Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Gratulálni aszeretnék mindenkinek az elért eredményekért.
1-2 napot most kihagytam, de kezdtem egy újat egy olasz 3. osztályu csapattal.Itt az elsõ barátságos meccsemrõl a kép:

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BUDAFOK KUPAGYÕZTES !!! <#wow1>#wow1>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Na elkezdtem a második PL-es szezonomat a Premierleagueba. Nem nagyon igazoltam , csak egy két fiatalt meg Carewet meg yobot. A védelmet igyekztem jobban összerkani, igazolni meg nem akartam sokat mert nem akarok abba a hibába esni mint amikor feljutottam, amikor elég sok embert hoztam és teljesen lecserélõdött a keret, és így kibaszott lélektelenül és szarul játszottunk, semmi összeszokottság nem volt. A felkészülés eddig jól sikrült és remélem majd a bajnokságba is jól fogjuk nyomni.

I’m Forever Blowing Bubbles...
A walesi angol ligás csapatok elõnye még, hogy akik szeretik a sok kupát a vitrinben azoknak jó választás hiszen nekik bónuszként, ha bejelölik a walesi bajnokságot is (angol mellé!) mégha csak "only view" opcióval is azok részt vehetnek egy plussz kupasorozatban, a walesiben is.
Másik kérdésedre a válasz: Azt ott tudod megnézni, hogy túl vannak-e hajtva, hoyg megnézed a személyes "personal" lapját a játékosnak és ott elregéli mennyire van megelégedve a tréningjével. Általában panaszkodik, ha nem tetszik neki valami. A másik pedig, hogy 94% alatti erõállapotban lévõ játékost nem játszatok, vagy max csereként. A sok sérülés is jelzi, hogy túlhajtod a játékosaid.
A rossz morális állapotban lévõket is érdemes a jobb állapotban lévõre leváltani egy-egy meccs erejéig, mégha a másik valamivel gyengébb játékos is. A morális dolgokon elsõsorban azzal lehet még javítani, ha ráhagyod az aszisztensedre a "Team talk"-okat. (manager opcióknál)
Arra már rájöttem, hogy a legfontosabb értékek a pace és az accelaration. (Gyorsaság és gyorsulás) vagy nemtom a magyarításban, hogyan szerepel. Késõbb pedig, az agility is nékülözhetetlen. A tréning beállításainál tehát érdemes az aerobicot forszírozni, bár, ha sok van belõle azért is kiabálnak, fõleg az ifik. sokáig azt hittem ez a tréning felel a stamináért is (erõnlét?), de rájöttem, hogy azért a strenght edzés a felelõs.
Eléggé mérges vagyok amúgy mikor az ifiedzõm folyamatosan harcbaküldi az 1-2 staminával rendelkezõ játékosaimat ahelyett, hogy kímélné õket. Ifineveléshez jók a kiscsapatok amik még nem szerepelnek u18-as, vagy reserve bajnokságokban. Ha meccset akarsz nekik szervezni azt magad is megteheted, de a folyamatos terhelés miatt sok tehetség elveszik az állandó sérülések miatt, ha pedig már részt veszel az u18 bajnokságban nehogy már leégjenek a játékosaid, szal játszatni kell õket (22-es csapdája).
Kérdés az ifineveléssel kapcsolatban: (necsak válaszoljak, kérdezzek is)Hogyan lehet leginkább kiaknázni a "parent club" létét? Teszem azt Newportnak a MU a parentclubja. A megállapodás szerint ez feljogosítja egy barátságos meccsre a MU-val a bevétel teljes megtartásával. mikor érdemes megtartani a bari meccset, hoyg a legtöbbet hozza, ill., hoyg elfogadja a MU (mondjuk elméletileg el kell h fogadja) Érdekesség, hogy szezonkezdésnél alapból bent volt egy baroi meccs a MU reserve-vel, de össz kb 200 nézõt érdekelte 😛
Hát ezért nem érdemes... de szerintem az csak véletlen és még jönnek nekem egy valódi bari meccsel. Vélemények? Lehet például kiegészíteni a megállapodást, hogy kölcsönjátékost is adjanak, vagy azt csak a megkötésnél lehet beállítani? Háyn parent clubunk lehet?

Folytatom a Bajnokság 2. felét.. 16. meccs

vedekezes is rendben volt...

Born to win
Van 1 196 PA-s Salvatierra nevû argentín srácom, spanyol állampolgársággal és spanyol válogatottban van úgy h alapból argentín volt 😊 mst kölcsönben van a Serie A elsõ Neapelben 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Born to win
Spanyol szövetségi kapitány szeretnék lenni de esélyem sincs rá 😞
Mindig lemondatom az akkorit új felhasználóval de sose ír ki h én lehetnék...Pedig voltam már Brazil, Argentín kapitány...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ám felhõtlenül büszke nem lehetek rá... Chelsea ellen két 1-1es döntetlennel büntetõkkel, Inter ellen két 0-0ás ikszel szintén büntetõkkel jutottam el a döntõig, ahol egy öngóllal és egy 94. percben lõtt büntetõvel nyertem
Avanti Crociati!