121242
Football Manager
-
oaken #11956 Ez hülyeség lenne, mert mondjuk leszidod, de közben meg is dicséred!Ez így elég hülyén nézne ki! -
ttukacs #11955 Ha tényleg egymásra épül a hatásuk, akkor az elég sokszínűvé teszi a lehetőségeket... király lenne. -
ttukacs #11954 nem, elvileg dolgozom... -
#11953 Ezt most én sem tudom... -
#11952 Nem vagy játékközelben?
Ki kellene próbálni. -
ttukacs #11951 Nekem egy dolog nem teljesen világos: azt írják, hogy először állítsunk be egy mindenkire vonatkozó értékelést, majd második lépésben egyénileg is rtékeljük a kiemelkedően jó, vagy rossz teljesítményeket...
Most ez azt jelentheti, hogy egy beszélgetés során nem csak egy dolgot mondhatunk, hanem többet is? nyilván nem ellenkező, hanem egymásra épülő dolgokat? A progi megengedi, mert egymás után tetszőleges mennyiségű reakciót lehet bevinni és elfogadtatni, de eddig azt hittem, hogy a legutolsó az aktuális, az előzőek pedig törlődnek.
Ezek szerint ha egymás után több dolgot mondunk, azk hatása egymásra épül??? -
oaken #11950 Nekem nem jön be még a félidei sem!Lehet az assistant managere van állítva?!Ha haza megyek majd megnézem! -
#11949 Nálam automatikusan feljön ez a lehetőség. Egyébként azt írják a sortin, hogy mindenképpen beszéljünk a játékosokkal, olyan ne legyen, hogy semmit sem mondunk nekik. Ha jól játszanak, dícsérjük meg őket, ha rosszul, akkor mondjuk azt. De semmi esetre se legyünk kukák az öltözőben. -
#11948 Autómatikusan az jön fel, amint lefújja a meccset. -
oaken #11947 Meccs végén is lehet beszélni a jákosokhoz?Hogyan? -
#11946 Ha saját játékosodat dícséred meg attól általában 1 nőni szokott, ha jól figyeltem -
#11945 #11792 itt van a jelenlegi állapotom.
Az volt a furcsa, hogy akkor is csökkent a hűség amikor rivális csapatra mondtam, hogy lemossuk őket (mellesleg le is mostuk őket). -
ttukacs #11944 nem tudom... ezt nem is figyeltem. Azt hittem, hogy csak akkor csökken, ha érdeklődök más csapat menedzseri posztja iránt... -
#11943 Nekem meg a médiakezelésem "1". Pedig mindig benyalok az ellenfél edzőjének. Mivel veszítenivalóm nincs, ezentúl szidni fogom. A Hűségem nekem is "1". A professzionalizmus meg egyre nő. Azt sem tudom miért. -
#11942 Azt nem értem, ha bármilyen az ellenféllel kapcsolatos nyilatkozatot adok ki akkor csökken a hűségem. Nálatok is így van? Van rá vmi tippetek miért? -
#11941 Én is így vagyok vele... -
#11940 Csokki Gabber! -
#11939 csoki all -
#11938 Vmit én is kapisgálok belőle vmit meg találgatok. -
#11937 Sajnos annyira én sem értem...Bár sok mindent megértek belőle, de sajna nem értem az egészet. Jó lenne magyarul is, az tuti. -
#11936 Na Fiorentina - Samp 0-3. 70. percben Fiorentna szurkolók elindultak haza, ire samp szurkolók HOVA MENTEK HOVA MENTEK! :DDD lol teccik a forditás :) -
#11935 Jobb angolos nem fordítaná le ide? -
#11934 Elolvastam a sortin pár cikket. Érdekes amit írnak ott, már amennyit megértettem belőle. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a félideji és a meccs vége beszéd. -
#11933 Egyetértünk. A játékosállomány nagyban befolyásolhatja a taktikát. Pl. ha jó szélsői vannak a csapatnak, akkor érdemes kihasználni és a szélsőjátékot eröltetni. Ilyenekre gondolok. -
#11932 Jó reggelt! -
ttukacs #11931 Érdemes elolvasni a sortitoutsi.net -en a team talks -ról, a taktikákról és a passzolásról szóló rövid kis eszmefuttatásokat.
