121242
Football Manager
  • zaki
    Ne csinálj az editorba csapatot... :D
  • turpert
    nem tudja valaki ha csinálok editorba egy csapatot mért lesz a játékba ez a neve: ?
  • zaki
    Levanteban játszott legutóbb, nem? 2-3 éve igazolt Spanyolországba... Mikor kiesett a Leeds.
  • zaki
    Editorban be lehet állítani a mezeket. Amelyiket nem jeleníti meg, az ki kell cserélni egy másikra, akármelyikre, és akkor jó lesz. Csak ehhez sajnos új játékot kell kezdeni, és azt az adatbázist kell kiválasztani, amibe elmentetted, hogy jók legyenek a mezek. Én egyszer megcsináltam, vagy 100 csapatnak kicseréltem, úgy hogy most már alig van 1-2 csapat, akiknek nem jeleníti meg vmelyik mezt... De azok is ilyen lett, vagy litván csapatok csak, vagy 20 ligának megcsináltam, hogy jó legyen... :)
  • toswuj
    jajaj
    alkottak végre a srácok, de sajnos ez csak akkor műxik ha mentés közbe van valami gáz, amúgy nem - áramszünet stb.
  • hunbasser
    régen csak a "ballábas Beckham"-ként emlegették :)

azóta már azt sem tudom mi van vele,egyik kedvenc pléyám volt
  • stupido
    Ja még annyit, hogy Roy Keane folyamatosan üzenget a médiában, hogy nem vagyok alkalmas, ezzel az elején elég sok játékosban ébresztett kétségeket, de az eredmények egyenlőre engem igazolnak. A Sunderland csak a 17. mi speciel 3-1-re vertük el őket :) Ja és szeptemberben Gera lett a hónap játékosa :)
  • stupido
    Igen. Ezek szerint ezt végre megcsinálták :)
  • stupido
    Tudom. Én nagyon szeretem a Leeds-t. Most épp Harte-ot akarom kölcsnben megszerezni. :)

A vicc az, hogy a klub releation részében Smith Disliked Person volt :) De aszurkolók mégis örültek, amikor jött :)
  • toswuj
    szia!

így már én is jártam. vmi backup fájlt csinált akkor nekem, Nálad?
  • hunbasser
    Smith amúgy is a Leedsben volt :)
  • hunbasser
    ez komoly? :D
    mert akkor kirúgom az összes gyúrót -.-
  • stupido
    Hi és Grat all!

Elkezdtem hosszú idő után újra FM-ezni. Leeds-el nyomom, Leigazoltam a Gerát, Fülöpöt és kölcsönben kaptam fél évre az Alan Smith-t (7 meccs 7 gól)Szerencsémre nagyon szoros a mezőny ezért amikor becsúszik egy döntetlen vagy vereség, akkor sem szakadok le az élmezőnytől. Még csak novembernél járok, 3.(5 pont hátrány az elsőtől) vagyok és a Liga kupában még áll a csapat :)

Viszont kellemes csalódás ért, mert mentés közben restartolt a gépem. Na mondom bebuktam a Leeds-es mentést (fm2006-ban szintén Leeds-es mentésem így szállt el) Ehhez képest újraindítottam a játékot, majd legútóbbi játék betöltése és láss csodát ott tudtam folytatni, ahol elmentettem :)
  • Lancelot1983
    Sziasztok észrevettétek már h ha csapatnál nincs gyuró(kirugtátok őket v alapból nem is voltak) nem sérülnek a yátékosok?
    Gigames kérdésére válasz: a mezek mért nem yelennek meg szerintem azért mert nem eredeti a game és gondolom a yáték programozok ezzel a kis ayándékkal kedveskedtek ha vki nem a boltban veszi meg, de ez csak tipp egyébként asszem pár csapatnál semmilyen mez nem yelenik meg(láyverpool, sevilla és pár brazil csapat) de van amelyiknél például 3d creased vagy ro7 yó és mondyuk 3dgt meg 2d creased nem
  • toswuj
    hali!

az a csapat montenegro lesz. zászló alapján rájuk tippelek.
  • zaki

• LasDen #103998
    elméletileg csak 5 játékos van a keretben :DDDD
  • DaMarcus
    LOOOOOOOOOL :D:D:D:DDDDD
  • DaMarcus
    nagyon nagy grat derley!!!
    nagyon jól nyomod!
    az uefa kupa döntőt 1 góllal, a bajnokságot cska 1 ponttal vesztetted el, ez már teljesítmény a köbön! :)
    tottenham-mel nagyon jó eredmény!
    szóval nagyon nagy grat!!!
  • LasDen #103995
    a nem létező csapat megverte Olaszországot:

wow:

micsoda csapat....... :DDDDDD
  • derley
    hyhy mindenki!na lenyomtam a szezon végét...és hát...na itt vannak a képek:

• DaMarcus
    én szerintem beteg vok
    tegnap meguntam ma meg nem is fmeztem!!!!
    amúgy ma nagy volt a forgalom
  • peruzzi8
    Kit igazolt annyiért a Chelsea? be tudnák rakni a képét!
    köszi
  • Pisti1026
    hy all! ! forduló van a bajnokságból a második évembe és jelenkeg 2. vagyok. Az UEFA-kupában az elődöntőt várom az Aston Villa ellen. Majd holnap dobok képeket!! Hajrá Hammers!!!
  • kijou
    ja lassan én is kezdek egy kis csapattal! vagy angol másod/harmad vagy napoli
  • turpert
    ohh értem :D hát én ebbe nem vok benne 3 éve fm ezek de még olyan csapattal nem voltam akinek volt pénze :D
  • kijou
    nálam hetente igazolnak anyiér:D
  • turpert
    grat jók vagytok

A cselzi idén 184 misiért igazolt :o :o :o :o :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
  • gilgames00
    üdv emberek!nem tudjátok miért van az h némelyik csapat meze nem jelenik meg rendesen?plz help!(liverpool away,sevilla home..)bocs az offért...
  • ForzaInter
    Azta nagy grat.
  • szehi
    hy!
    kezdtem 1-et a svájci grasshopper-el...
    jött Lisztes(ingyen) dzsudzsák (debrecen) majoros (vasas) sitku és bozic
    (fehérvár).
    az uefa 2 körén simán továbbjutottam, a st. gallen-el meg döntetlen-t hoztam a bajnokságba....
  • Ars3nal
    4-0val továbbmentünk, Wisla Kraków csoportkörért
  • Ars3nal
    most nezem BBC-n Gretna jövöre valoszinű feljut, 9 ponttal vezetnek de sajnos UEFA nemlesz:DDDD

két meccs után már 3 pont az előnyöm:D
  • Maldini 92
    Hajdúböszörmény-Vasas 1-7 (Magyar kupa)
  • zaki
    Grat na... :D
  • Ars3nal
    igen tavaly döntös volt most jutottak fel másodosztályba:D
  • zaki
    :dddd

Grat. Mit keresel az UEFA kupában? :P

Kupadöntős volt a csapat tavaly, vagy mi?
  • Maldini 92
    grat! amugy mit keres a Gretna az Uefában?Skót kupa?
  • Ars3nal
    köfi,már csak oxigénsátorra kell gyűjteni mint a régi vejmutomnál:DDDDD
  • zaki
    Őrült... Sok sikert...