Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
mint a villám 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki

lucas helyére. pár éven belül remélem beérik

zaki
nyáron újabb fiatal spanyol tehetségek jönnek, hogy on legyek már végre

remélem jó kis vkp-t sikerül belõle faragni

JackDaniels
El van felejtve.😊

\"Never say never!\" W Churchill

asfa
mondom felejtsd el!!nincs jelentõsége!nem offolok többet ha ekkora bajt kavar!amugyse

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

JackDaniels
#41264 Ez meg az én saját véleményem.

asfa
nem kell semmi ilyet mondani!haggyuk inkább!! nincs igazam akkor se érdekel ez a saját véleményem!

JackDaniels
Pedig csak annyit kellene mondani, hogy "asfa-nak igaza van, bocccs." Oszt akkor minden mehet tovább.

zaki
okés<#eljen><#smile>

gabber_saviola
kussmá 😛
jáccatok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
nem kell csak megjegyzem általában ugy kezdõdtek ha voltak hogy faszmakker vagy pojénbol!

zaki
inkább nem írok erre semmit, mert a végén még fõbe lõnek 😄

Na vége a szezonnak nagyon nagy csalódás számomra remélem nem rugnak ki na yo8 mindenkinek majd holnap folytatom by

asfa
muszáj belém kötnöd mi?<#worship><#worship><#worship><#worship>

asfa
nagyon megtisztelõ csak mintha mindig én lennék a hibás!persze semmibajom senkivel csak ez már számomra kicsit unalmas!eprsze nagyon kösözönök mindekinek minden segitséget fõleg neked de ez akkor is szar!

zaki
"de elmondanám hogy ezek az Asfa-Zaké féle offolások ma voltak nem többször"

ez nem igaz, mert már tegnap is ez volt, de talán tegnapelõtt is 😄

mintha miattunk tartana a topic ott, ahol tart 😄

gabber_saviola
sehovanem mész 😛
gyerevissza azonnal 😊

csak mostanában mindenki veled akar flémelni

zaki
helo

thx. 😄

évi 40-50 gólt lõ évente, de ez az év embertelen volt 😄 mi lenne, ha még a tiziket is õ lõné 😄

asfa
és semmi balhét nem akarok!bocs ha elkezdem de elmondanám hogy ezek az Asfa-Zaké féle offolások ma voltak nem többször és az idegesit hogy megint én vagyok a középpontban mikor nem egyszer volt olyan hogy többen elkezdtek offolni errõl és ez hülyén hagnzik voltak nagyobbak de nem érdekel nyugodtan lehet engem mindekinek csesztetnie!nem CSAK én offoltam de soha senkire nem szolrá senki!mintha én lennék itt a fõk...g akit nyugodtan lehet b@sztatni!! na mindegy megyek inkább!

JackDaniels
<#wave>Szega mindenkinek, akik mostanság tolták ide az arcukat.😊)))<#wave>

JackDaniels
A szöglet témához részemrõl annyit, hogy az legalább témába vág, erre labaxák az "elvtársat"😊 Az elõtte lévõ 2,5oldal szpem meg off arra is írhatnátok, hogy "voltmár"

gabber_saviola
szia Imre

fsgh
hello ALL!

Zaki!!GRAT!!!!GENRO 66GÓLT LÕTTTT<#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#wow2>
bazz megveszem😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
szived joga utálni

zaki
én meg téged :o

asfa
bocs de egyszer se qrv@anyáztam!

gabber_saviola
szevasz

asfa
jo estét all!Gábor szia!

QuentinT
Dehogy sértõdtem.... Azt biztosan észre fogod venni, amikor megsértõdöm<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

gabber_saviola
visszatérve az offolásra, én is unom ezt a Zaké-Asfa féle "qrv@nyád!+#=$ß!" okat

gabber_saviola
amikor meg kell valami, akkor jönnek mint a pincsik 😄DDDDDDdddddddddd

szia😄

zaki
bye<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

franc0
csoki

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
meg ne sértõdj, Én és Gábor beképzelt faxok vagyunk azért írtuk

QuentinT
Tudom, hogy a "régi motorosok" ismerik, de volt itt két érdeklõdõ és a kutya sem válaszolt nekik... Legalábbis én nem vettem észre... Bocsánatot kérek mindenkitõl, akit untattam!

gabber_saviola
leszokom a köszöngetésröl énis, mert kutya sem köszön vissza

gabber_saviola
voltmár

franc0
ismerjük

QuentinT
Még mindíg a szöglet témához: A gép automatikusan a szögletbeállításokat használja a szélrõl elvégzett szabadrúgásoknál is.... (persze van, hogy nem felejtik el fogni a lövésre váró játékost...)

JackDaniels
Hát igen, de talán ez is egy kivétel lesz😊)

Hy re

DONGUBA
hy

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
Hi all!

DONGUBA
volt mar ra pelda de nem sokszor

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

QuentinT
Ja igen! A szögleteket persze érdemes a megfelelõ képességekkel rendelkezõ játékossal rúgatni<#vigyor>

gabber_saviola
csoki all, gabber otthon

és gratulálok mindenikek az eredményekért

JackDaniels
Elvileg fejlõdhet, változhat egy ember, fõleg amikor még fiatal.😊

QuentinT
Hali all!
Sikerült alig egy óra alatt végigrágni magam az eddigi hozzászólásokon... Hatalmas grat mindenkinek a szép eredményekhez! <#worship><#worship><#worship>
Szerintem az alábbi egy egészen jó szögletbeállítás: A csapat instrukcióknál beállítani, hogy a szögleteket mindkét oldalról a büntetõ területre (penalty area) íveljék; A két szélsõ hátvéd maradjon hátul; két magas, jól fejelõ, erõs testfelépítésû játékos (pl a középsõ védõk általában ilyenek:-) támadják a kapust (challenge goalkeeper) a többieknek beállítani, hogy a rövid oldalon helyezkedjenek (flick on near post), a legjobb távolról lövõ játékos pedig maradjon a tizenhatoson kívül (outside the area). Az esetek igen nagy százalékában bombagól az eredmény! Sok sikert!

DONGUBA
eltokeltseg fejlodik?