121242
Football Manager
  • rushman
    van úgy, hogy egy játékos összeveszik az edzőjével (vagy formán kívül játszik sokáig) és azért nem játszik (lásd élőben mascherano->west ham), én is raktam már ki sztárjátékost az első csapatból mer keltette a csapaton belül a feszültséget
  • DaMarcus
    én egy év után megszabadultam riquelme-től :D
  • Darkon
    Jo nagy barom volt akkor a manager a Villarealnal, B-be Riquelmet te jo isten:O

Nalam 35eves koraig jatszott tobb mint 150golt lott
  • SeLFisCH
    Na sikerült szereznem egy embert,aki tudja pótolni Del Pierot pár évre. 29 éves most,Riquelmenek hívják :PPP és 8M euroert(!) hoztam el már a Hamburgtól,előtte Villareal B volt :S
  • SeLFisCH
    Dejó hogy ez az FM csinál közben egy back-up filet,amíg mentek. Épp bekaptam egy kurva kékhalálst mentés közben, de hálistennek csak 2 meccs veszett el. Azona 2 meccsen az Inter kikapott. Amikor betöltöttem back-upot,rohadt Inter kétszer nyert. Utolsó 4 meccsemen 4 pontot szereztem:S,2. és 5. között van 3 pont. Milant 2:1re vertem mondjuk idegenben. JA bajnokságban 4 vereségem van,mind a 4 1:0 :SS( Roma,Roma,Sampdoria,Empoli)
  • zaki
    Grat.

Kiket sikerült igazolni?
  • soma22
    volt egy kisebb hullámvölgy, de aztán magunkr találtunk, egymás után 3 győzelem. az a gáz, hogy már most 1 misis tartozás van, pedig nem költöttem semmit.remélem nem megy csödbe a csapat.
    Fel kell jutni és kész:

jó éjt mindenkinek a vállalkozó kedvűek pedig feliratozhatnák a bannert, aztán tegyék be offtopikba és döntsétek el melyik legyen az ami a legjobb lett.
  • soma22
    persze, nem szoktam annyira sürün váltogatni.
    mindjárt végzek mára majd dobok egy képet.
  • gilgames00
    még a saarbrückennel nyomod?én is elkezdtem északon a Düsseldorffal vagyok,még csak 2 felkészülési meccs ment le...
  • soma22
    nem vagy egyedül:)
    már csak a felirat kellene bele és kész
  • gilgames00
    baromira tetszik ez a banner,grat érte
  • SeLFisCH
    Most mért ? :D Amit csinálok logot,siget,bannert nevem mindig odaírom. Sőt honlapokat is,amit csinálok odabiggyesztem a nevem.
  • Fyrex
    "jobb alsó sarokba a nevét meg az enyémet,ha lehet:)"

ez egy kicsit fájt :D
  • SeLFisCH
    [b]Rohadt photoshopom nem hajlandó felismerni az új fontokat,amiket leszedtem :@ Az alap fontokat meg nem találtam elég szépnek. A kép ott van,akinek van egy jó fontja,FAQ SORTI FMFANSITEot biggyessze már oda.

Meg halványan jobb alsó sarokba a nevét meg az enyémet,ha lehet:)

ui:nem tudja vki mért nem ismeri fel? c/windows/fonts mappában van,rebootoltam is :S
  • ForzaInter
    elmentél a Santoshoz

grat
  • zaki
  • soma22
    még jó hogy ennyien vágják a témát:D
  • soma22
    akkor ok:D
  • hunbasser
    pedig szépen beférne 4 kultúrált link olyan középmagasan a bannerbe,nem is lenne csúnya.

a szétvágástól meg ne félj,mert akkor max csinálok neked egy html kódot,amit csak be kell illesztened :D
  • soma22
    inkább ne vágd szét, alatt belinkelgetem, talán könnyebben megtalálják a nebulók:D
  • Squizzi
    az fmfansite-n találtam egy szép skint SOCA , csak kicsi baj hogy ronaldinho van az elején :):):)
  • Darkon
    Nem neked de mind1 is lenyeg hogy banner lesz
    Ja 10888 2x:)
  • SeLFisCH
    Hát volt vele dolgom azért. A képet össze kellet vagdosgatni,mert vmi 1600*1600 pixeles volt :D Mögötte ez a fű eszméletlen ronda volt,egy kis sötétítőt nyomtam rá... De tényleg nem tököltem vele 15 percnél többet.

