121242
Football Manager
  • Grusi
    Lenne egy komoly kérdésem: nálatok nem úgy esik az ÖSSZES gól, hogy előtte legalább 30 labdavesztés van mindkét félnél? Nem értem, mi ennek az értelme, fingja nincs az embernek legalább 10 másodpercig, kié is ez az akció, mert minden pillanatban más csapatnál van a labda... Az FM 2005 utolsó peccs utáni meccsmotorja nagyon-nagyon jó volt, kár hogy megbaszkurálták, mert ez így röhejes..
  • olympus
    mert?
  • zaki
    na, nekem elegem lett a játékból, úgyhogy egy ideig most hozzá nem nyúlok a gémhet, annyira de annyira felbasztam az agyamat
  • Tojesz
    jo8
  • G.Freeman
    Makaay az jo, mindig ott van gollovolista elen
  • olympus
    HEHE! Igazatok volt Makaay-al kapcs. megtalálta a góllövő cipőjét.! De nem értem miért kellet a 93.-dik percben gólt kapni!
  • Tojesz
    ennek meg hol maradt a vége
  • Tojesz
    Nincs is jobb érzés,mint Újpestet verni
  • G.Freeman
    utolsó meccset azert 3-1el behuztam igy jobb gólkülönbséggel megvan a 2. hely, pedig 34 meccsből csak 20at tudtam megnyerni első idenyben

• ForRedGlory
    Én se tudtam... Játsz a tartalékkal és az U19-el ;)))
    Azok jó kitömniveló csapatok :D
  • Gipsz75
    Üdv!

Kérdésem lenne azokhoz, akik a magyar csapatokkal nyomják. Itt is akárcsak a tavalyiban nem tudok lekötni tavaszi barátságos meccseket. Én vagyok béna, vagy ezt elfelejtették orvosolni?
  • olympus
    van még vki?
  • fernando torres
    szerencse :PPPPP
  • G.Freeman
    "szoros lesz :PP"

kikaptam, de a Schalke is
  • fernando torres
    szép gratulálok
    de a barca jó volt -úgyjó [szereti naon a katalánokat]
  • Redvin
    csak sikerult, erdekes a real helyezese :)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • fernando torres
    yo8 gábor,rád fér a pihenés
  • ForRedGlory
    Nagyon nagy mázlim volt... Nincs csatárom, sérültek :SSSSS
    De örülök, mert ez jó kiinduló alap a visszavégóra :PPP

• gabber_saviola
    nah én mentem, sok volt ez nekem mára

csoki és yo8
  • fernando torres
    szoros lesz :PP
  • gabber_saviola
    szép innen felállni, grat
  • Tojesz
    huhh....Borbély-t 79. percben becseréltem,és visszahozta a meccset....pedig már beletörődtem a vereségbe

Amúgy vicces,h. ezt a Pécset 2 nappal ezelött 4-1re vertem....
  • G.Freeman
    Már csak két fordulót kell kibírni és megvan a 2. hely:)

• asfa
    na megyek én is yo8 all
  • fernando torres
    geco ezt ellenem csinálnák hallod páros lábbal beleszálnék a veséjébe :DDDDDDDDDD
  • fernando torres
    ismered siderist?
  • asfa
    yo8
  • zaki
    ja :D
  • gabber_saviola
    csoki Szanics mester
  • zozoka3je
    Sziasztok,uj manager fan vagyok,de olvasgatva a sorok közt,Ez az elismerés Sideris kollégának nagyon jól esik szerintem....
  • asfa
    ez igaz de már mind1
  • fernando torres
    yo8 szanics !
  • fernando torres
    erre gondolsz zaki ???

• szanics
    Ejjajj, sajnálnálak, de még így is utcahosszal bajnok leszel :DD
    Joccakát mindenkinek!
  • fernando torres
    már benne volt a 2005 ben is de nem volt ekkora pléya
  • gabber_saviola
  • fernando torres
    Mindez azonban eltörpül a csak és kizárólag általa alkalmazott kunszt mellett, melynek lényege: lábbal felemeli a labdát a homlokára, s ott bűvészként egyensúlyozva a bőrgolyót elindul az ellenfél kapuja felé. Szerelni szabályos eszközökkel gyakorlatilag lehetetlen. --- testtel ellökik oszt szijja toom védő vagyok...
  • fernando torres
    azzigen
  • szanics
    ja ezt már olvastam, kurva nagy a srác
  • zaki
    Kerlon forradalmasíthat

2005. április 23.
    Lapszemle: origo.hu

Kerlon Moura Souza, művésznevén Kerlon, a brazil Cruzeiro 17 éves csatára - más források szerint támadós középpályása - forradalmasíthatja a labdarúgást. A 17 éven aluliak múlt vasárnap befejeződött dél-amerikai bajnokságán, Venezuelában Kerlon győzelemre vezette hazája válogatottját, egyszersmind megválasztották a torna MVP-jének és ő lett a gólkirály is nyolc találattal.

Mindez azonban eltörpül a csak és kizárólag általa alkalmazott kunszt mellett, melynek lényege: lábbal felemeli a labdát a homlokára, s ott bűvészként egyensúlyozva a bőrgolyót elindul az ellenfél kapuja felé. Szerelni szabályos eszközökkel gyakorlatilag lehetetlen.
    Az 1988. január 27-én a Minas Gerais állambeli Ipatangában született Kerlon mindent elolvas a futballról - értsd: a brazil futballról -, ami csak fellelhető. Példaképe Leónidas, az 1938-as világbajnokság brazil gólkirálya, aki állítólag feltalálta az ollózásos, hátrahúzásos kapura lövést.
    A 167 centis, 66 kilós - tehát mélynövésű, igencsak "tömör" labdarúgó - ezt a bizonyos trükköt, amit portugálul foquinhának neveznek, édesapjával, Silvinóval együtt fedezte fel, amikor egyszer otthon az udvaron futballoztak.
    Kerlon gondosan tanulmányozza a nagy elődök játékát: Diditől a "hulló falevél" szabadrúgást, Garrinchától az ördöngös cselsorozatokat, Rivelinótól a kifliszerűen kanyarodó, ugyanakkor bombaerős lövéseket, Ronaldinhótól a kiszámíthatatlan trükköket igyekszik eltanulni - persze az öregektől vagy a már elhalálozott Garrinchától csak filmről.