121242
Football Manager
  • soma22
    bocs nem kell megvan a hiba:az images mappázását kihagyja.ha hazaérek megnézem mi lehet a gáz,de ez csak a kis képeket érinti, szal akit nem zavarja használhatja meglesz a kép(tehát kattintás után bejön)
  • soma22
    millwall-t verni nem rossz dolog:D

off:
    azt nem értem hogy a tegnapi képeimnél valahol jo volt a script, valahol nem.eleinte remekül ment. majd megnézem, mindenesetre privben elküldhetnéd az eredeti és az általad javitott kodot amivel belinkeled.köszi
  • PetruZ
    Na, akkor újra.

Új verseny: klasszikus mesterhármas a lehető legrövdiebb időn belül. "Klasszikus", vagyis csak az számít, ha közben másvalaki nem rúg gólt. Kezdőidő: 10 perc. :)

• PetruZ
    Hja, rossz a script. :) A thumbnail kép linkjét rosszul rakja össze, mert hiányzik az "/images/", valamint pluszban feleslegesen belerak egy "thumb_"-ot a név elé. Javítsd, légyszi. :)
  • 0202milan
    az én képeim is feltöltsem inkább ide ki??vagy jó ott az ,,fmkepeink,, mappába??
  • soma22
    kis képet ad be, amit rákattintással tudsz teljes képben megnézni. ez a kiskép nem mindig jelenik itt meg de ha rákattintasz bejön a kép.
    Majd megnézem mi okozhatja a hibát.
  • PetruZ

• soma22
    jol megszórtad őket:)
  • PetruZ
    Nem jönnek be a képek, pedig négyet is feltöltöttem (két Carlisle, egy Békéscsaba és egy Lucchese).

Rájöttem: rossz a script, a thumbs könyvtárban a névhez már nem kell hozzáfűzni a "thumb_"-ot.

Próba:

• PetruZ

• PetruZ
    Az eddig elért legnagyobb arányú győzelmem a Carlisle-vel:

Szintén Carlisle, és ezzel új versenyt is hirdetek: a leggyorsabb klasszikus (vagyis közben nem lehet másvalaki által rúgott gól) mesterhármas a legrövidebb idő alatt. Kiinduló idő: 10 perc. :)

Békéscsaba mentés, barátságos kupameccs az MTK-val:

És végül az eddigi egyetlen komoly sikerem: az olasz "C" kupa megnyerése. :)

• 0202milan
    tettem fel még képeket!!!
  • 0202milan
    [img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1181330450.jpg[/img][/url]]dvsc-celtic

[img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1181330527.jpg[/img][/url]]dvsc-inter

[img]http://fmkepek.cjb.hu/images/thumbs/thumb_1181330587.jpg[/img][/url]]kupa döntö

