Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csáo kis beszámoloa crystal palacéval!!!

Elkeztem a szezont leigazoltam jopár magyart és nyomtama gamet a mecseim aránya vagy 15 mecs 5 gyözelem....semien taktika nem jo és mdom elöre nem vok kezdö van avgy 5 taktikám töb csapatnál csak ezeket hazsnáltam és itt egyse jöt be, csináltam akor se!!! na mid1 vitem továb és az egyenleg szépen csödbe ment.... aztán felvásároltáka klubot!!de nem si akár hogy 100% osan és feljeb vitéka fizeti keretet és az egyneleget oylan 50 miliora és az átigazolás pedig 25 milo (dollárba)nagyon megüröltem télen köcsöln kértem a már "megszerzet"chelseatöl sinclairt, obi mikelt és right philipset, aztán leigazoltam egy pengés csatárt jo drágán eastwoodot aki ontja a golokat és még fredy adut és awesbromtol egy faxa védöt iszonyat drágák voltak megkel mondani és falcaot akit most si tölresztek😊).... meg scoutjaim figyelésével 10 fiatalt ingyen!!na miden jo kész ÁLLOM else hiszem mert enyi pénzt adni!!és vitema szezont kimagasloan kéne játszanunk ere mivan?? sérült hulámok vagy nme tudunk nyerni 20 helyzet 0 gol...vagy a szokásos nem tudunk támadni szop.......faktor!!most már csak 2 mecs van az idényböl a kupában döntöben machester vert meg 7:1 re (azelöt a totenhamaet én vertem el 5:2) kicsit fura volt na mid1...és a léyneg 3. vok!!!és nagyon szarul megy nekünk !!AZ ANGOL BAJNOKSÁG NEM IS H ErÖS NAGYON SZIVATOS !!!!!felidegesit de ez kihivás de akor is!!!!lehet felse jutok de ez este kiderül, megeszema kalapom ha nem😄
amugy valaki valami jo taktikát vagy tanácsot mondana angol bajnokságra??:S
lécci mondjatok pár jó kapus aki azért olcsó is!
ja megegy balhátvédet!
a plymouth-al viszem már a premier league-be 1. évbe 10. voltam most pedig féltávnál 5.-ik!
viktroo
Megvan a Marseille is, bár kemény dió volt...legalább 6* kellett taktikát váltanom az elsõ félidõben annyira nyomtak!

Ott vagyok a legjobb 8között<#vigyor2>

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Zenszkij
nem rossz, grat

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Valamiért nem jelent meg a kép<#buck>de itt a link,aki akarja megnézi <#vigyor>www.kepfeltolto.hu/?img=g10
Sziasztok!Téli szünetbe igy állok a Samp-al.Itt megy az a taktika ami Angliába nem...
soma22
a legfrissebb patch a 7.0.2-es

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ahogy látom 1.07 meg annak javitása!ez van nekem is,de olvastam 2.07?az mi lehet?
sziasztok,régen jártam erre és azt szeretném kérdezni h hanyas patch van fent nektek?
DaMarcus
hy grat viktroo!
én a west ham-mel kezdtem
elsõ bajnokit a blackburn ellen 2-1 ide (szokásos végigtámadós meccs, gólszerzõk: vanden borre & rodallega)
igazolások:

még gordon akarom hozni és kész
fiorentina-t azért hagytam abba (raktam félre) mert nagyon hullámzó volt a teljesítmény

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

longdrink
ok. vettem. szóval mindig ugyanaz az edzés?

soma22
én nem emelem meg az edzést, jobb a sérülésmentes felkészülés.

soma22
én nem emelem meg az edzést, jobb a sérülésmentes felkészülés.

longdrink
A felkészülési idoszakban nyáron ti ugyanazt az edzést csináljátok, mint a bajnokság közben, vagy változtattok az edzésen. (hallottam olyat, hogy nyáron rá kell menni az eronlétire, a bajnokság elött egy hetet meccs nélkül tölteni, legalább 6 felkészülési meccs meg ilyenek....)

csáo a google jo barát de nme soka midnet találtam!! szal most azt keresgélek sziesztázás véget h ki miket csinlt az fmben maygarán avalmi 2020 fölöti metsét inkáb de a körüli is jo!! nincs valakinek valami linkje megköszöném😊)
viktroo
Üdv! nyomom tovább az UEFA kupában, Baselben kikaptam 2-1re, bár sokkal jobb voltam, ez meg elég egyértelmû volt:

