Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
úgy is jó 😛

zaki
akkor csak vágd ki a lényeget 😊

Szega87
egy sima képszerkesztõ képes rá ^^

zaki
<#wow1><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

DONGUBA
aham<#ravasz1>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sajnálom, de képtelen vagyok rá.
Akkor inkább abbahagyom
Fyrex
nah jo én befosok mosmá ha nem kezded el lekicsinyiteni a képeidet ^^

pls htx!

Avanti Crociati!

zaki
hu bazzeg <#guluszem1><#eljen>

zaki

<#wow2>

Jó lennél edzõnek a játékban. <#nevetes1>
Fegyelmezettség: 20-as <#nevetes1>
gabber_saviola
gratulálok mindenkinek az eredményekért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

olympus
igen fizetni kell érte 10000 Ft havi elofizetés!
Szoval maradj a telodon találhato "isteni király csucsszupi" játéknál!

Divatcsapatok OLÉ!

Itt egy gyöngyszem: Szûcs László (16 éves)
Tavaly született <#nevetes1>

Miért nem kezdesz valami bazi erõs klubbal?
Kezd mondjuk a Real Madriddal és késõbb úgyis ráérzel.
Senki sem született úgy, hogy a köldökzsinórját FM-ezés közben kellett elvágni.
Ha mégis akkor elnézést kérek az illetõtõl, és tisztelet a kivételnek 😊
Hát az az igazság, hogy a taktikám egy mezei 4-4-2, némi átvariálással. A lényeg szerintem nem abban van, hanem abban, hogy rengeteg pénzekért kivásároltam az edzõket sztárklubokból, akik képesek 5* os edzésre és az, hogy a játékosaim fizikai paraméterei átlagosan 15 fölött vannak.

Az elsõ szezonokban bejutottam a BL-be és kerestem egy csomó pénzt, de a nagycsapatok mindig szétszedtek.

Ja, és még valami. A mai sztárklubok generációi már kiöregedtek és az utánpótlás korántsem olyan kimagasló, mint korábban.
(Mondjuk ez szerintem egy hiba a játékban...)
saviola83
Milyen taktikkal nyomod.Milyen edzés?

saviola83
GYerekek iszonyat jó vagyok komolyan mondom.Szerintem nálam rosszabbul senkinek nem megy ez a játék.3 meccs 3 vereség. 0-3, 0-4 , 0-3
Ezt magyarázza meg valaki nekem.Bari meccseken meg kupa meccsen a selejtezõben 6 meccsen 6 gyõzelem 17-1-es gólaraány.

Hmmm...
Ebben a köszönés dologban van némi igazság.
AZ ÚJPEST A BAJNOKOK LIGÁJA UTÁN AZ EURÓPAI SZUPERKUPÁT IS MEGNYERTE!!!
JUHÉÉÉ.
És erre csak 2022-ig kellett várni.
Akkor elvileg még mi is élni fogunk <#vigyor3>

No ez azért így ebben a formában nem igaz.
A FAQban minden alapvetõ megvan ahhoz, ami a játékhoz feltétlenül kell.
Egyébként a játék egyáltalán nem ingyenes - hasonlóan a többihez.

Hacsak ugye nincsenek meg a lehetõségeid ahhoz, hogy valami olyan utat válassz, ami felment az anyagi térítés kötelezettsége alól.

(És itt most nem arra gondolok, hogy ajándékba kapos valakitõl <#nyes>)
JackDaniels
Ha betolod valahova a képed, elõször illik köszönni.
Ugye tudod, hogy a Google mire való??

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
Hello all!!

Mondanátok nekem 3 Fiorentina kaliberû védõt? középre vagy jobb oldalra? 3 védõre összesen lenne 13millió fontom...(kicsit alakítani akarok a védelmen túl sok gólt kapok..)ja és 2008ban vok

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Hello all!!

