Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat Maldini,Soma,Gilgames!
Én is töltöm a ZTE-t!
Jah és thx Fyrex!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Tölt Aston Villa
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ha vkinek akkor nekem elhihetted 😊 (azért ne vidd túlzásba 😄)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

nézd meg marcelo grohe-t, jó kis brazil-német kapus nálam is õ véd kifogástalanul
Grat Maldini,Gilgames,Toswuj,Self. És kössz Fyrex.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
vége a bajnokságnak:
jön Foggia 0€-ért és kell valami kapus. Ben Foster?Kasper Smeichel?vagy valaki más?tippeket kérnék
u.i. errõl a 2meccsrõl van képem is keresd vissza tegnap tettem be.
una volta per sempre INTER!
vki nyomta már a wba-val és van olyan (rajtam kívül) aki nyomja?? és milyen eredményekkel?
RIP Antonio Puerta!!!!
ezer éve nem hallottam rólad.
remélem te is tolod gõzerõvel.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
továbbá a többieknek is csak õket nem figyeltem, látatlanba gratozni meg nem sok értelme van 😛
Avanti Crociati!
Töltöm a Borot
Avanti Crociati!
Olaszország eddig a VB-k történetében négyszer lett aranyérmes, emellett kétszeres ezüstérmes, és egyszer végeztek a 3. helyen.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
#105840:bejön az offtopik.másikat nem tudom
2. az olaszok hányszor voltak vb gyõztesek?
bocs az offffffffffffffffff-ért
RIP Antonio Puerta!!!!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
ja elõbb lehagytam: horvát szöv. kapitányságomat brazilra cserélte, és túlvagyok 500. mérkõzésemen a kispadon😊
amúgy cambridge city: 2014 van, 8.hely a bajnokságban megvettem thomas pickel nevû emberkét asszem a játék elején a hannoverben van. 22 válogatott meccsen idáig 17 gólnál jár. a vezetõség bajnokságot vár, de sztem idén sem nyerünk, egyszerûen chelsea, man utd szinte legyõzhetetlen, jó azért már sikerült, de pl. milwall nem tudtam megverni idáig még 5 meccset játszottunk már, szóval elég érdekes. hát remélem dobogóra azért felállhatok.
száll 2L betû. A szál mást jelent. És ha nekeem céloztad nem vagyok egoista. Hogy ne legyen off,bajnokságban egy 30 meccse tartó veretlenségi sorozatom van(!)
majd megsasolom õket.
miki:
értem én, de ha leállunk velük vitázni akkor mégrosszabb.
ha nem fogja fel nem kap választ ennyi.de az ember mivoltját akkor sem szabad buzerálni.
Kétszer is írtam Zliccer barátunknak, hogy OFFTOPIC, meg hogy olvassa el a hszeket. Rajtam kívül még mások is írták, hogy az offtopicban kérdezzen, ott válaszolnak.
Erre ugyanazt a kérdést többször is bemásolja...
Nem az újakkal van a baj, hanem az ilyenekkel
tudod, azt kell annyit tanulnia😄
mindegy ki mennyit ül a gép elõtt, viszont leirtam hogy van offtopik.
ott kell kérdezgetni, illetve a daemon-nak is van topikja.
ne csesszük szét a fõtopikot ennyi.
város egyik legjobb gimijeben vagyok 4.8as átlaggal
thai-boxolok és focizok
nem vagánykodásból csak nem szeretem ha egy 12 éves akar oltogatni,akirõl sosem hallottam. Ja helyesírásodra figyelj oda !