121242
Football Manager
-
Grusi #7030 Lenne egy komoly kérdésem: nálatok nem úgy esik az ÖSSZES gól, hogy előtte legalább 30 labdavesztés van mindkét félnél? Nem értem, mi ennek az értelme, fingja nincs az embernek legalább 10 másodpercig, kié is ez az akció, mert minden pillanatban más csapatnál van a labda... Az FM 2005 utolsó peccs utáni meccsmotorja nagyon-nagyon jó volt, kár hogy megbaszkurálták, mert ez így röhejes.. -
#7029 mert?
-
#7028 na, nekem elegem lett a játékból, úgyhogy egy ideig most hozzá nem nyúlok a gémhet, annyira de annyira felbasztam az agyamat -
#7027 jo8 -
G.Freeman #7026 Makaay az jo, mindig ott van gollovolista elen -
#7025 HEHE! Igazatok volt Makaay-al kapcs. megtalálta a góllövő cipőjét.! De nem értem miért kellet a 93.-dik percben gólt kapni!
-
#7024 ennek meg hol maradt a vége -
#7023 Nincs is jobb érzés,mint Újpestet verni
-
G.Freeman #7022 utolsó meccset azert 3-1el behuztam igy jobb gólkülönbséggel megvan a 2. hely, pedig 34 meccsből csak 20at tudtam megnyerni első idenyben
-
#7021 Én se tudtam... Játsz a tartalékkal és az U19-el ;)))
Azok jó kitömniveló csapatok :D -
Gipsz75 #7020 Üdv!
Kérdésem lenne azokhoz, akik a magyar csapatokkal nyomják. Itt is akárcsak a tavalyiban nem tudok lekötni tavaszi barátságos meccseket. Én vagyok béna, vagy ezt elfelejtették orvosolni? -
#7019 van még vki?
-
#7018 szerencse :PPPPP -
G.Freeman #7017 "szoros lesz :PP"
kikaptam, de a Schalke is -
#7016 szép gratulálok
de a barca jó volt -úgyjó [szereti naon a katalánokat]
-
Redvin #7015 csak sikerult, erdekes a real helyezese :)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#7014 yo8 gábor,rád fér a pihenés -
#7013 Nagyon nagy mázlim volt... Nincs csatárom, sérültek :SSSSS
De örülök, mert ez jó kiinduló alap a visszavégóra :PPP
-
#7012 nah én mentem, sok volt ez nekem mára
csoki és yo8 -
#7011 szoros lesz :PP -
#7010 szép innen felállni, grat -
#7009 huhh....Borbély-t 79. percben becseréltem,és visszahozta a meccset....pedig már beletörődtem a vereségbe
Amúgy vicces,h. ezt a Pécset 2 nappal ezelött 4-1re vertem.... -
G.Freeman #7008 Már csak két fordulót kell kibírni és megvan a 2. hely:)
-
#7007 na megyek én is yo8 all -
#7006 geco ezt ellenem csinálnák hallod páros lábbal beleszálnék a veséjébe :DDDDDDDDDD
-
#7005 ismered siderist? -
#7004 yo8 -
#7003 ja :D -
#7002 csoki Szanics mester -
zozoka3je #7001 Sziasztok,uj manager fan vagyok,de olvasgatva a sorok közt,Ez az elismerés Sideris kollégának nagyon jól esik szerintem.... -
#7000 ez igaz de már mind1 -
#6999 yo8 szanics !
-
#6998 erre gondolsz zaki ???
-
#6997 Ejjajj, sajnálnálak, de még így is utcahosszal bajnok leszel :DD
Joccakát mindenkinek! -
#6996 már benne volt a 2005 ben is de nem volt ekkora pléya -
#6995 -
#6994 Mindez azonban eltörpül a csak és kizárólag általa alkalmazott kunszt mellett, melynek lényege: lábbal felemeli a labdát a homlokára, s ott bűvészként egyensúlyozva a bőrgolyót elindul az ellenfél kapuja felé. Szerelni szabályos eszközökkel gyakorlatilag lehetetlen. --- testtel ellökik oszt szijja toom védő vagyok... -
#6993 azzigen -
#6992 ja ezt már olvastam, kurva nagy a srác -
#6991 Kerlon forradalmasíthat
2005. április 23.
Lapszemle: origo.hu
Kerlon Moura Souza, művésznevén Kerlon, a brazil Cruzeiro 17 éves csatára - más források szerint támadós középpályása - forradalmasíthatja a labdarúgást. A 17 éven aluliak múlt vasárnap befejeződött dél-amerikai bajnokságán, Venezuelában Kerlon győzelemre vezette hazája válogatottját, egyszersmind megválasztották a torna MVP-jének és ő lett a gólkirály is nyolc találattal.
Mindez azonban eltörpül a csak és kizárólag általa alkalmazott kunszt mellett, melynek lényege: lábbal felemeli a labdát a homlokára, s ott bűvészként egyensúlyozva a bőrgolyót elindul az ellenfél kapuja felé. Szerelni szabályos eszközökkel gyakorlatilag lehetetlen.
Az 1988. január 27-én a Minas Gerais állambeli Ipatangában született Kerlon mindent elolvas a futballról - értsd: a brazil futballról -, ami csak fellelhető. Példaképe Leónidas, az 1938-as világbajnokság brazil gólkirálya, aki állítólag feltalálta az ollózásos, hátrahúzásos kapura lövést.
A 167 centis, 66 kilós - tehát mélynövésű, igencsak "tömör" labdarúgó - ezt a bizonyos trükköt, amit portugálul foquinhának neveznek, édesapjával, Silvinóval együtt fedezte fel, amikor egyszer otthon az udvaron futballoztak.
Kerlon gondosan tanulmányozza a nagy elődök játékát: Diditől a "hulló falevél" szabadrúgást, Garrinchától az ördöngös cselsorozatokat, Rivelinótól a kifliszerűen kanyarodó, ugyanakkor bombaerős lövéseket, Ronaldinhótól a kiszámíthatatlan trükköket igyekszik eltanulni - persze az öregektől vagy a már elhalálozott Garrinchától csak filmről.