Pisti1026
Gart Miki! Aztán kitartás, mert az a lényeg. Nekem is annyiküzdelem kellet mire feljutottam a PL-be mint állat de meglett, és most már egy stabil középcsapat vok a PL-be.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

drucker
Sebaj, én is leírtam hmmm XD

drucker
4-4-2es felállás. Védelmem... 2 belsõ védõm ultradefenzív, 2 szélsõmet pedig ellenféltõl függõen állítgatom (az alap hátvéd beállításhoz képest). Csapatbeállítás: kontratámadás, szoros védekezés, lestaktika bepipálva. Enyhén támadó, idõhúzás középtõl visszahúzva félig, és letámadás is enyhén megcsúsztatva jobbra... 😄 Ennyi igazából... Nemtom mennyire lehetett érteni, az a lényeg, hogy 5. lettem a 19. helyre várt Watford-dal XD

köszia tipek és trüköket😄 ez jol jön😄 és amugy eröl az átirosrol tudtok valamit?😊) 2150... meg ienek😄 ??
drucker

milyen taktikot használsz?szintén pl-vagyok astonnal elsõ évben 7. lettem!ezért vagyok kiváncsi a taktikádra, fõleg védelem és csapat beállításra!
drucker
Watford managere vagyok. Elsõ évben 5. lettem 59 ponttal... Jöhet az UEFA. A Debrecent kaptam 1. kiesési körben.

viktroo
Hopp csak a linket nem adtam meg mi?😄 Kicsit szórakozott vagyok ma😄

Nos: http://www.footballmanagerportal.co.uk/fm2007directory/?sec_id=37

viktroo
Hááát én azt konkrétan nemtom holvannak eldugva, de megfelelõ angol nyelvtudással ez az oldal a legjobb, ha nagyon jól meg akarsz tanulni játszani, én is ezt bújom ráérõ óráimban😊
De, ha Somával el tudod intézni, hogy gépelje be az elit kis könyvét az is jó<#buck>

az elõbb találtam meg a 74. oldalon, de hogy ne kelljen keresgélned, a www.huncm.freeweb.hu-n van😊
Játszhatóra vagy megnézésre kell tenni? Ezt még nem tudom😞
Érdekes. taktikával lehet valami baj. Edzõk természetesen min 16 fölötti értékûek (már ami fontos), edzõmeccsek megvannak, (külön érdekes, hogy az edzõmeccseken általában 4-10 góllal nyerek, és gólt sem kapok), igazolások megvannak, mégsem megy.
Juveval kezdtem utoljára, edzõmeccsek sima ügy, jorge andrade-t leigazoltam, 8 furduló után már 26 pont volt a hátrányom. 3 uccso meccs 0-0,0-1,0-1. nem lehet, hogy vírusos?😊 Commodore-64-en kezdtem managerezni, de azota sem volt ilyen meg egy managerrel sem soha. kicsit elkeserit. Meg adok egy utolso eselyt egy internek, meglatjuk.
grat mdineki😊
azt szeretném kérdezni hogy
a tipek és trükökben va egykét jo dolog😊 de tul gyorsan van leirva nincs ezb valahol meg?😊)) fontos lene😊
A másik meg eza 2150ben játszok...átiárs megváltoztaja gamet és ajátékmenetet ezt tom de pontosaban mitöl lezs más 1 2 soros leriást nagyon megköszönénk csáoo😊
gilgames00
nekem is van egy szuper "titkos" taktikom amivel 3 év alatt a kis münchennel uefa kupát nyertem a 2.osztályból indulva😊 csak kiváncsi vagyok a tiedre,nem akarom használni.azért köszi!😊

soma22
max a védekezõtaktikot teszem felmajd valahova, az alapot nem😊

fordjee:
edzések beállitása, normális edzõ stáb összeállitása,kölcsönpleják visszaadása,helyükre megfelelõ(nek hitt) igazolások, min 6 edzõmeccs a megfelelõ taktik kitalálásához, stb.
én ezzel kezdek egy gammát.