és már bajnok is vok!!!!
  • PetruZ
    Hm, eddig fel sem tűnt, de jó dolog, jobb, mint az SG szűkös korlátja. Mindjárt teszek is fel párat, igaz, régi mentésekből, mert a mostaniak nem mennek olyan jól. :)
  • DaMarcus
    thx Soma, nagy vagy! :):)
  • soma22
    a reklám problémát este megoldom és nem lesz. a tárhely saját és korlátlan, nyugodtan használjátok.
  • DaMarcus
    lol, pont most írtam róla :D
    sztem jó 5let!
  • HUNtalicska93
    de nagyon praktikus:)
  • DaMarcus
    most vettem észre h ez a képfeltöltő tárhely ez a te tárhelyed, elsőre azthittem vmi hirdetés :)
  • soma22
    kinek mi a véleménye arról, hogy a képfeltöltést megkönnyítvén a bannerbe elhelyeztem a feltöltéshez szükséges dolgokat?nagyon zavaró vagy jó ötlet?
  • DaMarcus
    azért első évben nem bajnoki címre fáj a fogam :)
    jövőre sokkal könnyebb lesz minden mert lesz bégre egy kis pénz most még kicsit gázos volt, v 4x is voltam minuszba, de jól ki jöttem belőle mert mét 5,5m font van az egyenlegen :)
  • soma22
    már csak a legjobb középpálya hiányzik a sikerhez;)
  • DaMarcus
    thx, nem tom mi van velük alig vettek 1-2 játékost és máris az elsők :)
    hát most én is úgy érzem h összeraktam a védelmet meg a támadósorom sem rossz, de ember legyen a talpán aki ennyi forduló alatt több gólt lő mint az arsenal :)
    a 3. legjobb támadó, és a 2. legjobb védősorom van :)
  • soma22
    nagyon szép a kevés kapott gól, sok sikert!:)Pompey nem gyenge
  • DaMarcus
    hi grat mindenkinek különösen Somának a feljutáshoz, Ramoxnak a BL győzelemhez és végül de nem utolsó sorban 0202milannak a meneteléséért! :)
    man cityvel remélem meg lesz a bl hely
    most így állok:
  • soma22
    Nem teljesen értettél meg:
    attól még, hogy összeraksz egy sztárgárdát nem lesz egyenes következménye a mindentnyerés. Mindössze jóval könnyebb dolgod lesz, de kell egy taktika, kell az hogy normálisan edzenek, stb. Próbáld ki:
    Kezdj egy baromi nagy csapattal, vásárolj össze mindenkit, de se az edzésekhez és edzőkhöz, se a taktikához ne nyulj.középmezőny lesz az eredményed ebben szinte biztos vagyok.
  • fordjee
    Egy egészen kicsit azért arról szól. Vagy a genie scoutról. Egy átlag játékosnak, aki napi 2 órát tud csak játszani. Vagy egy csapattal max. 2 évet mint én:)
  • Ramox
    Köszönöm.

De ne ezen vesszetek légyszi össze. Viszont Somának leírom a véleményem priviben ^^
  • szehi
    hello
    kezdtem egyet a békéscsabával!valaki tud ajánlani olcsó játékost?
    ja és ha külföldi csapatokkal barimeccset játszom akko lesz pénzem átigazolásra?
  • 0202milan
    Dvsc-sporting

ez egy kép a sok közül,este teszek még fel
  • soma22
    nem semmi, de a chelseaval 4 év alatt ilyet elérni sem tul bonyolult.

hagyjuk inkább, én sem kötök bele abba amikor nekem nem ujjongtok az eredményeimért:))
  • hunbasser
    Chelseat én is utálom -.- de azért 9-0 akkor sem semmi
  • Zsolti9014
    én sajnos nem tudtam még csak olasz kupát nyerni a játékban. :D ezért a BL-győzteseknek minden elismerésem
  • soma22
    mint ahogy ő is irta nem kihivás, nem művészet. mellesleg mindenki annak gratulál akinek akar, én sem kapok mindig gratulációt. Ettől még nem vagyok megsértődve. Ez a topik szerintem arrol szol hogy megosztjuk egymással az eredményeket, és a fontosabb pillanatokat, aki pedig akar kommenteli azokat. Chelseat egyébként is utálom
  • Zsolti9014
    Azért nem írtam, mert nem néztem meg a képet, mivel lusta voltam linkre kattintani. Hatalmas grat! Nem semmi eredmény.
  • hunbasser
    grat!

más:miért nem gratulál senki sem Ramoxnak(1-2 embert leszámítva)?
    azért a Chelseavel is művészet 9-0-ra bl döntőt nyerni.vagy úgy gondoljátok,h vmit csítelt?

egyébként gratulálok neki,nem semmi
  • HUNtalicska93
    asszem kezdek egyet a norvég válogatottaljó pléják vannak ott:)
  • HUNtalicska93
    ja ok,akkor most újrateszem az fm-et,és akkor megnézem
  • SeLFisCH
    Reggelt mindenkinek

Nagy grat somanak elsosorban a feljutashoz
    Ramox az a 9es meg odabasz :D
  • gilgames00
    angolról magyarra kell újra átirni mert a patch felülirta