Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
3 dolog:😊
1. Nem tudjátok véletlenül mitõl függ az öszpontosítás? Mert egyedül ez az ami folyamatosan romlik a játékosaimnál.
2. Lehet, hogy nem újdonság, de nekem nem jön be az az oldal, ami a FAQ-ban van, ahol a kiegészítõk vannak.
3. Tegnap óriási hibát látam: Utolsó 10 perc, vezettünk beraktam kontratámadásra(és idõhúzásra is, ez lehet hogy baj volt)és Smith meg is indult fél pályától 1 az 1 be kapura majd a tizenegyes pontnál tök üresen hátra passzolta a védõimnek..😊)) De ugyanezt megcsinálta Ronaldo is. Lehet, hogy nem lejet kontrát és idõhúzást egyszerre használni?

\"Never say never!\" W Churchill
Én az egyik kapusnadtam amikor a gép mind a 3 kapusom lesérítette!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ez tényleg igaz? Valaki próbálta már?
Forza Milan!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Jobb oldali védõnek nézd meg Balogh Miklóst asszem a Pápában tolja. Jobbra jó lehet.
Záki aztán csontrészegre vedd a stílust ma 😊
Egyébként nem lehet.
Kérdésem lenne srácok ami kicsit hülyének vélhettek!
Kérdésem az, hogy lehet e a játék nehézségét állítani??
Azért kérdezem ezt, mert nézegetve a többiek feltöltött fotóját, azt veszem észre, hogy náluk a nagy csapatok is buknak néha, nálam viszont midníg az utcsó forudlóban dõl el a bajnokság, és nem lehet meglépni a többiektõl!Azt utcsó bajnokságot pl úgy nyertem meg, hoyg csak 2 verreségem volt így 3 ponttal az utcsó fordulóban sikerült elhódítanom a trófeát!
Hülye a kérdés és nem lehet nehézséget állítani?