Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
az oldalon klikk erre :

és kiválasztod ezt:

SERVER: FileFront US Distro #10
WAIT TIME: No Wait Download

és klikk ide:
Please click this link to start the download.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

andrijcar
<#worship><#taps>

Forza Milan!

Holdpro
Hatalmas meglepetés volt hogy Waltner csereként bejött a sérült helyére és mit mutatott.. 2. meccsemen végre nyerni tudtam de hogyan <#hehe>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

andrijcar
Közben a ZTE 16-0 -val ütötte ki a Veszprémet a Kupa negyeddöntõjében (11-0 ill. 5-0) <#wow1>

Forza Milan!

Honnan ez a gyülölet kisapa,nem vagy rendben?
elirtam,de tényleg igaz,ha még ezen tiprodsz
andrijcar
Mondjuk nem tudom mit akar, mert az én szerzõdéshoszabbításomat is elutasítja <#nemtudom>

Forza Milan!

andrijcar
Annak aki priviben kérte:

A Turnstyle skin.

Forza Milan!

Holdpro
Tonó bácsi "parazst" lettem <#vigyor2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Innen csak login-al tudom letölteni?
mirõl beszélsz milyen topikban?kérdezni szabad,amugy nem téged kérdeztelek.ne légy parazst légyszives!/több patchet szedtem,nem müködtek,szerinted gáz megkérdezni ezek után.kösz gabber!!!
Tono34
<#wow1>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

andrijcar
<#mf2>

Forza Milan!

gabber_saviola
nem gyenge <#wow2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nincs mit, ott volt a szmájli a mondatom végén 😛

és sok sikert

andrijcar
Mint pécsi az egyik szemem sír, a másik nevet

Forza Milan!

Holdpro
ne várj sokat tõle, topicjában is alakított 😄

köszi és sorry
gabber_saviola
ne csináld már ezt velem -.-

gyk: faq-ban ott vannak a peccseknek letölhetési helyei, és van egy filefrontos link...nah azt

mi az a filefrontos?
gabber_saviola
csoki érkezõk

gabber_saviola
ott a faqban a filefrontos azt szedd

gabber_saviola
így igaz

Tono34
Nem lesz sétagalopp a szezon vége:

+ az Olasz Kupa döntõje a Juve ellen.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

HI!+ilyenek vannak h boxed,transfer window melyiket válasszam???
Hi!fontos lenne 603 patchek közül melyik verziot szedjem,xp prof. pc re???help
Tono34
Ha nehezen is, de bejutottunk a döntõbe, ahol megint a Juve lesz az ellen.
Lazio-t verte ki Hazain 1:1 idegenben 5:0.

andrijcar
A játékos keresés opcióban gyorslistára teszem azokat a játékosokat, akik hozzám igazolnának, vagyis akiket az assziszt kiszûr. Közülük is azokat kaik értéke legalább 5M font. Amikor ingyenesen igazolhatóvá válnak, ajánlatot teszek nekik. Aztán amint hozzám érkeznek, egybõl eladásra ajánlom õket. Ebbõl szezononként lehet 10-20M-t keresni. Plusz ugye a BL pénzek, a TV jogdíjak, a szponzori éves 1M na meg persze az egyre növekvõ jegyeladások. A stadion már 32750-es.

Forza Milan!

Holdpro
Avellinonak nagyon jó Tartalék és U20as csapata van már most kezd meglátszani a munkám..

Holdpro
Olasz Seria A-ban is az van hogy 1 szezonban csak 1 EU-n kivüli játékos jöhet ?
Seria B-ben igy van 😞

saviola83
Reggelt all!Huh vagyis már dél van akkor jó napot😊

gabber_saviola
csoki érkezõk

zaki
Üdvözlet

<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

andrijcar
Íme a Loki pénzügyi helyzete: Üdvözlet mindenkinek!

Forza Milan!

Holdpro
Elsõ Bajnokimon felemás érzésekkel de megmutattam hogy ez a csapat nem kiesõ jelölt..

Holdpro
jóreggelt
<#integet2>

Tono34
Kezman Nélkülözhetetlen 😊

Tono34
<#wave>

gabber_saviola
tiszteletem uraim

berakva a faqba

zaki

köszi, elõszõr nem tudtam bemásolni mert lemezolvasási hibát jelzett ki, (german.ltc fájl volt ebbe a fake.inc-es mappába) amikor másodszor letöltöttem már fakeinces maõõába fake.inc fájl volt benne és így már jó volt, nemtom hogy elõszõr mi a szart töltött le de mind1 így már jó, köszi

Tono34
Meg az, hogy most kaptak ki elõször.

zaki
napot, ez igen, grat. a juve 8 kapott gólja durva

zaki
hello, data/db/inc/all

Tono34
Napot!

Ami különösen szép ebben az az, hogy a massina tök utolsó.

hello all, elfelejtettem hogy hova is kell bemásolni a german.ltc fájlt (a német válogatott nem legyen szürke)

köszi a segítséget

Jó reggelt és játékot mindenkinek!!!
sza23
Grat Andríjcar!<#taps>Lehet, hogy már elcsépelt kérdés, de Te szoktál írni a sport1-nek smsket?

Maiak közûl Frey, Stekelenburg.<#eljen>

zaki
az igen, biztos jó pléja lehetett, ha ennyit tejeltek érte... <#wow2>

anyagilag hogy állsz?

zaki
én is kapus voltam, kb 8 évig fociztam versenyszerûen, nekem is az 1ik példaképem volt <#vigyor>

maiak közül Buffon, és Casillas a kedvencem <#vigyor2>