Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Hali mindenkinek!
Grat Maldini,Soma,Gilgames!
Én is töltöm a ZTE-t!
Jah és thx Fyrex!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Számomra Carson nagyon meglepõ. Rangersben van kölcsönben, és 8as átlag felett véd,ami azért nagyonnemgyenge. Még van egy másik skót kapus,Heartsben véd szintén nagyon jó, nevét nem tudom pontosan. Majd ha Canizares visszavonul,õk jöhetnek Akinfeev mögé 😄

siederhird
Salamoni döntés.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

DaMarcus
te tudod csak tipp volt 😊
Tölt Aston Villa

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

ok valszeg õ lesz.jött Barnetta is 0€-ért legalább lesz variációs lehetõség😄

miki36
Legyen Foster. Elvégre angol klubbal vagy😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

thx...szerintem Schmeichel vagy Foster lesz a befutó

DaMarcus
értékre nem egy nagy szám de nagyon jól véd 😊
ha vkinek akkor nekem elhihetted 😊 (azért ne vidd túlzásba 😄)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
itt van grohe:

az fmm07 sokkal jobb mint a fifa manager olvasd el a privát üzenetem és csináld ugy !

DaMarcus
Schmeichel jó nálam is itt van
nézd meg marcelo grohe-t, jó kis brazil-német kapus nálam is õ véd kifogástalanul

siederhird
Hy all!
Grat Maldini,Gilgames,Toswuj,Self. És kössz Fyrex.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Na mind 1 hagyuk akkor tolom majd Fifa Managert mer az nem olyan jó!!!!!!!<#beka3>
thx Fyrex
vége a bajnokságnak:

jön Foggia 0€-ért és kell valami kapus. Ben Foster?Kasper Smeichel?vagy valaki más?tippeket kérnék

Markov
Eredmények 1.szezon: Feljutás Elsõ helyen.. 2. szezon 10.hely Premiershipbe, a bajnokságba legszebb eredményem: Chelsea - WBA 1-1, <#vigyor5> és ami még nagyobb 😄 FA CUP 5.round, MU - WBA 0-1 pápá MU<#wave>

u.i. errõl a 2meccsrõl van képem is keresd vissza tegnap tettem be.

una volta per sempre INTER!

Markov
Hali, én nyomtam a WBA-val..2 szezont..

una volta per sempre INTER!

Talentplayer
ok kössz, jól tóljátok
vki nyomta már a wba-val és van olyan (rajtam kívül) aki nyomja?? és milyen eredményekkel?

RIP Antonio Puerta!!!!

csak akkor tudsz belépni ha be vagy jelentkezve

soma22
szevasz haver!

ezer éve nem hallottam rólad.
remélem te is tolod gõzerõvel.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fyrex
akkor ezt kitárgyaltuk ^^

Avanti Crociati!

Fyrex
ha már itt vagyok, gratulálnék siederhird, atesz, maldini, soma kvartettnek!!

továbbá a többieknek is csak õket nem figyeltem, látatlanba gratozni meg nem sok értelme van 😛

Avanti Crociati!

nem bizton én vagyok túl önérzetes. Amire büszke lehetek arra az is vagyok,nem feltétlenül vagánykodás. Szerintem ...

hy! grat all!
Töltöm a Borot

köszi😄 akor jo😊
Fyrex
nemtudom de ugy tünik h tényleg bennem van a hiba, beolvasok és megint a vagánycsávó vagizik... biztos én vok túl kötekedõ

Avanti Crociati!

miki36
póbált meg ezt: offtopic
Olaszország eddig a VB-k történetében négyszer lett aranyérmes, emellett kétszeres ezüstérmes, és egyszer végeztek a 3. helyen.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

#105839:nincs jatekosigazolásban korlát és annyi embert nevezhetsz amennyit akarsz.

