121242
Football Manager
  • viktroo
    Jó neked...Nekem 10000es és nem engedik tovább fejleszetni. a BL-meccseken csordultig a stadion, sokkal nagyobb bevételem lehetne egy 15-20e stadionnal!
  • toswuj
    sok sikert hozzá!

Az üllői út is beruházva vagyon. 27,5 ezres stadion nekem is plusz pályafűtés. nálam is átlag 22-26 ezer ember jön ki
  • Sigismund88
    Black Aura. Nagyon jó skin csak a felezett megjelenitésnél nem tetszik a háttér amin van, olyan mintha valaki elmosta volna a zöld színt:(.

toswuj:
    Jó bizony, évente automatikusan fejlesztik már, nehogy elhadjam az Olah Gábor gyepét:D. De most ráveszem őket, hogy 35ezresre emeljék fel. Átlag nézőszámom így is 26e. Stadionom mérete 27500.
  • Squizzi
    A szuper kezdés után kicsit botladozás . de igy is 4 pont az elönyünk , a kupábol szándékosan kiestettem magam a Xerez ellen , UEFA nem nagyon érdekel , de meg lesz a csoportbol továbbmenet.

• toswuj
    fradi 2009/10 es szezonban vagyok - most kezdtem!
    idáig minden évben bajnok lettem és kupagyőztes. a 2008/9es szezont már a 22. fordulóban megnyertem, úgyhogy utánna le is szartam, de igy is veretlen maradtam a 30 meccs alatt.
    bl-be jutásért most a rómát kaptam....hááááát majd meglátjuk.
    2008/9ben a legjobb 16 között estem ki a palermo ellen 3-0-val. 22 millás egyenleg, 27 ezres stadion+talajfűtés 200ezres fizukeret, 10 milla igazolni, igaz most vertem el 8at.
    egyenlőre ennyi.
  • toswuj
    27 ezres stadion?? az jÓ!!:D:D
  • toswuj
    igen, látom végre nem csak én igazoltam le a fradiba! Rivaldo jó pléja lesz, lehet edzetni ezerrel:D:D:D
  • PetruZ
    Olasz C1A, félidőben / évfordulón a Venezia - Cittadella - Lucchese trió az élen, fej-fej mellett halad, 1 pont különbségen belül, és ez a hármas 5 pontra meglépett az üldözőktől is. :) Az utolsó két fordulóban pont úgy jött ki, hogy az első és második helyezettel játszottam idegenben (vagyis tavasszal velük végzek, de már otthon), és 4 pontot szereztem ellenük. A jó eredmények miatt négy februári - márciusi meccsemet már lefoglalták tévés közvetítésre is. :)
    A C kupában a 8 között vagyok, majd tavasszal folytatódik a sorozat.
    Megjött a bolgár gyerek is, délután kipróbálom, mit tud. :)
    A mostaniak közül Masini az eddigi 17 forduló alatt kb. 15 gólt szerzett (az utolsó három meccsén minden alkalommal duplázott, félelmetes formában van), az Atalanta és a Cagliari felváltva verik felfelé az árát, legutóbb 377K-nál tartott, de nem akarom eladni. Lesz az még jóval több is. :) Aurelio is javulgat, bár még csak 5 gólnál tart, de sok a gólpassza. Cselezésben, technikában félelmetes, a "pókfoci"-n látni, hogy amikor megindul, 2-3 védő hátrál előtte, ő meg többnyire így is átmegy közöttük. :)
    Egyedül a védelmem gázos még, sok gólt kapok az első félidőben, sokszor kell futnom az eredmény után. Pedig a két DC-m két nagyon jó képességű és gyors, jól fejelő, jól helyezkedő huszonéves, mégis átmennek rajtuk. Ha a kapuban nem Brunner állna, most sokkal rosszabbul állnék. :)
  • shalalala
    Sigismund milyen skint használsz?
    Grat all!
  • Ars3nal
    thx

Arsenal skin
  • lokika
    ha kiesel és nem jelölöd be az alatte levő ligát kirugnak
    TAPASZTALAT
    nah jóccakát mindenkinek és hajrá
  • zaki
    Grat!

Ez melyik Skin is?
  • Ars3nal
  • soma22
    nha uefában lyon oslo lett az ellenfelem, sima ügynek tünik:)
  • soma22
    kösz-kösz, kiváncsi vagyok kit kapunk, nagyon szeretnék bekerülni az uefába
  • Ars3nal
  • Darkon
    LAtom
  • soma22
    küzdelmes volt:
  • Darkon
    Varjuk
  • soma22
    na hazaértem tolom is a stuttgarti visszavágót
  • Darkon
    3.
    kupat nem tudom most leptem ki(10percig mentett)
  • Squizzi
    a legelsö évedben hányadik lettél - bajnokság,-nemzetközi kupa-ban ??

