Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
szampdoria közeledik battyohoz :|😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Magic Boy
Köszönönöm!
Sikerült erõsítemen úgyhogy kíváncsi leszek az odszomra mindenesetre az elvárás a bennmaradás!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zaki
ok 😄

zaki
nagyon jó angolos nem vagyok, kb ennyi hogy:

Mihály felfutáshoz vezette a Forest Greent

Fg szurkolói ujjongó hangulatban vannak, miután PM hihetetlen hõstettel feljutott a Conference bajnokságból

A szurkolók szóvívõje elmondta, hogy vitathatatlanul te vagy az 1ik legjobb manager, és qrvára remélik, hogy évekig a csapatnál maradsz, valami ilyesmit 😄

báttyó02
nah gabber és báttyo topikba tegyél be képet,amit a logoba szeretnél 😄

Magic Boy
szasz!<#wave>

zaki
üdv all

saviola83
haszálok 2-t is.Mások ellen nagyon jól megy a traktika de a 3-4-3 ellen nem.

báttyó02
jónapot

Pityut, vagy Zolit?

Magic Boy
Használj VKP-t!

Magic Boy
Köszi!
A második képen levõ hírben mit írnak?

saviola83
Hát ez nem igaz.3 éve nem tudom megverni ezt a rohadt Gent-et3-4-3 ban álnak fel és nem tudom az ellenszerét.A picsám ki van már.

Trnoki koma
halisztok managerek

zaki
ez igen, grat<#taps><#worship><#eljen><#smile>

Magic Boy
Megnyertük a rájátszást és fejutottnk

Valaki leírná, hogy a premier ligás arcokat, hogy tudom betenni. Mert bemásolom de egyik játékos arca sem jelenik meg. Milyen néven, vagy hogyan tudom ezt megoldani? várom a segítségeket.
QuentinT
Hali all és grat a szép eredményekhez!
Van kis idõm játszani bár most nem kényeztet a program. A FC Bayern lealázása után 2:0-ra kikaptam a GAK-tól majd a Porto ellen otthon csak egy 0:0-ra futotta, úgy hogy a 4/1-es kapuralövési mutatójukkal szemben nekünk 23/10-es volt. Megkegyelmezett nekik a program...
Aztán mégis ilyen hírt kaptam...

bár nem fogadom el, de azért jól esett<#vigyor2>

cory11
csaó mindenkinek megyek és szétszedek mindenkit a Lübeckkel!!!!!!!!!

cory11
nem rossz az átlaga Urbinnak.Az életben is rugdossa a gólokat.mondjuk a Szpaiban nem de Létavértesen igen.Kiváncsi vagyok hogy Diósgyörben mire lesz képes.Remélem úgy jár mint Tisza.Emlékszem egyszer egy ifi mecsen rúgott nekünk vagy hatot.

andrijcar
4-4-2 két szélsõ kp felnyilazva. Kontratámadás amúgy meg minden középre van állítva. NHa erõs ellenfélhez megyek (Milan,Chelsea, Barca stb) akkor kemény védekezés és rövid passzok

Urbin Péter a klubnál: 210mérkõzés/118gól (2012 április)

Forza Milan!

cory11
milyen taktikát használsz?

andrijcar
Most buktam el a BL elõdöntõt az Arsenal ellen <#falbav>
1-2 összesítéssel

Forza Milan!

cory11
Urbin a legértékesebb játékosod ez azért nem semmi.legalább rugdossa a gólokat?

cory11
az NB1ben ez nagyon ütõs kis csapat lehet.
én most azon gondolkozom hogy elviszem a Lübeckhez Saligát mert nagyon sokat fejlõdött.

andrijcar
A keretem 2012-ben

Forza Milan!

cory11
nekem a védelmem elég gyengus.sok gólt kaptam a másodosztályban.az más kérdés hogy általában többet rúgtam mint az ellenfél.kiket tudnék olcsón leigazolni akik megállják a helyüket a Bundesliga 1ben?írjatok egy pár nevet pls.
Most így néz ki a védelmem Billy Jones JV,Mtigli BV,A.Song KV, Filipescu KV.

gabber_saviola
húdejovagy

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jó okés elnézést, csak most nagyon érdekel a pléja, mert a Lecce átadná nekünk 6misiért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

cory11
látom sikerült leigazolni Guarínt.kiket igazoltál még?

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
õ DMC, nem gólgép

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

andrijcar
Hello mindenkinek. Pár napos kihagyás után, folytattam a játékot. Elõször sikerült bajnoki meccsen átlépni a 20000-es nézõszámot 😊

Forza Milan!

cory11
nálam a kis argentin meg a holland Pluim a csatárok de nagyon érzik egymást meg a kaput is

Rudee
A Gyõrnek is lõtt kettõt az elsõ félidõben. Remélem a másodikra is tartogat párat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

cory11
elég jó játékos

cory11
A Lübeckkel feljutottam a Bundesliga 1be.elõször megnyertem a harmadosztályt következõ éveben 2. lettem a másodozstályban.igazoltam egy pár U19es hollandot meg Billy Jonest meg Mtiligat és egy argentin támadóközéppályást.
Elsõ mecsen a Dortmundot hazai pályán 4-2re vertem második mecs idegenben a duisburgtól kikaptam 3-1re úgy hogy a 10.perctól emberhátrányban voltam.most a HSV jön majd meglátjuk hogy mi lesz.Elbert letettem a tarcsiba mivel öreg meg amúgy sem rugdossa a gólokat.

gabber_saviola
Jóvétel volt, Mulder Fox 😊

Rudee
Eddig úgy néz ki, hogy jó vétel volt:

Szép napot kerinagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grattula<#puszi>
Rudee
Lehet idény végén megváltozott az élvonalban induló csapatok száma.

Sziasztok! Újabb problémám van. A Napolival 4. lettem a b-ligában és az elsõ kettõ feljutott. Ezután lefagyott a játék (a kurzort bírtam mozgatni, de nem reagált a progi), majd kiléptem. Miután visszamentem, újra játszottam a két ucsó meccset, 5. lettem és bejutottam egy olyan rájátszásba, ami Angliában van. Itt már 3 esett ki és 3 jutott fel. A play off-ot megnyertem, a-ligás vagyok. Miért volt ez a kavarodás? Kérlek segítsetek, elõre is köszi!

4 milliárdért adtam egy évre kölcsön... Hülyék ezek... 😊))

Magic Boy
Üdv az érkezõknek!

Magic Boy
A tarcsim nyerte a bajnokságot!

Tono34
Napot!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szega87
SZÉP jó napot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#vigyor1><#vigyor2><#wave>

Magic Boy
Szasz mester!<#wave>

gabber_saviola
jónapot uraim <#smile>

Magic Boy
Grat!