Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
nem, az elorebb levo csapat jut fel ha dontetlen ennyi

ja hozzáteszem h a haza döntetlen 0-0 takar
idegenben meg 1-1....
kész vagyok, én még ilyet nem láttam!!

továbbra is a monzával vagyok, immáron a 2.vonalban 6. helyen futottam be év végén, így jogosult voltam a feljutásért való meccsekre...

meg is kaptam a 3.helyezett sienát, hazai meccsünkön döntetlent játszottunk, idegenben meg hamar vezetést szereztek, de az utolsó pillanatokban sikerült kiegyenlíteni...
ekkor nagy volt részemrõl az öröm... de késõbb csalódva láttam, h kiestem....

idegenben lõtt góllal kiestem??!!!!

hogyan lehet ez?? valaki magyarázza már el....
ez valami hiba??
Hello! Kicsit OFF de lécci ajánljatok egy olyan manager játékot amihez elég a 800x600as felbontás!
Elõre is köszi<#worship><#worship>
hunbasser
gratulálok a bajnoki címedhez!!

ne webcímet,hanem képet tolj 😊 ha meg az sem engedi,akkor csak nyomd be a forrást link nélkül.

ReaL MaDRid x siempre

ezeket a biztonsági okokat amúgy nem nagyon értem én se .....

MrIncredible
basszus a reggeléstõl számítva 30napig nem szúrhatok web címet, tehát a képfeltöltés így várat magára😞

soma22
nincs vele semmi baj, max nem voltál bejelentkezve elõtte.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

rvn
miért nem jön be az off topic?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

RocKY2
Szuper vagy soma! Köszi!
Lehet még ma kiprobálom 😛

na a legjobb választás a tavaly kiesett Eintracht Frankfurt😊 13. vagyunk. bent kell maradni valahogy...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

soma22
biztos védelem, megfelelõen szûrõ középsõ középpálya, gyors technikás szélsõk, és gólerõs csatárok.

védelemben zónavédekezés, középsõ védõknél hosszú labdára állítva a passz stílust, a középsõ középpályás lehetõség szerint védkezõ kp legyen, mentalitást be lehet állítani erre, jó ha egy nagy teherbírású.
csatároknál bevált dolog a helycsere beállítása ezzel is zavarva az ellenfél védõit.

Használd egészséggel

RocKY2
Valami tanácsot tudnátok nekem taktikra adni? Mindig el tökölgettem velem egy csomót aztán a 16percben már 6gólal vezetett a másik csapat...

hát várom valamelyik nagy magyar csapat ajánlatát de még vmien oknál folyva nem fogadták el...😄

kösszi a tanácsot észben fogom tartani😊

soma22
ebbõl nem lesz sikeres karriered.
elkell fogadni hogy nincs pénz, nem véletlenül adnak annyit amennyit.
minél tovább vagy egy csapatnál annál jobban megismered, és elkezdenek jönni az eredmények.

egyszóval:
állapodj meg valahol, ahol elfogadhatóak a körülmények

2008.novemberében tartok és eddig csak 6 csapatnál fordultam meg. legutobb a Wacker Burghausennel voltamultimátumot adtam az elnöknek ha nem ad több pénzt...(nem vok macgyver😄) hát ez a kiruccanás is véget ért. megfordultam a St.Pauliban,Alavésban,Ascoliban,Pontadverában és a Chievoban is😊

JackDaniels
Ilyen hozzászólásból kellene sok.

\"Never say never!\" W Churchill

Sziasztok!Hogyan lehet kimenteni a játékból egy játékoskeretet v. egy meccset???Mert beszeretném rakni ide egy meccsemet!Segítségeteket elõrre is köszönöm!

soma22
naná hogy kérünk errõl képet😊

pl bajnoki tabella

ProGabe
grat!
én is elindulnék velük a bl-ben,megnézném ott mit érnék el 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RocKY2
Szép eredmény gratulálok! 😉
Hát én sajnos nem állok túl jól...lehet, hogy a tacticom a hibás lehet az edzésterv de folyton elkúrom...

