121242
Football Manager
-
#108912 van úgy, hogy egy játékos összeveszik az edzőjével (vagy formán kívül játszik sokáig) és azért nem játszik (lásd élőben mascherano->west ham), én is raktam már ki sztárjátékost az első csapatból mer keltette a csapaton belül a feszültséget -
#108911 én egy év után megszabadultam riquelme-től :D -
#108910 Jo nagy barom volt akkor a manager a Villarealnal, B-be Riquelmet te jo isten:O
Nalam 35eves koraig jatszott tobb mint 150golt lott -
SeLFisCH #108909 Na sikerült szereznem egy embert,aki tudja pótolni Del Pierot pár évre. 29 éves most,Riquelmenek hívják :PPP és 8M euroert(!) hoztam el már a Hamburgtól,előtte Villareal B volt :S -
SeLFisCH #108908 Dejó hogy ez az FM csinál közben egy back-up filet,amíg mentek. Épp bekaptam egy kurva kékhalálst mentés közben, de hálistennek csak 2 meccs veszett el. Azona 2 meccsen az Inter kikapott. Amikor betöltöttem back-upot,rohadt Inter kétszer nyert. Utolsó 4 meccsemen 4 pontot szereztem:S,2. és 5. között van 3 pont. Milant 2:1re vertem mondjuk idegenben. JA bajnokságban 4 vereségem van,mind a 4 1:0 :SS( Roma,Roma,Sampdoria,Empoli) -
#108907 Grat.
Kiket sikerült igazolni? -
#108906 volt egy kisebb hullámvölgy, de aztán magunkr találtunk, egymás után 3 győzelem. az a gáz, hogy már most 1 misis tartozás van, pedig nem költöttem semmit.remélem nem megy csödbe a csapat.
Fel kell jutni és kész:
jó éjt mindenkinek a vállalkozó kedvűek pedig feliratozhatnák a bannert, aztán tegyék be offtopikba és döntsétek el melyik legyen az ami a legjobb lett. -
#108905 persze, nem szoktam annyira sürün váltogatni.
mindjárt végzek mára majd dobok egy képet. -
#108904 még a saarbrückennel nyomod?én is elkezdtem északon a Düsseldorffal vagyok,még csak 2 felkészülési meccs ment le... -
#108903 nem vagy egyedül:)
már csak a felirat kellene bele és kész -
#108902 baromira tetszik ez a banner,grat érte -
SeLFisCH #108901 Most mért ? :D Amit csinálok logot,siget,bannert nevem mindig odaírom. Sőt honlapokat is,amit csinálok odabiggyesztem a nevem. -
#108900 "jobb alsó sarokba a nevét meg az enyémet,ha lehet:)"
ez egy kicsit fájt :D -
SeLFisCH #108899 [b]Rohadt photoshopom nem hajlandó felismerni az új fontokat,amiket leszedtem :@ Az alap fontokat meg nem találtam elég szépnek. A kép ott van,akinek van egy jó fontja,FAQ SORTI FMFANSITEot biggyessze már oda.
Meg halványan jobb alsó sarokba a nevét meg az enyémet,ha lehet:)
ui:nem tudja vki mért nem ismeri fel? c/windows/fonts mappában van,rebootoltam is :S -
#108898 elmentél a Santoshoz
grat -
#108897 -
#108896 még jó hogy ennyien vágják a témát:D -
#108895 akkor ok:D -
#108894 pedig szépen beférne 4 kultúrált link olyan középmagasan a bannerbe,nem is lenne csúnya.
a szétvágástól meg ne félj,mert akkor max csinálok neked egy html kódot,amit csak be kell illesztened :D -
#108893 inkább ne vágd szét, alatt belinkelgetem, talán könnyebben megtalálják a nebulók:D -
Squizzi #108892 az fmfansite-n találtam egy szép skint SOCA , csak kicsi baj hogy ronaldinho van az elején :):):) -
#108891 Nem neked de mind1 is lenyeg hogy banner lesz
Ja 10888 2x:) -
SeLFisCH #108890 Hát volt vele dolgom azért. A képet össze kellet vagdosgatni,mert vmi 1600*1600 pixeles volt :D Mögötte ez a fű eszméletlen ronda volt,egy kis sötétítőt nyomtam rá... De tényleg nem tököltem vele 15 percnél többet.
