121242
Football Manager
-
#108314 Lucchese, 06/07, 12 forduló után: Kezdeti bukdácsolások után most beindult a szekér (4. hely, 3 pontra lemaradva az elsőtől, olasz C kupában egyelőre 2. kör; az ősi riválisok közül kettőt már megvertem).
Szerzemények: Alberto (spanyol titán, jól cselez, jól lő és fejel, hamar felfejlődik; AML), Seran Diabaté (nagyon bénán néz ki, de nagy tehetség, a jövőre gondolva vettem meg; ST), Davide Angelotti (olyan, mint Diabaté, a jövő játékosa; AMC), Niki Martinel (uam. Angelotti), Peter André Perchtold (a kisebbik stuttgarti csapattól vettem, eleinte nehezen illeszkedett be, de most már okés, a legutolsó meccsén egy félidő alatt hármat lőtt; AMR), Armando Nobili (uam. Angelotti; MC), Riccardo Di Febo (szintén zenész; DC), Claudio Castroni (ő már a nagycsapatban játszik, megbízhatóan; DC).
Rajtuk kívül télen érkezik még a bolgár Dimo Atanasov (nem fog sokat fejlődni, de alapból nagyon jó és elég olcsón megszereztem; AML/ST), illetve jövőre Nico Falomi (szintén ígéretes fiatal; AML).
A korábbi taktikám nem működött, az Essen elleni barátságos meccsen két hónapra lerúgták Aurelio-t (nemrég tért vissza, most már stabil kerettag), meg az Intertől kölcsönben lévő Correa-t (a lábát törte, minimum fél éves kihagyással számoltak, úgyhogy hazaküldtem; később láttam, hogy befejezte a pályafutását), a következő meccsen kidőlt a védelemből a szintén Inter-es Ceccarelli, szóval a bajnokságnak nem a legjobb előjelekkel vágtam neki. Az elején volt is pár csúnya bukta, de most már mindenki, aki számít, egészséges, úgyhogy cél a Serie B és a kupagyőzelem. :)
-
#108313 Garay nalam a 9.idenyet tapossa kirobbanthatatlan alapember -
#108312 nincsmit -
Squizzi #108311 garay-t én is megvettem , mert nem volt sok pénzem az elején és a scout ennyi pénzért öt ajánlotta . Van den BOrre nem akart eljönni 30.000.-es fizetéssel sem... -
nem gondoltam hogy a játék ezen pontja is reális. kösz -
Squizzi #108309 hát a 0.2.-es patchben alapbol már a Boca-nál van
MEGVAN A BARCA IS - eddig 7 meccs 7 0 0
-
#108308 majd otthon, este 10 után
zsolti9014:a barátságos meccseket a nagycsapatok mindig elhanyagolják, nem mérvadó az ott elért eredmény, ezért neked is érdemes igy hozzáállni. -
#108307 én is szeretem őket, ezért kezdtem velük. tudom hogy a valóságban is gyengék, csak az a problémám, hogy akkor barátságoson hogyhogy megvertük a sokkal erősebb Schalkét. Amúgy a Juvénál is vannak ilyen problémáim, ott a Serie B-t simán nyertem, de az A-ban a kiscsapatok is megfingatnak.
Leedsbe egyébként több új igazolásom is volt: Vincze Ottó, Németh, Hrepka, Kollár, Matusiak, igaz alapembernek csak utóbbit szántam, de a bar. meccseken kettesével rúgta a gólokat, bajnokság első meccs: félidő 5-ös osztályzat, második félidő piros lap... -
#108306 Szep. 2fordulo? -
#108305 Nem emlekeztem hogy beszurtam volna ezt a kepet aztan rajottem hogy ez nem en vagyok
Riquelme kolcsonbe???!! Normalis vagy-e?:P -
#108304 én ennek nem annyira örülök, nagyon szerettem őket.
a 2. részről fingom sincs, abban az országban ahol tolom teljes bajnokságot szoktam bejelölni -
#108303 valóságba is kiestek uccsóként :)
amúgy olyankor mivan h ha kijelölöm mondjuk csak az első osztályt és kiesek de nem rúgnak ki?
el kell mennem a csapattól v játszhatok egy osztállyal lentebb? -
#108302 a leeds kurvagyenge a bajnokságban, én kiestem velük...ha valaki velük kezdigencsak fel kell kötni a gatyát.
[még scouttal sem egyszerű, mert brutálisak az elvárások és 0 a támogatás] -
#108301 te jó ég, hányszor küldte ez el a hsz-met??? -
#108300 tkpk-t játszott nálam
megfiatalított meccs kerettel is ment a játék(középpályán 19, 17, 16, 17 éevesek voltak, csatársorba pedig egy 17 és egy 16 éves volt):
még mielőtt félre értés történne ez nem a 35 éves brazil rivaldo:
-
#108299 tkpk-t játszott nálam
megfiatalított meccs kerettel is ment a játék(középpályán 19, 17, 16, 17 éevesek voltak, csatársorba pedig egy 17 és egy 16 éves volt):
még mielőtt félre értés történne ez nem a 35 éves brazil rivaldo:
-
#108298 nem jól motiválod a csapatot én erre tudok gondolni -
Squizzi #108297 igen
elmaradt képem :
U.i.: nálam egész évben kölcsönbe van riquelme , milyen poszton játszott DOS SANTOSS ? - KPK , TKPK , TK ? -
#108296 kösz -
#108295 Fiatalok közül a lengyel Matusiak a Belchatowból (ha frissebb keret van akkor Palermo) és Palladino, Chiellini a Juvéból nagyon jók.
