Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holdpro
IGEEEEEEEENNNNNNN !!!! SIKERÜÜÜLT !!!

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

viktroo
szóval! nemértem miért csinálja ezt.. Ez az idény elsõ meccse, nagyon jól sikerült az alapozás az edzõ meccseimet is rendre hoztam, többnyire sérülés nélkül. Sokkal jobb voltam a kiállításig utána meg jött ez a rengeteg sérülés. M_I_É_R_T??

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

viktroo
Sziasztok! a képet amit szeretnék megmutatni, hová töltsem fel, mert amit a F.A.Q.ban írtok onnann nem engedi belinkelni.

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

siederhird
Hy all!
Gratulálni aszeretnék mindenkinek az elért eredményekért.
1-2 napot most kihagytam, de kezdtem egy újat egy olasz 3. osztályu csapattal.Itt az elsõ barátságos meccsemrõl a kép:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

Holdpro
Szorítsatok utolsó meccsen Budafok - UTE meccs.. ha nyerek Bajnok lehetek, ha nem akkor 2.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
gratulálok!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hunbasser
állat vagy!!! 😄DDDDDDd

hatalmas grat!

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
nincs nyilazva senki

igen CF=ST

Avanti Crociati!

Holdpro

Holdpro
Azt hittem végem van amikor 0-2 rõl 2-2 lett, de aztán mi uraltuk a játékot megint, igy megvan a Kupa gyõzelem..

BUDAFOK KUPAGYÕZTES !!! <#wow1>

gilgames00
aham,kösz😊 A CF=ST?😊 és gondolom a 2 cm visszanyilazva dm-nek + a 2 szélsõ felnyilazva ?

ez azt jelenti hogy az adatok(számok) alapján állítod be a személyszerinti taktikát?
Fyrex
GK-DL-DC-DC-DR-CM-CM-AML-AMR-CF-CF 😊 4-4-2

természetesen folyamatos rotáció

Avanti Crociati!

Pisti1026
Még nem a végleges keret még jönnek meg mennek is!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Holdpro

GTheo
Szerintem sok a középhátvéded és kevés középpályásod van...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Pisti1026
Hy és grat mindenkinek!
Na elkezdtem a második PL-es szezonomat a Premierleagueba. Nem nagyon igazoltam , csak egy két fiatalt meg Carewet meg yobot. A védelmet igyekztem jobban összerkani, igazolni meg nem akartam sokat mert nem akarok abba a hibába esni mint amikor feljutottam, amikor elég sok embert hoztam és teljesen lecserélõdött a keret, és így kibaszott lélektelenül és szarul játszottunk, semmi összeszokottság nem volt. A felkészülés eddig jól sikrült és remélem majd a bajnokságba is jól fogjuk nyomni.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

gilgames00
üdv,jó kis keret..mien felállásban nyomatod?

Holdpro
Kupa visszavágón B sor is kihúzta X-el.. Döntõben a Fehérvár lesz..

Fyrex
AC Parma 2013/2014

Avanti Crociati!

Holdpro
Én rengeteget tudok tökölni 1 meccs elött, mindenkinek egyedi beéállítást csinálok..

Holdpro

Hali!Grat mindenkinek.Holdpronak és Fyrexnek meg nagy grat

gratulálok szép eredmények!irigykedek is ezerrel mert nekemebben a játékban semmi nem jön össze!nem találom a jó taktikát amivel nyerni lehet!szerinted mi lehet az ami nyerõ a gép ellen????
derley
graat!elsõ nb1-es szezonban bajnoság nyerés?az elég jo😊

Holdpro

Holdpro

A Newport Co. val vagyok. 1ik régi kedvenc játékosom most ott játszik. Richard Evans (nem egy nagy tehetség, de jó emlékeim vannak vele korábbi fm/cm-ekbõl szal a szívemhez nõtt. Valahogy tetszenek a walesi csapatok. Szép tájak stb. Szívesen élnék ott. A másik kedvenc walesi csapatom a wrexham, de nem tudnám elképzelni premier ligás csapatként.
A walesi angol ligás csapatok elõnye még, hogy akik szeretik a sok kupát a vitrinben azoknak jó választás hiszen nekik bónuszként, ha bejelölik a walesi bajnokságot is (angol mellé!) mégha csak "only view" opcióval is azok részt vehetnek egy plussz kupasorozatban, a walesiben is.