#108884:Csak megírtam a 3 oldalas esszém petőfi tájköltészetéről :D
    Gyorsan megtervezem a feliratokat,aztán szétvágoma a bannert,hogy tudd linkelgetni :)
  • Squizzi
    kösz , nem rossz indulat , csak kérés volt !
  • Darkon
    Mellesleg nekem nem hozza be csak felig a bannert
  • hunbasser
    sortitoutsi

nem is tudtam,h török.
  • Darkon
    Folyton csak a rosszindulat....
    Egyebkent a valtozatossag gyonyorkodtet (untam mar a 4manager fejet)

U.i.:Ha valaki bannerkeszitesi lazba eg keszithet a FM LIVE topikba is egyet.
  • Squizzi
    azt a török oldalt viszont nem találom nem nagyon zavar hisz a cache-ban bent van vmi sort...
  • Squizzi
    sztem is jo lett ,má azért is hogy megujult . Villarreal-os mentésem meguntam , most szedek le egy skin-t aztán go Arsenal !!
  • soma22
    no problem, nehogy félreérts.csak engem nem nagyon izgat honnan van a kép ami benne van. reményeim szerint pedig épp azon dolgozik, hogy hova teszi a feliratokat stb:)
  • Fyrex
    elnézést, egyáltalán nem fikázásnak szántam, csupán elmondtam azt ami lerí a képről olyanok számára akik esetleg készítenek is bannert

egyébként az elemek ötletnek mind jók, csak kicsit üresnek érzem a képet, azonkívül egy picit nagy is

de ezek csak az én izléseim, abbahagytam
  • soma22
    lényegtelen hogyan csinálta, szép.
    mért kell fikázni egyből nem nagyon értem.ki nem szarja le hogy nekiállt valami rajzprogrammal megfestegetni, vagy összeválogatott guglibol 3 képet?a lényeg a végeredmény ami nekem nagyon tetszik.

a további találgatásokkal pedig ha lehet akkor az offtopikot szemeteljük tele:)

peace
  • hunbasser
    sztem annyit csinált,h találta ezt a három képet,szépen kivágta,betette őket,nyomott rá árnyékot meg kicsit külső ragyogást,meg benyomta mögéjük a füvet.ya,és most látom,h van egy kis ív is felül.

de ha nem így volt,akkor meg minden tiszteletem az övé,mert akkor jó munkát végzett(pl a jegyzetfüzet,de azt sztem nem ő csinálta,vagy a könyv)
  • Fyrex
    ezt a képed honnan loptad? :D

nagy munka azért nem lehetett benne

elnézést kérek ha nincs igazam, és te melóztad össze
  • soma22
    persze, csak én is probálgatom hogyan kell betenni:Daddig is van valami
  • zaki
    Jó a banner nagyon, htx.
  • hunbasser
    az fm fansiteot rosszul linkelted. tedd be a www elé a http:// -t.

a banner pedig így túl üres,gondolom úgy tervezte self,h benne lesznek a linkek,szóval az majd úgy lesz jó.
  • soma22
    és legyen rajta egy football manager topik felirat is középen felül
  • Talentplayer
    selfisch h csináltad a bannert??? mert ha arról lenne szó én is megpróbálnák csinálni egyet
  • soma22
    az a gáz, hogy len vágom hogyan rendeled hozzá a képekhez a linkeket.
    ha lehet akkor legyen kiirva az fmfan, sorti,, az offtopikot meg majd megpróbálom linkelni valahogy.
    vagy ha itt lesz kicsit rex akkor segithetne:D

egyébként tetszik az ötlet