Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkeztem a szezont leigazoltam jopár magyart és nyomtama gamet a mecseim aránya vagy 15 mecs 5 gyözelem....semien taktika nem jo és mdom elöre nem vok kezdö van avgy 5 taktikám töb csapatnál csak ezeket hazsnáltam és itt egyse jöt be, csináltam akor se!!! na mid1 vitem továb és az egyenleg szépen csödbe ment.... aztán felvásároltáka klubot!!de nem si akár hogy 100% osan és feljeb vitéka fizeti keretet és az egyneleget oylan 50 miliora és az átigazolás pedig 25 milo (dollárba)nagyon megüröltem télen köcsöln kértem a már "megszerzet"chelseatöl sinclairt, obi mikelt és right philipset, aztán leigazoltam egy pengés csatárt jo drágán eastwoodot aki ontja a golokat és még fredy adut és awesbromtol egy faxa védöt iszonyat drágák voltak megkel mondani és falcaot akit most si tölresztek😊).... meg scoutjaim figyelésével 10 fiatalt ingyen!!na miden jo kész ÁLLOM else hiszem mert enyi pénzt adni!!és vitema szezont kimagasloan kéne játszanunk ere mivan?? sérült hulámok vagy nme tudunk nyerni 20 helyzet 0 gol...vagy a szokásos nem tudunk támadni szop.......faktor!!most már csak 2 mecs van az idényböl a kupában döntöben machester vert meg 7:1 re (azelöt a totenhamaet én vertem el 5:2) kicsit fura volt na mid1...és a léyneg 3. vok!!!és nagyon szarul megy nekünk !!AZ ANGOL BAJNOKSÁG NEM IS H ErÖS NAGYON SZIVATOS !!!!!felidegesit de ez kihivás de akor is!!!!lehet felse jutok de ez este kiderül, megeszema kalapom ha nem😄
amugy valaki valami jo taktikát vagy tanácsot mondana angol bajnokságra??:S
ja megegy balhátvédet!
a plymouth-al viszem már a premier league-be 1. évbe 10. voltam most pedig féltávnál 5.-ik!
Ott vagyok a legjobb 8között<#vigyor2>#vigyor2>
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
én a west ham-mel kezdtem
elsõ bajnokit a blackburn ellen 2-1 ide (szokásos végigtámadós meccs, gólszerzõk: vanden borre & rodallega)
igazolások:
még gordon akarom hozni és kész
fiorentina-t azért hagytam abba (raktam félre) mert nagyon hullámzó volt a teljesítmény
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I’m Forever Blowing Bubbles...
Nos: http://www.footballmanagerportal.co.uk/fm2007directory/?sec_id=37
De, ha Somával el tudod intézni, hogy gépelje be az elit kis könyvét az is jó<#buck>#buck>
Érdekes. taktikával lehet valami baj. Edzõk természetesen min 16 fölötti értékûek (már ami fontos), edzõmeccsek megvannak, (külön érdekes, hogy az edzõmeccseken általában 4-10 góllal nyerek, és gólt sem kapok), igazolások megvannak, mégsem megy.
Juveval kezdtem utoljára, edzõmeccsek sima ügy, jorge andrade-t leigazoltam, 8 furduló után már 26 pont volt a hátrányom. 3 uccso meccs 0-0,0-1,0-1. nem lehet, hogy vírusos?😊 Commodore-64-en kezdtem managerezni, de azota sem volt ilyen meg egy managerrel sem soha. kicsit elkeserit. Meg adok egy utolso eselyt egy internek, meglatjuk.
azt szeretném kérdezni hogy
a tipek és trükökben va egykét jo dolog😊 de tul gyorsan van leirva nincs ezb valahol meg?😊)) fontos lene😊
A másik meg eza 2150ben játszok...átiárs megváltoztaja gamet és ajátékmenetet ezt tom de pontosaban mitöl lezs más 1 2 soros leriást nagyon megköszönénk csáoo😊
fordjee:
edzések beállitása, normális edzõ stáb összeállitása,kölcsönpleják visszaadása,helyükre megfelelõ(nek hitt) igazolások, min 6 edzõmeccs a megfelelõ taktik kitalálásához, stb.
én ezzel kezdek egy gammát.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
otthon a "kisebb" csapatok ellen néha jó volt a támadóbb foci, de idegenben rengeteg pontot és meglepetést köszönhettem a kontrákra alapozott taktikámnak
esetleg ha kell akkor ezt a taktikot eltehetem valahova.
sok sikert.
uefára dolgozz ki egy védekezõ kontrás taktikot, azzal sokáig lehet jutni
Ezzel megvan a csoportban a 3. hely (UEFA KUPA<#pardon1>#pardon1>)
Azért büszke vagyok a srácokra<#worship>#worship>

a mezek pedig fenn vannak az fmfansite.extra.hu-n
de élõször életemben olaszországba kezdtem a fiorentina-val 😊
eddig eladtam toni- és Jöregensen-t
jött nani, billy jones, jefferson és kölcsönbe sok mindenki (gago, cassano, d.capel, jurado, borja valero, jonathan(villarreal))
még lehet hozom vanden borre-t meg még nem tudom kiket most van pénzem
majdnem hoztam quaresma-t csak nem fogadta el a szerzõdést 😞😞😞😞
lehet kinevezem magam spanyol u21-snek, de nem valószínû
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Tudnál adni egy linket? Köszi elõre is.
a ligáknak pedig az az értelme hogy annál több játékost generála gép, nagyobb választék, valósághûbb világkupák stb.
pl ha csak spanyol és angol bajnokságot jelölsz be akkor egy idõ után ebbõl a két nemzetbõl fog állni a bl az uefa stb.
Amikor elinditunk egy jatekot mi ertelme van annak hogy minel tobb bajnoksagot valasztasz ki a jatek elejen? Csak lassabb lesz a jatek nem?