Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsgh
Estét!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
Estét nektek, fogadjátok gratulációmat4

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
Grat meglesz ez😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Tono34
Jelenleg így állunk:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsgh
Hello érkezõk és GRAT!

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
nem azt mondtam hogy nem tetszik, csak pont magyar NB2 hiányos

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

gabber_saviola
ejha <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
érdekes a kérdõmondatod

de nem igazán veszem magamra, mert mindenkinek tetszik a csomagom <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem gyenge, nagy grat

BUDA > miskolc.

Betis viszi Tozsert 1 millaert, nem hosszabbitott volna, igy hat jobb hogy penzt kaptam erte, es nem ingyer ment el

BUDA > miskolc.

Holdpro
nem találtad meg a többi csapat címerét ? Én csak ezt kérdeztem de látom megint magadra vetted..

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Tono34
Estét!

megkaptam az auxerre-t UEFABAN <#zavart2><#zavart2><#zavart2>
deprecseny vs. Osasuna lesz meg

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
csinálj jobbat :|

fsgh
azért ez se egyszerû😊GRAT!

grr ha nincsen stiel milyet kapnak ma' megint

BUDA > miskolc.

fsgh

Holdpro
Nagyon sok NB2-es csapatnak nincs logója 😞 Nekem ez a Budafok se tetszik..

Holdpro

na szóval üdv mindenkinek!
36 forduló után 3 ponttal vezetem a bajnokságot az AS ROMA csapatával!bejutottam az uefa kupa döntõjébe, ellenfél a Barcelona lesz aminek nem nagyon örülök, de szerintem ez is szép eredmény, hogy a döntõig eljutottam!persze mindent el fogok követni, hoyg azért jó meccset játszak!A juve a nyomomban lohol a bajnokságban!az olasz kupa döntõjében a palermo ellen fogom tolni!ez az elsõ idény, ami szerintem nem is rossz eddig!Akiket megvettem:jobb hátvédnak vanden-bore, balhátvédnak deschacht, jobb szélre renzo pozzi, csatárnak Scorza, és obinna!plusz pár ingyen igazolható vagy ifit a tarcsiba illetve a jövõre nézve!Remélem ma befejezem ezt a szezont!majd közvetítek mi történt😊
Két köcsög ukrán nem jöttt , nem akarnak Magyaroszágon járni. Bocs a spammért

Keneseit végül 420M-t adtam el.
Eredeti ára 35M Ft. Így kell alkudozni. Õ is megy Sasa Stevanovic-csal együtt Mainzba. Ott van még Huszti si. Gyarmatosítunk <#mf1>

Szerintem is jobb lenne , nem tom mért így írja 4

Na megszerzem gyánót meg alves-t küldöm keneseit 500 M-t meg vettem 2 fiatal ukránt akikbõl lehet vaami. CSak kapusom lesérült , U19 kapus véd 2 hétig maygarul 2 bajnoki elúszott !

Ezt pliz magyarázzátok meg😄
500M ft
35M Ft

fsgh
Honvédba szerintem jó😊

De miért nem számokkal írja ki neked az értékét??Úgy nem lenne jobb?

Ehhez mit szóltok?

fsgh
jaa és van még valami Olaszoknál szezononknt 1 non eus jöhet csak😞.....szóval ha akarok se tudok hasonló keretet összeálítani mint a tiéd...

fsgh
az még mindig jobb mint 2,5-3millió :/

franc0
Aurora skin

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
5m font van kezdésnél maridban, és emellett a fizetések elérik a heti 500 ezer fontot. szóval vásárlás kizárva. nem könnyû.

e most lépek egy haverhoz meccset nézni. byez all

Most hoztam fel , szezon után két hónappal a taralékoktól. Sokat fejlõdött.
Van még u19-be vmi mörtel béla , ontja a gólokat , de még zöldfülû , vele várok:

fsgh skinedhez linkez htxvm^

fsgh
viszont az Atleticónak szinte biztos több pénze van mint a Fiónak..(ez nem mentség mert biztos ki lehetett volna hozni jobbat is a Fioból de azért gondolom nálad több pénzmag volt..)

fsgh
zerintem melléjü vehetjük még Ramónt,Adrianot,Jiménezt,Gasbarronit.

alapjában véve télleg nem egy bl-t nyerõ keret...

fsgh
ez gyors volt😊 Hello

JackDaniels
Nah, majd holnap, most megyek melózni.😊 Elég volt ez a fél óra játék.😄D
Hali mindenki!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Rajta is vagyok 1000el.😊

franc0
hali
ne szarozz Kompany minden pénzt megér 😊

franc0
Ujfalusi, Montolivo, Sivok, Toni, Bojinov és talán Brighi BL-szintû
a többi pl az általam linkelt csapat közelébe se férne.
pl Grusi sztem tutira nyert 2009-re BL-t a Fioval. Persze a lényeg hogy élvezd, csak megjegyeztem.

fsgh
Hello!

JackDaniels
Üdv emberek.😊<#wave>
Nah, ez sem semmi, hogy nincs szaros 40M-juk egy világklasszisra.😄DD

fsgh
sztem max a védelem gyengus...Köéppálya jó és csatár sor is... vagy Te hol átod a problémát?

fsgh
nem a skin miatt van külön kell letölteni..

franc0
szal valami nagyon nem okés nálad. EZ pl a régebbi atletico-s mentésembõl van, 2008ból.

franc0
fsgh én nem akarok beleszólni az átigazolási politikádba, de bûnrossz a kereted.
fõleg hogy már 2009-et írsz.

franc0

fsgh neked milyen skined van , hogy a gólom mellé egy nike 90 labdát tesz?