Ezek is azt támasztják aká, hogy teljesen fölösleges egymástól taktikákat kéregetni, mert az, hogy mi a jó taktika az minden esetben attól függ, hogy éppen melyik a csapatod, milyen játékosaid vannak, azoknak mi az erőssége és nem utolsó sorban mit akarsz játszani...
Ez pedig nagyban függ az adott meccstől... nyilván nem mindegy, hogy a Hajduk Split, vagy a Chelsea ellen játszol.
És akkor ez csak a meccs elötti alaptaktika volt, ami egy pillanat alatt felborulhat, ha gólt kapsz, vagy valamelyik csapatból kiállítás történik, stb...
Szóval szerintem nem érdemes taktikákat másolgatni, mert a játékban pont az a lényeg, hogy saját magad alakítod a taktikát a saját csapatodra az adott szituációtól függően.
-
Drizzthsz #11930 Hmmm. Magyar csapatok miért nem igazolhatnak Braziliából 18 év alatti játékost??? -
ttukacs #11929 Jó reggelt!
Engem a Real szerződtetett le az Intertől, most velük küzdök... szezon közben kerültem oda 6 forduló után. A 12. helyről hoztam fel nagyon nyögvenyelősen a csapatot a 6. helyig, majd a télen erősítettem fiatal játékosokkal az idősebbek helyére.
Enek köszönhetően kezd a csapat játszani egy kicsit és most már gólokat is rúgunk... eddig max. 1-2 rúgott gól volt egy meccsen, de volt egy csomó 0-0 -s hazai döntetlen is...
Bebizonyosodott, hogy nagyon fontos, hogy a csapatban minden poszton legalább 2 db klasszis játékos legyen, mert ellenkező esetben a játékosok alulteljesítenek saját magukhoz képest. -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#11927 Simán vezettem a Pool ellen és lefociztuk őket.Erre ez a köcsög gép nagyon izgalmassát tette a végét.+ pontrúgás góllal.És majdnem kiegyenlítettek.Na ha ez bekövetkezett volna tti repült volna a monitor. -
dalackraul #11926
Na a bl csoportkör felénél így állok jó lenne továbbjutni!:) -
#11925 joreggelt managerz
Kanál látom futtatod még Robikát :)
Én leigazoltam Simeket támadó jobb szélsőnek középre és eddig 4 meccsen 2 gólt is lőtt, van benne fantázia. -
dalackraul #11924 Reggelt!
Folytatom a Liverpollal majd kiderül mire lessz elég -
#11923 Reggelt!
Bizony, én is a Leeds-el játszom. -1,5M euróról most tartok -370K-nál.
Most a 4-5. hely körül állunk és úgy érzem most sikerült egy megfelelő taktikát választani, mert a teljesítményünk most már egyenletes. -
Takezó #11922 lall:SADSA -
Takezó #11921 mét nem fontban jáccol? -
#11920 ne káromkodj már ennyit... -
#11919 mondjuk Keane eddig jól nyomja 5 meccs 4 gól. -
#11918 nálam a spursben a Defoe,Anelka,Kluivert,Keane négyesből csontnélkül Defoe volt a leguccsó mindenben,pedig szenzációs skillje van....ugyanazokkal a beállításokkal Keane 2szer annyi gólt lőtt,de ő sem haladta meg a 14 bajnoki gólt..vicces! -
#11917 edzéssel nincs gond, azt jól belőttem, csak a helyes taktikát kéne megtalálni. defoenak olyan durva értékei vannak, hgoy nagyon, és még gólt sem lőtt 5 meccs alatt, lol