Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült erõsítemen úgyhogy kíváncsi leszek az odszomra mindenesetre az elvárás a bennmaradás!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mihály felfutáshoz vezette a Forest Greent
Fg szurkolói ujjongó hangulatban vannak, miután PM hihetetlen hõstettel feljutott a Conference bajnokságból
A szurkolók szóvívõje elmondta, hogy vitathatatlanul te vagy az 1ik legjobb manager, és qrvára remélik, hogy évekig a csapatnál maradsz, valami ilyesmit 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A második képen levõ hírben mit írnak?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Van kis idõm játszani bár most nem kényeztet a program. A FC Bayern lealázása után 2:0-ra kikaptam a GAK-tól majd a Porto ellen otthon csak egy 0:0-ra futotta, úgy hogy a 4/1-es kapuralövési mutatójukkal szemben nekünk 23/10-es volt. Megkegyelmezett nekik a program...
Aztán mégis ilyen hírt kaptam...
bár nem fogadom el, de azért jól esett<#vigyor2>#vigyor2>
Urbin Péter a klubnál: 210mérkõzés/118gól (2012 április)
Forza Milan!
1-2 összesítéssel
Forza Milan!
én most azon gondolkozom hogy elviszem a Lübeckhez Saligát mert nagyon sokat fejlõdött.
Most így néz ki a védelmem Billy Jones JV,Mtigli BV,A.Song KV, Filipescu KV.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Milan!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elsõ mecsen a Dortmundot hazai pályán 4-2re vertem második mecs idegenben a duisburgtól kikaptam 3-1re úgy hogy a 10.perctól emberhátrányban voltam.most a HSV jön majd meglátjuk hogy mi lesz.Elbert letettem a tarcsiba mivel öreg meg amúgy sem rugdossa a gólokat.
Szar Bayern, szar Bayern :)
4 milliárdért adtam egy évre kölcsön... Hülyék ezek... 😊))
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.