• Sigismund88
    Jó minőségű grafikai cuccokat honnan tudok szerezni? (mez, logo stb…). Kezdem megunni az alap cuccokat már, bár az nb1-hez már kaptam mezeket.
  • Sigismund88
    Köszi, remélemem a csapatott egybe tudom még 1 szezonig tartani (2017/18-ra). Sajna a mocsok Chelsea, Arsenal, Ajax stb... klubok mindig kivásárolnak egy nagy eredmény után. Utána meg 3-4 év mire újra nemzetközileg is ütős csapatot tudok előállítani.
  • DaMarcus
    pozitívum: most elég jól pörög a fórum
    hatalmas grat Darkon és Sigismund!!!
    óriásiak vagytok!
  • soma22
    ne hosszabbits, küldd kölcsönbe őket stb
  • Sigismund88
    Hát közös megyegyezés és ha lehet akkor ne hosszabits velük. Meg ha kell a kezdő játékos akkor játékos cserét próbáld meg, igaz ritkán jön össze, de ha mákod van akkor így gyorson meg lehet szabadulni tőlük.

Sigismund
  • Darkon
    Koszi sracok ennek a BLnek orulok a legjobban azert megis egy Chelsea-n keresztul vezetett az ut ide
  • Ramox
    Hali!

ÉRdeklődni szeretnék h milyen bevált módszer van a tartalék csapat szűkítésére? Közös megegyezéssel nem kifizetődő ugye elengedni pléjákat de az 58(!) Játékos meg kicsit sok csak tartalék csapatba :D Tehát hogy váljak meg legalább 30 embertől?
  • soma22
    gratulálok!!
  • Ars3nal
  • Sigismund88
    El kezdtem a 2016/17-es idényemet a Lokival.
    Eddig egész jól megy a szezon 1 vereség eddig (szezon nyitón 8 játékos vállogatoba) nem volt elég a tartalék a mindenkori második helyezett ellen:S. Azóta csak nyerek.
    BL-be lehet össze jön a csoport első, bár még csak 2 meccs ment le, de a védelmem szinte mattolhatalan.
    1 Bl meccsem:

2 Bl meccsem:

Az alap védelmemnek eddig csak 2 gólt tudtak rúgni. (összesen 6-ot rúgtak eddig:()
  • Darkon
    3.BL ZSINORBA!!!

Aguero serult volt Vela-t meg behivtak nemzetkozi meccsre de ott volt Oliviera a nagy remenysegem es Bojan is bekoszont egy gollal a legjobbkor. Mivel bevarialta a taktikajat(pont a meccs elott jatszottam veluk bajnokit ahol 2-0ra megvertek) en is valltoztattam es 4-1-2-2-1be jatszottunk majd visszaalltam 4-1-2-1-2-re a vegen pedig sundiszno alakzatba fejlodott a csapat 4vedo 3vedekezo kozeppalyas 2kozep es egy tamado kozeppalyas kibekkelte a maradek 9percet.

[nagyon buszke a csapatra]
  • Ars3nal
    megvan jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Ars3nal
    nem találom a régi bundesligás taktikámat:'( Hannoverrel pedig 2. lettem vele első évbe Bayern mögött féltávnál meg még vezettem is:S
    na mindegy eddig ket meccs ket gyozelem most folytatom
  • DaMarcus
    garay-t én a második évemben vettem meg 7m fontért
    vanden borre-nak prémiumokat kell adni elég szépen h eljöjjön de nagyon megéri
    nyáron megint erősítek(mind ingyen): jesus navas, portillo, paolucci, budan, gasbarroni, m.nielsen(chelsea), cissé, barnetta, lupoli, a.hunt, b.sharp, benavente(190e font)
    még akarom antwi-t, klose-t, bendtner-t és maduro-t hozni
    ha nem is mindet a csapatba de eladni jók lesznek :)
    asszem ennyi, de majd inkább hozok képet
    grat Darkon!!! meg lesz a bl is!
  • PetruZ
    Á, ezek közül csak kettőért kellett fizetni 38K-t, a többi az free transfer-en jött (és piszok keveset kértek fizetésre; a wage bucket-em csak kb. 2/3-ig van kihasználva). A télen érkező bolgár egymagában 45K-ba fájt, de remélem, megérte. :) Bár az éves 300K-s transfer bucket-ből is megvan még 200K, de most már nem nagyon akarok költeni.

Időközben az olasz C kupában a 16 közé jutottam, a bajnokságban a 3. helyen állok, 1 pontra lemaradva az elsőtől.
  • soma22
    gratula!sok sikert a blhez
  • Darkon
    Ki gondolta hogy a 2:0hazai gyozelem Real ellen meg ennyit fog szamitani!
    Unnepel a csapat! Csak a BL meg legyen vedve megint...
  • Darkon
    Latom nagybevasarlas volt (9jatekos)