Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a fasznak irja ki!!!!!már eccer pedig beengedte de most nem akarja mit tegyek?
Balfasz vok +++++!!!!<#mf1><#boxer><#szomoru1><#vigyor4><#nyes><#gonosz2>
Hát jah attól hogy órákot a gép elõtt ülsz én meg naponta max 2 órát mert vasn edzés meg tanulni!!!!ennyi de am mind1!!!!Csa kez kellet baszom a deamon tollsd kir valamit ebb még segitsetek az elõbb már beraktam de most megint mikor megint beakarom rakni akkor kiir valamit ilyenkor mit csináljak?figy itt a kép!!!! na mind 1 hagyuk de azt irja ki h!!!! UNABLE TO MOUNT IMAGE.CUE SHEET:LINE 1-FILE NOT ACCESSABLE. ne ilyenkor mit csináljak????? mikor ezt irja ki adeamon tools?lécci még eccer segitsetek mert én már végre szeretnék jáccani!!!!!!
<#eljen><#eljen>

offtopik. már soma is megírta nemegyszer

azt megértem hogy zúniga egyenlõre nem, meg be se tom nevezni mert 3nemEU de dzsudzsákot még régen a betissel leigazoltam és 4 év alatt 13M fontlet az ára és kb. évi 7.23 átlaga volt , de köszi a tancsáot , bár a reallal nem kezdek ...

gilgames00
azért kaptam 10.5M eurot de annak semmi köze a Tvs pénzhez,sztem..ha külön jön az UEFAtol a pénz akkor minden rendben

most mér kell szegény zliccer-el baszakodni istenem ... attol hogy nem tudta felrakni meg hogy te profi vagy a számítógépek terén ... csak egy kis segitségre volt szüksége

hát szépen lassan nõni fog az. helyezésért pl. nem is kaptál pénzt ? :S

www.fmhungary.hu
www.fmfansite.uw.hu
www.sortitoutsi.com

hurrá jeee iggen istenem jajdejó banner banner banner

Jehhhhhh sikr végreeeeeeeeee szeretlek soma!!!!!!!!!!!!!!imádlak!!!!!!!!!!jeeeeee végree!!!!!!Soma kösz de ezt eddig mér nem tudtad el mondani!!!! örök hála!!!! Most már csak egy jó cimet monnyatok ahonnan lehet leszed ni magyar csapatok meg ilyenek!!!!meg magyarositás!!!!!jeeeeeee
soma22
ha jol tudom akkor az uefa-s jogdijak külön jönnek.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gilgames00
feljutás után kaptam 11M euro Tvs jogdijat...köv. évben 5. lettem,indulok az UEFA kupában,mire ugyanannyi jogdijat adnak..ezt nem értem...ez normális?!?

én letoltam ott 4 évet kérdezz nyugodtan
ja hali mindenki

Markov
Halijó mindenkinek! És jÓ FMezést!
majd este felé folytatom az Intert ... ha lesz valami érdekes nyomok képet. <#smile>

una volta per sempre INTER!

soma22

soma22
nem, nem szeretem a német csapatokat.
még nagyon régen a gladbachal, sok verzióval ezelõtt😊

damarcus:nem igazán értem a kérdést, teszek be egy taktikos képet az elrendezésrõl.

DaMarcus
hy, grat soma, és gilgames!
újra itt - mindig olvastam a fórumot csak nem írtam - megyeget az aston villa helyzetjelentés majd évvégén kb. 14 meccs van még vissza.
soma a taktikodba kp jk, és kp bk, van vagy kp j, és kp b?

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

gilgames00
neked is szép "reggelt"!😊 nyomtad már a német bajnokságot az FM2007-ben?lenne egy kérdésem...

soma22
jó reggelt!
szép eredmény volt a kis münchennel, sok sikert az uefában

én is kezdem a gammát

de látom már ébren vagy😊
grat az uefához

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

gilgames00
köszi,hát elég késön feküdtem ma le😊

hali!

grat a mai hajnali teljesítményhez!

