Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Velemeny rola? sajat neveles 😊

basszus vége a 7 meccses veretlenségi sorozotnak. 5-0-ra kaptam ki a zaragóza ellen<#wow2>#wow2><#wilting>#wilting>
talán a legjobb csapaotmmal álltam ki ellenük...
nálatok már volt ien? ja és 30-ról rúgták a góljaik felét, persze ha nekem seikrült kapura lõni akkor a kapuskból szuperman lett:o
talán a legjobb csapaotmmal álltam ki ellenük...
nálatok már volt ien? ja és 30-ról rúgták a góljaik felét, persze ha nekem seikrült kapura lõni akkor a kapuskból szuperman lett:o
srácok, lenne egy kérdésem. igen, nekem.
ha a donyeckkel vagyok, ki számít fgn-nek?
régebben azt hittem mindenki, aki nem ukrán.
viszont érdekes látni, hogy az oroszok sem! pedig ott már vannak épkézláb playerek pl kerzhakov, arashin, titov, akinfeev
szal lehet hogy az összes egykori tagállam belesik a kalapba?
ha a donyeckkel vagyok, ki számít fgn-nek?
régebben azt hittem mindenki, aki nem ukrán.
viszont érdekes látni, hogy az oroszok sem! pedig ott már vannak épkézláb playerek pl kerzhakov, arashin, titov, akinfeev
szal lehet hogy az összes egykori tagállam belesik a kalapba?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
mennymá,hogy bírod ezeket az izgalmakat :-))??
20227!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Avanti Crociati!
nem mentség😊)
nem baj majd jövõre
nem baj majd jövõre
20227!
nyah, vége a bajnokságnak. pár fordulóval a vége elõtt csak 2 pont volt a különbség köztem és a Betis között.
mind2 csatáromnak ez volt eddig a legjobb szezonja:
mondjuk az amit idén Genro mûvelt az már a paranormális tevékenységek közé tartozna az X-aktákban 😄
és a BL is meglett zsinórban hatodszorra, összesen 7-et nyertem+2-t elvesztettem. amióta Madridban vagyok, minden évben döntõs voltam 😊
pedig nem is játszott Casillas, meg Genro sem, mindketten 80% alatti kondiban voltak, nem kockáztattam meg, hogy játszassam õket
sajnos a spanyol kupa döntõben kikaptam a Betistõl (utolsó 4 spanyol kupa döntõbõl 3-at elvesztettem 😞)
most pihi 😄
mind2 csatáromnak ez volt eddig a legjobb szezonja:
mondjuk az amit idén Genro mûvelt az már a paranormális tevékenységek közé tartozna az X-aktákban 😄
és a BL is meglett zsinórban hatodszorra, összesen 7-et nyertem+2-t elvesztettem. amióta Madridban vagyok, minden évben döntõs voltam 😊
pedig nem is játszott Casillas, meg Genro sem, mindketten 80% alatti kondiban voltak, nem kockáztattam meg, hogy játszassam õket
sajnos a spanyol kupa döntõben kikaptam a Betistõl (utolsó 4 spanyol kupa döntõbõl 3-at elvesztettem 😞)
most pihi 😄
Mer 7 alapemberem sérült. A köcsög Arzenyál is ezé copatott meg.

\"Never say never!\" W Churchill
kabbe<#gun>#gun>😊)))
különben is mért ixelté a fradival? 😊)
különben is mért ixelté a fradival? 😊)
20227!
nem,nekem ez nagyon megfelel,rájöttem közben hogy én hibáztam,mert feltõltttem az elõzõ képre,és ezt nem kellett volna<#beka2>#beka2>
20227!
thx!
Háát van bennem némi hiányérzet:
a legszebb az egészben,hogy egy 16 éves balhátvédem,és egy 17 éves vk kezdett,+ még Guarín és Hugo Viana is hiányzott.....
Háát van bennem némi hiányérzet:
a legszebb az egészben,hogy egy 16 éves balhátvédem,és egy 17 éves vk kezdett,+ még Guarín és Hugo Viana is hiányzott.....
20227!
Ezt is elpofáztuk mán 1000x, hogy mindegyik képfeltöltõvel csak a kínlódás van, miért nem lehet ezt a feltöltõt használni??<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
a reálnál jobb leszek az tuti 😊))))
egyébként asszem hogy jön az elsõ idei zakóm: Juve-Las palmas minnyá
egyébként asszem hogy jön az elsõ idei zakóm: Juve-Las palmas minnyá
20227!
csíra ez a pixupload,de azért itt van végre talán:

20227!
na és hanyadik vagyok rajta?? DdDDDDdd
20227!
kössz Zaki,akkor töröld lécci 41193-at is
20227!
valami gond van a feltõltéssel,nem én voltam baxa mek
20227!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ja, nekem i slehet szólni, ha vmi bibi van 😊
ja, nekem i slehet szólni, ha vmi bibi van 😊
boooocs, amásodik hogy került oda,gabber pls töröld,sry 😊)
20227!
Képdömping😊
Idei meccsek:
team:

Idei meccsek:
team:

20227!
hali,urak!
20227!
Nektek mán fel sem tûnik?😊 Ez a fasza.😊 Off vagy szpem egykutya.
Esztet pofáztam én is, de mintha a falnak beszélnék. Gabber minek van? Miért nem takarít?
hali all!<#wave>#wave>
emberek kis moderát, visszaolvas az ember 4 oldalt és a 3/4 része off<#ejnye1>#ejnye1>
emberek kis moderát, visszaolvas az ember 4 oldalt és a 3/4 része off<#ejnye1>#ejnye1>
Avanti Crociati!
<#wow2>#wow2>grat! 82... huhh az sok...😄 <#wow2>#wow2>
Üdv mindenkinek! <#wave>#wave>
én is nagy FM gamer vagyok😊 Atl Madriddal kezdtem el 7 meccs ment le a bajnokságból 3 gyõzelem 4 döntetlennel, 3. vagyok. Sikerült megszereznem Olisadebet sajna mást nem tudtam venni. Õt viszont ajánlom mindenkinek! Most nincs kedvem képet küldeni karrieremrõl madj késõbb😛
én is nagy FM gamer vagyok😊 Atl Madriddal kezdtem el 7 meccs ment le a bajnokságból 3 gyõzelem 4 döntetlennel, 3. vagyok. Sikerült megszereznem Olisadebet sajna mást nem tudtam venni. Õt viszont ajánlom mindenkinek! Most nincs kedvem képet küldeni karrieremrõl madj késõbb😛