hy! két kérdés: Soma, az elején megnézésre, vagy játszhatóra kell állítani, vagy mindegy? úgy vettem észre, ha játszhatón vannak a ligák, lassabb. a másik: nem tudom miért, de valamiért akármivel kezdem el, folyamatosan szó szerint szopok. nem is akárhogyan, man. u.-val 8 forduló után 15. voltam, pool-lal is, evertonnal is, lazio-val is, zaragozaval is, stb-stb (west ham, portsmouth, fiorentia). Kb. mindegyikkel ugyanúgy nem ment. Mi lehet az oka? ki mit csinál játék elején? milyen taktikával toljátok? Érdekes, hogy még január elején liverpoollal 2 évet lejátszottam, elsõ évben bl döntõs voltam (120.! percben kapott góllal, amit zaccardo passzolt az ötösön pizarro-nak a bayern ellen), második évben kb. 15 pont elõnnyel bajnok. most nemrég ugyanazzal a taktikával orrba-szájba buktam a meccseket, mintha muszáj lett volna. Másnál van ilyen esetleg?
gilgames00
feltudnád vhova tölteni a taktikodat,nagyon kiváncsi lennék rá,persze ha csak nem gond neked.kösz elöre is!

soma22
sok sikert hozzá

miki36
thx, ezt most "sokáig" akarom tolni😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
ugy látom ujra velük tolod😊
sok sikert

miki36
Hy & grat all!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

viktroo
Basel-t kaptam, ha továbbjutok, akkor a Schalke-Marseille párharc gyõztese következik<#awink> hát nemtom, nemlesz egyszerû...

soma22
nekem is az jött be az elején.
otthon a "kisebb" csapatok ellen néha jó volt a támadóbb foci, de idegenben rengeteg pontot és meglepetést köszönhettem a kontrákra alapozott taktikámnak

esetleg ha kell akkor ezt a taktikot eltehetem valahova.

sok sikert.

viktroo
Igazad lehet...a bajnokságban egy könnyed gyors támadófocit játszom, amivel a BL-ben nem is igen kísérleteztem. Kitaláltam egy taktikát egy letámadás után szélsõkkel elhúzni és egyedül a Madrid ellen jött be (1-1; 0-2), most lehet, hogy megfogadom a tanácsod<#eljen>

soma22
gratula, szép eredmény

uefára dolgozz ki egy védekezõ kontrás taktikot, azzal sokáig lehet jutni

viktroo
ehh<#vigyor2>
Ezzel megvan a csoportban a 3. hely (UEFA KUPA<#pardon1>)
Azért büszke vagyok a srácokra<#worship>

Köszi szépen!
soma22
ez nem fradi skin, csak egy fradis háttér.

a mezek pedig fenn vannak az fmfansite.extra.hu-n

DaMarcus
hy kössz a tippeket
de élõször életemben olaszországba kezdtem a fiorentina-val 😊
eddig eladtam toni- és Jöregensen-t
jött nani, billy jones, jefferson és kölcsönbe sok mindenki (gago, cassano, d.capel, jurado, borja valero, jonathan(villarreal))
még lehet hozom vanden borre-t meg még nem tudom kiket most van pénzem
majdnem hoztam quaresma-t csak nem fogadta el a szerzõdést 😞😞😞😞
lehet kinevezem magam spanyol u21-snek, de nem valószínû

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Soma: azt a Fradi skint meg a Fradi mezt honnan tudom leszedni? Sortitoutsi-n néztem, de nem találtam, persze lehet, hogy csak én nem láttam...😊

Tudnál adni egy linket? Köszi elõre is.
soma22
hát nem.

a ligáknak pedig az az értelme hogy annál több játékost generála gép, nagyobb választék, valósághûbb világkupák stb.
pl ha csak spanyol és angol bajnokságot jelölsz be akkor egy idõ után ebbõl a két nemzetbõl fog állni a bl az uefa stb.

Sziasztok!

Amikor elinditunk egy jatekot mi ertelme van annak hogy minel tobb bajnoksagot valasztasz ki a jatek elejen? Csak lassabb lesz a jatek nem?
gilgames00
látom a stadiont nem engedték bõviteni...

soma22
na az ilyen mecseket de szeretem😊

soma22
hir még nincs róla.
bár kiváncsilennék arra hogy ezt a gammát hova fejlesztenék tovább...remélem megmarad a gombfocinézet, és nem kezdenek el 3d-zni