Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked is szia!
jól nyomod

20227!

mcfm 06? Feltõltöttem,megnézte,megvizsgáltam és közben azon gondolkoztam hogy ennek vajon mi lehet az értelme?! Egyébként meg az elõbb majdnem én is megírtam errõl a véleményemet,de aztán meggondoltam magam és törõltem.
De most hogy te is megtetted,én is megteszem röviden.Felõlem az csal aki akar,nekem tök mindegy,sõt tegye fel ide el az eredményeit,és ha neki úgy jó akkor dicsekedjen vele....Én aztán letojom,nekem attól nem lesz jobb sem rosszabb,egyébként meg régebben én is csaltam,de akkor még gyerek voltam,aztán késõbb rájöttem,hogy így önmagamat csapnám be....
sry hogy hosszú volt😊

20227!

QuentinT
A közösben történõ szpemmelés... szerintem. Akik egymást akarják csesztetni, azok tegyék meg privátban... szerintem. Bár nekem semmi jogom bárkit is kérdõre voni itt... szerintem.
Én bevallom férfiasan, hogy szoktam csítelni. Mert amikor felbaxa az agyamat a program, akkor elõveszem a MCFM 06-ot, meg a Baktalórántházás mentésemet és a felcsalt játékoskeretemmel szétverek mindenkit<#vigyor2><#vigyor1><#banplz>

Faq?

20227!

Helóka ne haragudjatok de tudna adni nekem valaki egy jól bevált edzéstervet? mer ez az egy dolog van amibõl sose tudtam normálisat összerakni elõre is köszi meg grat mindenkinek az eredményekhez
Hali!
És melyik része a túlzás? A csít vagy a vita?

20227!

QuentinT
Hali all! Nem akartam ilyesmibe beleszólni, de ami itt folyt az már kicsit túlzás... Így aztán néhány képpel én is elintézem, hogy megkérdõjelezhetõ legyen a szavahihetõségem: íme pár ifjú reménység a tartalékomból, amelyik ismét megnyerte a saját csoportjában a bajnokságot

mentettem,de valamiért kifagyott,inkább nem erõltetem

20227!

http://www.vicclap.hu/movie/1948/

20227!

Tono34
Sajnos mint várható volt vereség lett, de bosszantó, hogy a jobb ellenfelet miért kell a bírónek is segítenie? Az elsõ gól sajna a kapusomé (37. másodperc!). 3 csere durva belépõ után (szerencsére 1 tartós lett csak belõle, 2 hónap). Az utolsó az akkora lesgól volt, hogy a szurkolókat ismerve már biztosan agyonverték a bírót. Várhatom a büntetéseket.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

5w0rdf15h

szerintetek érdemes lenne megvenni? 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
normált használok, lövésem sincs milyen a tömörített

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szuper Tono,és Jack

20227!

Hülye kérdés,de mivel nem tudom a választ megkérdezem:
a tömörített mentést jobb alkalmazni mint a normált? csak azért kérdezném,mert eddig még nem használtam..

20227!

Tono34
Sajna az Olasz Kupát úgy néz ki bebukom, a Juve hazai pályán megvert 1:0-ra. Torinóban nem sok esélyem lesz a visszavágón. Az vígasztal, hogy a 3. helynél rosszabbon nem végezhetek a bajnokságban, igaz nagyon elõbbre sem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
a másik iszonyatjó manager 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
grat Dzseki, iszonyatjóvagy <#taps>

Tono34
A klub eddigi legnagyobb sikere! Ráadásul az Intertoto kuából indultunk.

DONGUBA
grat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
grat!

JackDaniels
Jó kis meccs vót ez.😊

\"Never say never!\" W Churchill

DONGUBA
Es nem tolok be 500 kepet egy heten csak amit fontosnak erzek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ami volt elmult ugyerzem.

robotnyk
nem egyszer buktál már be ilyet, szal ne lepõdj meg ha vannak elõítéleteim
DONGUBA
Errol beszeltem alabb de te nem erted meg.
Igy adta a gep.Bezzeg ha egyesek tolnanak be ilyet amire volt mar ra pelda egybol hajbokolnal neki.

robotnyk
nem is kértem magyarázatot, szvsz tunoltad, szuverén jogod, nekem meg az hogy nem veszem be.
DONGUBA
Sorry de nem nagyon erdekel a velemenyed de nemhiszem hogy magyarazkodnom kellene.amugy 188 az abilityje

robotnyk
15 évesen? jah. 18-20 évesnél talán elhiszem, de még maxos potabilityvel sem fog neked ilyet generálni magától, sry. -.-
9csöves9
portugál ill. a hong kongi Happey Valley

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Fabio Capello
Nem is rossz kezdetnek 😄

Tono34
2 nap után folytattam a játékot.

Fabio Capello
Hát.... hosszú idõ után eljött az ideje hogy új gémet kezdjek... Ki milyen csapatokat ajánlana?

DONGUBA
ok

DONGUBA
koszi

5w0rdf15h
jó legyen 6+50% és megegyeztünk 😊

gabber_saviola
csoki Kapelló 😛 és minden érkezõnek csokoládé, jah meg iszonyat jók vagytok 😛

Fabio Capello
És boldog szülinapot Don Guba!

DONGUBA
eztis de ez semmi penzert nem akar jonni

Fabio Capello
Üdv mesterek, és grat mindenkinek!

DONGUBA
meg ezt is

DONGUBA
ezt meg most talaltam talan eljon

DONGUBA
8+50% VEGSO!!!!!

Sysfox
Mi ez? Online licit? 7+40%! 😄

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JackDaniels
Én is csak vicc gyanánt.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

5w0rdf15h
eh az már sok 😊 legyen 7+30% 😄

hali!

20227!

DONGUBA
10+50% a kovetkezo eladasbol😊

Sysfox
Szia Issey mester! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

5w0rdf15h
adok érte 5 millió eurot 😊