Nem tudjátok mi lehet a gond, ha a barátságos meccseket simán nyerem, vagy jó eredmények vannak; a bajnokságban meg sorozatos vereségek jönnek?
Pl. Leeds-szel
bar. Schalke 2-1
Santander 2-2
kisebb csapatok ellen 3-0, 5-0
Bajnokság: C. Palace 0-3
Cardiff 1-4
-
#108294 igen frissít -
#108293 dos santos első szezonba nálam is keretbe volt és majdnem minden meccsén gólt lőtt :)
nem játszott sokat riquelme árnyékában, de amikor játszott akkor jól -
#108292 köszi, és ez játékoskeretet frissít? -
Squizzi #108291 Kezdödik a szezon elsö 2 meccs : idegen , espanyol , sevilla.
IMG]http://users.cwi.hu/sgupload/1178638467.jpg[/IMG]
3 fiatal reménységet tudtam erre az évre megszerezni : egy tehetséges kapus akit scoutal szurtam ki : BENOIT COSTIL , egy 16 éves VJ aki ismét nagyon nagy reménység és a Barcelona szupertinije a mexikoi GEOVANNI DOS SANTOS ( ö csak kölcsönbejött ).
U.i.: Zsolti igen kell a 7.0.1.-es is. -
#108290 Én Mirante-t ajánlanám, a Juve cserekpusa, de sztem nagyon jó. Az 1. és 2. szezonom elején is megsérült Buffon 5-6 hónapra, addig ő védett, első szezonban a bajnokságban (Serie B 42 fordulós) 11 gólt kaptunk így, abból ő a kevesebbet. -
#108289 Sziasztok, a 7.0.2 patch előtt fel kell tenni a 7.0.1-et, vagy nem szükséges. Ill. ha 7.0.2-t felteszem a magyarítást újra kell? -
Squizzi #108288 UEFA kupa 2, selejtezö kör elsö meccs
A második meccsen 1-0-ra nyertem , igy a következö körben a Djurgarden-el játszok. -
6600GT #108287 hellosztok!most az ARSENAL-al vagyok és a második szezonomat viszem,azt szeretném megkérdezni hogy Lehmann utódjára vkit ajáljatok,én Reinára gondoltam a Liverpool-tól,de szerintetek ki legyen?? kösszi a válaszokat.
ja és Villarreal 2-0 barca :P teccik. -
Zenszkij #108286 Kezdtem egyet a Zaglebie Lubinnal :D Egy játékos sem akar jönni :D pedig Uefás helyen vagyok LOL -
Squizzi #108285 te is Villarreal-al nyomod ? :P
Legelső ( nem tétmeccs ) -em a Villarreal-al a Barca ellen :
-
Utley #108284 Sziasztok!Egyik kedvencem:Huddersfield Town-al kezdtem.Cél 4.évbe Premier liga!Eddig a kupákba nem sikerült maradandót alkotni,de a bajnokságba jelenleg a 3.vagyok 2pontra az 1.hely!Djibril Diawara,Guillaume Plessis,Mohamed Remili,David Graham,Matt Jansen a számottevő igazolásaim.Ben Sahar-t most hoztam kölcsönbe,és kiváncsi vagyok mit fog játszani.Cél a bajnoki cím:) -
#108283 ez a sok villarreal-s :DDD
Darkon után én most már Squizzi is :)
am én 5. vok
elrontottam a szezonkezdetet és voltam 10. is :(
azér a 4.-t meg akarom szerezni, 4 pontra vagyok tőle és pont a barca a 4.
21. fordulóba járok -
Squizzi #108282 Kezdek egyet a Villarreal , meglátom hogy lesz , elsö évben dobogot szeretnék bajnokságban , kupát megnyerni ! -
#108281 serult volt kicsit, amugy most az van:D
itt az eredménye:DDDD Shalke nagyon nyomott a végén de jó a kapusom nem kicsit:D Romario meg még rughatott volna 1et
-
Csesza #108280 amugy sztem pazarlás Szabics-ot a padra ültetni, mert ebben a csapatban istencsászár pléya lesz, amikor én a Mainz-al voltam nálam 2 éven keresztűl gólkirály volt, és amikor nem a Mainz-al vagyok akkor is látom, hogy ilyen 18-20gólokat lődös idényenként
de lehet, hogy csak azért van a padonm mert sérűlt volt?!
faxa lenne egy szabics-romario csatársor :P -
#108279 ja ő az, van még egy 37 éves és egy 34 többi az fiatal:D -
#108278 és ő a legöregebb?40 év az kevés *-* -
#108277 első meccsen betalált és 1-0 lett idegenbe Nürnberg ellen:P -
#108276 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#108275 :DDDDDDDD