121242
Football Manager
  • HUNtalicska93
    hogy kell "újraátírni"??ezt nem értem
  • gilgames00
    a patch felülirja a lang.db fájlt,újra át kell irni.a másik dolog ,azért van mert IRL ezek jutottak fel a mostani évben a premier ligába és ebben az updateben már ugy van beletéve..(bocs ha rosszat linkeltem de azon az oldalon találsz másik updatet)
    U.I.:WBA fel sem jutott mondjuk...
  • HUNtalicska93
    HELP!
    feltettem a 7.01-es patchet,a crackel,mindennnel együtt,utána feltettem a 7.02-es patchet,úgyszintén crackelve,hozzá feltettem az fm2007 update may nevü átigazolási patchet,de amikor kezdenék új bajnokságot,az országok neve NÉMET nyelven vannak írva,és a premiership-be tette be a west brom-ot,a sunderlandet,és a birminghamet,holott a west brom nem is jutott fel,de atöbbi ligákba viszont tök fasza minden,a magyar bajnokságba meg vác helyet az a neve a csapatnak,hogy Se c...légyszi segítsetek,mert nem akarom újrapakolgatni a sok logót,mezt,taktikákat stb...köszi!4
  • soma22
    gecc, de nehéz meccs volt.FELJUTOTTUNK!!!!:D
  • soma22
    napaszmekk, apró sorsolás így a végére:
  • soma22
    hiába raksz össze sztárcsapatot, attol nem fgod megverni a világot. ez a játék nem erről szól.
  • fordjee
    Szegény egerem elkezdett sírni, amikor a Roma a 95. percben egyenlített:) de most kivételesen nem bántottam, lélekben már föladtam.
    van egy hétvégém, hogy kitaláljam, mivel kezdem el. Ilyen középpályát akarok: assuncao-beckham-riquelme-juninho pernambucano :) megnézném, hány gólt lőnének távolról:)
  • fordjee
    Tuti valami patch kellene. Nincs fönn semmi. :)
    0202Milan - ahhoz képest, hogy ezer éve fm-ezel és függő vagy és a milannal 5 éve mindent megnyersz, és a debrecennel otthon vered az Intert, idegenben a schalket, 1. évben, fogalmad sincs az edzésekről és nem tudod, hogy hol kell venni egy edzőt. Ha dobnál egy képet a meccseidről, megnyugodnék:)
  • soma22
    [a hiba az Ön készülékében keresendő...]
  • fordjee
    Nah, tetű lazioval 2. évben 6. lettem, 3 év elején 10 forduló után 10. vok, és nagyon szarul megy. cesena ellen 0-0, torino ellen 0-1, parma ellen 1-2, milan ellen 5-0 ide, samp ellen 5-0, bologna ellen 3-0. nem tudom, mitől ilyen rapszódikus a teljesítményem, de nem is fogom már megtudni, feladtam. ezzel a csapattal megy ilyen szarul : Arenas - Oddo - MEtzelder - Zauri- Garay - Quaresma - Lucho Gonzalez - Ledesma - MAuri - Falcao - Rocchi. tartalékban van még rossi, altintop, cardenas, van bronckhortst, szóval nem gyenge a cspat, mégsem megy. Akassza föl magát, aki kitalálta ezt a játékot :)
  • soma22
    ha ez így fog menni a hátralevő meccseken akkor beledöglök szívelégtelenségbe. Minden elismerésem a csapaté, mert remekül helyt állnak a sok sérülés ellenére is.
  • soma22
    igen ott voltunk 2 évet.Egyébként nehezebbnek tünt:)
    Mesterezést inkább hagyjuk
  • gilgames00
    akkor szólithatlak MESTER-nek?:))és a 3.osztályban voltál két évet akkor?
  • soma22
    másodban az első, friss feljutók vagyunk:D
    nagy szó lenne egyből bundesligába jutni
  • gilgames00
    feljutás szagot érzek,krat szép eredmény!amúgy ez hányadik éved a másodosztályban?
  • soma22
    de nagy meccs volt!ami nem látszik a 79. percben kiállitották egyik plejámat, és igy nyetünk:)
  • Ars3nal
    durva
  • Ramox
    Hali!

Ritkán linkelek képet mert én már csak a nyomorult Chelseavel játszok, amivel nem tagadom nincs nagy kihívás hiszen minden évben mindent nyerek de mégis élvezem, és azthiszem ez a BL döntő érdemel egy képet :) Rengeteg sérülésem volt az évben úgyhogy ez adott egy kis önbizalmat a következő szezonra a fiúknak :)

