Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
Ilyen nincs!
Kezdhetem elölrõl a Middlesb.-vel.
nem tudom visszatölteni.😞(((((
heeeeeelllppppp!

Divatcsapatok OLÉ!

JackDaniels
Lassan én is lépek, mennem kell dógozni. További jó játékot mindenkinek!

\"Never say never!\" W Churchill

Legifjabb reménységem, Scorza:

22k-ért eléggé megérte. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kis csapatokba is eljön, olasz állampolgársága is van, jó edzéssel remek lesz, és jó sok pánzért el lehet adni <#vigyor3>
gabber_saviola
csoki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Thx evribodri!😊)

Hali!
Hatalmas Grat a Bl gyõzelemhez JackDaniels <#taps><#taps><#worship><#worship>
Jelnleg az én klubomnál is mindenki elégedett, és a hihetetlen feljutásról beszél. Szépen lépegetem az osztályokat, ha így haladok két év múlva premier league lesz <#buck>
asfa
<#pardon1><#eljen><#taps><#taps><#worship> grat

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fyrex
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
egy kis Palermoi hullámzást Dzsekinek ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Én mentem! Jo8 mindenkinek!(megyek felkészülök a meccsre:-) )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

robotnyk
grat
McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
THX!😊)
Ez teljesen a BL döntõ vót.😊)

fsgh
azok a rohadt végén lõtt gólok!!!! bugos fm!!!<#idiota>

GRAT!!!!Ez a Bl döntõ volt mi?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Találtam egy jó fiatal csatárt: Bruno Coutinho
19 éves (sry ha már ismeritek)

JackDaniels
Túlzottan nem volt sok köze a meccshez a 'Poolnak, de amikor kinyomták egy emberemet, aszthittem, hogy kééész, de szerencsére átvariálva a taktikát meg lett a siker, pedig már a hosszabításra koncentráltam!

asfa
hali

McFrost
szevasz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
hello!

Fyrex
csókolom a kezít kepper papa!<#idiota>

Avanti Crociati!

BlueMaster
Hali mester! <#wave>
Én most megyek majd este még visszanézek!
Mindenkinek jó játékot!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

olympus
Helló!

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola

grat mindenkinek

Fyrex
Balaban bemutatkozott

Avanti Crociati!

jah gondolom a Pucolo nevû progiról van szó...

fsgh
jaa gondolom arról a progiról van szó.....

McFrost

asfa
vilakazi,sasha iakovenko,kerlon 😄

asfa
én ebbõl nem értem hogy melyiket kell kitörölni? #21795

fsgh
tudtok nekem mondani olcsó fiatal tehetséges játékosokat mondani??(kb olyan árban mint Mokoena Guarín..)

McFrost
keressetek vissza!

aztageccc, a RANGERS nyerte a BL-t az ManU ellen, a döntõbe 4-1re verték a vörösöket, hát nem kispáyláznak!

BlueMaster
Nekem elõször letöltött telepítõs volt, majd megvettem eredetibe hátha azzal jó lesz, de hiába kezdtem új játékot eredetivel is elszállt ugyanott már azt hittem, hogy... (ezt inkább nem írom le) aztán kevesebb bajnoksággal ment. Az a baj csak, hogy nem tom melyik volt a hiba... De már nem is érdekel most a #19066-os hibára koncentrálok! <#smile>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Tojesz
hmmm...
2005ben nekem is volt ilyen problémám😊
De aztán letöltöttem egy másik FM-et(ami azelõtt volt,az nem telepítõs volt,hanem csak fel kellett másolni a gépre),azzal ment problem nélkül

asfa
szoval mit kell kitörölni?

asfa
😄DD

BlueMaster
Én meg azt hittem egyéni problem... Elég szar volt 2 hétig dühös voltam aztán újra kezdtem. <#smile>

asfa
ilyen nekem is volt már a 2005-ben

hello mindenki!
elég régen írtam már ide! miután megcsinálták a gépemet kezdtem eggyet imádott csapatommal az Interrel!

dobok pár képet!

egy kicsit ideges voltam a sok döntetlen miatt de azér az nyugtatott hogy 38meccse veretlen vagyok a bajnokságban

fsgh
és hova dolgozik a játék?

zaki
nekem angol 1-2, német 1, spanyol 1-2, olasz 1-2, francia 1, holland 1 és brazil 1 van bejelülve +min database, normalon van minden liga, de lassú a gém 😞

mosnjuk a gépem is egy rakás fos, 2.1 cerka, 640sdram, gef3ti200, 80gb maxtor hdd :c

franc0
asszed?😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

BlueMaster
Hali McFrost a #19066 -ra nem tudsz valamit?

zaki
hmmm. szal most akkor mit kell kitörölni? 😊

mert nekem is mocskosul lassú a gém 😞

fsgh
én is 3-a nyomom pedig 1,7ghz 1gb ram aztá mégse gyors:-(((

robotnyk
thx
McFrost
a múltkor áram szünet volt nálam, gép újra indítás után kipucoltam az a mappát ahová a játék dolgozik és benne hagyott több mint 1300-at, tehát a gém kb ennyi kis apró izébe dolgozik, na most , ha a windows még mást is itt használ(internetes cuccok fõleg) és ebbõl sok van és összegabajodnak akkor belassul mint állat, már ezt régebben is felvetettem de mindenki xart rá!
én minden gém indítás elõtt ezt kipuculom és hasít a gém!

zaki
k!b@szott nagy vagy <#taps><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#smile>

JackDaniels
Nah, csak sikerült!!😊)) Kivédekeztem a szemüket.😊) A döntõben meg már bármi lehet, még nyerhetünk is.😊)

McFrost