Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Bondzsornó Gabber! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
szevasz Dzseki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Üdv mindenkinek!
Nyári szünet van a Premier Ligában, nemsokára kezdõdik a VB az angolokkal, a csoport többi tagja: Argentína, Görögo. Kína. Kíváncsi vagyok, hogy mire jutunk.😊

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
<#eljen>

buon giorno Foxi <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sysfox
Amúgy üdv mindenkinek! <#wave>

Sysfox
A köszönés az alapvetõ mûveltség egyik formája, és nem spam.
A hozzászólásod viszont az. 😄DDDDDDDDDD

Csacsi
Ez jó volt. Olvasom a bannert. "itt nincs spam és off"...és az elsõ 3 hozzászólás köszönés 😄DD

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

andrijcar
Jó reggelt mindenkinek!

Forza Milan!

üdv mindenkinek
DONGUBA
reggelt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
úristen milyen meccs volt... a 75. percben lehoztam Rooneyt, ill. Van Nistelrooyt, és beállítottam Mikelt, ill. Johnt, jó kis cserék voltak 😊

be is dobtam a képet a galériámba 😊

saviola83
Nagyon izéli a csõrömet hogy pár ember mire lenne képes mondjuk az RBC-vel.Mert ha jól menne nekik akkor én végleg abbahagynám az egészet.

saviola83
Na eldöntöttem ha a köv meccsen kikapok akkor itthagyom az rbc-t és kezdek egy nagy bajnokságban tényleg egy középcsapattal.

gabber_saviola
buena sera

andrijcar
Jó éccakát !

Forza Milan!

zaki
lol, ligakupa döntõben a nottingham forest lesz az ellenfelem. anno 3X játszottam velük döntõt, 2-t elvesztettem, legutolsót éppen a man utd ellen 😊

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen>

gabber_saviola
Caracciolo Palermos korszakának elsõ piroslapja

andrijcar
Beilleszkedett a csapat a magasabb osztályba <#nevetes1>

Forza Milan!

zaki
thx<#email>

andrijcar
Hú vazze <#wow2>

Grat!<#awink>

Forza Milan!

gabber_saviola
<#eljen><#taps>

zaki

saviola83
SAjna újabb vereség a PSV ellen itthon.2-0 oda.Kapuralövés 9-9 az elején 1. kapuralövésbõl gólt lõttek mi meg sajna hadjuk ki sorra a helyzeteket.

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

gabber_saviola
abban van a sok pénz 😛

franc0
gyere topikomba mer sírni fognak
meg úgyis haldoklik

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
102 ifi bazmge.....mindig rácsodálkozom

andrijcar
<#worship><#worship><#taps><#worship><#worship>

Forza Milan!

andrijcar
Köszi szépen. Elhatároztam, hogy ezentúl mindig arról a városról teszek be képet háttérnek, amelyiknek a csapatát irányítom.

Forza Milan!

gabber_saviola

gabber_saviola
nah nem toom, miért ?

franc0
egyébként keveset jáccom, ha gépnél vagyok olvasok vagy msn izzik

franc0
ma generáltam egyet az Amsterdammal.

találd ki miért pont velük 😄😄D😄😄d

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps>

zaki
grat.

nagyon szép a háttered <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

andrijcar
túl vagyok az elsõ fordulón a Serie C1-ben. Kicsit mákos, de annál értékesebb gyõzelem. A Barca B-bõl ingyen igazolt Pitu jól mutatkozottb be

Forza Milan!

gabber_saviola
nem gáz az a 4*

zaki
és olyan nagy katasztrófa, hogy 4*-ak az edzõid? az nem rossz szerintem, sõt

mikor a foresttel kezdtem, hát ott sem igazán voltak ászok, bár akkor nem is ezt a taktikát használtam, hanem sajátot

zaki
szép

saviola83
Elhiszem csak sajna szinte minden edzésem 4 csillagos csak.És hát a játékosok sem nagy ászok.

gabber_saviola
Franco mester , Te nyomod most az efemet?

gabber_saviola

zaki
vagy próbálgasd ki az alaptaktikákat. foresttel simán bejött az 1ik, és most a man utdnél uazt használom

saviola83
Jah és eldöntöttem hogy ezentúl egy taktikát sem töltök le a netrõl hanem elkezdek magam csinálni.Bár eddig se ment de....

gabber_saviola
Az Én edzésem:

5w0rdf15h
sztem mind a 2 zsír, majd a Napoli mentéshez elkérném a skint<#lookaround><#lookaround>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki

nemlátoksemmitse

saviola83
Te a játékosoknál mindent beállítasz egyénileg vagy hagyod a csapat utasításra a dolgot?Szóval érted pipálgatod a játékosoknál és külön állítgatod?

andrijcar
Saját taktika. 4-4-2 két szélsõ kp felnyilazva. Minden csapatbeállítás középre van téve. persze akadnak meccsek amikor kontrajáték kell, kemény védekezéssel.
Van amikor totális letámadás stb. Ezt nem lehet általánosítani. Meccstõl függ. Jó sok játék után az ember már rutinból állítgat.
Na meg persze attól is függ milyen tulajdonságúak a játékosok.

Hogyan készítesz saját skineket? Átírod az alap skint?

Forza Milan!