Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a matracosokkal 😊 2007ben nem toltam velük. Valencia pihen,már nagyon kirakatcsapatom volt :| Sok szerencsét Falkirkhez !
én sem igazoltam senkit Falkirkhez, mert nem tudtam
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
egyébként elsõ szezonom kezdem,100% alapkerettel 😊
ami ilyen szinten változik a CA(current ability-jelenlegi tudás)
nézd meg jobban a scoutodat.
itt fejezzük is be inkáb a témát, jöjjenek a képek
én már alig várom hogy folytathassam a Falkirk-t
Bármeglene a macheszeter mentésem még:S filkor képe árulkodod lene és téma lezáro!! de sztem most eza kép is megtszi!!amugy most kerekm 170 PA-ja ugylátszik 2 honap alat fejlödödt valmit de amuyg sicnsenek jo értékei de sztem nagyon jol játszik!!! na mid1 byezzz
http://www.sendspace.com/file/urmqqo
de ha az õ edzéslehetõségei fejlõdtek,akkor is azért 123 PA-ról 190-re ugrani,hát...
na mind1,mindenki azt hisz amit akar
ReaL MaDRid x siempre
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
csak sztem a srác összekeverte a dolgokat...
Neharagudj, de mi az, hogy megnõ a tehetséged?? a tehtség egy adottság, ami nem változik. szerintem a PA sem, de mindegy!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A fejlesztõk egy új stílust fognak meghonosítani az MMO játékok világában, mivel legújabb alkotásuk menedzselõs játékmenettel lesz felvértezve. A Football Manager Live a rengeteg díjat bezsebelt Football Manager sorozaton alapul majd, ám a játékmenete jóval fejlettebb lesz az eddigi részekhez képest. A programban lehetõségünk lesz saját csapatot indítani, majd azt más játékosok ellen küldeni, így döntve el, hogy ki a jobb stratéga a pályán. A valós idõben zajló meccsek mellett licitálhatunk egymás játékosaira, így szerezve meg a legjobb focistákat, de akár saját bajnokságot is indíthatunk, amibe báki benevezhet, ha megfelel a kritériumoknak. A szöveges chatelés mellett a hang kommunikáció is meg lesz oldva, így nem lesz probléma megérteni a másikat. A kiadást a Sega vállalta be, a bétatesztekre pedig a jövõ hónapban kerül sor, de a tervezett megjelenés még így is 2008 nyara.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
látom elvagytok a pa-s kérdéssel
tesómnak 18-s az utánpotlás képzés, 20-s az edzõ komplexuma + ifi akadémia és 174-sre emelte németh pa-ját
nekem most a west ham-be 2-vel növeltem németh pa-ját tanítgatással (eddie johnson tanítja), edzõ komplexumom 15-s (ha jól tom, max.16)
de még csak 4 hónapot nyomtam le, elég hullámzó a teljesítmény
meg vertem az arsenal-t 3-1re utána meg az utolsó fulham-tõl kikapok 2-1re
ui.: rodallega és bojan eszméletlen jó elõl(bojan nagyon jól cselez csak sok 100%-s helyzetet hagy ki)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Lucifer: van egyszer egy olyan, hogy Pot Ability ,az az, hogy a játékos mennyire feljõdhet ki és a másik ability az pedig az hogy milyen szinten van és az fokozatosan, a tanulás következtében növexik.
mert amit még franc0 mondott,ott logikus is lenne,h másik edzõkomplexumban akár többet is ki tudnak vkibõl hozni,de az is lehet,h csak egy bug volt 😊
ReaL MaDRid x siempre
Soma barátom😊 lehet rájátszik (bár én fm scoutban igazolok edzöketa minöség érdekében) de nem hiszem ez hozná ki a pléjákbol ezt sztema hoyg irtam elöba nevelés!4csak jol kel megválsztani az embreket és is sokszor csödöltem ezel enm csak siker élmény😄 volt oan h 3 év alat csak 2 vel ment fel😄 de volt oylan is akinek lement avgy 50el a PA!!hehe😄 szal edig nekm 3 jöt be azt leis irtam😄 probálgatni kel😄sok sikert és grat mindenkinek😊) este leszek csáoo
Szal a képet egyik srác kérte.. olvas vissza...😄
a potabiliti meg egy 2 honapja kezedet mechszteri játékomban volt 😄 mikor filkor atilát carrick,ferdinand,és rooney tanitgata magyarán midegyik 1 évig és midig bekináltak érte és nem értetem meg miért?? rohamosan fejlödödt megnéztem és 193 PA😮 és ez bejöt németnél is probálgasátok de nem midnekinél jön be és nem akárkinél megfelelö személyiségünek kel lenie a tanitonak is és a hozá állásának is jonak kel lenie a tanitványnak eyni😄amuyg az ajaxos poepon (kis csapat)nál si ez volt ot csak 20 al tudtammegnövelni de hamar leis lépet:S hálátlan😄Huntelaar növedék😄hehe
!!nem igaz nme tudtátok!!😄 meletem csak 4 év managerezés van mégis én jövök rá ien turpiságokra?😛
Amugy aki nem értete amit irtam röviden anyi hogy crystal palace csödbe ment felvásárolták egy az egybe a klubot anyi pénzem lett h csak na.... és igazoltam pár tehetséget és pár nagyobat (másodosztályhoz képest nagyobat)és feljutottam bár botlatozva de fel!!😊pont különbségel 1. letem!!és most ujév javitotáka pénz ügyeket😮OOO még job életem van de nem költök sokat nehogy tönkre tegyem ezt az állmot😄 és bövitik a stadiont 16000 !!szal jo az életem de egy érdekeség... "a vezetöség azt akarja hogy 5. legyek magyarán uefás legyek legalább jövöre😮OO"
ugy enyi remélem igy értitek!
egyébiránt újat kezdtem skóciában, falkirk csapatánál
pedig nem kevés tanyasi pléját igazoltam már le a tápos csapatomhoz
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
magyarázat nincs
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ReaL MaDRid x siempre
bennem van a hiba
Ez mi pl.?
De kérte, hogy tegyünk Némethrõl képet...
ez fórum nem cset, nem kell gyorsnak lenned.
http://www.sendspace.com/file/qdh1ia
valakinek volt már ien???😊
amugy németh krisz a házi gol király😄