#108884:Csak megírtam a 3 oldalas esszém petőfi tájköltészetéről :D
Gyorsan megtervezem a feliratokat,aztán szétvágoma a bannert,hogy tudd linkelgetni :) -
Squizzi #108889 kösz , nem rossz indulat , csak kérés volt ! -
#108888 Mellesleg nekem nem hozza be csak felig a bannert -
#108888 sortitoutsi
nem is tudtam,h török. -
#108887 Folyton csak a rosszindulat....
Egyebkent a valtozatossag gyonyorkodtet (untam mar a 4manager fejet)
U.i.:Ha valaki bannerkeszitesi lazba eg keszithet a FM LIVE topikba is egyet. -
Squizzi #108886 azt a török oldalt viszont nem találom nem nagyon zavar hisz a cache-ban bent van vmi sort... -
Squizzi #108885 sztem is jo lett ,má azért is hogy megujult . Villarreal-os mentésem meguntam , most szedek le egy skin-t aztán go Arsenal !! -
#108884 no problem, nehogy félreérts.csak engem nem nagyon izgat honnan van a kép ami benne van. reményeim szerint pedig épp azon dolgozik, hogy hova teszi a feliratokat stb:) -
#108883 elnézést, egyáltalán nem fikázásnak szántam, csupán elmondtam azt ami lerí a képről olyanok számára akik esetleg készítenek is bannert
egyébként az elemek ötletnek mind jók, csak kicsit üresnek érzem a képet, azonkívül egy picit nagy is
de ezek csak az én izléseim, abbahagytam -
#108882 lényegtelen hogyan csinálta, szép.
mért kell fikázni egyből nem nagyon értem.ki nem szarja le hogy nekiállt valami rajzprogrammal megfestegetni, vagy összeválogatott guglibol 3 képet?a lényeg a végeredmény ami nekem nagyon tetszik.
a további találgatásokkal pedig ha lehet akkor az offtopikot szemeteljük tele:)
peace -
#108881 sztem annyit csinált,h találta ezt a három képet,szépen kivágta,betette őket,nyomott rá árnyékot meg kicsit külső ragyogást,meg benyomta mögéjük a füvet.ya,és most látom,h van egy kis ív is felül.
de ha nem így volt,akkor meg minden tiszteletem az övé,mert akkor jó munkát végzett(pl a jegyzetfüzet,de azt sztem nem ő csinálta,vagy a könyv) -
#108880 ezt a képed honnan loptad? :D
nagy munka azért nem lehetett benne
elnézést kérek ha nincs igazam, és te melóztad össze -
#108879 persze, csak én is probálgatom hogyan kell betenni:Daddig is van valami -
#108878 Jó a banner nagyon, htx. -
#108877 az fm fansiteot rosszul linkelted. tedd be a www elé a http:// -t.
a banner pedig így túl üres,gondolom úgy tervezte self,h benne lesznek a linkek,szóval az majd úgy lesz jó. -
#108876 és legyen rajta egy football manager topik felirat is középen felül -
#108875 selfisch h csináltad a bannert??? mert ha arról lenne szó én is megpróbálnák csinálni egyet
-
#108874 az a gáz, hogy len vágom hogyan rendeled hozzá a képekhez a linkeket.
ha lehet akkor legyen kiirva az fmfan, sorti,, az offtopikot meg majd megpróbálom linkelni valahogy.
vagy ha itt lesz kicsit rex akkor segithetne:D
egyébként tetszik az ötlet