Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ne eröltesd ezt a gabber_csomagot.....feltelepítését nem neked találták ki -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

így is a nagy semmit tölti le😊
szerintem a mozillával van valami gond. Megpróbálom explorerrel
\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\graphics\pictures\players\eng\premier league\
ide rakom az elit angolt és könyvtárakba.
Hogy szedjem jól? Úgy csinálom mint már vagy százezer dolgot is leszedtem netrõl és ahogy a part1-et is. De az lejön a többi meg leszedi az üres mappát.😊
gabber_saviola
fájreksz csak keményen <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem mindegy h a face-kat hogy illeszted,mappába kell,nem csak beszórni!gabberek müködnek!szeddjól
Most már eljutottam odáig, hogy a MAN UTD skin pakkot beraktam és mûködik. Valamint bármilyen skin könyvtár mûködik amit berakok.
Viszont: grabber csomag nem. Az 1-est tudom kinyitni és elrakosgatni a megfelelõ helyre.(viszont így sem jelennek meg a logok stb.) A 2,3,4,5,6 part viszont letöltés után üres. Végre árulja már el valaki mi a probléma?Nem lehet hogy rosszak azok a filek?
És még mindig nem mûködnek a játékosok arcai. Pedig oda rakom õket ahová írják.
LÉGYSZI HELP!
2012 eb magyarország bronz érem!!!!lassan de fejlesztem a magyarfocit.Real hoz mentem,miután milannal mindent nyertem.real ban 3 magyar játszik+fiataloknál sok magyar arc,real edzés komoly nekik.kb 5 év és vb-t akarok nyerni+realal hiányzik még a bl-ehez a gépnek is lesz pár szava,föleg a vb hez,nemtom h engedi e?
Tono34
Catania kap 70 000 000 eurót a TV-s jogdíjakból 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Holdpro
Könnyed gyõzelem a 2. ellen

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

chelseafan
Sziasztok!

ok!köszi
Fyrex
te meg töltsd végre le gabber grafikai csomagját az bõven elég...

Avanti Crociati!

Fyrex
ne osszad már az észt pont TE!

Avanti Crociati!

Holdpro
3. otthonában

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

bövebben?
Sziasztok!
Még régebben írtam azóta új híreim vannak a csapat háza tájáról!
Mint ismeretes a Ledds csapatával indultam el a Coca Cola Championship küzdelmeiben elég nagy banki tartozással!
Most március elején járok 2006-ban:Nagy meglepetésre a csapat egy elég érdekes Liga Kupa döntöben ahol nagy meglepetésre a Plyhmout volt az ellenfelünk 2-0-ra nyertünk és igy egy Kupát már bezsebeltünk(mint írtam nagy megelepetésre)
A bajnokságban mint ismeretes 46forduló van mi a 35fordulónál járunk és 74ponttal vezetem a bajnokságot míg a 2. Sheffiel Unitednek 71pontja van tehát elég szoros a bajnokság és most játszom a Crystal Pal. csapatával aki a 3.69ponttal.
Tehát jövöre már biztos Uefa kupa már csak az a kérdés melyik osztályba!
Majd rakok be képeket ha tudok a csapatról!
Továbbbi jó managerezést majd jelentkezem!
gugli

hi!magyar válogatott logoját szeretném,semilyen oldalon nem találom,van tippetek?köszi
Fyrex
detto, nekem is bejelentették ha emlékeim nem csalnak 😊

Avanti Crociati!

Tono34
A vezetõség bejelenti, hogy talajfûtést tervez a stadionba.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Grat!

Nekem sajna nem jött össze a bajnokság, de az olasz kupa és a bl igen.

Fyrex
-fájreksz még mindig suliból-

tegnap éjszaka énis befejeztem a szezonomat

serie a gyõzelem
bl gyõzelem
olasz kupa elõdöntõ

Avanti Crociati!

gabber_saviola
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Holdpro
Nehezen de továbbjutottunk

Tono34
Catania 20 helyet elõrelépve jelenleg a 19. az Európai Klubranglistán.
Palermo a 2.

Holdpro
ma volt róla szó, elvileg 5

Tono34
Hány év után kapnak olasz állampolgárságot az idegenlégiósok?

Tono34
Új-Zéland kijutott a 2010-es VB-re. Argentínától mindjárt kaptak is egy sima 5:0-t. Még lövésül sem volt.

Holdpro
Nehezen megy mostanában

Tono34
Remélem sikerül újra nyerni a BL-ben.

gabber_saviola
<#eljen>

Holdpro

Tono34
Genro elfogadta az új szerzõdését a Real-nál (hála az égenek), elõtte nem akarták 24 milláért elengedni, de az új szerzõdésben benne volt a 23,5 millás elengedési záradék 😊

zaki
sok sikert<#eljen>

zaki
simán. én az atleticotól vettem meg anno 25-ért, és egy vadálllat

saviola83
Köszi

Tono34

gabber_saviola
ejha -.-

gabber_saviola
tökjó, grat

saviola83
Huh én ilyen pléjákról csak álmodozhatok.😛

Tono34
Genro-t kivásároltam a Real-tól. 23,5 millió eurót adtam érte. Remélem beválik.

saviola83
Harmadik lettem a menedzserek között.Custódió lett az év ifije és a legjobb idegenlégiós Lucarelli 30 góllal gólkirály és a 2. legjobb játékos a ligában Passoni pedig a legjobb olasz játékos.
Jah és ingyen leigazoltam Virg-t szerinzóted megérte?

saviola83
NEm is merem mondani.a sok siránkozással és 1-szeri visszatöltéssel 4. hely.

gabber_saviola
szevasz, hányadik hely?

saviola83
Reggelt all vége a szezonomnak.

gabber_saviola
nem szégyen, Én is sokat használom a "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" modult, vagy magát a visszaolvasást -.-

ha nem válaszol senki akkor talán rászánom magam. Végülis csak 47560 beírás van elõttem😊
Tono34
Ne a megfigyelõnél keresd. A játékos keresésnél.

gabber_saviola
hát ha Én ilyen kérdéseket tennék fel, akkor tuti szánnék egy fél órát a visszaolvasásra mert gondolom, hogy páran tették már fel ezeket a kérdéseket....mondom Én -.-

csoki mindenkinek és grat