Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sideris
Szeva Gabber Master! <#wave> Sajna, voltak gondok a géppel, de most már remélem minden okés! Látom a Palermód Toni nélkül is szárnyal! <#smile>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
csoki sideris, rég láttalak 😞 okés minden?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

<#eljen><#worship><#worship><#finom>

sideris
ez nem igaz!<#worship><#taps>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
<#wave><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

robotnyk
thx <úgyláccik mindenki más kidõlt>
McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

robotnyk
ráadásul valami piszok mázlival a Castilla is bent maradt, pedig végig 20-21dikek voltak, végén valahogy a 16dik helyen zártak
robotnyk

salaries: 1.2 million € per week
expenditure: 230 million €

winning champions league trophy at home: priceless

<#vigyor>
robotnyk
felhoztam Marconit a Castillából, és egy duplával mutatkozott be a Getafe ellen ^^
McFrost
edzés év elején, taktika pedig szintén van egy alap és azon mindig finomítok a kerettõl függõen

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

titeket mikro kértek fel elõször szöv kapitánynak?Nekem ez lesz a harmadik évadom egy bajnoki ezüst és egy arany uefa és bl elõdöntõ!És még egy szaros kiscsapat sem akar!Egyszer listán voltam a parmanál de nem kértek fel ott sem!vagy jelentkeztetek, és úgy lettetek szöv kapitányok?
franc0
engem is szopat nm
akármilyen taktikkal
ilyenkor hagyom pár napig és kiheveri

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

robotnyk
mikor váltottál utoljára taktikát, edzést?
még mindíg sxar a képfeltöltés?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Az elsõ bari meccsem az évben!Remélem marad a forma!<#hehe><#gonosz2><#ravasz1>
sideris
Sziasztok! <#wave> Gart az eredményekhez, jók vagytok! Frost Bá, ne add fel 😊

McFrost
délután teljesen felbaxott a játék, nem is játtszom egy darabig, nem megy , szopat a gép, akár mit csinálok.... látom sokan aláznak már 2009 után csak nekem nem megy , tavaly 36-1-1 volt a bajnoki mutatóm + BL trófea és jött Van Persie, Sissoko, Clichy, Ben Arfa, S. Kalou és nem jutok elõrébb csak hátrébb és a gép rendesen szopat, 8 kezdõm sérült 4 forduló után, értetlenül állok felette

robotnyk
még odébb van, addig szerda-szombat bajnokikat játszom
Rudee
Szegényke tehetetlen volt. Látom azért este felé nem csak nálam sláger a 6-1 😄
BL döntõ mi lett?

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
hát sok mindent nem védett a hazai kapus 😄
Rudee
Ettõl a meccstõl sok dolgot vártam, csak azt nem ami lett. A harmadik fogadta az elsõt, de ez csak a meccs elõtt látott tabellán mutatkozott.

robotnyk
megérte Fellype Gabrielt bátorítani a szünetben. a második gólja akkora dugó volt 30ról, hogy a kapus nem is mozdult rá 😛

QuentinT
Váltogatnám õket én is, ha lenne kikbõl<#fejvakaras>

Rudee
Lehet jó a védõk helyezkedése, ha rossz a látásuk 😊
Én egyébként a védõket elég gyakran váltogatom, van mikor mezõny legjobbjaként se kerül be valaki a következõ meccsen a kezdõbe.

QuentinT
Na most már nagyon kezd elegem lenni a védõim tevékenységébõl... Biztos ufók jártak felénk és lopták el a játékosaimat, itthagyva helyettük egy rakás kretént. Az elsõ gólt az ellen kapusának kirúgásából kaptam, pedig állítólag jó a középhátvédeim helyezkedése. A másodikat, meg egy majdnem félpályától elõreívelt labdából. Bezzeg ha közölném velük, hogy mit gondolok a tevékenységükrõl, akkor mindegyik megsértõdne. <#rinya>

robotnyk
bl döntõt játszom a liverpool ellen. õk a newcastlet 10-2es, én a MU-t 6-1es összesítéssel vertem ki. csak nem 0-0 lesz 😄
Tono34
Én is próbáltam már más taktikáját, de hatalmas kudarcok születtek belõle.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Jelenlegi állás:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

QuentinT
Letöltöttem már egy pár taktikát a netrõl, de eddig még mindíg a sajátom vált be a legjobban. Még úgy is, hogy folyamatosan finomítgatni kell.

Tono34
Átváltottam a másik taktikámra, újabb gyõzelem:

QuentinT
Ismerõs probléma. Ráadásul a program sokszor mindezt kombinálja azzal is, hogy a gyengébben fejelõ játékos mégcsak ugrani sem tud, hogy lenne valami magyarázat.
De most még ennél is sokkal idegesítõbb módon egyenlítettek ellenem. Azt hittem lekarmolom a monitort<#falbav>
Egy bedobás után az ellen tizenhatosán belülrõl kivágták a labdát. A két hátulmaradt védõm elõnyösebb helyzetbõl startolt a labdára, mint az egy szem ellen csatár. A két védõ valamivel a félpályától hátrébb találkozott egymással illetve a labdával, amit ott is hagytak, majd elindultak mindketten a saját posztjuk felé. Szerencsétlen kapusom sprintelt vagy 30 métert, de az ellenfél csatára símán lecselezte, majd az üres kapuba gurított. <#violent><#violent><#violent>

Tono34
Az Inter elszenvedte az elsõ vereségét, bár a 3. kapusom is megsérült (nem tudom ki fog védeni, majd megnézem mi van az U20-oknál)

Tono34
Az nagyon tetszik amikor a fejelés 17-es értékû játékosomat lefejeli egy 10-es és gól lesz 😞

JackDaniels
Oszt mára ennyit, további jó játékot mindenkinek!

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Ez viszonylag könnyû vót.😊))

robotnyk
zaki
eladni? FELGYÚJTOM BAZE

JackDaniels
Jól alakítják a riválisok a csoportot.😊)))

robotnyk
most jön a copa del rey döntõ a betis ellen... kicsit tartok tõle, legutóbb egy 5öst gurítottak a barcának <#ticking>
gabber_saviola

robotnyk
alakul
JackDaniels
Így😊

robotnyk
hogy áll a csoport?
JackDaniels
Sokkal jobbra nem számítottam.😞

JackDaniels
Aki a szünetmentes tápot kitalálta, tuti manager fan vót az is.😄DDD Vegyé egyet!😊)) Vagy add el a fritõzt.😄DD

robotnyk
Brazilia-Argentína 3-1 \o/
Tono34
Nálam ilyen:

zaki
bazmge, ezt nem hiszem el. kibaszott fritõz zárlatos lett, és lebaszta a biztosítékot az egész lakásban, és oda lett az egész szezon <#mf3>

most kezdhetem elõlrõl az egészet <#mf3>

utoljára az 1. forduló elõtt mentettem <#shakehead>

Tono34
Nem rossz, bár nálam kihagy egy rakás helyzetet.