Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idegenben meg 1-1....
továbbra is a monzával vagyok, immáron a 2.vonalban 6. helyen futottam be év végén, így jogosult voltam a feljutásért való meccsekre...
meg is kaptam a 3.helyezett sienát, hazai meccsünkön döntetlent játszottunk, idegenben meg hamar vezetést szereztek, de az utolsó pillanatokban sikerült kiegyenlíteni...
ekkor nagy volt részemrõl az öröm... de késõbb csalódva láttam, h kiestem....
idegenben lõtt góllal kiestem??!!!!
hogyan lehet ez?? valaki magyarázza már el....
ez valami hiba??
Elõre is köszi<#worship>#worship><#worship>#worship>
ne webcímet,hanem képet tolj 😊 ha meg az sem engedi,akkor csak nyomd be a forrást link nélkül.
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
védelemben zónavédekezés, középsõ védõknél hosszú labdára állítva a passz stílust, a középsõ középpályás lehetõség szerint védkezõ kp legyen, mentalitást be lehet állítani erre, jó ha egy nagy teherbírású.
csatároknál bevált dolog a helycsere beállítása ezzel is zavarva az ellenfél védõit.
Használd egészséggel
kösszi a tanácsot észben fogom tartani😊
elkell fogadni hogy nincs pénz, nem véletlenül adnak annyit amennyit.
minél tovább vagy egy csapatnál annál jobban megismered, és elkezdenek jönni az eredmények.
egyszóval:
állapodj meg valahol, ahol elfogadhatóak a körülmények
én is elindulnék velük a bl-ben,megnézném ott mit érnék el 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát én sajnos nem állok túl jól...lehet, hogy a tacticom a hibás lehet az edzésterv de folyton elkúrom...
Véget ért az elsõ szezonom a newcastle csapatával. a vége elõtt 4 fordulóval vezettem a tabellát, 2 ponttal a cselszki elõtt, amikor is a rivális ruszki csapathoz látogattam. nagyon szoros küzdelemben sajnos 3-2re alul maradtunk, így átvették 1 ponttal a vezetést.itt azt gondoltam mindegy a második hely is szép eredmény elsõ évben ezzel a kerettel, fõleg, hogy vezetõség biztos középmezõnyt tette célkitûzésnek. én az eus kupa porondot ígértem, és ez nem si forgott veszélyben. azonban jött az utcsó két forduló és nekem sikerült 6 pontot szerezni, a birmingham, és az everton ellen. a cselszki utolsó elõtto fordulót hozta. az utolsóban a sunderlandot fogadták, akik simán kihullottak a pl-bõl. és legnagyobb meglepetésemre 2-2 lett az eredmény ezzel a Newcastle csapat asszem 1927 után ismét elhódította a bajnoki címet. engem akar a Mu, és sevilla is. Asszem maradok, hacsak a mu fel nem kér anélkül, hogy én jelentkeznék.de asszem inkább nekiugrok a bl-nem a szarkákkal. majd tolok képeket is ha valakit érdekel. köszi hogy elolvassátok, és bocs a terjedelemért!
Érdekes lesz 😮
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 gól szögletbõl, rövidre jön a labda, az emberük pedig nullszögbõl csúsztat....hmm, hogyismondjam, hihetõ.1 meg kontrából...na mi másból is ?Énmeg támadhatok agyba fõbe...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én még a 2007-el nyomom. tudtok egy támadó kp a felcsútba??????
elõre is kössz a segítséget..
Nálad beférne a kezdõbe?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

(végre eszembejutott a neve 😄)
nem a juhász kölök hanem a másik...