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

gilgames00
feljutás után,kiesést várt a nagyérdemü...

gilgames00
jó8

soma22
na az elsõ bajnoki is jol sikerült:
olyan csapatot vertem 3-1re akik tavaly otthon vertek 3-2-re
azt az 1 golukat is én lõttem😄

megyek aludni, jó éjt

soma22
jobbkp-középkp-balkp, szélsõk kicsit felnyilazva, középen általában védekezõbb játszik, de kp poszton

gilgames00
3 MC-vel nyomod vagy ezek DM-ek?

soma22
hát igen.mostmár jöhetnek õk is😄

a szokásosban:
4-3-1-2

gilgames00
gondolom a cél a feljutás...csak ne az atleticot kapd megint😛

mien felállásban nyomod?

soma22
összesen 170k júró

de eddig úgy fest hogy a bal szélen Cigan ki fogja túrni dzsudzsákot, feczesin pedig iszonyat formában ontotta a gólokat a barikon, csak megsérült.

gilgames00
Dzsudszákot + Némethet mennyiért tudtad megvenni?

soma22
nemtudom, egy osztályban vagyunk.
ezeket a magyar fiatalokat meg könnyen meg lehet szerezni, és nem zsákbamacskát vettem velük.
mondjuk Bertinek(40 éves kapus) és Sivigliának meg Bejbl-nek örültem legjobban, ezeken a posztokon nagy lukak voltak.

gilgames00
jó kezdés,grat!Jó csapatnak számit ez a Palencia?magyar kontingens szépen dolgozik látom😊

soma22
na így sikerült az elsõ tétmeccs.
remekül játszanak a fiúk, jól sikerült a csapatépítés.

soma22
nem ismerem a csókát.

gilgames00
na akkor jólvan,ügyes légy😊 Meddig maradok?szokásos 4ig kb..még van 2 meccsem kell 1 pont és megvan az UEFA kupa helyezés,majd teszek képet.Bojan-ról mi a véleményed?

soma22
már azt hittem egyedül vagyok😊

úgy néz ki jó idény lesz, a barimeccseken nagyon jól játszottunk, sikeres lett a védelem erõsitése, a kapus poszt is stabilnak tünik, a támadás is sokat fejlõdött.
nemsokára kezdõdik a kupameccs és a bajnokság, remélem megmarad a jó forma a tétmeccsekre is.

te hogy állsz?meddig maradsz?

gilgames00
hogy megy a cordobaval?

soma22
zuniga és dzsudzsák szvsz nem ide valók, bár franc se tudja
sok sikert!

talál komolyabb mentésemnek indul a Real Madrid , ime a keret

soma22
offtopikban tennéd fel ezt az idióta kérdést...unalmas már.
keresd meg az elsõ filet totalcommanderben, kattints rá 2x.
eben benne lesz egy gile, amit ki kell innen másolnod.ha ez megvan, ezt a filet kell daemonba tenni.

még egy ilyen warezos kérdés a fõtopikban bannolást jelent!!!

vonatkozik mindenkire, nem véletlenül van az offtopik.

plsplspls offtopik banner plspls

Itt mindenkinek eredeti a játék? senki nem töltötte le a netrõl?pls segitsetek aki tud a telepitésnél hogy hogy tudjam azt meg csinálni h lehesen telepiteni mert igy csak ilyen *** fáljok vannak!!!!!!!v 40db és nem tom mit kezdjek velük!!ez a fálj olyan amit a deamon toolsba kellenek belerakin !!!!!pls segitsetek fontos elõre is köccr!!!!!!!
villa torres agüero eto'o saviola

Mondjatok olyan játékosokat akik nagyon faxák az fm07-ben ,csak 5-6 név , köszi ! pl.: Bale,Pato stb.

debütáló meccsem fogadtam a RACING-ot , hát 20 perc semmi majd elindul egy akcio amit remélem sokszor látok majd : Guardado--> Torres--> Agüero--> Kapu 😊 , majd ezt az 1 goalt tartottuk s a 75.percben frissités: Torres le , Mista be ( Mistában nem bizom nagyon ) , majd jön a 93. perc és Mista kap egy labdát és GOOOOOOOOOOOL ! . 2-0 . Real máris botlott, Faxa lesz ez ! Zúniga még a végén beesett hozzánk de a 3 nem EU játékosba már nem fért be sajna . Most B csapat de 16 évesen uj sem lett volna sok kezdõhelye ott . Nah viszláát.<#wave><#wave>

Uh öcsém Zaragozaval milyne jó meccset toltam. Vmi 40 feletti kapuralövések voltak , 2x vezettem , mind2x egyenlítettek 2 percen belül, de Ben Arfa góljára nem tudtak válaszolni 3-2

----------------------Torres-------------------
-----------------------------------------------
-----Guardado---------Petrov---------Maxi------
--------------Costinha----------Maniche--------
-Lopez-----Pablo--------Castro-----Seitaridis--
--------------------Franco---------------------