121242
Football Manager
-
#11998 hali all.mai első meccsem
-
Kanál #11997 egyszerűen imádom megverni a szent etyient
-
ttukacs #11996 lehet, hogy úgy értették, sőt ez a valószínűbb szerintem is, csak élreérthető, ahogy leírták... -
#11995 Hail All! -
Etelkozi Vata #11994 Azt mondtál. De oda se neki. :) -
#11993 Én a mérkőzés utái utasításokhoz szeretnék szólni annyit hogy szerintem az hogy 2-szer szólhastz a játékosokhoz azt úgy értették hogy van a jobb felső sarokban egy legördíthatő kis menü amiben mondhatsz a csapatnbak valamit és minden játékosnál meg külön.Szerintem így gondolták.Bocs ha hülyeséget írtam. -
#11992 sziasztok
-
Csesza #11991 hello all
ezzel a kerettel vágok majd neki a 2006/2007-es szezonnak
-
oaken #11990 Eddig csak a Fradival nyomtam és kb. a 40-45 meccsemből 5x ha előfordult ilyen és én is sokszor a 80. perc után nyerek meg meccseket vagy egyenlítek ki!Szerintem ennyiszer a valóságban is előfordul ilyen, gondolok itt a tavalyi Milanra, hányszor nyerte meg a meccseket az utólsó percekben!? -
ttukacs #11989 a rotáció nagyon bejön... a csatárok is sokkal pengésebbek, ha néha ki vannak hagyva a kezdőből... jobban akarnak bizonyítani és pihentebbek is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
ttukacs #11988 Egyébként télen nagyon megerősítettema Real védelmét és ez a támadásokra is jótékony hatást gyakorolt... hiába: mindíg igaz, hogy alulról kell építkezni.
Egyébként azóta a végén sem nagyon kapok gólokat... mondjuk ebben benne van az is, hogy a Milantól leigazoltam Gattuso -t... nagyon hasznosan szűr a középpályán a végén meg ha kell hátravonom a védelem közepére, így ellen lehet állni a rohamoknak és a hiba is kevesebb...
Ha van pénzetek, nagyon tudom ajánlani Mexes-t is... nagyon stabillá teszi a védelmet. -
#11987 tarcsi volt a hátvédsor :) és köszönöm -
#11986 Grat!
Gólgazdag mérkőzés volt! -
#11985 -
ttukacs #11984 Save Cleanerről még nincs semmi hír? -
#11981 első nap leírtam hogy rotációt alkalmazok -
#11980 :) na ja nekem sem megy rosszul 2. helyen vagyok Serie Aban pár meccs után. Viszont az tuti hogy itt sokkal több játékos kell a keretbe mint 2005ben. -
#11979 hihetettlen hogy mit sírtok itt össze-vissza.....szerintem nem igazán tesz jót ez a topiknak mert másnak is elmegy a kedve
szal szeretném ha ennek a nyavajgásnak vége lenne, vagy véget vetek Én -
ttukacs #11978 Igen... az ilyen kapushibák sem reálisak. Megnézném, hogy Iker Casillas a valóságban mikor csinál olyan öngyilkos kifutásokat, mint ebben a játékban... -
#11977 nekem megy egész jól a gém, nem is panaszkodok...ezért nem is hibáztatom a játékot -
ttukacs #11976 Na látod, ezt én is bug kategóriába sorolom és egy párszr már én is írtam erről... ez nagyon gáz és nem reális. Sokszor az az érzésem, hogy taktikától függetlenül a program kitalálja, hogy itt úgy sem nyerhetsz és menetrend szerint a 84. perc után jön a ellenfél egyenlítő, vagy győztes gólja... szerintem ezt direkt programozták bele a játékba, hogy izgalmasabb legyen, de nagyon elcseszték, mert ezáltal a realitás és a taktika kicsit értelmét veszti... minek taktikázni, ha a végén úgyis megszívom???
