121242
Football Manager
-
#1523 mé nem , ne legyél má szégyenlős .... -
#1522 De jól sikerült :S
gyengénlátók és erősidegzetűek előnyben :DDDD -
#1521 Na nem mitha kiváncsiak lennétek :DDDDDDDDDDDDDDDD
[IMG]gyengénlátók és erősidegzetűek előnyben :DDD[/IMG] -
#1520 no thx :D -
#1519 Lökjön már mindenki magáról képet...
Franco, McFrost és Gabber már oké -
#1518 Én?
NESZE :)
jöhetsz te is :) -
#1517 rólad hol van? -
#1516 köszönöm, Sysfox manager -
#1515 Csatlakozom Gabberhoz...Ez vok én...
Én -
#1514 ehh, Jesus Navast nem adják könnyen... -
#1513 nincs szpem és off -
#1512 remélem nem.. 5 még adok érte... -
#1511 gondolom olyan 10 pénz körül -
#1508 jaja!! -
#1507 lehet, hogy télleg egyszerűbb lenne megvenni eredetiben -
#1506 na megvan a megoldás, úgy tűnik ezzel most jó lesz
amikor setupoljátok az anti-blaxxot:
Restore: After the game exits
ezt nem pipáltam ki, és a törölt blacklisted daemon drivert nem másolta vissza, így reboot után ezért volt szar
a method maradhat delete entrys
asszem így már minden hiba javítva van :)
-
#1505 mf..
elhúztam, közben, azt hittem minden ok, de megint daemon.dllel van gondja, szal mégsem az áramszünet baszta el -
#1504 akinek megvan nyomjon már pár képet .w -
#1503 Bocs duwy segített elírtam bocsi. -
#1502 Nagyon kösz a segítséget igazad volt.Leszedtem az anti blaxx progit persze szátbaszta a daemon-t nekem is.De volt utána egy deaom reapir reinstall újraindítottam a gépet és jó a damont.A te ötleted és tanácsod bevált.Átállítottam és simán megy.szóval nem kell semmi progi hozzá.Gabber javaslom betenniaz ő hozzászólását és esetleg az enyémet isbetenni a faq-ba ha esetleg valaki már feltette a progit és fél hogy szétizéki a DT-t.
Szerintem sokunk nevében mondhatom hogy köszi Drizzthsz.örök hála.Remélem a többiek is így gondolják majd. -
Drizzthsz #1501 Pontosabban: jobb gomb, tulajdonságok, futtatás kompatibilitási üzemmódokban, s válaszd ki a windows NT-t, ha jól értettem. -
Drizzthsz #1500 Asszem jobb gomb az exe-n... -
#1499 És a kompatibilitást hol kell állítani?
-
duwy #1498 Bocs a warezolás miatt, ígérem, többet nem fogok ide beírni, de ezt légyszi engedjétek meg: nem kell semmit anti-blaxxal szarakodni, elég csupán a kompatibilitást Windows NT módba állítani (és nem Windows 2000-be, ahogy azt sokan gondolják). Így elindul. Mégegyszer bocs, de én is sok segítséget kaptam itt, és úgy gondoltam hogy ezt be kell írnom. -
#1497 Na srácok megoldottam a problémát már tökéletesen megy.Az volt a hibám amit a 1485-ös hozzászólásban láthattok valamint hogy amikor töltötte be az új játékot akkor kilépet az egész játékból.Nos ezt úgy oldottam meg hogy cakunkpakk leszedtem a 2005-öt és a 2006 gold demot is.A dokumentumok mappából is.ezt azért írtam le mert ha estleg valakinek hozzám hasonló problémája lesz akkor próbálja meg azt csinálni amit én és hátha jó lesz.Nekem bejött.Remélem gabber ez de tartozó hozzászólás volt.De ha esetleg nem akkor bocs. -
#1496 látom teccik az edzés :D -
Drizzthsz #1495 Rosszul tudod, holnap jelenik meg hivatalosan. :) Újdonság? Hááát, más edzés, team talk a szünetben, új adatbázis, új edzésterv, ilyesmi. Magyarítás a faq-ban.... -
#1494 Sziasztok!
Most lehet, hogy sokak a nyakamnak ugranak, de akkor is megkérdezem. Ugye ha jól tudom, akkor ma jelent meg.
Mi benne az újdonság? Magyarosítás mikorra várható? -
#1493 Érdekes új játék töltésekor kilép a játék de viszont a demós elmentésemet be tudom tölteni és azt tudom folytatni. -
Drizzthsz #1492 Én is azt hittem, hogy mire hazaérek, már rég tele lesz ezer tehetség képével a topic... :S -
#1491 Huhh mi van itt....
Elhiszem hogy mindenki naon várja a játékot de azért ennyire nem kell tulzásba vinni..(főleg nem a topic kárára...) -
#1490 nem mosmá, amikor írtad hogy ne töröljem azóta ....drága Franco -
#1489 mosmár -
#1488 Valami ilyenre tippeltem én is de nem tudom pontosan mit jelent és mi a hiba.Sajna nem tudok még játszani. -
#1487 az önszetápolás folyamata meghiusult! -
#1486 fent van a faqban -
#1485 egy kis angol tudású segítségét kérmém.Mit jelent ez.
The auto setup process has failed? -
#1484 srácok épp gigaszopok ezzel a szarral -
#1483 te kis masszoréta :DDD -
#1482 Robo írásait mint szentírást másolgatom, kitudja meddig lesznek még itt :D