Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sza23
aránytalanúl nem akarom túlfizetni õket!Még 1xer megpróbálom egy feljavított szerzõdés ajánlattal.Sajna egyrõl már le kellett mondanom, mert bayern 5 milláért sem edja el, pedig még csak 17 éves.

franc0
Ezt a szûk keretet sikerült összerántanom. Szerencsére ezek mind olyan minõségû játékosok, hogy szimpátia alapon mûködik a beválogatás.
A 2 jobbszélsõ Mario Santana és Mariano Gonzalez lenne, ha Maxi és Galleti nem lennének Madridosok...
Ellenben kárpótlásként nézdcsak Gábor ki a 3. számú kapusom 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

gabber_saviola
sziasztok érkezõk és gratulálok nektek

Franco ez nem semmi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franc0
a neve nekem se, de az utánpótlást már házon belül is neveli 😄

saviola83
Sajna nehéz ez a fradi szinte minden ziccert kihagynak jó nagy a kihívás.Hajrá fradi.

McFrost
pézmagot nekik!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sza23
Szeva!
Találtam 1-2 fiatal tehetséget, csak az a baj, hogy nem akarnak eljönni hozzám, mondván túl fiatalok, hogy országot váltsanak.Esetleg vmi tipp?

McFrost
állat jóak vagytok, Franco király fõleg, meg az a srác aki 20-ból 20-at nyert a Chievoval nem jut eszembe a neve😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
na helló mindenki, még neked is egós😄DDD

franc0
A legcsodásabb üzenet amit manager kaphat.
Pedig be sem jelentkeztem.
/2008. aug. 24, nemzetiségem magyar/

saviola83
Már találtam egy superpackot.Nem tudom az jó lesz-e.

gabber_saviola
http://fifahungary.com-on ézzél körûl

de lehet elpaszom a hétvégémet egy komplett Magyar csomagra <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
hali all.Valaki tud mondani nekem egy magyar mezcsomagot hogy honnan tudok letölteni?

Sysfox
A törvény megengedi, hogy eredeti lemezrõl másolatot készítsen az ember, és azt használja legálisan. Legalábbis tudomásom szerint. Szerintem õ is erre gondolt, de azért a smiley a lényeg a végén...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Hali Ajax!

Koszi a valaszt... pontosan mit is jelent az, h "biztonsagi masolat". hol lehet azt beszerezni?
gabber_saviola
szevasz

Holdpro
Jóreggelt all <#wave>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

gabber_saviola
hajrá-hajrá, Én szurkolok neked

Sysfox
Egyszer én is bajnok leszek a Blackburn-nel...<#bee1>
de nem idén az már tuti...

gabber_saviola
Szevasz Foxi, grat neked is <#smile>

bár most leszek idén 7x-es <#hehe>

Sysfox
Grat a bajnoki címhez...Ehhez is...<#eljen><#worship>

Amúgy üdv! <#wave>

gabber_saviola
helloka mindenkinek

üdv a topikban és sok sikert
(6.bajnok a Palermo<#smile>)

sza23
szeva!
Én személy szerint "biztonsági másolatot"<#eplus2> használok.Eddig semmi problémám nem volt, de ha akadt is vmi, akkor itt a segítõ szándékban nincs hiány.Szal, ha meg tudod oldani a játék olcsobb beszerzését, akkor szerintem ne habozz!

Hello mindenki!

En csak most kapcsolodtam a forumhoz, es a jatek elozo reszeinek lelkes rajongoja, jaccoja voltam, vgyok. Azt szeretnem megtudni toletek, h Az FM2006-ot shopban vettetek v letoltve a netrol??? nem nagyon ertek a dolgokhoz, bar azt sejtem, vagyis osszeraktam mar annyira dolgokat, h a letoltott jatekokhoz nem mindig megy a patch, a kiegeszito... igaz ez? szoval szerintetek megeri a 10000koruli osszeget? de hule vagyok, hat a fanoktol kerdem... na mind1. a lenyeg, h azert lattam itt olyan dolgokat, amiket en nem nagyon tudtam, tudnek veghezvinni, (veretlen atletico, palermo 1. hely, hull clubvilagbajnok), de attol fuggetlen lelkes rajongoja vagyok a kateknak. a valaszokat elore is koszi. agyapong, aki attila
sza23
jo reggelt mindenkinek!
<#wave>

Tono34
Napot! Grat Nektek!

