Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Úgylegyen és ne húgylegyen.😄DDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

McFrost
ajánlom is az egézséged érdekében😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

reaper18
akkor a Milannak is annyi

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

gabber_saviola
mától megváltozik minden, Del Neri elvitte a balszerencsét Palermoból

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Cééép, de komolyan.😊 Tolhatnátok jobban is IRL!😊 Nem bírom az olasz focit de a Palermot és a Chievo-t aztat figyelem.😊

fsgh
GRAT!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola

Tono34
<#taps><#taps><#taps>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsgh
GRATULA!!!!!<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Tono34
Catania - Messina 3:0 (elsõ meccs)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JackDaniels
Jah, én is bírom, ugye valami olasz brigád??😊)) Olan rózsaszínyû cuccbann tojják, aszem😊))))

JackDaniels
Üdv mindenkinek!

Mondhatni, hogy kellemesen indult a BL számunkra.😊)

gabber_saviola
nagyon is jó 😊

Szega87
most halottam kirúgták del neri-t 😊 és papadopulo lett az új edzõ ! Ez most jó vagy rossz ?

asfa
oh na mindegy

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

31 újpesti játékosomat hívták be válogatottba... 😄

gabber_saviola
most nem , mert Zamparini tiszteletére készítek egy szkint

gabber_saviola
Én is csípem Õket <#smile>

Tono34
Egyébként a Palermo nekem kimondottan szimpatikus csapat.

asfa
Gábor akkor tudsz segiteni ma?

Tono34
Kéretik rendesen beszélni.
Nem szeretem, ha vki úgy szurkol a saját csapatának, ha a másikat szapulja.<#ejnye1>

<#vigyor2>

gabber_saviola
mert Õk is Szicíliaiak, és kakániában rühellik Õket 😊

Hy all kezdtem eggyet a barcelonával

asfa
hali&grat Gábor

Tono34
Messina a következõ ellenfelem. Nem tudom miért, de ezt a csapatot nagyon nem bírom.

Tono34
Visszavágón is sikerült gyõznünk, köszönhetõen a jobb befejezésnek (talán a jobb kapusnak is)

gabber_saviola
elégedett vagyok a csapattal

Magic Boy
Jan Koprivec,Tom Wright,Carlos Brown,Elvis Basanovic,Gareth Law,Darren Wattson

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
mondd!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Helló! Annyiszor kérdeztem már, de megkérdezem megint, hogyan kell betenni a játékba arcokat, mert én hiába rakom be sehogy sem jó.
gabber_saviola
tiszteletem uraim

Na a Bl döntõben bent vagyok!Kérdésem az lenne hogy tudnám ablakban futtatni a játékot?A beállításnál kivettem a teljes képernyõ pipát de azt írja hogy nem tudja a gépen így futtatni!Mit kell beszereznem hogy ez sikerüljön?
báttyó02
<#wow2>

http://www.kÉpfeltoltes.hu/060130/o_www.kÉpfeltoltes.hu_.gif

a két É-t majd irjátok át e-re,mer csak igytudtam belinkelni :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tono34
Estét!

Real Sociedad - Catania 1:2 (elsõ meccs)

Magic Boy
Érdekel,hogy nekem kik váltak be?

Matthew Prosac
hát eddig olyan marhanagy igazolásom nem volt akitõl el vagyok ájulva... általában évrõl évre a kezdõcsapat 80%-a cserélõdik, mert nem nyújtanak egyenletesen elfogadható produkciót...
Mark Arber és Jerel Ifil egyelõre egész jót produkál a védelem tengelyében...
még David Brown-tól év elején (saját játékos volt a kezdetektõl) nehezen váltam meg (90.000 font >>> Hull). Õ csatár.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Van olyan akit ajállassz?

CSõ Ól!

Hát nem sok van hátra a 08/09-es szezonból!összesen 3 meccs és a cslezivel szemben az elõbyöm semmi de eggyel kevesebbet játszottam, és köszönhetõen annak hogy a leedset 5-0ra kiütöttem a gólarányom is jobb!Az fa kupában a liverpoolt vertem 4-2re a döntõbe jutásért,és a bl-ben szintén elõdöntõben idegenben elsõ meccsen 5-1re a cselzit!Mivel a cselzi elõzõ két forulóban csak 3 pontot szerzett remélem sikerül zsinorban 3.bajnoki trófeát is megnyerni!remélem 3ból 3 lesz a mérleg év végére!A bl-ben vagy a pool vagy a bayern lesz az ellenfél persze ha túljutok a cselzin!Kicsit átfogom alakítani a csapatot, mert anyagilag nem túl rózsás a helyzet!eleve 53millió volt a tartozás, és évente kb 20millió profitot tudok csak csinálni!Stadion bõvítésre kaptak ígéretet de egyenlõre semmi!52ezres a stadino átlag nézõszám 49800!szerintem ildomos lenne lassan építkezni nem?<#vigyor3>
Lópikula
Utálom Angliában ezt a work permitet. Hogy lehet eltûntetni, van rá editor?

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Matthew Prosac
sorry összekevertelek a DonGubával... /#37567/

Lópikula
Mondjatok már jó playereket akik a mu keretébe beleillenének please....

Az a gyanús, ami nem gyanús!

9csöves9
jónak tûnnek,ha felszabadul egy hely bepróbálkozok vmelyiknél

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac

a javaslataidra rákerestem, nemsokára a scout-jaim mutatják is az eredményt, amúgy pedig gratulálok a csemetéhez!

9csöves9
igenis uram

zaki
nézd meg sajat, arenast, vagy ochoat

Magic Boy
Írd le azok nevét légyszives akiket igazoltál!
Érdekel,hogy én kiket javaslok neked?

9csöves9
😄

én azért vmi egetrengetõ ajánlat esetén elengedm vmelyiket

köcsög Akinfeev nem akar jönni,pedig a csillagot is lehoznám neki az égrõl

Matthew Prosac
na találtál valami jó spílert a keretemben aki megtetszett? /ha utánnakerestél nekik/