Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saviola83
gabber megcsinálod az elb...ott képemet?

gabber_saviola
de, tökéletesen mondod

nálam ilyen 19 és 20as értékek vanak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

andrijcar
Ha jól tudom, akkor 18-as értéktõl ad 5 csillagot. mármint ha pl. az edzõ taktikai ismerete 18 vagy feletti, akkor 5 csillagos lesz az edzésnél. Vagy nem?

Forza Milan!

andrijcar
Üdv mindenkinek! Az értékek színeinél ha átírod a fájlt, nem kell új játékot kezdeni ahhoz, hogy megváltozzon a szín. Elég ha a beállításoknál ide-oda állítod a skineket. Egyébként a turnstyle skin-nél nem tudtam átállítani a színeket, de az összes többinél sikerült.

Forza Milan!

gabber_saviola
nálam azért van mindenhol 1 edzõ, mert én ilyen költséghatékony üzemmódban nyomom az efemet, és a legjobb edzõket alkalmazom és ahogy látad midehol 5 csillag van az edzésekben

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
huh bazz ezt elrontottam gabber kijavítanád bocsika

JackDaniels
Az enyém gy néz ki. Én nem spórolok az edzõkön.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

saviola83
Ok mindjárt.

JackDaniels
Tolj már be az edzéseidrõl képeket!

JackDaniels
Igen, ez így igaz.

saviola83
A kapusomnak köszönhetõen kikaptunk 3-0 ra a fiorentinától.Úgylátszik hozom a formámat.

QuentinT
Próbáltad már azt, hogy egy taktikát egy évig végig vinni? Az elsõ évemben én sem vertem szét mindenkit! Ráadásul, az új játékosoknak sem árt idõt hagyni a beilleszkedéshez. Hacsak nem a világ legjobbjai és a világ legjobb edzõi foglalkoznak velük. Szerintem - és tisztelet az esetleges kivételeknek - itt sem úgy kezdett mindenki, hogy a legelsõ játéka alkalmával vereség nélkül vitt végig egy szezont és megnyert minden létezõ kupát!

saviola83
Köszi nekem is hasonlóan van.akkor megnyugodtam hogy nem ebben van a baj.Akkor már tuti hogy az hogy nem tudok normális taktikát csinálni.

QuentinT
Tessék:

McFrost
Kössz Jack!

Szavióla nyolcvanhárom!
nálam az edzéseknél mind gyenge és ha jól emléxem akkor a 9 értékbõl csak 4 5 csillagos van a többi 4 és mégis fejlõdnek mint a barom!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

saviola83
Te be tudnál nyomni egy képett errõl a részrõl vagy bárki aki most itt van?

QuentinT
Az az értékelés attól függ, hogy mennyire jó az edzõ és hogy egyszerre mennyi játékossal foglalkozik. Az edzõ leterheltségének értékét mutatja! Akkor kell egyszerre több, ha egyedül már nem bírja, mert akkor a hatékonysága is csökkenni fog. Szerintem....

saviola83
Köszi a hozzászólást de félreértetted.Ha tovább olvasol megérted miért.De elmondom.Az volt a felvetésem hogy ott ahol az edzõket állítod be hogy mit csináljanak és ahol a csillagok vannak ott mellette van olyan hogy gyenge vagy átlagos vagy kemény.Neked az pl hogy van.Mert még a játék megjelensekor páran azt mondták hogy gy edzést több edzõ csináljon pl 2 hogy le vegyék a terhet egymásról de pl gabber minden edzéshez csak 1 edzõt jelölt be.

JackDaniels
Lejjebb olvastam, hogy az edzéseid nem kemények, csak közepesek. Sztem nyugodtan használd a gabber féle edzést, vagy elküldöm az enyémet, asse rossz.😊) és sztem úgy állítsd, hogy a nagyon keményetõl egyel visszább. Mondjuk legyenek jó edzõid, mert amúgy fáradni fognak a játékosaid, de egy darabig mindenképpen keményen toljad és ha fáradnának, akkor vegyél vissza 1-2 hétre. Próbáld ki, hátha bejön.
Sztem ez volt a gondod nagyobb csapatok esetén is, mert ha nem gyakorolnak eleget a profik, akkor õk is elfelejtenek focizni.😊 Persze ez csak az én véleményem.😊<#wave>

JackDaniels
Szépen "melegítettek" a srácok az új szezonra.😊

QuentinT
Akkor próbáld úgy ki, mert nekem is csak úgy jelentek meg az új színek a játékosok értékeinél!

saviola83
Nem indítottam új játékot de ahhoz szerintem semmi köze.Akkor a fórumokon ahhol ehhez kapcsolódva írtak ott megemlítették volna.

JackDaniels
Üdv mindenkinek!

Naon nagy Grat a BL gyõzelemhez.😊<#taps><#taps><#worship><#worship><#taps><#taps><#worship><#worship>

QuentinT
Lehet, hogy én vagyok túl láma az adott témában, de a színek átírása után indítottál új játékot? Merthogy a régi mentésedet nem változtatja át!

saviola83
Pedig úgyis próbáltam hogy két skin fm colours fájlját kicseréltem.De ugyanaz marad.Mintha valahol megjegyezné a gép hogy milyen volt a fájl.

saviola83
Én is ezt és ugyanígy írom át de egyszerûen nem változik

fernando torres
yoreggelt all

franc0
http://www.thedugout.net/help.php?action=show&cat=5&subcat=&id=90

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
fm colours

Fabio Capello
Üdv érkezõk! És viszlát távozók 😊

McFrost
kössz!😊
hail érkezõk!
én megyek talán holnap leszek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
szegasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
hali és grat mindenkinek!

Avanti Crociati!

saviola83
És te hogy csinálod a progival vagy átírással.Ha átírással akkor melyik fájlt írod át?

franc0
nekem se mindig megy, állítgatom a skineket, újraindítom a gépet eccercsak jó

saviola83
Hali all.Még sajna most sem sikerült a játékosok neveinél az értékeket átírni.Valamiért nem sikerül pedig a progival is próbáltam meg a fájl átírással is.😞

gabber_saviola
<#wave>

QuentinT
Köszönöm az infót! Szánom-bánom, de csak kb. 3 napnyi termést olvastam vissza, mert tegnap este már nem volt energiám többre.... azt még megnéztem, hogy Gabber milyen szépen lefordította a patch-rõl szóló angol nyelvû információkat valamilyen ciril betûs szövegre<#nyes> De egyelõre én sem terveztem emiatt új játék indítását... csak ha ti úgy nem értékelitek, hogy feltétlenül szükséges, mert annyival jobb lesz tõle a progi..

dartonita
ugytudom tobben is.en meg nem

asfa
hali!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

gabber_saviola
gatulálok

dartonita
htx 😊

QuentinT
Szép napot Mindenkinek! Hatalmas gratuláció a szenzációs eredményekhez! <#taps><#worship><#taps> Sajna most 5 napig nem igazán voltam net közelben így lemaradtam pár dologról.... használja már valaki a 6.0.3. patch-et?

asfa
szeva grat <#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

dartonita

masnapos fejemnek kimondottan kellemes meglepetest okozott a B csapatom 😊

gabber_saviola
szeva Dart

Fabio Capello
Helló

dartonita
joreggelt 4all

McFrost
Kössz mindenki, az eredmény még éjjel született csak bealudtam😊

Fabio Capello
Hi managerek!

Óriási grat McFrost!