121242
Football Manager
-
Rossi1 #1481 Sziasztok!
Most akkor a "demo" exe-je nen jó? és kell hozzá ez a program, ami kijavítja? Tudtok valami más megoldást? Mellesleg nem is tudtam, hogy a "demo" már "megjelent".... -
dalackraul #1480 akkor privibe írd meg:(
-
#1478 na szóval, öf:
1444es után run gamel ment. utána reboot és nem ment. anti-blaxxban intelligent stealth, úgy ment. közben volt egy áramszünet, ami tönkre tette a daemont. daemon installer start, update/repair, reboot, daemon jó, fm nem indul se így, se úgy. utána lecseréltem az anti-blaxx exéjét ezzel az exével. újra beállítottam benne a daemon exéjét, intelligent stealth, és így indul.
valszeg hogy intelligent stealthel mennie kell, csak az áramszünet vágta haza a daemont, és a repair miatt nem indult. -
#1477 daemont nekem is tönkreb@ztam ez a blaxx fasság, szal csak finoman vele -
#1475 nekem intelligent stealthel ment másodszorra
amúgy a daemont egy installerben nyomott repairral megcsináltam, csak most meg az fm nem indul megint :D -
#1474 felkerül a FAQ-ba az okosság :) -
#1473 Baze! én egyet játszottam vele, de gondoltam inkább másik csapattal kezdek és másodszorra már nem indult el... :D Hogy is van ez? :D -
#1472 khm, játék közben volt egy rövid áramszünet, szal most nem jó a daemon újraindulás után
[kísérleti patkány] -
#1471 annyival egészítsd ki, hogy reboot után a run gamere nem indult, viszont antiblaxxon jobb gomb, intelligent stealth, és utána az fm ikonjával indul -
#1470 oks most berakom -
#1469 amit az 1444ben leírtam, nekem elég volt -
#1468 Beszélj a demóról... -
#1467 köszönöm a megálapításod.... -
#1466 lál Gabber, warez mindnehol van :D -
oaken #1465 Ha warezról nem lehet írni akkor a játékról sem lehet 28.-áig beszélni,mert csak akkor jelenik meg Magyarországon!Ergo ha valakinek meg van az csak is warezrol lehet tehát beszélni sem lehet róla! -
#1464 folyamatosan törölgetek , itt nem lesz warez.....
Robonak elindul, elmondja hogy miket kell csinálni a gém elindításához és megy fel a faqba, addig meg mindenki tud várni -
#1463 egyébként ne mondjátok hogy aki nem boltban veszi azt nem érdeklik ezek a dolgok
csak most épp nem töltenek, de majd holnap vagy holnapután ugyanezeket a dolgokat írnák be
más: Robo ha megy a gáma akkor jelezd pls -
#1462 gabber megkérhetnélek hogy mondjuk este törölgess?
mert ha közbe törölsz nem írja ki ha új post van -
#1461 Bocsi most már értem mit nem lehet írkálni és ilyet soha többet.Bocs hogy ilyen láma vagyok. -
#1460 Nem érti látod...Ez hihetetlen... -
#1459 nem warez topik nem érted meg? -
#1458 Hát nekem most kéri a cd-t.Mégis csak azzal a progival indul?
Gabbaer ezt le lehetett írni? -
#1457 csoki Szanics mester, és köfi -
oaken #1456 Aha, értem!Végülis igaza van! -
#1455 mert nem szép dolog játékokat illegálisan töltögetni és gabber nem akarja, hogy erről szóljon ez a topik -
oaken #1454 Egyébként miért nem lehet warezról írni? -
#1453 Bocsi de nem gondoltam ha ilyet írok az is baj.Többet nem írok semmi hasonlót. -
#1452 menérdekli hogy megkértem......látod te is -
#1451 Ok bocsi. -
#1450 ok szedjed senki nem mondta h ne szedjed csak arra kért h privibe beszéljétek meg a további infokat -
#1449 http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=SR7.Stop_1.0!exe még ezzel a progival esetleg meg lehet próbálni bár én nem ismerem.
Nem, mondam semmi olyat.szedem a játékot és kész.Nem mondatm hogy honnan. -
#1448 gabber az előbb megkért valamire -
#1447 Neked lejött már a game?Elkezdted a játékot?Nekem kb 10 perc és lent van.Nem tudom megkockáztassam e feltenni ezt a progit.Mondjuk ha játszani akarok akkor muszály lesz.És deamonnal nem is fog működni vagy hogy van ez? -
#1446 faqba. sokaknak nem lesz elég hogy használj antiblaxxot, lehet hogy még ez sem elég részletes :) -
#1445 befejez -
#1444 anti-blaxx 1.16
feltelepít, elindít.
tálcán jobb gomb, settings
daemon tools exét beállítani, alcoholt is ha van
method delete entrys
first game
protection: safedisc, mellette kikeresni az fm2006.exe-t
kérni fog egy nevet neki
alatta mount image kipipálva, use daemon tools, device 0, mellette kikeresni az image filet.
jobb gomb, run game, és ott lesz az FM
felelősséget nem vállalok a módszerért. -
#1443 Jujj srácok egy kicsit megijedtem.Szóval olvastam dolgokat erről a anti blaxx nevű progiról és hát elég rossz véleménnyel vanna róla.Tönkrevágja a deamont- és nem lehet feltenni újra szóval mindenki azt mondta nehogy feltegyük ezt a progit.Most mit csináljak(junk)? -
#1442 jaja akkor a FAQ-ba kéne tenni egy linket h az AntiBlaxx-ot honnan lehet leszedni, nem? :S -
#1441 óbazz, 28??? Az rohadt messze van még :( -
#1440 Nem megy DT-al?Az antiblaxx az milyen?Szerintem ez a kérdés sokakat fog érdekelni.