Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de nem igazán veszem magamra, mert mindenkinek tetszik a csomagom <#smile>#smile>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

deprecseny vs. Osasuna lesz meg
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
36 forduló után 3 ponttal vezetem a bajnokságot az AS ROMA csapatával!bejutottam az uefa kupa döntõjébe, ellenfél a Barcelona lesz aminek nem nagyon örülök, de szerintem ez is szép eredmény, hogy a döntõig eljutottam!persze mindent el fogok követni, hoyg azért jó meccset játszak!A juve a nyomomban lohol a bajnokságban!az olasz kupa döntõjében a palermo ellen fogom tolni!ez az elsõ idény, ami szerintem nem is rossz eddig!Akiket megvettem:jobb hátvédnak vanden-bore, balhátvédnak deschacht, jobb szélre renzo pozzi, csatárnak Scorza, és obinna!plusz pár ingyen igazolható vagy ifit a tarcsiba illetve a jövõre nézve!Remélem ma befejezem ezt a szezont!majd közvetítek mi történt😊
Eredeti ára 35M Ft. Így kell alkudozni. Õ is megy Sasa Stevanovic-csal együtt Mainzba. Ott van még Huszti si. Gyarmatosítunk <#mf1>#mf1>
500M ft
35M Ft
De miért nem számokkal írja ki neked az értékét??Úgy nem lenne jobb?

e most lépek egy haverhoz meccset nézni. byez all
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Van még u19-be vmi mörtel béla , ontja a gólokat , de még zöldfülû , vele várok:
fsgh skinedhez linkez htxvm^
alapjában véve télleg nem egy bl-t nyerõ keret...
Hali mindenki!<#wave>#wave>
\"Never say never!\" W Churchill
a többi pl az általam linkelt csapat közelébe se férne.
pl Grusi sztem tutira nyert 2009-re BL-t a Fioval. Persze a lényeg hogy élvezd, csak megjegyeztem.
Nah, ez sem semmi, hogy nincs szaros 40M-juk egy világklasszisra.😄DD

\"Never say never!\" W Churchill
fõleg hogy már 2009-et írsz.