MrIncredible
Helló Mindenki!
Véget ért az elsõ szezonom a newcastle csapatával. a vége elõtt 4 fordulóval vezettem a tabellát, 2 ponttal a cselszki elõtt, amikor is a rivális ruszki csapathoz látogattam. nagyon szoros küzdelemben sajnos 3-2re alul maradtunk, így átvették 1 ponttal a vezetést.itt azt gondoltam mindegy a második hely is szép eredmény elsõ évben ezzel a kerettel, fõleg, hogy vezetõség biztos középmezõnyt tette célkitûzésnek. én az eus kupa porondot ígértem, és ez nem si forgott veszélyben. azonban jött az utcsó két forduló és nekem sikerült 6 pontot szerezni, a birmingham, és az everton ellen. a cselszki utolsó elõtto fordulót hozta. az utolsóban a sunderlandot fogadták, akik simán kihullottak a pl-bõl. és legnagyobb meglepetésemre 2-2 lett az eredmény ezzel a Newcastle csapat asszem 1927 után ismét elhódította a bajnoki címet. engem akar a Mu, és sevilla is. Asszem maradok, hacsak a mu fel nem kér anélkül, hogy én jelentkeznék.de asszem inkább nekiugrok a bl-nem a szarkákkal. majd tolok képeket is ha valakit érdekel. köszi hogy elolvassátok, és bocs a terjedelemért!

Dinamo Kiev-el kezdtem és a cél nem kevesebb mint megynerni a bajnokságot megnyerni a kupát a szuperkupát és bekerülni a bl-be!
Érdekes lesz 😮

turpert
Érdekes az összképet nézni a csapatot és az értéket 😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
Gyepes

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Bocsika <#szomoru1><#szomoru1>
Fabio Capello
graphiC 's' nélkül. millióegyszer el lett mondva... csak vissza kéne nézni. Na mindegy

Sziasztok!Meg tudnátok nekem mondani,hogy hogyan tudnám bemásolni a mezeket???Mert megcsinálom a játék mappája/data/graphics/kits mappát,bemásolom a mezeket,és amikor elindítom a játékot,fehér képernyõ és semmi!A beállításoknál be vannak állítva a szükséges dolgok!
GanXstaZoleeWrk
jaja <#hawaii>

GanXstaZolee#2709

Sysfox
"Blackbourne"

Ez a Bourne-rejtély... <#hehe>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

GaVino
Sziasztok! Kis csapathoz szeretnék igazolni olcsó játékosokat akikbõl lehet valami! ha tudtok neveket pls írjatok párat kiket érdemes megszerezni! THX

A Zaragoza meg fõleg...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

talán Fiorentina lesz húzós bár nem hiszem, egyébként hajrá hajrá

Mor3llo
Ez a csoport szvsz meglehet:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

GanXstaZoleeWrk
Blackbourne jött és 3-0 nekik összesítésben, ennyi volt.

GanXstaZolee#2709

Mor3llo
Erre mit is kéne mondanom ? 😊 ............................

2 gól szögletbõl, rövidre jön a labda, az emberük pedig nullszögbõl csúsztat....hmm, hogyismondjam, hihetõ.1 meg kontrából...na mi másból is ?Énmeg támadhatok agyba fõbe...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hát elférne, de mivel most 1 csatáros játékot játsztatok, emiatt felesleges lenne most Makaay és Slory mellé.

hali!
én még a 2007-el nyomom. tudtok egy támadó kp a felcsútba??????
elõre is kössz a segítséget..
Magic Boy
Nagyon jónak tûnik.
Nálad beférne a kezdõbe?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
Tess:

looool... hajrá! 😊

Magic Boy
Klaas-Jan Huntelaar-ról dobsz egy képet?

GanXstaZoleeWrk

már az se érdekel ha ezek után mindenki szarrá ver minket.

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
Süli jelenleg a Gyula játékosa kölcsönben az új Patch-ban már ez is benne lesz.

Ars3nal
végre felépült Iashvili a lábtörésbõl... remélem így erõsödik a támadójáték

Ars3nal
sikerült Ali Karimit megszerezni 1.7ért😊

Ars3nal
elsõ évben Karlsruhéba nem sokan akarnak eljönni és anyagilag sem állok valami fényesen:c

Süli András!
(végre eszembejutott a neve 😄)
balhátvéd és balszélsõ.
nem a juhász kölök hanem a másik...
Magic Boy
A békéscsabai srácnak mi a posztja (nem csak egy u-19-es, U21-es békéscsabai fiatal van). <#vigyor0>