Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több csapatot is bemutatnak ilyen részletesen.Mivel én a Valenciaval tolom,külön örültem ennek 😊
Elõre is köszi!
Olvastam h ebben a 7.02/2 patchnen sok a piros lap. Még vmi más van ? Mindjárt feltolom csak bnõ most ment el

I’m Forever Blowing Bubbles...
Jászapátival kezdtem<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
Nálam 179centi Bojan, és elv a játék elején akk 169.
Köszi aki megnézte.
BLbõl kiejtettem a Realt 2-1,2-0al, köv ellenfél Inter...tavaly ellenük estem ki...
Év végén tolok megint képes Nsuerõl, eddig a BL és a Liga gólkirálya, a szezon elejn csak azért hoztam fel mert Eto'o 2 hónapra lesérült, azóta kiszorította samut...
Le szeretném igazolni Diegot a Milantól, de csak úgy adják oda h pénz + az 1ik tehetséges kapusom(194 PA), és akár mennyit ajánlok kell a kapus nekik mellé, ez ellen mit lehetne tenni h ne kelljen nekik ennyire ? :SASd.AS.d
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I’m Forever Blowing Bubbles...
😮 a BL selejtezõben a Debrecen kiejtette a CSZKA Moszkvát idegenben lõtt több góllal😄
Közben 2-2-t játszottam a Felcsúttal és a tegnapi témához visszatérve nekik 2 kapuralövés 2 gól még az én csapatom körbelövöldözte a kaput.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Amúgy a következõ fordulóban a Tatabánya lesz az ellenfelem a Magyar kupában.
Nyáron talán elhozom CRonit, Diegot, meg vmi védõt...
bajnokságban hogy állsz?
Grat Talentplayer<#taps>#taps>
-keret:
-a legjobb csatárom és a legnagyobb meglepetés:
-a legnagyobb felfedezésem:
-a központi nézet:

RIP Antonio Puerta!!!!
ezért találták ki az intertotó kupát...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"