Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Akkor inkább abbahagyom
pls htx!
Avanti Crociati!
Fegyelmezettség: 20-as <#nevetes1>#nevetes1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szoval maradj a telodon találhato "isteni király csucsszupi" játéknál!
Divatcsapatok OLÉ!
Tavaly született <#nevetes1>#nevetes1>
Kezd mondjuk a Real Madriddal és késõbb úgyis ráérzel.
Senki sem született úgy, hogy a köldökzsinórját FM-ezés közben kellett elvágni.
Ha mégis akkor elnézést kérek az illetõtõl, és tisztelet a kivételnek 😊
Az elsõ szezonokban bejutottam a BL-be és kerestem egy csomó pénzt, de a nagycsapatok mindig szétszedtek.
Ja, és még valami. A mai sztárklubok generációi már kiöregedtek és az utánpótlás korántsem olyan kimagasló, mint korábban.
(Mondjuk ez szerintem egy hiba a játékban...)
Ezt magyarázza meg valaki nekem.Bari meccseken meg kupa meccsen a selejtezõben 6 meccsen 6 gyõzelem 17-1-es gólaraány.
Hmmm...
Ebben a köszönés dologban van némi igazság.
JUHÉÉÉ.
És erre csak 2022-ig kellett várni.
Akkor elvileg még mi is élni fogunk <#vigyor3>#vigyor3>
A FAQban minden alapvetõ megvan ahhoz, ami a játékhoz feltétlenül kell.
Egyébként a játék egyáltalán nem ingyenes - hasonlóan a többihez.
Hacsak ugye nincsenek meg a lehetõségeid ahhoz, hogy valami olyan utat válassz, ami felment az anyagi térítés kötelezettsége alól.
(És itt most nem arra gondolok, hogy ajándékba kapos valakitõl <#nyes>#nyes>)
Ugye tudod, hogy a Google mire való??
\"Never say never!\" W Churchill
Mondanátok nekem 3 Fiorentina kaliberû védõt? középre vagy jobb oldalra? 3 védõre összesen lenne 13millió fontom...(kicsit alakítani akarok a védelmen túl sok gólt kapok..)ja és 2008ban vok
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mondanátok nekem 3 Fiorentina kaliberû védõt? középre vagy jobb oldalra? 3 védõre összesen lenne 13millió fontom...(kicsit alakítani akarok a védelmen túl sok gólt kapok..)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A 12. fordulóban épp õket fogadom. Elõtte megyek a Modenához, akik épp mögötem állnak a tabellán. Jó lenne 4 pont ezen a két meccsen.
Forza Milan!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
miért kéne újra felrakni a "Logo, mez, magyarítás, fényképek stb stb." ?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Srácok érdemes feltenni az új pecset?eltelt már pá nap mik az észrevételek?Csak azért érdekel, hogy érdemes, mert uténa mindent megint fel kell tölteni!Logo, mez, magyarítás, fényképek stb stb.!szóval érdemes?
Na meg most már nem ártana Euróa színpadára is kilépni.
Forza Milan!
a mérete jó volt a képeidnek ,csak ne torzuljon
Mr. Gabber! Mekkora csökkentési arányt alkalmazzak 1024x768-os felbontásnál, hogy ne nagyon torzuljanak a betûk és 200kB alatt maradjak?
Forza Milan!
Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2006\cache\
és
\data\cache\
Egy olyan problémám van, hogy töltöttem le válogatott mezeket(dél-amerikai,afrikai, európai stb) és van olyan válogatott pl.anglia,brazília,argentína, szóval jószerivel a nagy csapatok, akiknek nem jön be az új mez a játékban(tehát az alap mez van bent).Egy csomó mez jó, de nem tudom, hogy a többieké miért nem jó. Ebben kérném a segítségeteket!
Köszi!
A csatároknál kissé feljebb kellene venni a rögzített helyzetek gyakorlását, a támadásból pedig vegyél lejjebb.
Középpályán a védekezés, löves visszább, erõnlét, rögzített helyzetek, támadás, feljebb.
Védõknél a lövést leveheted nullára az aerobickot told feljebb. Labdavezetés is mehet lejjebb.
\"Never say never!\" W Churchill