Ha vigyázok arra, hogy a végén ne tudjanak lekontrázni és a védelmem is stabil legyen, akkor is gólt szereznek valahogy a semmiből...
Ez szerintem is nagy hiba és orvosolni kellene. -
#11975 Ilyen nálam is van elég gyakran, én már nem problémázok rajta.
Amúgy érdekes, nem volt egyetlen épkézláb jobb védőm sem, erre betettem a középhátvédet a jobb oldalra. Nos, a gép hol vezette a támadásait??? A jobb oldalon természetesen. Honnan kaptuk a gólt? A jobb oldalról persze.
Be kellett tennem az ifista Barr-t jobb védőnek. Sokkal gyengébben játszik, mint a többi játékos. Simán lehet látni meccs közben, hogy melyik az. Sokkal bizonytalanabb, rosszabb passzokat ad, ilyesmik. Ez nekem nagyon tetszik a gémben, hogy a játékosok tulajdonságai visszaköszönnek meccs közben. -
#11974 gabber :) meccsek között összevissza variáltam mindent :) ha kaptam volna egy hatost nem panaszkodnek :) legalabb valtozatos lenne :))) ettől függetlenül tolom tovább.
Ja igen, kaptam én is egy ilyen félpályás gólt, kapusom kijött 35-40 méterre a kaputól egy feléje guruló labdáért majd szépen eladta, ellenfél 50 méterről lőtte be :DD -
#11973 Nyáron nagy mozgás lesz. Érkezik vagy 10 új focista, elmegy legalább ennyi.
Érkezik: Denilson, Varela, Sarr, Bruggink, stb...(a többi most nem jut eszembe)
Távozik: Tugay, Flitcroft, Amoruso, Bentley, Freund, Thompson (szeretném megtartani, de nem fog menni), stb...
Csak addig ki ne essek. Elég jónak ígérkezik a jövő év.
Szerintetek kirúgnak, ha kiesünk? Mert akkor új menedzserrel folytatom a játékot, az tuti. -
#11972 nem csak a játékban kell keresni a hibát....és rögtön kimondani hogy nem reális...ezt a legkönnyebb persze -
#11971 na viszont 1 valami nagyon nem tecc. Az egesz meccsen én támadok de mint az állat, és vmikor a meccs folyamán az ellenfél első v. max második támadásból gólt szerez. Ezek után tudunk az eredmény után ami vagy 1:1 lesz vagy kinkeservesen 2:1 ide és nem szamit az hogy idegenbeli vagy otthoni a meccs. Ez abszolut nem realis szerintem. Egymas utan 3-4 ilyen meccs meg plane nem. -
#11970 -
#11969 Érdekes, pár forduló óta Friedel véd, mert az addigi első számú kapusom Enckelmann megsérült. És mióta az amerikai véd, azóta meccsenként két-három ziccert simán hárít. Előtte meg sorban kaptuk a kivédhető gólokat. Pedig Enckelmann értékei jobbnak tűntek, mint Friedelé. -
ttukacs #11968 ha figyelmesen elolvasod, amit hosszabban írtam, akkor kiderül, hogy én is úgy gondoltam, hogy nem kell ellentétes utasításokat adni, mert hülyének néznek... -
#11967 Végre a bajnokságban is nyertem. Ez is izgalmas volt, nem szerettem volna, ha kiegyenlít a WBA a végén. Pedig az elején támadtak, mint állat, de Friedel nagyon jól védett.
-
#11966 -
#11965 tessék
-
#11964 Milyen volt a kapuralövés arány? -
dalackraul #11963 Szerintem a Bl ből kiestem:( -
#11962 iszonyat mennyi ziccerem maratt ki
-
#11961 Nincs mit Zsolti -
Takezó #11960 azért annyi mindent nem ír le abban a cikkben -.- -
#11959 thx Gábor! -
#11958 jah, csak 1 utasítás tudsz adni -
#11957 Szerintem csak 1 utasítást lehet adni, mégpedig az utolsónak amit beállítasz.