Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyugodtan😊
Szevasztok!
hát rövid angliai gém után rájöttem hogy mégis csak a magyar bajnokság az én otthonom😊egyszerüen más bajnokságok nem tetszenek annyira és sehol nincs ilyen szoros vegjáték mint a magyar bajnokságban. Ugyhogy kezdtem egy Sopront...Amíg BL-t nem nyerek addig tolom a velük😊
hát rövid angliai gém után rájöttem hogy mégis csak a magyar bajnokság az én otthonom😊egyszerüen más bajnokságok nem tetszenek annyira és sehol nincs ilyen szoros vegjáték mint a magyar bajnokságban. Ugyhogy kezdtem egy Sopront...Amíg BL-t nem nyerek addig tolom a velük😊
Én a Messinánál nem panaszkodhatok volt hogy az ellenfélnek 20 lövése volt nekem 5 és kihúztuk 1-1-el hála Storarinak
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
néha elkélne, nemcsak az ellenfélnek(utálok 2 döntetlennel kiesni bárhonnan is)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ezt a képet találta gugli, talán valamelyik õt ábrázolja😊

Hányas az id-je?lehet megtalálom a graphic mappában valahol...
(nekem nincs benn a mostani gémemeben)
(nekem nincs benn a mostani gémemeben)
jah, de vallom azt hogy ezt a csapatot le kellett volna több gollal gyalázni, szarok voltunk, nincs kifogás(nem stilusom a kifogások keresése)
a fejérõl nincs😄
bocs, csak aszittem a csoka adottságairol kellett volna kép😊
bocs, csak aszittem a csoka adottságairol kellett volna kép😊
jaja😄 ha elejét nem cseszem el nem itt állnék, csak késõn vették meg Halfordot 2 milláért...azért erõsítettem rendesen😄
Nekem se megy BLbol is kiestem 4dontoben😞 sokadjara, kupabol is😞 lecsusztam 2. helyre. Dejavu elozo szezonom ugyanez
Born to win
Tv-zés után újra folytatom a gámát és a Milan Bl gyõzelmének hála indulhatok az Intertotóban 😄
Grat a szuperkupáért,de kis szerencsével a bl továbbjutás is meglehetett volna 90 hányadik percben rúgták az elsõ meccsen az egyenlítõ gólt?
szuperkupa 1. meccs:
szuperkupa 2. meccs:
bl 1. meccs:
bl 2. meccs:
jo szarok voltunk, középpálya nem az igazi.
ennyi is volt a béel:S
csalódott vagyok, bár elég nagy csoda lett volna ha jok vagyunk
szuperkupa 2. meccs:
bl 1. meccs:
bl 2. meccs:
jo szarok voltunk, középpálya nem az igazi.
ennyi is volt a béel:S
csalódott vagyok, bár elég nagy csoda lett volna ha jok vagyunk
9.fordulóig kellett várni elsõ gyõzelemmel, QPR-Col 2-3,10. forduló Col-Sunderland 2-0, csak 5 pontra van r6. hely
persze itt nem magyar játékosra gondoltam,azért is írtam,h lehet-e honosítani
ReaL MaDRid x siempre
honositani nem hiszem hogy te tudod, azt kapják egy idõ után, majd ezután tudod behivni válogatottba.
ez komoly? 😄
nem gondoltam volna.no,majd akkor megnézzük 😊
vki nekem nagyon kellene a magyar válogatottba 😊
nem gondoltam volna.no,majd akkor megnézzük 😊
vki nekem nagyon kellene a magyar válogatottba 😊
ReaL MaDRid x siempre
kérdés:egy 0 nulla válogatottsággal rendelkezõ játékost lehet honosítani és behívni a válogatottba? -.-
ReaL MaDRid x siempre
Hát, újra folytatom én is a játékot, pedig vagy 1 hónapja feladtam(házik, ilyesmi, mondjuk most is vizsgákra készülök, de mind1. 😄). Most megint úgy tûnik, hogy egész jó taktikom van. Nb1-ben nagy néha döntetlen, általában sima gyõzelem, Bl-ben meg 3. lettem a csoportban, a Chelsea, s a Werder mögött. Egyszer megvert a Basel, meg egyszer a Chelsea, egyszer vertem Baselt, többi döntetlen. Nem is volt ez rossz egyáltalán, fõleg hogy az elején még nem ezt a taktikot használtam.
hát nem tom, de egy olyan képességgel is születtem h tudok szorozni, vagyis ezt megtanultam az életem során, és 17*2,5(kb)= 42,5 de ezt kerekítettem 40 centire.
akkor te bizonyára nem holmi halandó vagy...-.-
Honnan veszed, hogy 40centi átmérõjû monitorja van?😊
Honnan veszed, hogy 40centi átmérõjû monitorja van?😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nem én ugy születtem h ha van gondom megpróbálom megoldani, ha nem megy, akkor kérek segítséget. ja meg, olyan képességgel születtem h látok, és mivel összivvsz egy 40centi átmérõjû tárgyon kell tájékozódnom, ez elég könnyû számomra, de csak számomra ezekszerint. na flém off, és ha ez olyan nagy baj lenne, akkor bocsánat forzaitalitol..
Miért baj ez neked? Azért van a topik, hogy megkérdezzen ilyen dolgokat, te úgy születtél, hogy tudtad?
a folytatás, vagy space gombra gondoltál már?
Császtok! Most lehet hogy hülyének fogtok nézni de elkezdtem az Interrel a menedzseri pályafutásomat, most julius 14-ke van de hogy kell tovább menni? Már mindent beállítottam a csapattnál de a az elsõ meccsem 18-án lesz de nem tom hogy ke tovább menni, vki segígtsen már.
Yo, Bitch!