Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlueMaster
Nálam még nem jött ki az igazi formája volt néhány bravúrja, de lesz ez még jobb is. Azért benne volt a keze, hogy ott vagyunk a BL-ben! <#vigyor>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

robotnyk
thx

remélem, bár kezd szívatni a gép, megint van sérült, RC, Casillas és Robinho is, plusz a meccs után Beckham is 2 hét :S
zaki
huhh bazze, az igen, grat <#wow2>

asszem meglesz a továbbjutás <#vigyor>

BlueMaster
Nálam meg 2x elszállt 2006.06.01.-én most én is azért indítottam kevesebb bajnokságot hátha az a gond... Mert az FM2005 is elszállt mindig egy helyen ugyanott és kevesebb bajnoksággal jó volt.

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

zaki
Arenas nagyon jó kapust, anno még leigazoltam én is a Fiorentínába, és nem vallott szégyent 😊

Tojesz
<#worship><#worship><#worship><#worship>

BlueMaster
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Tojesz
nekem 8 ország,meg 19 liga<#vigyor5>

asfa
ok megprobálok kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

robotnyk
thx
asfa
azon parázok ha ezt csinálja megin kezdhtetek egy ujat de nemtom hogy akkor mi lenne hogy belassul e vagy nemm!nemtom mit kéne csinálni

Fyrex
viszont 'kinek a legnagyobb kalap szar a gépe?' versenyen odaverek mindenkit 😄

Avanti Crociati!

Tojesz
na akkor kicsit komolyabban:
próbálj meg töredezettségmentesítést+registry kipucolását

asfa
jo nekem 2,4 ghz és 512 mb ram és 4 van kijelölve és belassul

BlueMaster
Nálam 5 én nyertem! <#vigyor>

asfa
lehet megprobálom 😄DD

asfa
ok kösz

Fyrex
csupán 3

nah jó de az én gépemen ezis nagyon sok

1,4GHz 256MB RAM<#idiota>

Avanti Crociati!

Tojesz
az nem hátrányos ha felraksz egy Windowst<#smile><#smile><#smile>

BlueMaster
Poéngyilkos! <#vigyor> Grat! <#worship><#worship><#worship>

robotnyk
szerettem volna elsütni azt a már ismert poént, hogy a csapat egy hétig volt Liszabonban, de Baptista lelõtte a poénomat

RemX
Nekem ezen kritériumnak MAteusz BAK lengyen válogatott felel meg... 22 éves és ki kellett tennem a lajost miatta 😄

BlueMaster
Nem tom mi lehet a gond... Guarínnak én is örülnék, de inkább Arenast vettem meg a kapuba akit Kolumbiában az új Oscar Cordobának titulálta a sajtó eddig nem is okozott csalódást... Tudod csapatépítés 1.pont végy egy jó kapust!<#vigyor>

asfa
neked hány liga van kijelölve?

BlueMaster
<#wow1> Ennyi 10-est grat! <#wow1>

RemX
én már televásároltam magam külföldi válogatottakkal de nem tok kiemelkedni a mezõnybõl... 😞 most is leixeltem a 15. tatabányával... 😞 igaz hogy 15 meccse veretlen vagyok de akkor is illene már kiemelkedni amikor nálam játszik pl Guarín

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Fyrex
Áramszünet miatt kezdhettem elõlrõl <#mf3>

nah de sebaj<#vigyor3>

Olasz kupa 1. forduló:

Edzésekkel se lessz gond:

Avanti Crociati!

asfa
szerintetek mi a baj?512 ramom van és nincs kijelölve az egyik mentésemben csak 2-3 liga és nagyon lassú 2006 márciusában!mi lehet a baj?kéne lehet windowst telepiteni vagy mi?

BlueMaster
Nem a Manchestert kaptam a 3. körbe... De az itthoni 0-0 után én se nagyon hittem benne

JackDaniels
BL elõdöntõ elsõ meccs. Kicsit soknak tartom a 2kapott gólt, de remélem meglesz a továbbjutás.😊 Izgalmas visszavágó elébe nézünk.😊

\"Never say never!\" W Churchill

RemX
nemá bazzzzzEG!!!! hogy a picsbe jutottál be az elsõ szezonban a BL-be?????

BlueMaster
Hali!
Csak nem bírom FM nélkül. Már 3x kezdem újra mert mindig elszállt 2006.06.01.-nél... Remélem most nem fog!
Amúgy bent vagyok a BL-ben:

szevasztok!Kik azok a fiatal magyar játékosok -ezt értem kb 26 éves korig- akiket érdemes szerzõdtetni a magyar bajnoksága?ingyen vagy occsóééé!

Ja forred most vertem meg az utét 2-0-ra!😊
olympus
Albánia mit keress ott?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Isszonyú nagy grat!

Divatcsapatok OLÉ!

asfa
ja lehet probáld meg 😊

JackDaniels
Majd el felejtettem, hogy közben ismét bajnok a WBA! Immáron egymás után 3x.😊) Vót is nagy buli a klubházban.😊

ForRedGlory
Ok :o)
Figyeld az elsõ kettõ közti szakadékot 😊))
Már a bajnokság második helyezettje is a harmadik csoportkörben kapcsolódik be a BL-be 😊))
Lehet MLSZ elnöknek kéne magam jelöltetni? Felélesztem a magyar focit 😛PP

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

asfa
hoho ezt hallottam 😄

ForRedGlory
Lassan jön fel a Magyar bajnokság... Már 11... Eljön még az az idõ, amikor az egyik legerõsebb lesz, addig nem hagyom ott az Újpestet, amíg nem leszünk benne az elsõ kettõben 😛

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

robotnyk
ennél könnyebb?
ForRedGlory
Szerintem 4 pontod lesz 😉

olympus
6 meccses nyeretlenségi sorozatom szakadt meg a Tottenham 4-2-es legyõzésével.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Itt a csoportom!
Könnyebb is lehetet volna...

Divatcsapatok OLÉ!

ForRedGlory
Következtetés: a Nyúúúkászl egy bugos csapat 😄DDDDD

JackDaniels
Annyira nem volt vészes, mert akkor már az idegenben lõtt gólok miatt én álltam jobban, de azé' eléggé izgultam, elhiheted.😊) Különösen a kapusom miatt.😊)

ForRedGlory
Hát így fordították 😄DDDDDDD
Amúgy a Fehérvár jól kente, akár ki is verheti a MU-t 😄DDDDDD

"magyar bajnoki feljutó"??? -.-