Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
Cambridge Cityvel 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
most te a donkaszterrel vagy a Szvindonnal vagy? mindig elfelejtem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
dánke Fa!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
nincs mit!
Hajrá!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

asfa
Grat Pa

JackDaniels
.DDDDD
Nah az még kicsit arréb van.😊)) De azé kössssszzzzzzz a bisztatást.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Magic Boy
Ha nemnézem,hogy milyen lassu akkor jó kis játékos!

gabber_saviola
Záki ez zsír

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Jacky & Zaké = BigGarat!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Mit második hely?
Cél a csoportelsõként való továbbjutás minimum!<#ravasz1>

McFrost
most nem volt átütõerõ a csapatban ....

gabber_saviola

JackDaniels
Bár így lenne.😊 Jóvóna egy 2. hely.😊) Tavaly "csak" 3. lettünk.😊

JackDaniels
Nah itten van a gyerek.😊 Nálam se xar, csak még be kell, hogy illeszkeggyen a csapatba.😊)

sideris
<#worship><#taps> Grat! Szerintem a Panát megelõzheted, a Porto meg xar...Hajrá!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

JackDaniels
Baxameg! Nem gecizik a gép.😊 Ilyen csoportban örülni fogok ha a labdát megtaláljuk.😞

asfa
grat ez jo Barcát verni jo <#hehe><#eljen><#smile>

zaki

JackDaniels
Nálam se szar.😊 Mingyá toloma pikcsõrt.😊)

zaki
hát ez nem semmi, hatalmas grat 😊

Machaconról egy képet lécci, én leigazoltam a forestbe, és eléggé jó pléja 😊

JackDaniels
Nem vót eccerû, de szerencsére megint bent vagyunk a BL-ben.😊)))) Nagy az öröm.😊))

McFrost
Te máshová koncentrálj!

Fyrex
na neeeeeee! a büdös életbe nem hallottam még róla kösz az infot!

:| :| :|

Avanti Crociati!

Trnoki koma

gabber_saviola
csoki érkezõk

dobsz egy képet róla?
megnézném, mert ha tényleg jó pléja én leigazolom...csakhát nem ismerem, köfi 😊

sideris
Elsõ kupadöntõm, amit megszívtam, de nagyon keményen...<#falbav><#boxer>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Trnoki koma
nyugodj békében ZAVA<#schmoll2><#rolleyes><#nemtudom>

JackDaniels
Jah, hogy ez olyan simaféle.😊)) Akkor nem is szóltam semmitsenem.😊))

McFrost
hail érkezõk, újság?

McFrost
"de mi abban a nagy cucc"- szemrehányt 😄DDD

Trnoki koma
sziasztok managerek.végre karácsony óta ma elõsször tudok gamelni<#vigyor1><#buck>

sziasztok
JackDaniels
Mintha mán hallottunk vóna róla, de azé' köszi a tippet.😊))

tiszta kinszenvedés ez az évad!Még mindíg harmadik vagyok és cask két vereségem van egy ponttal vagyok lemaradva de elképesztõ bosszantó meccseket játszom!2-1ek megy 3-2, megy ilyenek!Egész egyszerûen nem találom a megfelelõ taktikát!amivel szezon elejés rongyá vertem a nagyokat 5,6 meccs után már nem mûködött azóta alakítgatom!De az az édekes, hogy cslezit 5-1re arsenalt 2-0ra MU-t 2-0ra Totenemet 3-1re vertem, utána viszont kis csapatok ellen lószar se!Alig várom a szezon végét hogy jöjjenek az újak!most már az sem érdekel ha nem nyerem meg a bajnokságot, csak legyen vége!Bl 8 között a Milant kaptam ennek sem örülök!<#rinya><#sir><#shakehead><#wilting>
JackDaniels
Valamit q****ra félre értettél.😊)))))) A faxom se rakott neked szemrehánykolódást.😊)) Éppen aztat mondottam, hogy a Doncaster xarrá püföl mindenkit. De ha neked nem sok közöd van ehhez, akkor sorry.😊)))))
Aszittem hogy te valami manager féle vagy.😊))

CSaó!

Ha érrdekel valakit és még nem ismeritek az Anderleht-ben van egy fiatal srác valamilyen Van Den Borre érdemes leigazolni védõ de baromi jó értékei vannak és a 19 évesen beférne simán Rio ferdinad helyett is! 1 700 000 Euro az alapára én most veszem meg 2 600 000-ért szóval még olcsó is!
Szega87
Hello hello mindenki ! Nagybácsis teendõim miatt #31702 ban játszott Juve meccs után abba kelett hagynom , de most folytattam és felraktam az új skinem és idegenbeli Juve meccset idegenbeli milan meccs követte ja és a következõ a róma ellen lesz de az már hazai : azér nem semmi juve , milan , roma meccsek egyhuzamba :

Én ezt is diadalnak könyvelem fõleg hogy elsõ szezonba amikor még igazolni nem tudok :

McFrost
na bazz ,dícséret kell nem szemrehányás😄

McFrost
még nem szállt föl a köd ^^

JackDaniels
Nem vak, de mi abban a nagy cucc, hogy szarrá versz mindenkit?? Mán megszoktuk tõled.😊)))

JackDaniels
😄DDDDDD
Ezt én is benéztem elsõre.😊 Így mán jobban néz ki.😊

asfa
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#smile>

McFrost
köcce mindenki!

zaki
thx. nem rossz 😊

franc0
kb 10 másodpercig hülyéztelek itt magamban aztán leesett hogy havi fzetés van ott nem heti

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sysfox
Zaki, itt van a japó...Beindult megint...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

franc0
kegyetlen jó vagy

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

forestjr79
Én már ezerszer abbahagytam és ezerszer újrakezdtem. Már legalább egy hónapja nem vettem elõ, de tegnapelõtt óta megint nyomom. Szóval szerintem te se fogod tudni befejezni 😊 .

Forza vecchio cuore rossoneri!

sideris
Imádd ezt, mert Te is csak egy vag azok közül , aki addiktve a JÁTÉKNAK! <#crazya>

saviola83
Fantasztikus.Vezettem megint 2-0 ra és kikaptam 3-2 re a 40 percben kiállítottak egy emberemet meg itéltek ellenem egy tizit is.Ez meg a #31688 hozzászólásban látottak arra ösztönöznek hogy mostmár tényleg abbahagyjam a játékot.Gabber tudom hogy panaszkodás ez neked megint de ez azért már tényleg sok.Mos mondjátok azt hogy szeressem ezt a játékot ezek után.