Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
jó vagy, grat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
lüke tonyi már nem élne 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
Sajna elsõ BL meccsem vereség lett St truiden-Barca 0-3 Nem is csoda FRED,ETO'O Roni csatársorral.

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

forestjr79
Bocsi a rózsaszín drukkerektõl, de ezt nem hagyhattam ki! <#crazya>

Forza vecchio cuore rossoneri!

zaki
ehh, ismerõs érzés 😞

zaki
nem is emléxem mikor játszottunk ilyen jól <#smile>

pedig tele van ariver jobbnál jobb játékosokkal, egy igazi aranybánya!

McFrost
aki meg jönne nem kap munkavállalásit!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
na gyöngén 6 Porto B-t szemeltem ki és mindet adná a gép, de egy sem akar jönni<#mf1>

zaki
Szia <#smile>

sideris
Sziasztok Mindenki! <#wave> Grat a sape eredményekhez!!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

zaki
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

sok szerencsét 😊

Iaquinta nagyon jó vétel volt!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

JackDaniels
Megyek a bányába dógozni!😊))))))

Chile felkért szöv. kap.nak én meg elfogadtam.😊)))))

\"Never say never!\" W Churchill

forestjr79
Bojinov megvan, jobb szélsõ támadó kp-t játszik, hiszen nincs szívem kitenni a csapatból, fõleg nem eladni 😊 , Pazzini viszont nincsen, az árából vettem Iuaquintát. Cserecsatáraim Felipe Gomes és Sekou Cissé. Gomes elég jól nyomja, a kis Cissét lehet eladom.

gabber_saviola
<#wave><#worship><#taps>

zaki
nem rossz pléja, fmbe meg elég zsír 😊

zaki
hi, ez igen, grat! japcsiról majd tolsz be gy képet? thx <#smile>

gabber_saviola
szvsz Iaquinta csak egy felkapott pléja , semmi más

zaki
hát, én normalra állítok mindent...

lol 😄DDDDDDD

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

McFrost
fullos minden, max részletesség,az összes liga ami asszem 7 😄DDD
de lehet így a jó , nem rohanok el semmit és mire feljutok a Premier ligába azt már a fiam tuggya irányítani😄DDD

Sysfox
Sziasztok!

9 sérültem volt, Jansen is beinjekciózva játszott. Megemelem a kalapomat a csapat elõtt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zaki
úúúú, Iaquinta mocskosul jó spíler <#eljen>

Pazzini, Bojinov megvan még? mert az durva lenne 😊

forestjr79
Úgy látom, bevált a Toni-Iaquinta csatárpáros!

zaki
😄DDDDDD

nekem tök gyors... pedig most a premier ligában vagyok, és a league two-ig be van jelölve <#smile>

fullosra állítottad be a bajnokságot a játék elején? nekem mindig normalon van mind1ik

McFrost
csak a meccs után ne dolgozna 3/4 órát mire mindent leszimulál<#idiota><#guluszem1><#zavart2>

zaki
<#eljen>

McFrost

zaki
magyarítást pedig itt tudsz szerezni a játékhoz. de nem ártana a FAQ-ot elolvasni 😊

zaki
TurnStyle a skin neve, amit most használok. ajánlom még az Aurorát, E2-t és a Stone-t. innen le tudod õket tölteni

zaki
itt vannak ezek a "hosszú" mezek. van szinte mind1ik ligához. nekem ezek vannak a játékban <#eljen>

a logók meg a gabber csomagjából vannak, amit megtalálsz a faq-ban

Szega87
ZAKI hogy csináltad olyanra a ajátékfelület amilyen most ?????

PLZ ANSWER!!!!!!!!!!!!

Van egy két-három napos tanulási követelménye a játéknak, de utána a kezelés pofonegyszerûnek fog tûnni.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Szega87
nagyon lassú nálam a sortitouts.net és nem találom az olyan hosszú mezeket pl #31709 meg olyan izékez felülre #31709 club jeleket , hol van ???

Elsõsorba seria a -s kell ...

zaki

menj rá arra hogy folytatás,és ha a meccshez érsz idõben akkor a folytatás helyén az lesz hogy meccs

silvestre miatt kiestem a bl-bõl<#falbav>
olyan gólpasszt adott etónak hogy csak néztem,azzal a góllal jutott tovább a barca<#zavart2>

nem értem.lécci valaki segítsen.má jóideje nyomkodom a gombot de nem jöttem rá.hol kell a meccset lejáccani?ben jöttem rá. ja és hogy kell sietni az idöben?mert még csak junius ban vagyok és nem érzékelem hogy menne az idö.kicsit bonyolultan fogalmaztam de remélem megértettétek.segítség.csáó

LÉCCIVES SEGÍTSETEK !!!!!!
zaki

zaki
nem mák ez <#wink>

BlueMaster
<#worship><#worship><#worship> Grat! <#worship><#worship><#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Szega87
Életem legnagyobb makkja , egyszer van karácsony !!!!!!!!!! <#mf2>

Na idén már bajnok leszek! <#hamm>
10 pontal vezetem a tabellát a Debrecen elõtt, ráadásul még a kupában is állok! Hajrá LILÁK!
BlueMaster
Lemaradtam valamirõl? Mi a gáz?

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

ez téleg durva hogy ien balfasz vagyok.de lécci segítsetek.kérlek.
zaki
ez igen, grat <#taps><#worship><#eljen><#smile>

BlueMaster
A fehér jobb, amúgy hali mindenkinek még 1x!

Szega87
mit kell tennem hogy olyan legyen felület mint pl saviolának(83) ???

BlueMaster
A tönkrement játék után pár nap dühöngés majd restart és ismét a BL-ben vagyok! <#vigyor> A bejutásért ismét a Rosenborg volt az ellenfél: