121242
Football Manager
-
#121202 nem gondoltam volna hogy így hajtanak a kupáért.16 éves kapussal és 16 éves középhátvéddel álltunk fel, 5 sérültem van perpill:
-
#121201 na az ilyentől hullik a hajam:
-
#121200 Hálás Köszönet!:) -
#121199 Somának küldtem priviben egy kis meglepetést:) így talán megtudjátok nézni a Newcastle tabelláját.
a karrieremhez még csak annyit, hogy Owen 23 Martins 22 gólt vágott. Owen ezzel aranycipős, Martins a legjobb játékos angliában, én a legjobb manager. Martins még tolt 12-13 gólpaszt is. Zarate is vágott 11 gólt! A védelmem kell megerősíteni, mert nagyon sok gólt kaptam, de mondjuk nyolcvanon felül rúgtam 38 meccsen:) Érkezik Jimenez, Kehl és még veszek védőket meg egy kapust, mert Given nem rossz de semmi extra, bár Ő lett az év csapatában a csere kapus! na majd még írok, és valahogy eljuttatok nektek képeket is, csak mivel nemrég reggeltem, nem rakhatok be linket, képet meg csak 20kb-osat az meg lepkefing méret!:)
Jó Éjt Ól! -
#121198 mrincredible tabellája:
-
Utley #121197
Ez óriási derbi volt -
#121196 így sem jó sajnos -
#121195 Így talán meg tudjátok nézni!de lehet hogy nem!
http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1193870996.jpg[/img][/url] -
jimyke1 #121194 hupsz itt valami bib van, csak félig meddig küldte el a hozzászólásomat.
leirom ujra röviden:
1.szezon: Német Északi területi liga bajnok
2. szezon: Bundesliga II. 12-ik helyezett
3. szezon: Bundesliga II. bajnok
4. szezon: Bundesliga 18.ik helyezett vagyok 26 forduló után -
jimyke1 #121193 hali, magdeburg csapatával tolom, asszem elérkezett az idő, hogy írjak egy kis helyzet jelentést hogy állok a csapattommal így 2011-ben :)
Eslő szezonban megnyertem a Német Északi területi ligát,
Második szezonban a bundesliga II.-ben év elején a kiesés elkerülésést ígértem meg, ez bejött mert a 12.-ik helyre vezémyeltem a csapatot,
Harmadik szezon elején már középmezőnyt igértem meg, de ezt is túlteljesítettem mert feljutottam a Bundesligába.
A mostani szezonban sajnos gyengén muzsikálunk, cél a benntmaradás de sztem biztos kiesők vagyunk,
Ha valakit érdekel még valami kérdezzen nyugodtan, most megyek azt befejezem ezt a szezont. -
#121192 nem, az elorebb levo csapat jut fel ha dontetlen ennyi -
danieldrogba #121191 ja hozzáteszem h a haza döntetlen 0-0 takar
idegenben meg 1-1.... -
danieldrogba #121190 kész vagyok, én még ilyet nem láttam!!
továbbra is a monzával vagyok, immáron a 2.vonalban 6. helyen futottam be év végén, így jogosult voltam a feljutásért való meccsekre...
meg is kaptam a 3.helyezett sienát, hazai meccsünkön döntetlent játszottunk, idegenben meg hamar vezetést szereztek, de az utolsó pillanatokban sikerült kiegyenlíteni...
ekkor nagy volt részemről az öröm... de később csalódva láttam, h kiestem....
idegenben lőtt góllal kiestem??!!!!
hogyan lehet ez?? valaki magyarázza már el....
ez valami hiba??
-
jozsipista #121189 Hello! Kicsit OFF de lécci ajánljatok egy olyan manager játékot amihez elég a 800x600as felbontás!
Előre is köszi -
#121188 gratulálok a bajnoki címedhez!!
ne webcímet,hanem képet tolj :) ha meg az sem engedi,akkor csak nyomd be a forrást link nélkül. -
hamary #121187 ezeket a biztonsági okokat amúgy nem nagyon értem én se ..... -
#121186 basszus a reggeléstől számítva 30napig nem szúrhatok web címet, tehát a képfeltöltés így várat magára:( -
#121185 nincs vele semmi baj, max nem voltál bejelentkezve előtte. -
#121184 miért nem jön be az off topic? -
#121183 Szuper vagy soma! Köszi!
