Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap nagyon unatkoztam és úgy döntöttem, hogy újra elõvesze az fm-et! Megpróbáltam a lehettelent és még az elõzõ mentésemet folytattam a Premierleagueba a Nottinghammel 2011-ben friss feljutóként. Januárba 10 pontos hátrányom volt a bemntmaradást érõ helytõl és egy nagyon nagy gyõzelmi szériának köszönhetõen sikerült a bentmaradás a PL-be. Nagyon szerecsének is köszönhetem de lényeg, hogy megvan.
A következõ szezonba nagyon meg akarom erõsíteni a keret, mert nem szeretnék megint a kiesés ellen küzdeni.
I’m Forever Blowing Bubbles...
szóval nemtom mennyit segítek ezzel, de olvastam, hogy ha jól indul a szezon és késõbb kifúj a csapat, akkor lehet, hogy az elején cseszted el. Állítólag a szeozon elején a felkészülési meccsek nagyon fontosak. Ha kímélni akarod õket és lemondod õket, akkor késõbb megiszod a levét, de az is lehet, hogy morális baja van a játékosaidnak. Mondjuk túlhajtod õket a tréningen, vagy rövid a cserepad és elfáradtak.
Valaki tud olyan oldalt vagy linket ahol ilyet találnék? Köszi elõre is.
Forza Milan!
A kövi ellenfél a Feyenoord!
Én menetem mindenkinek jó8!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Eladtam😄anny Mills 2,000,000 az Aston Villa-ba,Corradit most venné meg a ROMA!!!! de csak 2,000,000 adnának érte...
Akinfeev meg az 1ik legjobb lesz, még Robinson lesz a kezdõ de nem lesz tuti a helye, most igazán balhátvéd kéne. KEzdõm vmi iesmi lesz: Robinson(akinfeev)-Chimbonda,Dawson,King,Lee(ha nem veszek vki újat)-Bodmer-WrightPhillips,Malbranque-Elano-Berbatov,Defoe
és van 1 pár minõségi cserém(Mido,Keane,Delgado,Jenas,Huddlestone)
4-4-2 diamond átvariálva taktikkal tolom, bár néha 4-3-3, sürgõs eseteknél 3-4-3 😊
Kinéztem balhátvédnek Gareth Balet, 12 milla lenne kb, drága de lehet elhozm.
1 kérdés: Ha bõvítik a stadiont akkor mikor vonja le a pénzt? amikor elkezdi vagy amikor befejezi? attól is függ h leigazolom Balet...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ya,és tarcsiból fehozok egy nagyon tehetséges kapus,sajnos most kell bizonyítania,Nieminek nálam mindig 8-as,9-es osztályzatai voltak a meccs után,szóval õrajta is múlik,h most a 6.helyen állok.no meg Chelsea ellen is nemsokára játszok :\
ReaL MaDRid x siempre
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Igazolásaim: Akinfeev 13milla, Barthez ingyen, Cacau ingyen(tarcsiba, ha kell feljön), Wright-Phillips 6,5 milla, Freddy Adu 4milla + fiatal tehetségek, sok magyar 😊
Naon bõ a keretem, van még 16 millám, abból hozok fiatalokat tarcsiba😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én most csináltam edzéstervet,taktikát gyakorolják,igazoltam staff-et,meg 5-6 pleját akarok kezdõbe. Viszont van 5-6 játékos akik max 20 évesek,és 160+ PA mind. Mire felérek 2.osztályba jól jönnek 😛
idegenben vezetek már a meccs elején 0-2-re a Wigan ellen,ugye persze,h kiegyenlítenek...utána meg 93.percben Helguson egy szép kapufás fejessel megveri a Wigant 😊
amiért meg nem szeretem a játékot -.-
volt vagy 6 olyan játékosom sérült egyidõben,akik állandó kezdõk szoktak lenni,telik-múlik az idõ,felépült most 3,és lesérült most újabb 5-6 :@@@@@@@@
persze köztük Niemi is,aki viszi a hátán a csapatot,a cserekapusom is most sérült meg,és persze McBride is,aki a legeredményesebb támadóm,és õ adta a gólpasszt is Helgusonnak a legutóbbi meccsen
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Mondjuk ha Lennont eladtad...
Defoe 2 góljával vezettem, majd Kuyt rúgott 2t, hosszabbításban pedig Defoe góljával nyertem 😊
Csak sajna nm tudom feltölteni, azt írja ki h rossz formátum amikr jpgbe teszem és az is jó formátum, pls vki vmi jó feltöltõ oldalt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
innen azért csak fel kéne jutni
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Még sosem toltam ilyen kis csapattal FMben,leggyengébb csapat Fradi volt😛
Szal ismerkednem kell új dolgokkal,reményeim szerint 3 évben La Ligaban szereplünk,de még hol van az 😄
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Springer szobor helyett Somogyi ? Esetleg elfér mindkettõ😄
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
következõ 2 meccs a Napoli és a Juve ellen lesz
ajánlátok egy csapatot aki ugy kb. középmezõnybe van?lehet másodosztályu is...