#105840:bejön az offtopik.másikat nem tudom

Talentplayer
hi, srácok egy kis help kéne 1. miért nem mûkszik az off topic?
2. az olaszok hányszor voltak vb gyõztesek?
bocs az offffffffffffffffff-ért

RIP Antonio Puerta!!!!

csáo wolsburgal kezdenénk sztem😊 modjatok pár szot a csapatrol please könyü velük játszani??😊 jah és a németeknél menyi non europait igazolhatok/nevezhetek???elöre is kösz
fasza! inkább állítsd be h pontrúgásnál helyezkedjen a kipattanóra.... vagy támadó mentalitásúra

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

Ok. Én meg kipróbáltam milyen ha a kapust felnyilazom SW-nek. Szöglet után Akinfeev kettétörte kapufát 😄

csak holnap tudok, mert melózok és ma nem érek már rá.....

grat, az szép - mármint a 30 meccs - bocs a helyesírásomért - tudom h a szál mást jelent pl: cérnaszál. én nem mondtam h ego vagy.

ja elõbb lehagytam: horvát szöv. kapitányságomat brazilra cserélte, és túlvagyok 500. mérkõzésemen a kispadon😊

grat meglesz az. képet kapunk pickelrõl ?

ok, ne haragudj!

amúgy cambridge city: 2014 van, 8.hely a bajnokságban megvettem thomas pickel nevû emberkét asszem a játék elején a hannoverben van. 22 válogatott meccsen idáig 17 gólnál jár. a vezetõség bajnokságot vár, de sztem idén sem nyerünk, egyszerûen chelsea, man utd szinte legyõzhetetlen, jó azért már sikerült, de pl. milwall nem tudtam megverni idáig még 5 meccset játszottunk már, szóval elég érdekes. hát remélem dobogóra azért felállhatok.

offtopik
száll 2L betû. A szál mást jelent. És ha nekeem céloztad nem vagyok egoista. Hogy ne legyen off,bajnokságban egy 30 meccse tartó veretlenségi sorozatom van(!)

soma22
lépjünk túl ezen rendben?!

köszi MINDENKITÕL

ja azt én se szeretem ha egy 16 éves nagyarcú gyerek azt hiszi h õ a világ középe és megmondja a frankót mert el van szálva magától h mekkora ISTEN!!

soma22
most nagy a minusz, elzavartam jópár embert, igy a fizut csökkentve de ezáltal csomo "kártérités" kiment.
majd megsasolom õket.

miki:
értem én, de ha leállunk velük vitázni akkor mégrosszabb.
ha nem fogja fel nem kap választ ennyi.de az ember mivoltját akkor sem szabad buzerálni.

miki36
na de ne ezzel foglalkozzunk, inkább pörgessük a topikot😊

miki36
De mindig jön egy új ember, aki általában warez kérdésekkel bombáz minket.
Kétszer is írtam Zliccer barátunknak, hogy OFFTOPIC, meg hogy olvassa el a hszeket. Rajtam kívül még mások is írták, hogy az offtopicban kérdezzen, ott válaszolnak.
Erre ugyanazt a kérdést többször is bemásolja...
Nem az újakkal van a baj, hanem az ilyenekkel

Köszi. Egyébként egy dolog. Rayoban van 2-3 tehetséges pleja Spanyol 3.osztály ha jól tudom. Samuel AMC, meg egy kapus,sztem szkútjaid kiszúrják. Érdemes megnézni

soma22
romát levéve nem tünik egy erõs csoportnak, remélem a tovább sorsolás is könnyû lesz, sok sikert!

Elnézést. Bl-ben nagyon érdekes. 4 forduló alatt 6 pontom van. Rangers ellen idegenben 2:0,szokásos agyonütöm a gépet meccs. Aztán 4:0 benfica ellen ide. Roma ellen 0:0, 95:04ben lõnek egyet.Visszavágó hazai pályán ,3:0 ide. Benfica és Rangers ellen van 2 meccsem,sima továbbjutást várok.

miki36
"Ja helyesírásodra figyelj oda !"
tudod, azt kell annyit tanulnia😄

soma22
jaj hagyjuk már ezt.
mindegy ki mennyit ül a gép elõtt, viszont leirtam hogy van offtopik.
ott kell kérdezgetni, illetve a daemon-nak is van topikja.
ne csesszük szét a fõtopikot ennyi.

röviden

város egyik legjobb gimijeben vagyok 4.8as átlaggal
thai-boxolok és focizok

nem vagánykodásból csak nem szeretem ha egy 12 éves akar oltogatni,akirõl sosem hallottam. Ja helyesírásodra figyelj oda !

miki36
én láttam az elsõt is, meg ezt is látom

DaMarcus
na hát most sem jelenítette meg <#mf1><#mf1>

DaMarcus
soma ezt a hsz-t majd pls töröld ki, csak nekem nem jelenítette meg a képed, ezért teszem be újra