Mondanátok nekem 3 Fiorentina kaliberû védõt? középre vagy jobb oldalra? 3 védõre összesen lenne 13millió fontom...(kicsit alakítani akarok a védelmen túl sok gólt kapok..)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

andrijcar
10 forduló után 4. vagyok a Serie B-ben, 3 ponttal lemaradva az elsõtõl(Napoli)
A 12. fordulóban épp õket fogadom. Elõtte megyek a Modenához, akik épp mögötem állnak a tabellán. Jó lenne 4 pont ezen a két meccsen.

Forza Milan!

Szega87
READ the FAQ

saviola83
ez is nagyon jó meccs volt.

gabber_saviola
Én eddig csak a magyarosítást raktam mindig újra

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
õ is zsír, kiegészítõembernek tökéletes, jól nyomja

miért nem kell?én amikor feltettem az elõzõ pecset mindent újra kellett tenni!magyarítást is!ezek szerint itt nem kell?
DONGUBA
hopp eltunt a seggnyalo uzi😛PPP ez is eltunik beztos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
Román <#smile>

gabber_saviola
szevasz

miért kéne újra felrakni a "Logo, mez, magyarítás, fényképek stb stb." ?

DONGUBA
mostmeg ajax?😊))

asfa
<#wow2><#eljen><#eljen>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zaki
ajnálom ezt a pléját mindenkinek <#eljen>

Csõ Mindenkinek!

Srácok érdemes feltenni az új pecset?eltelt már pá nap mik az észrevételek?Csak azért érdekel, hogy érdemes, mert uténa mindent megint fel kell tölteni!Logo, mez, magyarítás, fényképek stb stb.!szóval érdemes?
andrijcar
Nálam sokkal élesebb marad a kép, ha PNG-ben van elmentve.

Forza Milan!

andrijcar
Kösz szépen. Már alig várom, hogy végre elsõ ligás legyek. Amint gazdag lesz a klub, tizesével vásárlok majd 50%-os résztulajdont a fiatalik zseniknél. 😊
Na meg most már nem ártana Euróa színpadára is kilépni.

Forza Milan!

gabber_saviola
csoki

a mérete jó volt a képeidnek ,csak ne torzuljon

gabber_saviola
sok sikert és hajrá

Ave All!

Mr. Gabber! Mekkora csökkentési arányt alkalmazzak 1024x768-os felbontásnál, hogy ne nagyon torzuljanak a betûk és 200kB alatt maradjak?
andrijcar
Nyári szünet Olaszországban. Készülök a Serie B-re. Két fiatalt igazoltam (17évesek) ingyen, meg egy török védõt. Pénzem ugye nincsen. szerencsére átlendültem pozitívba miután átutalták a következõ idény televíziós pénzét (2.000.000) így jelenleg 600.000 az egyenlegem. talán ezt a szezont már nyereséggel zárom. Fõleg ha feljutnék a Serie A-ba 😊

Forza Milan!

gabber_saviola
a dokunemtumokban lévû cache és a gémben lévõ cache könyvtárat töröld és okés ha jó helyre raktad a mezeket

Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2006\cache\

és

\data\cache\

Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy töltöttem le válogatott mezeket(dél-amerikai,afrikai, európai stb) és van olyan válogatott pl.anglia,brazília,argentína, szóval jószerivel a nagy csapatok, akiknek nem jön be az új mez a játékban(tehát az alap mez van bent).Egy csomó mez jó, de nem tudom, hogy a többieké miért nem jó. Ebben kérném a segítségeteket!
Köszi!
saviola83
Köszi kipróbálom

JackDaniels
Miért rontottad el? Sztem maradhat.

A csatároknál kissé feljebb kellene venni a rögzített helyzetek gyakorlását, a támadásból pedig vegyél lejjebb.
Középpályán a védekezés, löves visszább, erõnlét, rögzített helyzetek, támadás, feljebb.
Védõknél a lövést leveheted nullára az aerobickot told feljebb. Labdavezetés is mehet lejjebb.

\"Never say never!\" W Churchill

saviola83

saviola83
töröld és beteszem mégegyszer

gabber_saviola
mit csináljak vele? töröljem?

saviola83
Ilyen az edzõi stáb az edzésemet lejjebb láthatjátok.ezekben van hiba szerintetek?