Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és milyen kicscsapattal vagy?
Köszi!!! Ha a támadók összesített edzés érteke közepes, akkor az túlhajtott?
Pisti1026
Hy all!
Tegnap nagyon unatkoztam és úgy döntöttem, hogy újra elõvesze az fm-et! Megpróbáltam a lehettelent és még az elõzõ mentésemet folytattam a Premierleagueba a Nottinghammel 2011-ben friss feljutóként. Januárba 10 pontos hátrányom volt a bemntmaradást érõ helytõl és egy nagyon nagy gyõzelmi szériának köszönhetõen sikerült a bentmaradás a PL-be. Nagyon szerecsének is köszönhetem de lényeg, hogy megvan.
A következõ szezonba nagyon meg akarom erõsíteni a keret, mert nem szeretnék megint a kiesés ellen küzdeni.

I’m Forever Blowing Bubbles...

Robinho14
Lécci valaki rakjon be egy képet Hrepka Ádám értékeirõl!!!

Nekem egyik kedvenc csapatom a Cardiff. Idén még nem játszottam velük mert karriert játszok (kis csapattal kezdek és kiérdemlem a cardiff edzõi székét)
szóval nemtom mennyit segítek ezzel, de olvastam, hogy ha jól indul a szezon és késõbb kifúj a csapat, akkor lehet, hogy az elején cseszted el. Állítólag a szeozon elején a felkészülési meccsek nagyon fontosak. Ha kímélni akarod õket és lemondod õket, akkor késõbb megiszod a levét, de az is lehet, hogy morális baja van a játékosaidnak. Mondjuk túlhajtod õket a tréningen, vagy rövid a cserepad és elfáradtak.

andrijcar
Grat mindenkinek! Kevés szabadidõmben néha-néha játszom kicsit. Gondoltam kezdek egy játékot a spanyoloknál. Sehol sem találtam 3D Creased mezeket a Spanyol Segunda B csapataihoz.

Valaki tud olyan oldalt vagy linket ahol ilyet találnék? Köszi elõre is.

Forza Milan!

Kezd egy kicsit tele lenni a ... Kezdtem egy gammát a Cardiffal 15. fordulóig tök jól ment a 4. helyen voltam a csatáraim (Iwan Rean, Chopra) kegyetlenül küldték a gólokat. Majd a 16. fordulótól kezdve egy döntetlen kivételével, 8 vereség, pedig nem változtattam semmit (taktikán sem). Besz..tak a védõim és elkezdtek hibázni (a kapu elõtt odadja az ellenfél csatárának a labdát,stb). Kérdés: Hogy a francba rázzam fel a gárdát? Ötlet? Volt már vki a Cardiffel?<#violent><#violent><#gun><#gun>
Darkon
<#eljen>

Born to win

5w0rdf15h
😮

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
EGy meccsen négy emberemet nyírták ki<#mf2><#mf2><#gun><#gun>

A kövi ellenfél a Feyenoord!
Én menetem mindenkinek jó8!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Sziasztok!Manchester City-el kezdtem,és igazolásaim:Neil Winstanley 60,000,Franklin Agustin Salas 250,000,Modric 1,600,000 jöttek.,érkezhet még Gera 3,800,000-ba,(ha valakit eltudok adni)
Eladtam😄anny Mills 2,000,000 az Aston Villa-ba,Corradit most venné meg a ROMA!!!! de csak 2,000,000 adnának érte...
Atesz89
Áj láv disz gém 😞

GTheo
Nálam 6.75ös átlaggal játszott tavaly asszem, de tuti 7 alatt :S
Akinfeev meg az 1ik legjobb lesz, még Robinson lesz a kezdõ de nem lesz tuti a helye, most igazán balhátvéd kéne. KEzdõm vmi iesmi lesz: Robinson(akinfeev)-Chimbonda,Dawson,King,Lee(ha nem veszek vki újat)-Bodmer-WrightPhillips,Malbranque-Elano-Berbatov,Defoe
és van 1 pár minõségi cserém(Mido,Keane,Delgado,Jenas,Huddlestone)
4-4-2 diamond átvariálva taktikkal tolom, bár néha 4-3-3, sürgõs eseteknél 3-4-3 😊
Kinéztem balhátvédnek Gareth Balet, 12 milla lenne kb, drága de lehet elhozm.
1 kérdés: Ha bõvítik a stadiont akkor mikor vonja le a pénzt? amikor elkezdi vagy amikor befejezi? attól is függ h leigazolom Balet...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hunbasser
az Everton ellen játszot a következõ meccsemet,jó formában vannak,4.helyen vannak és most a 3 meccses gyõzelmi sorozatukat kéne nekem megszakítanom.

ya,és tarcsiból fehozok egy nagyon tehetséges kapus,sajnos most kell bizonyítania,Nieminek nálam mindig 8-as,9-es osztályzatai voltak a meccs után,szóval õrajta is múlik,h most a 6.helyen állok.no meg Chelsea ellen is nemsokára játszok :\

ReaL MaDRid x siempre

derley
kapusokat minek vettél?😊robinson az egyik legfaszább kapus😊most 2012-ben 7.75-ös átlaga van a bajnokságban..

