Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
<#lama>#lama> <----- gabber
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

fontos az edzés nem gyengén, a taktika is nagyon, és élesben a meccsen hogy irányítod a csapatod (félidei komment és a cserélés meg ilyesmi)

van benne valami
Kr. e 2000 táján melanéziaiak népesítették be. A szigetet a portugál Pedro de Quirós fedezte fel 1606-ban....
Ja és Grat, nem nagyon van ellenfeled...

Másfél éve vagyok a Fiorentinánál, erre az egyik kedvencemtõl, a Dortmundtól jött egy ajánlat. Nem szívesen hagynám el Firenzét, elég jól állok (4. hely a felénél), kezd összeállni a csapat. Viszont több fizut kapnék Dortmundban, mint mondtam, õk az egyik kedvenceim, és a 26 milliós átigazolásra költhetõ összeg is csalogató. Mit csinálnátok? Én egyelõre a maradás mellett vagyok, de inkább holnap délutánig rágom magamat rajta, és számításba venném a tanácsaitokat is. THX!
Forza vecchio cuore rossoneri!
Vanuatu
A Wikipédiából, a szabad lexikonból.
A Csendes-óceán délnyugati részén , Melanéziában, Új-Kaledónia tól északkeletre,a Korall-tenger keleti szélén.
Jelemzõi
Az ország az Új-Hebridák szigetcoport 12 nagyobb és több mint 60 kisebb, vulkanikus korallszigeten fekszik. A legészakibb és a legdélibbek között 850 km a távolság. Több mint 75 szigetbõl áll. Egybetertozóbb három csoportjának nagyobb szigetei: Espíritu Santo (Marina), Malekula (Mallicollo), és Eromanga (Erromango). A szigetek hegyei között van néhány mûködõ tûzhányó is. Legmagasabb pontja a Luganville Pic 1811 m.
Éghajlata:trópusi éghlatát májustól októberig a délkeleti passzát szelek enyhítik.
Gazdasága
Önálló mezõgazdaság jellemzi. Legfontosabb exportterméke a korpa, hal és a kakaó. Növekszik az idegenforgalom jelentõsége is. Efate szigetén kisebb magánbánya mûködik.
Történelme
Kr. e 2000 táján melanéziaiak népesítették be. A szigetet a portugál Pedro de Quirós fedezte fel 1606-ban, 1768-ban Bougainville járt ott, majd 1774-ben Cook kapitány térképezte fel, és nevezte el a szigetcsoportot Új-Hebridáknak. 1788-ban a francia La Pérouse expedíciót az utolsó emberig lemészárolták a közeli Vanikoro sziget lakói. A brit és francia kereskedelmi érdekek a 19. század ban közös ellenõrzéssel valósulnak meg a szigeten. Egy 1887-ben született egyezmény után Franciaország és Nagy-Britannia komídiuma lett, s a két ország haditengerészetének tiszjeibõl alakult bizottság irányította. 1975-ben belsõ önkormányzatot kapott. A szigetek 1980-ban önállóvá váltak, de azóta is gondot okoznak a különféle elszakadási kisérletek, és a politikai nyugtalanság is. 1991-tõl a Mi Földünk Pártja vezetõje, Donald Kalpokals volt a köztársaság elnöke.
Hivatalos nyelvek bislama, angol, francia
Fõváros Port Vila
Legnagyobb város Port Vila
Elnök Kalkot Mataskelekele
Miniszterelnök Ham Lini
Terület
- Teljes
- ebbõl víz 156.
12,200 km2
elhanyagolható
Népesség
- Teljes (?)
- Népsûrûség 172.
199,414
16/km²
Függetlenség július 30 1980
Pénznem Vatu
Idõzóna UTC + 11
Himnusz Yumi, Yumi, Yumi
TLD .vu
Hívókód +678
Örülök, hogy tetszik!😊 Nos, próbáltam evra-t nem adják a világ minden pénzéért sem, annyira meg nem kell. Vidic meg beszerzés alatt, próbálkoztam de nem adták. oszt most várok kicsit...😊 Meg azóta igazoltam Srna-t, Van Den Borre-t, Pineda-t(mexikói skac VDK és nem is rossz), Meg pár fiatalt védõposztra a tratalékcsapatban majd fejlõdnek és még ott van Pique- és Bardsley is. Szóval azt hiszem hátul megvagyok!😊 Középen meg jobb középen voltak gondok, de úgy néz ki, hogy tudtam oda is igazolni(SRna, Pineda). Remélem bevátlják a reményeket.😊)
Viszont Ezt játszottam most! Arsenal-ManUTD, 2. forduló az elsõben kikaptam a Pourtsmoth-tól 1:0-ra óriási kamu meccsen. Kb. Mindent megfogott a kapusuk! Gary Neville meg hibázott egy egészen gyermeteget. SZóval most jött az igazság pillanata(béna vagyok vagy sem). Volt nagy nyilatkozatháború is elõtte aztán ez lett belõle...