Kezman-t eladni vérlázító 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
jah meek csucsukálni, de hátha Te képes vagy Holdpro-val eldumálni <#hehe>

jó éjt Atesz, és jó éjt a többi managerneki is persze

franc0
az én szívemnek 3 csücske van

Torres, Petrov, Antonio Lopez <#smile>

közben cigi, ha elmész jóéjt

gabber_saviola
<#eljen><#worship><#taps>

franc0
megszámoltam nektek , 16

franc0
no most ki fogok kapni, az egész keretben csak ilyen kevés spílám van -.-
meg lehet számolni hány õs-Atletico-s maradt
ja, még jön Sergio Ramos, 6,75 minfee

gabber_saviola
köfi, nagyon bejönnek nekem ezek a generáltak...némelyik már a szivem csücske -.-

franc0
garat
nem untsi a túl sok generált pléja?

Holdpro
jó8 all <#wave>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
még 1x kihívtam és 5 másodperc volt a meccsbõl amikor csatár az üres kapuba lõtt félpályáról..

gabber_saviola
grat, mert te is gratulálsz mindenkinek -.-

Holdpro
Hogy ne csak gyõztes meccsek legyenek itt.. Sir Moon mester elmondta hogy nem egyszerû egy alap csapatból bármit is kihozni, de nekifogunk

gabber_saviola

franc0
tuti nem, sry 😞

gabber_saviola
14 másodperc, nyertem? <#smile>

franc0
köszi, Te is csak lusta vagyok

franc0
Leírom még hogy estem ki a BL elõdöntõben, tanulságos. Nagyon elszontyolodtam 😞

Ellenfél a Man Utd. Hazai pályán kezdek.
1-1 az állás, utolsó perben tizihez jutnak, Rooney büntet. Otthon kapok ki!

Visszavágó. Az elsõ félidõben Fernando Genro 3at bepakol!!!
Azaz összesítésben 4-2 ide, nekik 3 gól kéne.
Az 50. perc környékén kiállították tõlem Antonio Lopez-t.
És innentõl ami jött, rémálom.
Felfoghatatlan.
Egymás után szoptam be a gólokat, 5-mél álltak meg. Egyszerûen tehetetlen voltam.

Itt a beszámoló vége.

franc0
A szezont Martin Petrov 35 assziszttal zárta, megéri azt a heti 70ezer fontot😊

Kaptam egy érdekes üzit a szezon vége fele, miszerint az egyik ukrán AMC-m és az assistantom /Pincolini/ utálják egymást. Számomra új volt.

gabber_saviola
jó vagy grat <#taps><#taps><#taps><#taps>

franc0
A személyetben 14 world class emberkém van. Minden edzés természetesen 5 csillagos.
Csodás volt látni hogy a fiataljaim úgy érnek be mint a körte.
Ráadásul generált nekem a gép egy srácot, aki 1 év alatt rengeteget fejlõdött, az U18as bajnokságban kb 50 gólt vert, pot ability 180.
Mégis a kedvencem:

franc0
Télen eladtam Mateja Kezman-t a Real Madridnak 10 millió fontért, a helyére Llorentét hoztam 15-ért.
Így összeállt a félelmetes "Fernando csatársor".
Mindenki aki az alábbi 3 fickó közül akármelyiket le tudja igazolni, ne habozzon!

franc0
Itt a bajnokság végeredménye.
Sajnos becsúszott 2 döntetlen, érdekesség hogy mindkettõ hazai pályán. A 2 tettes a Real Madrid illetve az Espanyol.

gabber_saviola
okés várom 😊

franc0
Hát srácok, most fejeztem be a 3. szezont.
Ennyire jól még nem éreztem magam menedzserjáték közben.
Most lenyugszom, aztán képes beszánoló.

gabber_saviola
jó éjt Kventin <#wave>