Másik kérdésedre a válasz: Azt ott tudod megnézni, hogy túl vannak-e hajtva, hoyg megnézed a személyes "personal" lapját a játékosnak és ott elregéli mennyire van megelégedve a tréningjével. Általában panaszkodik, ha nem tetszik neki valami. A másik pedig, hogy 94% alatti erõállapotban lévõ játékost nem játszatok, vagy max csereként. A sok sérülés is jelzi, hogy túlhajtod a játékosaid.
A rossz morális állapotban lévõket is érdemes a jobb állapotban lévõre leváltani egy-egy meccs erejéig, mégha a másik valamivel gyengébb játékos is. A morális dolgokon elsõsorban azzal lehet még javítani, ha ráhagyod az aszisztensedre a "Team talk"-okat. (manager opcióknál)
Arra már rájöttem, hogy a legfontosabb értékek a pace és az accelaration. (Gyorsaság és gyorsulás) vagy nemtom a magyarításban, hogyan szerepel. Késõbb pedig, az agility is nékülözhetetlen. A tréning beállításainál tehát érdemes az aerobicot forszírozni, bár, ha sok van belõle azért is kiabálnak, fõleg az ifik. sokáig azt hittem ez a tréning felel a stamináért is (erõnlét?), de rájöttem, hogy azért a strenght edzés a felelõs.
Eléggé mérges vagyok amúgy mikor az ifiedzõm folyamatosan harcbaküldi az 1-2 staminával rendelkezõ játékosaimat ahelyett, hogy kímélné õket. Ifineveléshez jók a kiscsapatok amik még nem szerepelnek u18-as, vagy reserve bajnokságokban. Ha meccset akarsz nekik szervezni azt magad is megteheted, de a folyamatos terhelés miatt sok tehetség elveszik az állandó sérülések miatt, ha pedig már részt veszel az u18 bajnokságban nehogy már leégjenek a játékosaid, szal játszatni kell õket (22-es csapdája).

Kérdés az ifineveléssel kapcsolatban: (necsak válaszoljak, kérdezzek is)Hogyan lehet leginkább kiaknázni a "parent club" létét? Teszem azt Newportnak a MU a parentclubja. A megállapodás szerint ez feljogosítja egy barátságos meccsre a MU-val a bevétel teljes megtartásával. mikor érdemes megtartani a bari meccset, hoyg a legtöbbet hozza, ill., hoyg elfogadja a MU (mondjuk elméletileg el kell h fogadja) Érdekesség, hogy szezonkezdésnél alapból bent volt egy baroi meccs a MU reserve-vel, de össz kb 200 nézõt érdekelte 😛
Hát ezért nem érdemes... de szerintem az csak véletlen és még jönnek nekem egy valódi bari meccsel. Vélemények? Lehet például kiegészíteni a megállapodást, hogy kölcsönjátékost is adjanak, vagy azt csak a megkötésnél lehet beállítani? Háyn parent clubunk lehet?

Holdpro
18. meccs

Holdpro
Kupa visszavágó, elsõ meccs 2-0 volt..

Holdpro
17. meccs

Holdpro
Sziasztok
Folytatom a Bajnokság 2. felét.. 16. meccs

Darkon
Poenbol meghivtam egy amator csapatot baratcsagosra, vicc:

vedekezes is rendben volt...

Born to win

GTheo
Engem Argentínnak simán kineveztek, csak asszem a 2010es VB kiestem a negyeddöntõ körül és lemondtam, majd brazilokkal szétvertem a fél világot a Ronaldino-Robinho-Anderson trióval csak vmié lemondtam, má nm emléxem, kül mst lesz 2013 a gameben pár hét múlva.
Van 1 196 PA-s Salvatierra nevû argentín srácom, spanyol állampolgársággal és spanyol válogatottban van úgy h alapból argentín volt 😊 mst kölcsönben van a Serie A elsõ Neapelben 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darkon
En is sokaig vartam a Spanyol szov. kapitanysagra, most vegre kineveztek mert elodom megnyerte a VB-t es lemondott, 1. helyen volt a spanyol valogatott most munkassagaim alatt 2.helyre csuszott 2300pontja volt a 2.nak meg valami 1800😮 ledolgoztam egy par szaz pontot igaz belejatszik hogy az osszes fiatal spanyolomat bevalogattam(a hatszelesek😊 tapasztalatszerzes vegett.

Born to win

GTheo
Arra várok, csak a mostani sose mond le v rúgják ki.

soma22
én alig várom a magyar szöv kap leváltását😊

derley
itt megy egy érdekes meccs...west ham kicsit odavert a chelseanek:

derley
bazz!ne így legyél szöv.kap:Sérd el h felkérjenek!

derley
GRAT<#taps>

gilgames00
szvsz nem igy kell szöv.kapitány lenni,ki kell érdemelni...

GTheo
Barcás mentést folytatom picit, 114 ezres a Nou Camp 😊
Spanyol szövetségi kapitány szeretnék lenni de esélyem sincs rá 😞
Mindig lemondatom az akkorit új felhasználóval de sose ír ki h én lehetnék...Pedig voltam már Brazil, Argentín kapitány...

Atesz89
Hatalmas Grat Fyrex!
Hali mindenkinek!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

5w0rdf15h
brutáldurva GRAT 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fyrex
lett volna ez 90 is bõven ha nem veszem lazára 😊

Avanti Crociati!

soma22
na azé ez mán bruttális

Fyrex

Avanti Crociati!

hunbasser
GRATULÁLOK! <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
Megvan a sorozatban negyedik BL trófea!

ám felhõtlenül büszke nem lehetek rá... Chelsea ellen két 1-1es döntetlennel büntetõkkel, Inter ellen két 0-0ás ikszel szintén büntetõkkel jutottam el a döntõig, ahol egy öngóllal és egy 94. percben lõtt büntetõvel nyertem

Avanti Crociati!

derley
<#taps>visszavágó mi lett?