soma22
köszike!!!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

5w0rdf15h
Soma HATALMAS GRATULA végre összejött a BL gyõzelem 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GTheo
Nem is fogadta el a Pool szerzõdését Berbatov.
Igazolásaim: Akinfeev 13milla, Barthez ingyen, Cacau ingyen(tarcsiba, ha kell feljön), Wright-Phillips 6,5 milla, Freddy Adu 4milla + fiatal tehetségek, sok magyar 😊
Naon bõ a keretem, van még 16 millám, abból hozok fiatalokat tarcsiba😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

derley
grat

Na elég jó igazolásaim vannak,média ráadásul 1.helyre vár,szóval 1. évben célom a feljutás. Minden posztra van 2 jó játékosom, plusz tarcsiban is vannak 3-4en akik bármikor jöhetnek. U18ban meg van 4-5 plejám,akik elsõ osztályúak lesznek nemsokára 😊

derley
neeee!nekem még most is fasza kis játékosom 2012-ben...bár márcsak csere, de ha szükség van rá, akkor nem okoz csalódást😊

:>
Én most csináltam edzéstervet,taktikát gyakorolják,igazoltam staff-et,meg 5-6 pleját akarok kezdõbe. Viszont van 5-6 játékos akik max 20 évesek,és 160+ PA mind. Mire felérek 2.osztályba jól jönnek 😛

GTheo
Szeretem a Tottenhamot, de a játék az más azért vmennyire, Barcában 3 évig megtartottam az alapokat, de a Spursbe kell a pénz azért h ütõképes csapatot hozzak létre, elfogadtam az ajánlatot, még Kingért ajánlottak 17millát de azt nm fogadtam el, jön Wright-Phillips 8milláért és Kalou lehet 9ért, Jenast naon akarja a Barca, õt annyira nm szeretem, 15körül elengedem.

hunbasser
i love this game 😊

idegenben vezetek már a meccs elején 0-2-re a Wigan ellen,ugye persze,h kiegyenlítenek...utána meg 93.percben Helguson egy szép kapufás fejessel megveri a Wigant 😊

amiért meg nem szeretem a játékot -.-

volt vagy 6 olyan játékosom sérült egyidõben,akik állandó kezdõk szoktak lenni,telik-múlik az idõ,felépült most 3,és lesérült most újabb 5-6 :@@@@@@@@

persze köztük Niemi is,aki viszi a hátán a csapatot,a cserekapusom is most sérült meg,és persze McBride is,aki a legeredményesebb támadóm,és õ adta a gólpasszt is Helgusonnak a legutóbbi meccsen

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nézd meg az értékeit,ha fontos játékos,akkor ne add ha,ha nélkülözhetõ,akkor meg ne gondolkodj ezen az ajánlaton 😊

ReaL MaDRid x siempre

Attól függ mennyire szereted a Tottenhamet.
Mondjuk ha Lennont eladtad...

GTheo
Srácok plz gyors válasz, Berbatov értéke 17milla, 30millás Pool ajánlatot fogadjam el szerintetek?

Atesz89
Meg lesz az!
ÉS hajrá AlbinoLeffe 😛!

2022-23 szezonba BL-t nyertem a fradival 😄 majd késõbb nyomok képet
kivel induljak az nb2-bõl?
GTheo
Uefa kupa döntõ: Tottenham - Liverpool 3-2 hosszabbítással
Defoe 2 góljával vezettem, majd Kuyt rúgott 2t, hosszabbításban pedig Defoe góljával nyertem 😊
Csak sajna nm tudom feltölteni, azt írja ki h rossz formátum amikr jpgbe teszem és az is jó formátum, pls vki vmi jó feltöltõ oldalt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kurvaanyáát a cselszinek, megnyerték a BLt, 5dikek lettek bajnokságban, én 4dik és ezért õk indulnak a blben én meg csak uefa :@@@@@@@@@@@@@@

innen azért csak fel kéne jutni

Azigen. Rayonal számlámon 5.79M euro van. Egész magyar crew-nak nincs ennyi pénze,mint egy spanyol 3.osztályú csapatnak !

Atesz89
Hatalmas Grat!
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship>

Türk átveszi az irányítást a Rayo csapatánál 😊
Még sosem toltam ilyen kis csapattal FMben,leggyengébb csapat Fradi volt😛
Szal ismerkednem kell új dolgokkal,reményeim szerint 3 évben La Ligaban szereplünk,de még hol van az 😄

nagyon nagyon nagy gratuláció. Sajna csak 10 szumájlit enged 😄
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

hunbasser
az igen! 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
HATALMAS GRATULÁCIÓ!!!!!!!

végre összejött 😊

ReaL MaDRid x siempre

GaVino
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet progit letölteni amivel 3d creased mezt lehet készíteni?? A másik kérdésem hogy lehet a játékba saját játékost berani ha igen akkor hogyan? értékeket hogy állítom be??köszi elõre is

az evertonrol kinek van velemenye<? Soma elott pedig fejet hajtok. ezert mar megerte.
soma22
Trevor Modeste:Bl golkirálya, és legjobb játékosa

Holdpro
Grat
Springer szobor helyett Somogyi ? Esetleg elfér mindkettõ😄

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22

gilgames00
grat ,nagyon szép lett!<#worship><#worship>

GRAT!!!!!GRAT!!!!!!GRAT!!!!!!!!!<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#taps>

soma22

következõ 2 meccs a Napoli és a Juve ellen lesz

hy!
ajánlátok egy csapatot aki ugy kb. középmezõnybe van?lehet másodosztályu is...
Hi. Na 3 nap után ruszki módszertõl megjavult gépem. Valencias mentés talon,ha még egyáltalán mûködik,irány a Rayo. Csak még nem élem bele magam annyira,szombaton XP reinstall format cével :|

hy!nagy grat Holdpro,Sword,Soma!