Kép :)
  • soma22
    mért nem látunk ezekről képet?
  • 0202milan
    A psv-t kaptam!!sajna elsö mccsen otthon kikaptam 2-0ra!!sztem már tuti kieste,de még azért reménykedem!!a bajnokságot vezetem az ute elött 2 ponntal!!!
  • FTorres9
    Nekem az MTK-hoz eljött az inter,lyon,bremen stb. szintű csapat 20ezer fontért, de a bevételben nagyot dob a teltház miatt, szóval megéri.
  • PetruZ
    Nem tudom, angolokkal nem sokat játszottam, nagy csapatokat nem is hívtam, mert biztos voltam benne, hogy nem jönnének. Viszont olaszba' és spanyolba' ingyen, nógatás nélkül is eljöttek az első osztályból is (Mallorcával, Romával, meg ilyenekkel játszottam harmadosztályúként). Sőt, az olaszokkal a franciákat, svájciakat, németeket szinte tutira lehet hívni, nagyon ritkán mondják vissza (Monaco, Bordeaux, Wolfsburg, Hamburg-szintű csapatokkal sem volt probléma, erősebbekkel nem mertem próbálkozni :) ).
    Téli szünetben szerintem nem fognak barátságos meccset vállalni, ez szinte biztos, ez máshol sem ment (kivéve a magyarokat, ahol olyan rohadt hosszú szünet van, hogy az ukrán, orosz, skandináv, stb. szezonkezdet még belefér, lehet velük próbálkozni, bár kicsi az esély). Ilyenkor csak azonos bajnokságban részt vevő csapatokra van esély, de azok sem szívesen mozdulnak ki, mindenki pihizik, illetve az élcsapatok ilyenkor játszanak UEFÁ-t, BL-t, mindenfélét.
  • hunbasser
    oh,köszi!

hát most ugye a Fulhammel vagyok,Chelseavel és MU-val szeretnék barimeccset nyomni,szted mennyiért jönnek el?persze a meccs akkor lenne,amikor majd két hét szünet lesz a PL-ben,az én játékosaimnak is kell a pihenés,azért nem szeretném,ha egy csapat egy héten 2 meccset játszana.
  • dudusrac
    Jaj de jól jött az a kettős emberhátrány:)

A bajnokságban egyenlőre jól megy
  • HUNtalicska93
    valaki akkor megtudná mondani?
  • PetruZ
    Tutira lehet máshol is friendly-t játszani, nekem többször is sikerült. Egyszer a Granadával (spanyol harmadosztály) bekóboroltam fél Európát (magyaroknál (Fradi :) ), németeknél, franciáknál voltam).
    Ugyebár Fixtures - Arrange Friendly, aztán a full lista. Friendly-t csak szezon előtt fogadnak el, vagy szezonszünetben. Ahol éppen zajlik még a bajnokság, ott nem sok esély van.
    Nagyobb kaliberű csapatok nem szívesen mozdulnak ki a hazai országból, főleg kiscsapatok ellen, hacsak nincs kilátás valami nagyobb lóvéra. De az országon belül elég jó esély van rá, hogy összejön a dolog (a spanyoloknál és az olaszoknál biztos, ott harmad- negyedosztályú csapatokkal is szívesen meccselnek, ingyen és idegenben is).
  • hunbasser
    egy MU és egy Chelsea mennyi pénzért jönnének el sztetek egy barimeccsre?a 2 meccsből összejönne 1 milla.

a másik kérdés:h tudnék más bajnokságban lévő csapattal rendezni barimeccset?mert amikor a kiválasztott csapatra rámegyek,ott csak a ráhatás funkció van :\
  • gilgames00
    asszem data/db/inc/702/all ,de nem biztos...
  • 0202milan
    ez a steau otthon nekem nem ellenfél!!!!:D dvsc-steau 3-1
  • HUNtalicska93
    valaki megtudná mondani nekem,hogy hova kell betenni azokat a fájlokat amiket leszedtem a Real Fixture 2006/07-es pack-ba?kösz
  • 0202milan
    továbbmentem!!!otthon belefért a 0-1 vereség is!!!de azért nagyon ideges voltam!!!az ellenfelem a steau lesz!!
  • HUNtalicska93
    ok,köszi,de azóta már feltettem mindent:D
  • 0202milan
    !!!nagyon rossz elöjellel vártam au uefa kupa meccset a schalke ellen,idegenben!!!sok volt a sérült!!!félidöben 1-0ra vesztettem,mikor jött a jó beszéd,és egy kiváló csere(dombi helyett kiss zoltán)!!végül is a célom az volt,mindenképp löjek gólt idegenben,és ne kapjak ki csunyán!!!hát nyertem 1-2re,otthon már elég egy x is!!!remélem meglesz!!!
  • gilgames00
    dehogynem,menj az off topicba le van irva
  • HUNtalicska93
    tört játékom van,és ahogy hallom nem lehet updatelni,még a 7.01-et sem
  • gilgames00
    én ezt használom,de persze elötte fel kell tenni a 7.02est
  • 0202milan
    nekem igy sem nyitja meg!!!MI LEHET A GOND?
  • HUNtalicska93
    sziasztok,még pár hónapja én is toltam az fm-et,csak utána jöttek a felmérők,dogák,és leszoktam róla(mer ez egy függőség:D),és most viszont vissza szeretnék rá "szokni" és megtaláltam ezt a topiko.Szóval vannak-e olyan update-k amivel a januári-februári igazolásokat be lehet tenni a gémbe,és minőségi?köcce a választ:)
  • zaki
    Nyisd meg a képet egy másik ablakban, és nyomj F5-öt, vagy frissíts.... 1ébként én sem látom a képeket... :D
  • Osgod
    Kezdtem egy játékot a Las Palmassal, leigazoltam Hrepkát, Németh Kriszt, Escalante-t, Bailly-t(belga kapus) és Boskailot.
    Az első meccsen 4-3 nyertünk, 2-2 gólt szerzett Hrepka és Németh Krisz