Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly hogy maradt benn ez a bölünyszürmér?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FM 2007-hez még nincs Save Game Cleaner...(vegyél inkább ramot😄D)
Uefa indulás meglett!!
(sajnos csak ilyen képem van mert az Irfan Viev nem jeleníti meg a bajnoki táblázatot)
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
I’m Forever Blowing Bubbles...
Szóval ilyen ált. felesleges dolgokat. ASSzem😄😄DD
Divatcsapatok OLÉ!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I’m Forever Blowing Bubbles...
Ars3nal majd idén megnyered ne bánkódj.Amúgy a Budaörssel vagyok.
Köszi Olympus, hogy beraktad a képem mégegyszer, úgy néz ki hogy kijöttem a gyakorlatból. <#idiota>#idiota>
Arsenal ta meg ne csüggedj idén feljutsz😊
N'Gog-ra aztán íveltesd fel a labdákat😊
hát igen😄 1 kapuralövés 1 gól=100%, nekem 14 kapuralövés, 9 gól😊
még így is jobbak százalékban😄
Igaz hogy csak barátságos volt, de jól kitettek magukért a fiúk...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó8 all!<#integet2>#integet2>
Tele vok pénzzel és nincs kit igazolni, egyenlegem 408 milla, ák 222 milla...CRonit akarom de õt 90milláért sem engedik, elhet 100 fölé meek 😮😄
Még mondhatni új vagyok itt, bár már az FM 2006 idejében is rendszeres látogatója voltam a fórumnak! És most úgy gondoltam, hogy akkor én is beszállok ebbe a társaságban! (remélem nem lesz velem probléma😛) Egyébként gratulálni szeretnék mindenkinek, mert ugye eddig nem volt rá lehetõségem! Majd én is hozok képeket. További jó játékot mindenkinek 😉
meg én is fogok gyengülni mert már viszi is a két középsõvédõmet a Fejenord összesen 7milláért...