Lehet még ma kiprobálom :P -
Itsuki #121182 na a legjobb választás a tavaly kiesett Eintracht Frankfurt:) 13. vagyunk. bent kell maradni valahogy... -
#121181 biztos védelem, megfelelően szűrő középső középpálya, gyors technikás szélsők, és gólerős csatárok.
védelemben zónavédekezés, középső védőknél hosszú labdára állítva a passz stílust, a középső középpályás lehetőség szerint védkező kp legyen, mentalitást be lehet állítani erre, jó ha egy nagy teherbírású.
csatároknál bevált dolog a helycsere beállítása ezzel is zavarva az ellenfél védőit.
Használd egészséggel -
#121180 Valami tanácsot tudnátok nekem taktikra adni? Mindig el tökölgettem velem egy csomót aztán a 16percben már 6gólal vezetett a másik csapat... -
Itsuki #121179 hát várom valamelyik nagy magyar csapat ajánlatát de még vmien oknál folyva nem fogadták el...:D
kösszi a tanácsot észben fogom tartani:) -
#121178 ebből nem lesz sikeres karriered.
elkell fogadni hogy nincs pénz, nem véletlenül adnak annyit amennyit.
minél tovább vagy egy csapatnál annál jobban megismered, és elkezdenek jönni az eredmények.
egyszóval:
állapodj meg valahol, ahol elfogadhatóak a körülmények -
Itsuki #121177 2008.novemberében tartok és eddig csak 6 csapatnál fordultam meg. legutobb a Wacker Burghausennel voltamultimátumot adtam az elnöknek ha nem ad több pénzt...(nem vok macgyver:D) hát ez a kiruccanás is véget ért. megfordultam a St.Pauliban,Alavésban,Ascoliban,Pontadverában és a Chievoban is:) -
#121176 Ilyen hozzászólásból kellene sok. -
attosz1120 #121175 Sziasztok!Hogyan lehet kimenteni a játékból egy játékoskeretet v. egy meccset???Mert beszeretném rakni ide egy meccsemet!Segítségeteket előrre is köszönöm! -
#121174 naná hogy kérünk erről képet:)
pl bajnoki tabella -
#121173 grat!
én is elindulnék velük a bl-ben,megnézném ott mit érnék el :) -
#121172 Szép eredmény gratulálok! ;)
Hát én sajnos nem állok túl jól...lehet, hogy a tacticom a hibás lehet az edzésterv de folyton elkúrom... -
#121171 Helló Mindenki!
Véget ért az első szezonom a newcastle csapatával. a vége előtt 4 fordulóval vezettem a tabellát, 2 ponttal a cselszki előtt, amikor is a rivális ruszki csapathoz látogattam. nagyon szoros küzdelemben sajnos 3-2re alul maradtunk, így átvették 1 ponttal a vezetést.itt azt gondoltam mindegy a második hely is szép eredmény első évben ezzel a kerettel, főleg, hogy vezetőség biztos középmezőnyt tette célkitűzésnek. én az eus kupa porondot ígértem, és ez nem si forgott veszélyben. azonban jött az utcsó két forduló és nekem sikerült 6 pontot szerezni, a birmingham, és az everton ellen. a cselszki utolsó előtto fordulót hozta. az utolsóban a sunderlandot fogadták, akik simán kihullottak a pl-ből. és legnagyobb meglepetésemre 2-2 lett az eredmény ezzel a Newcastle csapat asszem 1927 után ismét elhódította a bajnoki címet. engem akar a Mu, és sevilla is. Asszem maradok, hacsak a mu fel nem kér anélkül, hogy én jelentkeznék.de asszem inkább nekiugrok a bl-nem a szarkákkal. majd tolok képeket is ha valakit érdekel. köszi hogy elolvassátok, és bocs a terjedelemért! -
neB #121170 Dinamo Kiev-el kezdtem és a cél nem kevesebb mint megynerni a bajnokságot megnyerni a kupát a szuperkupát és bekerülni a bl-be!
Érdekes lesz :O -
#121169 Érdekes az összképet nézni a csapatot és az értéket :D
-
#121168 Gyepes -
Maxbarca #121167 Bocsika -
#121166 graphiC 's' nélkül. millióegyszer el lett mondva... csak vissza kéne nézni. Na mindegy -
Maxbarca #121165 Sziasztok!Meg tudnátok nekem mondani,hogy hogyan tudnám bemásolni a mezeket???Mert megcsinálom a játék mappája/data/graphics/kits mappát,bemásolom a mezeket,és amikor elindítom a játékot,fehér képernyő és semmi!A beállításoknál be vannak állítva a szükséges dolgok! -
#121164 jaja -
#121163 "Blackbourne"
Ez a Bourne-rejtély...