Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, olvastuk...

részvétem a hozzátartozóknak! <#sir><#sir>

Tono34
Napot!

OFF, nem tudom olvastátok-e:
Ma hajnalban, tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábor, a ciprusi Apollon Limassol magyar labdarúgója.
A 31 éves, négyszeres magyar válogatott labdarúgó szerdán csapata mérkõzésén állítólag szalagszakadást szenvedett, majd napról napra gyengébbnek érezte magát. Hrutka János, Zavadszky barátja és egykori csapattársa az NSO-nak elmondta, hogy hamarosan találkozik a szerencsétlenül járt játékos feleségével, és együtt repülnek Ciprusra.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

McFrost
valaki tud arramegoldást hogy az összes mez megjelenjen a játékban?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
ja télleg bocs:SSS csak még eggel van😄D😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Premier league!!!!!

de nemhiszem hogy sikerülne, örülnék egy bl helyezésnek is... de megpróbáljuk!

remélem nem fulladnak ki a végére a fiúk

RemX
Hali skac.... A Reloaded-es srácok kiadtak ma egy "új verziót" a játékhoz amiben van egy jó kis "javítás" 😄 Szerintetek hogy lehetne megszerezni ezt a "javítófile"-t? 😉

fsgh
Hello!<#wave>Minden érkezõnek!<#wave>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szega87
jó reggelt ! <#pardon1>

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
<#puszi>

csoki all<#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
hali!Grat!!Aztán nyerd meg a seria at!😊

fsgh
Reggelt all!

Hello managerzzz!!!
Már ölég régen írtam ide, kicsit szünetet tartottam egyéb okokból.. de ujra belelendûltem és kezdtem eggyet a Newcastle-el, egyenlõre jobban megy mint vártam

tabella:

és itt van pár ombreee a csapatomból:
Luque

Owen

és Shearer

Owen formája remélem kitart a szezon végéig...

egyébiránt eladom majd Given-t jó sok pééézééé, és eladom Harpert is (mind2 kapus) õt is eltom sztem adni jó kis summáééé, és jön majd helyettük Bizarri ingyen, és Frey 3M-ééé!

sideris
Gabberkám!<#law> Ez Neked, ha érdekel, 2,5 órával a meccs elõtti hangulat!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Yo8!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

gabber_saviola
nekem meg a fegyveremet foghatná ^^

én is léptem.....csoki jó8 (ma elverjük a Juvét)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Énismentem csõsztõk jó8 all!😊
ui: Ez a csaj rám is foghatná a fegyverét<#buck><#worship><#wave><#wave>

franc0
ijesztõ egy jelenség mondhatom 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola

franc0
3,6m fontért enyém bönoá pedretti

2007 jan 1

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
csokiyo8

sideris
Yo8! és GRAT!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

fernando torres
htx Gábor!
jóéjt all,további jó játékot

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship>

fernando torres
azhát 😄DDDDDDDD

fernando torres
köcce

gabber_saviola
pofátlan egy brigád 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Hatalmas grat!<#worship><#worship><#worship>

fernando torres
ezzel ..

megint meglett ez...

Aszem erre mondják hogy pwnedddd<#email>

sideris
<#guluszem1><#taps><#eljen><#worship>

sideris
yo8 távozók!<#wave>

fernando torres
atyaég <#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

gabber_saviola
köszönöm...köszönöm...köszönöm...
grat Redvin

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url="http://www.kepfeltoltes.hu"]http://www.kepfeltoltes.hu[/url

Niceee <#worship><#worship><#worship>

fernando torres
<#worship><#eljen><#taps>

gabber_saviola

yo8 alvóknak

Hello Frost neked is yyoo8!

fernando torres
yo8 zaki, yo8 PaPa

McFrost
hail & yo8 all!

Jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh értem kösz 😊
Zaki neked is ha mész!😊

zaki

McFrost
ez ma történt az FA kupában a ködös Albionban...

ezt most nem értem <#wow3><#shakehead><#confused>

McFrost
FT Port Vale <2 - 1> Doncaster R.
27' <0 - 1> P. Heffernan
55' <1 - 1> S. Togwell
73' <2 - 1> S. Togwell
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

fernando torres
<#worship><#taps><#eljen>

Most az õsz miatt álltatok át a vizilabdára?😄DDDD

McFrost
volt ám tüzijáték😊

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Forza Caracciolo

zaki
micsoda logó baze 😄DDDD<#nevetes1><#smile>