Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huh szerencsére az átigazolási (2007 január) szezon elött megvertem 2-1-re a dunaujvárost igy 6 pontal vezetek elötte. ( felcsuttal vok ha valaki nem emlékezne.)
ezmég nem minden!!!! a moskva bejelentette a klubbal lévõ fiokcsapat kapcsolatot és egybõl leküldött egy u-19 vagy u-21-es orosz ifit 😛 .
ha valaki elmagyarázza h hogy kell képet bettenni szivesen rakok képet. (addig tom h hogy kell lementeni a képet az fm-bõl...)
jah és eddig sikerült pár játékossal szerzõdést kötnöm mint:
-csordás
-b. toth
- nemjut eszembe a neve annyit tok h békéscsabai ifiválogatott (u21 vagy u19 passz)
-benjamin (hogyha szalai eltiltott vagy sérült.sajnos már mindkettõ volt...)
eggyenlõre ennyi...
még jelentkezem....
manuel dacosta,ha neked is szimpi,ésetleg gökhan
Folytatodik a kitünõ szereplés
http://fmletoltesek.xcore.hu/manchester_city_by_hamary.rar
I’m Forever Blowing Bubbles...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DE:
megvan az új játék, kezdtem egyet a Magyar Válogatottal. Az is jó benne hogy szöv. kap.-ként meg lehet nézni meccseket ahol a válogatott kerettagok klubjukban pályára lépnek.
Kocsis Feri nagyon jó ebben is! (Honvéd U19)
más:
van valami peccs amit célszerû felrakni? vagy nincs még?
Hajrá Magyarország!
és grat mindenkinek!
ReaL MaDRid x siempre

Steam Nick: adakiller

#121109: kik a szélsõvédõid? vmeik Nagy játszik szélen ?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a keret
Egy döntetlennek is örültem volna.
A vicces hogy utánna megkérdõjelezték a piroslapot amikor utolsó emberként kaszálták el a csatárom. Pff.
GanXstaZolee#2709
a felcsuttal nyomom és december elején jelenleg 1. vagyok 3 pontal megelõzve a dunaujváros csapatát!! (ez a football manager 2007.)
kis fotósopp 😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I’m Forever Blowing Bubbles...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Venni azt nem igazán tudtam, mivel az anyagi helyzet fos (bazz, leggazdagabb angol üdülõváros, miért nincs pénz?), de azért egy-két magyar srác (Korsós, Sowunmi, Gyepes) jött.
6 meccs után harmadikok vagyunk, viszont Liga Kupa 1. fordulójában kizúgtunk a Southamptonnal szemben. Hiába, õk a Premier Leaugeért küzdenek.