a csoportkörök után, természetesen a magyarokkal.😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Pisti1026
Na vége az elsõ másodosztályú szezonom!!!Sajnálom, hogy itt végeztem mert még Januárba a Play-off-ért harcoltam csak teljesen kipukkatt a csapat mindig ez van.A magyar fiatalaok következõ évbe már telejesen beérnek. A védelmemet jól megerõstítem akkor szerintem megcélzom a feljutást.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

saját

ugy az "izgalmas" ha minden saját

saviola83
Srácok ti saját edzést használtok vagy letöltöttetek valahonnan valamiyet?

nemár,hogy a Steaua nyerte a BL-t<#wow1>
egyébként grat mindenkinek
soma22
jó éjt, viszont😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zaki
Holnap majd futok még egy kört, mert nem akarom abbahagyni a játékot. Csak érthetetlen vagyok. Korábbi FM-ekben nem volt baj, a sz@rból is várat tudtam építeni, de itt nem igazán akarnak jönni az eredmények. Középmezõnyben simán végeznék, de mondom ilyen kerettel, ha nem jutnék fel, tiszta szégyen lenne.

Mind1, holnap majd kitalálok vmit, jó 8, jó játékot, és boldog karácsonyt.

soma22
az a baj hogy látatlanba nem szeretnék okoskodni.
annyit esetleg, hogy egy alap taktikban annyit változtass, hogy ki hol legyen, tehát az alap taktikot betöltöd(pl 4-4-2-t) és azt alakitod át 4-3-1-2-re
embereket külön nem buherálod, hanem csak a csapat instrukciokat.
a tempo ne legyen fullgyors mert ront a helyzetkihasználáson.
többet tényleg nem nagyon tudok

zaki
Nekem meg most szakadt el a cérna. Nyertem 3-0-ra idegenben az 1ik bajnokin, utána kupameccsen 1-0-ra, utána meg itthon fogadtam a tökutolsó fos csapatot, erre kikapok itthon 2-0-ra. Mondom bazzeg, ilyen kerettel simán fel kéne jutnom, nem kikapni minden mozgássérült csapattól. taktikát össze-vissza állítgattam már, de annyit ér, mint halottnak a csók. Egész egyszerûen nem értem mi a baj.

soma22
megjött az elsõ vereség a 17. meccsen:

csatárok sérültek voltak, lipcsei is, az az egy gol meg az eddig kiválo teljesitményt nyujto kapusom hibája volt, de elõbb utobb jönnie kellett ennek is

soma22
ezekszerint rá is fér.
sok sikert hozzá

Darkon
Elsõ BL csoportmeccsen 1-1re xeltem Sporting ellen 😮 ehh tobbet vártam. Immáron közel 300Millió Euro szaladgált a pályán osszevissza holnap átszervezem a csapatot

Born to win

Zizou5
nem is 1 :p 😄

Darkon
Látom volt egy büntipont is a fa alatt😊

Born to win

Zizou5
barcával... ha mondjuk a getafe-val állnál igy.. akkor grat. 😄

szépen állok a barcával majd megmutatom

soma22
nem az volt😛
nagyon jól véd

siederhird
De a 7 gólból lehet 7 potya😛
Amúgy láttam a statokat meg azt is, hogy bravúrokat mutat be gyakran.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

GTheo
Nem kis szerencsével bejutottam a blbe, otthon 0-0 és idegenben beálltam 4-5-1 kontrára és Kanta szögletfejesével 1-0ra nyertem idegenben 😛
Csoportom:Real,Werder,Shakhtar...Kurva erõs csoport :S
3dik hely kéne...Shakhtart tavaly már megvertem...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darkon
Neve? Nem lepõdöm meg hogy argentín. Nálam is van argentín kapus amúgy az argentín válogatott elsõ számú kapusa de nálam csak másodhegedus mert Costil jobb plusz még van 6 honosított argentín rajta kívul😊

Born to win

soma22
egyáltalán nem, nagyon magabiztos fiatal kora ellenére is.

siederhird
Eléggé szeszélyes nem szokott potyákat kapni?
Amúgy elég jó.
Grat Fyrex!

soma22
<#worship>

Darkon
Szép én nemzetközi porondon botladozom ezért hoztam Ronaldot háta meghozza a BLaranyat most Ronaldo van a jobb szélen Ballotta meg a balon(5éve hoztam a juvetol szoval mondhatni saját nevelés):

Born to win

soma22
köszi szépen!
kapusom:

és a keret:

Fyrex
ebbõl is 2 év alatt a második

Avanti Crociati!

Darkon
Annyi volt 73m euros atigazolási tartalékom volt és tultengtek mar a a fiatal tehetségek megfogadtam az ujságirok tanácsát és vettem egy nagy nevet amugy elmúlt két évben world player of the year volt. Ahhoz képest hogy 4szezonnal ezelõtt 3millióm volt átigazolásra és saját stadionunk sem volt egész jól állok már.

Born to win

zaki
Az igen. 63m euróba került?

siederhird
Grat szép eredmény😊